Dodaj do ulubionych

Dziwne zachowanie nauczyciela

• Gość: chicas [...] IP: *.stnet.pl 18.12.03, 22:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: XXXXXXX [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:44
        • Gość: rudi Re: Taki ktos nie powinien uzcyc w I LO!! IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 18.12.03, 23:24
          Ja przepraszam uprzejmie. To że koleś powinien wylecieć i jeszcze stanąć przed
          sądem za znieważenie ucznia to tak oczywiste, ze dyskusji nie wymaga. Mnie
          zastanawia co innego. Która to już afera ukrywana przez Złocką? Pierwszy
          powoli robi się siedliskiem psycholi, dewiantów czy narkomanów, a ona na
          zewnątrz pierdoli w kółko o szkole twórczej itd. Ten przykład pokazuje
          dobitnie, że nie wypełnia ona jak należy swoich obowiązków. Obowiązkiem
          dyrektora jest chronić uczniów, a ona świadomie nic nie robiła, żeby nie daj
          Boże się nic nie wydało. To jest skandal i moim zdaniem powinna polecieć na
          zbity pysk. Jeśli prezydent Tur razem z Lucją Orzechowską jej nie wywalą to
          mogą być potem współodpowiedzialni za kolejne afery. Szkoła powinna być
          krystalicznie przejrzysta, a nie być prywatnym folwarkiem jakiejś baby co na
          pierwszym miejscu stawia swoje ambicje. Skandal.
        • Gość: Lolek Re: Taki ktos nie powinien uzcyc w I LO!! IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 00:25
          hehehe nie podobno tylko to jest fakt. Swego czasu (ehhh jak to dawno było)
          uczyłem się w 14 SP i wlaśnie mnie uczył pan gejograf... miał duże odchyły...
          pamiętam jak na jednej lekcji zaproponował nam "zabawę w króliczka". Puścił
          pluszowego króliczka po klasie i tzreba było go gdzieś pocałować. Ten, któremu
          przekazało się króliczka musiał pocałować w to miejsce osobą od której dostał
          króliczka... Taka zabawa jego autorstwa chyba wszystko wyjaśnia... Teraz na
          szczęścia uczę się w 3LO i nie mam [nie]przyjemności być nauczanym przez
          niego... Według mnie powinien być wydalony z zawodu nauczyciela... Pozdrawiam
          wszystkich :)
          • Gość: ktos Re: Taki ktos nie powinien uzcyc w I LO!! IP: *.tkb.net.pl 19.12.03, 01:26
            ta zabawa byla tez w ilo przynajmniej za moich czasow tzn jakies 4 latka temu
            jak konczylam gejografie :P
        • Gość: uczeń ILO w tej szkole uczą sami dziwni ludzie IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 19.12.03, 06:35
          gejograf to tylko czubek góry lodowej... prokuratura powinna sie zabrać za
          połowę nauczycieli z naszej "renomowanej" szkółki
          • Gość: nie wazne Re: w tej szkole uczą sami dziwni ludzie IP: *.tkb.net.pl 19.12.03, 11:17
            To po co się tam uczysz jak tak ci nie pasuje???? Po co wszyscy tam
            zdawaliście przecież jak jest w ilo wszyscy wiedza nie od dzis. Przenieście
            się np. do "beverly hills" i zostawcie ta szkołe w spokoju, bo i tak oceniajac
            poziom wypowiedzie nie nadejecie się tam (oczywiscie nie wszyscy)
    • Gość: J23 [...] IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:36
      • Gość: niko Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.csk.pl 18.12.03, 22:38
        Przeciez nie bronia skoro to opisują, tak?
        • Gość: J23 Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:43
          Teraz gdy sprawa nabrała takiego charakteru to owszem nie bronią, bo w jaki
          sposób mają to usprawiedliwić? Bardziej interesuje mnie sprawa bilbordów ze
          zbokami i postawa dziennikarzy.
      • Gość: III LO Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.iig.pl / *.iig.pl 18.12.03, 22:41
        hehe wiadomo tylko w I lo takie rzeczy moga sie dziac ! III LO r0x 43v3r
        r3sp3ct !
        • Gość: ILO Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:43
          A w III LO zamiast kiblow sa dziury w podlodze!!! lol... f!rs7 rul3zzz
        • Gość: Raine Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 23:57
          heeheheheheheheheheeeeheheheeeee....tjaaa...III LO jest taaaaakie swietne...a
          mlodziez tam, to juz w ogole genialna do bolu...a cialo pedagogiczne to macie
          wystrzalowe...szkoda tylko, dziecko, ze we lbach macie pusto, a wasi
          nauczyciele piora sie po pyskach w zamykanym od srodka pokoju
          nauczycielskim...hahahahahahahaaahahahahahahahahahaaaaaaaaaaa
          • Gość: I LO Masta Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 00:13
            W III LO to same cioty się uczą ! I obrażają tych z I bo zazdroszczą im , ze
            sie tam dostali a oni to nie !
    • Gość: Snaiper Dziwne? to zamało powiedziane! IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:38
      Ale to się w głowie nie mieści, już unas w mieście tacy kretyni się narodzili
      jak owy profesor, i to ma byc pedagog? czy zwykły pedał ublirzający młodym,
      pragnący rozrywki.
    • Gość: turbo eLLO Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.piasta.pl 18.12.03, 22:38
      no dobra ucznowie przyznawac sieu kto mial 5 na koniec roku u niego
      ja bym go wykastrowal i moze dalej uczyc w tej szkole i przeszczepiac se włosy
      i opwiadac o rodzinie w holadi i pieknych włosach jakie tam przeszczepiają
      • Gość: fasol_ek Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:47
        Eeeee tam. Mi to sie najbardzije podobala opowiastka o ciezkim zyciu w
        Hameryce :DDD Ale to jest koles porypany, przypal nie z tej ziemi... :D
        bezbledny typ z Jarusia :D
    • Gość: uczen_ILO [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:39
      • Gość: ds13 [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:43
        • Gość: r3sp3c7 [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:45
          • Gość: turbo eLLo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:47
          • Gość: wronka i co teraz? IP: 80.55.170.* 18.12.03, 22:48
            no i jarkowi zostaje teraz tylko albicja albo banicja, bo poza bialystok raczej
            pociagiem juz nie wyjedzie, a poza tym to przeciez on lubi kajdanki, nie? :P

zapraszamy na program pod napieciem- w niedziele spod I LO, zaprasza maciej
            wrona... :P
          • Gość: Kracho Polska [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:38
      • Gość: byly_uczen_ILO Re: Ta szkola jest poj... IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:47
        Pan Tadeusz to jeden z najnormalniejszych nauczycieli w tej szkole... a znasz
        ksiedza W ?? ten to dopiero ma na******* :P
        ogolnie to chodzi o klimat jaki sami sobie uczniowie stwarzaja, a nie o
        nauczycieli, ktorzy gnebili, gnebia i beda gnebic uczniow (sa jednak wyjatki).
        pozdr. wiew
      • Gość: fasol_ek [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:51
        • Gość: ds13 Re: Ta szkola jest poj... IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:54
          popieram w 100%....czahahaha wymiata
      • Gość: cin. Re: Ta szkola jest poj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 13:44
        szkoła nie ma żadnego kontaktu z uczniem... mnie dyra chciała wywalić dwa razy
        i to nawet nie widząc na oczy... niektórych nauczycieli powinni odwozić do
        domu karetką (niektórzy są spoko, ale niektórych to żal mi się robi jak
        patrzę). liczą się tylko wyniki w nauce i sa podwyższane presją (co wcale nie
        odnosi zamierzonych skutków).
        co do incydentu z geografem, to dziwię się temu kolesiowi (uczniowi), że nie
        zebrał kumpli i nie spałowali gdzieś wieczorem tego frajerka...
        a i jeszcze zachowanie dyry i nauczycieli (ciągle podkreślam: niektórych)
        prezentuje ich ulubiona fraza:"sam wybrałeś tę szkołę, nie podoba się, możesz
        odejść".
    • Gość: S.T.S :) [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:47
      • Gość: sweeper [...] IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.12.03, 01:04
        • Gość: Kracho Polska [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:42
    • Gość: Heroines PLEBISCYTO-REFERENDUM dla ludków z 1LO :DDDDDDD IP: *.kzks.bial.pl / *.kzks.euro-net.pl 18.12.03, 22:50
      Gejograf-pasuje, moim zdaniem do pana psora. Wiecie, ja myślę, że powinniśmy
      zrobić jakiś plebiscyt na największego czuba w naszym kochanym ILO. A żeby
      wszyscy mieli równe szanse, wyłączamy madame Złocką (ona będzie gościem
      honorowym)Ja głosuję na panią Freitag od w-f u
      • Gość: UOU Plebiscyt ruszyl IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:53
        Ja mysle o pani Teresie R. od polaka!!! Taaaaaaaak...Taaaaaak...
        • Gość: rr Re: Plebiscyt ruszyl IP: 80.55.170.* 18.12.03, 22:54
          ryczaj zostaw w spokoju! ja za nia do piekla! :p
          • Gość: wiew Re: Plebiscyt ruszyl IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:57
            wlasnie
          • Gość: sdffddsfggf [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:58
          • Gość: matura [...] IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 18.12.03, 23:34
        • Gość: wiew Re: Plebiscyt ruszyl IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:55
          hej hej Tereska jest okej i prosze mi na nia nie bluzgac
          • Gość: fuj [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:01
            • Gość: wiew [...] IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 23:04
              • Gość: asdd [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:05
                • Gość: wiew Re: Plebiscyt ruszyl IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 23:08
                  a nie wiem.. ja juz jestem po wszystkim... chemia to dla mnie czarna magia, a
                  Hela to czarownica :P
                  skonczylem to wariatkowo z duzym sukcesem *(jak na moje zdolnosci :PP)
                  • Gość: lala Re: Plebiscyt ruszyl IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 00:33
                    a jutro i tak będa najlepsze jaja!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: wow Re: Plebiscyt ruszyl IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 18.12.03, 23:39
                  niemozliwe......a co jej sie stalo.....moze jest na diecie....i moze jeszcze mi
                  powiesz ze sie nie spoznia na polowe lekcji? po prostu nie uwierze:]
              • Gość: sweeper [...] IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.12.03, 01:09
            • Gość: ILO Re: Plebiscyt ruszyl IP: *.ilo.pl 19.12.03, 01:16
              ostrzegamy! adresy IP sa nam znane.!!
        • Gość: matuzystka [...] IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 18.12.03, 23:32
        • Gość: fan pnai TR [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:46
      • Gość: maUa Re: PLEBISCYTO-REFERENDUM dla ludków z 1LO :DDDDD IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:53
        hhehe wiesz wszyscy są 'inni' ehehe kazdy ma rózne szanse :) bo połowa z nich
        jest ostro od.......ale ich lubie hehe
        • Gość: Mateusz [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:40
          • Gość: wow Re: PLEBISCYTO-REFERENDUM dla ludków z 1LO :DDDDD IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 18.12.03, 23:42
            ja ja lubie..i co ty na to?
      • Gość: fasol_ek [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 23:01
        • Gość: Mateusz [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:31
      • Gość: sweeper [...] IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.12.03, 01:03
        • Gość: ILO Re: PLEBISCYTO-REFERENDUM dla ludków z 1LO :DDDDD IP: *.pl 19.12.03, 01:08
          Uprzejmie informuje, iz wyciagniemy konsekwencje od osob piszacych takie oszczerstwa.
          administracja -ilo.
      • Gość: sweeper [...] IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 19.12.03, 01:07
      • Gość: Kracho Polska [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:50
    • Gość: shampan 3lo rockz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:52
      trza bylo wam isc do trojeczki :) czego jak czego ale pedofili niema
      • Gość: noo Re: 3lo rockz IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:54
        ale nudy ni ma!!! 1 rul3zzzz
        • Gość: Wladimir Re: 3lo rockz IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 07:32
          1 rulez, a jak chcesz sie wypowiadac o 3 lo to zrob tak zeby o was napisali w
          gazecie.pl :) i tam sie bedziesz mogl pisac takie brednie. Wara od naszego
          tematu. !!! ;)
          • Gość: nie wazne Re: 3lo rockz IP: *.tkb.net.pl 19.12.03, 11:20
            Jest to zadziwiające, jak potraficie sie wypowiadać negatywnie o szkole i
            nauczycielach a chwile pozniej bronić jej przed nagonka 3lo.... :)
            • Gość: Wladimir Re: 3lo rockz IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 11:55
              Nigdy nie powiedzialem o swojej szkole zlego slowa :) niektorych nauczycieli
              lubie mniej, niektorych bardziej ale naprawde uwazam ze ILO jest tebesciak ;)
              • Gość: nie wazne Re: 3lo rockz IP: *.tkb.net.pl 19.12.03, 12:24
                no i tu sie zgadzamy :P
    • Gość: ZIGRINCHIDRY [...] IP: *.netsokolka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:53
    • Gość: nie istotne sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:53
      wyjasnijmy sobie jedno.....
      nie wiem jak dla innych ale dla mnie nie chodzi tu o dyskryminacje ale o
      zasady obowiazujace nie tylko miedzy uczniem a nauczyciekem ale ogolnie miedzy
      ludzmi. taki zachowanie jest karygodn i nalezy je potepiac a nie przymykac na
      nie oko. Pan Kamiński zasluzyl sobie na taka afere bynajmniej nie z powodu
      jego orientacji ale z powodu zachowania. niech czlowiek robi sobie co chce ale
      powinien umiec odroznic sprawy zawodowe od prywatnych... to co sie teraz
      dzieje to tylko i wylacznie jego wina. nawet pomijajac fajk ze byl
      beznadzijenym nauczycielem....... jego zachowanie bylo nieodpowiednie i nalezy
      podkreslic fakt ze nie jest to pierwszy przypadek tenze nauczyciel powinien
      poniesc surowe konsekwencje... Pani dyrektor probuje po prostu uratowac dobre
      imie szkoly i ja tez nalezy w pewnym sensie zrozumiec ze cala sprawe probowala
      zataic......
      • Gość: fasol_ek Re: sprostowanie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:58
        Pomijam juz fakt ze kiedys juz ponoc mial sprawe o molestowanie zalozone, ale
        nie jest to pewna informacja, raczej plotka krazaca wsrod uczniow. Takze
        sygnaly juz na pewno byly wczesniej.
    • Gość: ZIGRINCHIDRY [...] IP: *.netsokolka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:53
    • Gość: makrofil A jaki jest najstarszy nauczyciel w szkole??? IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:09
      Pani opi of course... ma 74 lata...lol
      • Gość: Raine [...] IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 00:12
    • Gość: nie istotne ae afera, jutro goraco w szkolce bedzie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:12
      ZA ZALUJEZE MNIE JUTRO W SZKOLE NBAJPRAWDOPODOBNIEJ NIE BEDZIE CO jak co ale
      1lo juz dawno taka porzadna szkola nie bylo
      uspokujcie sie troche
      zaczelo sie d gejografa a teraz zaraz po wszystkich pojedziemy a nigdy nawet
      sie pewnie nie dopwiemy ile z tych wszystkich informacji, ktore podajecie jest
      prawdy.............
      • Gość: lol Re: ae afera, jutro goraco w szkolce bedzie..... IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:15
        w kazdej plotce jest troche prawdy!!! :D
        • Gość: <----> niw wiem co wy chcecie od jarusia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:17
          a to ze on jest gejem to jest wiadome od kilku ładnych pokoleń.....
          • Gość: JA tylko ze to zlota kryla i inni nauczyciele IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:20
            ...
          • Gość: NUKA Re: niw wiem co wy chcecie od jarusia:) IP: *.cs.bialystok.pl 18.12.03, 23:20
            NIE WIESZ? A PRZECZYTALES DOKLADNIE TEKST Z OPISEM SPRAWY?
          • Gość: shy wysylam SMS literka po literce... IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:21
            to moje S.O.S. w skrÓcie ja i moje serceeee :P buhaha jedziesz Jarus.
    • Gość: nie istotne FRAITAG?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:20
      jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ostatnio wycha dzwonila do mojej starej bo jestem zagrozona z w-fu...........
      i bede miala tego gola na semestr... malo mnie to obchodzi. i tak juz
      zwolnienie mam
      • Gość: wow Re: FRAITAG?????????? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.12.03, 00:03
        bo trzeba ruszyc tylek i cwiczyc a nie zwolnienia przynosic
      • Gość: Kracho Polska Re: FRAITAG?????????? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 12:02
        Każdy nauczyciel WFu nie lubi takich lam co sięna ich przedmiocie opierdalają.
    • Gość: ajsdnj [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:22
    • Gość: lol siemasz pchlo IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:26
      po pierwsze, idac do tej szkoly nie wiedzialem, ze wszyscy sa tu tak
      pojebani!!! na nauczycieli i tak sie psioczy, nie wierze ze ty tego nie robisz.
      A to ze dresy wlazly do tej szkoly, to to prawda jest.
      Ja tez nie moge sie doczekac kiedy skoncze to powalona szkole!!!
    • Gość: nie istotne publikacje Pana K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:28
      tak wogle to nie wiem czy wiecie ale on napisal pigulke z geografii z
      bialostockiego wydawnictwa a notatki ktore dyktuje slowo w slowo sa stamtad :)
      buahahaha!!!!!!!!!!!!
      jak widac nie tylko w jednym kierubku robi kariere :-)
      • Gość: Kracho Polska [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 12:07
    • Gość: była uczennica Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:31
      Cóż tu dodać. Jestem była uczennicą tej szkoły z panem "gejografem"
      miałam "przyjemność" mieć geografie przez ponad 2 lata. Cóż... Jego zachowanie
      zawsze pozostawiało wiele do życzenia, np: naszej klasie został zmieniony
      nauczyciel geografii na ostatnie pół roku z powodu dość poważnego (szczególnie
      dla niej) konfliktu tegoż Pana z jedna z uczennic (zawsze chyba miał coś
      przeciw kobietom), badz stawianie "6" jeśli ktoś na wycieczce zrobił sobie z
      Nim zdjęcie i mu przyniósł lub kupił :Geografie w pigułce" Jego autorstwa ale
      to jeszcze da sie zaakceptować, choć jest również nieetyczne. Natomiats plotki
      o Jego orientacji seksualnej były od kiedy pamiętam, jednak u nas nigdy nie
      ujawnily sie w jakiś rażący sposób Jego spaczenia, ale to już zupełne
      przegięcie. Panie Jarku proszę opanować swoje zwierzęce popędy.....
    • Gość: nighty On mnie uczył geografii... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.03, 23:36
      ...eh...po prostu odjęło mi mowę jak to przeczytałam......
      • Gość: turbo eLLo szkolny FLASZ MOB IP: 80.55.171.* 18.12.03, 23:41
        jest pomysl na szkolnego flasz moba gdy jarek bendzie szedl po korytarzu to
        wszyscy klękają i zaczynają szczekac i merdac ogonkami a potem jak zwykle
        rozchodzą sie do swoich sall
        • Gość: lol Re: szkolny FLASZ MOB IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:43
          to, co robimy flash moba??? tylko ze ja nie mam ogonka! lol
          • Gość: turbo eLLo Re: szkolny FLASZ MOB IP: 80.55.171.* 18.12.03, 23:46
            nie pękaj to poszczekaj przynajmniej
            • Gość: lol Re: szkolny FLASZ MOB IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:48
              poszczekac moge, tylko dawno nie bylo gejografa w szkole
              • Gość: trubo eLLo Re: szkolny FLASZ MOB IP: 80.55.171.* 18.12.03, 23:52
                kiedyś przyjdzie a wtedy..., a jak nie to pojdziemy do niego pod dom i
                zaczniemy szczekac całą szkołą... o dopiero sie uciszy ilu mawielbicieli i ...
                wielbicielek
                • Gość: lol Re: szkolny FLASZ MOB IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 23:55
                  ok,na taki flashmob przyjde...macie moje slowo
                  • Gość: turbo eLLo [...] IP: 80.55.171.* 18.12.03, 23:58
    • Gość: wrrrrr [...] IP: *.w3cache.osiedle.net.pl / *.w3cache.osiedle.net.pl 18.12.03, 23:41
    • Gość: Chemik [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:45
    • Gość: himol [...] IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 18.12.03, 23:45
      • Gość: oups [...] IP: *.piasta.pl 18.12.03, 23:50
        • Gość: Krzemo Re: brawo. I LO - kiedys klimat, dzisiaj sciema. IP: *.tkb.net.pl 19.12.03, 00:22
          Aj, Himol, Himol :))) Nic na to nie poradzisz :).. Jak już mówiłem poziom IQ
          większości uczących się teraz w ILO nie jest zbyt wysoki.. Zresztą.. Co mnie to
          teraz obchodzi.. Kiedyś dorosną, zrozumieją.. 3m się :)
        • Gość: himol Re: brawo. I LO - kiedys klimat, dzisiaj sciema. IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 19.12.03, 00:32
          haha. a ktos ty bo z anonimamy niezwyklem gadac:. zreszta jak teraz twardy ja
          zawsze bylem twardy. wiesz chlopak z ghetta. hahha. zreszt nawet jak
          przesadzil to nie jest powood aby obrazac go w takim spoosoob. ludzie kultury.
          no.
    • Gość: nie istotne [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:48
    • Gość: Chemik [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:51
      • Gość: niuniol Re: Gejograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 00:02
        uuu, nie podoba mi sie to, ze wyrok zapada odrazu po jednym artykule, ale do
        szkoly to chyba nie wroce... pa lukaszku
        • Gość: Chemik [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 00:06
      • Gość: Filipek [...] IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 01:06
    • Gość: NIE ISTOTNE Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:52
      Trzymajcie sie wszyscy goraco HETERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i napawde szkoda
      nerwow na niego.... ja przynajmniej ostatniej lekcji nie bede miala (choc
      nauczyciele nam mowili ze na pewno bedzie w piatek) ale w zwiazku z
      dzisiejszym artykolem to pewnie nie bedzie to naprawde w to watpie
      CHLIP CHLIP....... pewnie i tak mnie jutro w szkole nie bedzie......... taka
      jazda mnie ominie :) Az na serio zaluje ze jutro do szkoly sie nie wybieram

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka