Dodaj do ulubionych

Co Ja mam z nim zobic???

09.08.05, 15:11
Sluchajcie,chcialabym,abyscie wypowiedzieli sie na pewien temat.

Mam kolege,jest ode mnie starszy(25 lat),jest bardzo intelegentny,nawet
czesto sie spotykamy,bardzo lubie te nasze spotkania,bo opowiada mi zawsze
jakies rozne,ciekawe historie;on jest jednym slowem inny niz wszyscy moi
znajomi i dlatego tak bardzo mnie soba interesuje.Oprocz tych zalet jest
jeszcze zabójczo przystojny no i nie powiem,ale podoba mi sie!I w miare im
czesciej sie spotykamy,podoba mi sie bardziej i bardziej i mysle sobie o nim
jak np. o swoim potencjalnym kochanku,chłopaku itd.
Chodzi o to,ze byl wczoraj u mnie i troszke sie zasiedzial,swietnie nam sie
rozmawialo no i poszlam go odprowadzic,kiedy juz wychodzil..I dalismy sobie
buzi na dobranoc...nigdy sie nie calowalismy ze soba i dlatego tak mnie to
oszolomilo...
A na dobranoc przyslal mi smska:
List do M.. na dobranoc:
"Dzis nie domykam okien pokoju
pozwole swobodnym myslom moim wybiec przez nie
aby gdzies na styku nieba i ziemi odnalazły Ciebie.."
Pytanie brzmi: Co mam o tym myslec???

Bardzo prosze o szczere odpowiedzi.Dzieki:*
Obserwuj wątek
    • aga_agusia Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 15:51
      Myślę, że jest tobą zainteresowany. Z tego co piszesz wynika, że to fajny
      facet, przystojny i inteligentny, jeśli jesteś wolna i podoba ci się, powinnaś
      kontynuować Waszą znajomość, może coś z tego wyniknie (chociaz ja nie wierzę w
      miłość), ale może przeżyjecie wspólnie wiele miłych chwil? Spróbuj.
    • diablica20 Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 16:00
      proste...koles widzi w tobie kogos wiecej niz tylko zwykla kolezanke :) i
      wlasnie ci to okazuje...chce pokazac ze cos dla niego znaczysz...
    • Gość: kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:07
      Dzieki dziewczynki za to i prosze o wiecej.Zastanawiam sie jeszcze jak moge
      sprawdzic czy to co on robi jest szczere...czy rzeczywiscie cos czuje...znamy
      sie tyle lat....
    • Gość: magnus Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.05, 20:19
      Pozwol, ze przeloze Ci to z meskiego na damski (a przynajmniej sprobuje ;) )

Facet jest ewdientnie toba bardzo zainteresowany. Zaden mezczyzna nie
      marnowalby czasu na kobiete, na ktorej mu nie zalezy.

A sms rzeczywiscie mily, moze sam go kiedys wykorzystam . Jezeli facet jest nie
      smialy to zrob kolejny krok. Postaraj sie o kontkat fizyczny (buziaki,
      trzymanie za raczki itd. - niekoniecznie od razu lozko, bo nie wszyscy faceci
      to doceniaja).

Ja osobiscie jestem raczej niesmialy i z moja aktualna dziewczyna trwaly doscy
      dlugie "podchody" za nim ona nie zdecydowala sie na bardziej zdecydowany ruch.

Zycze powodzenia.
    • gohs Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 20:52
      Ja byłam w bardzo podobnej sytuacji jednak nie doszło ani do buziaka na dobranoc
      ani tym bardziej do wiersza...:( Kiedy czytałam twój post to aż mnie zazdrosć
      wzięła :) To piękne! Uważam ze popełniłabyś wielki grzech tracąc taką okazję!
      Nie rozważaj tylko łap szczęście za nogi!! :D Powodzenia!
    • caprissa Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 20:57
      A na dobranoc przyslal mi smska:
      > List do M.. na dobranoc:
      > "Dzis nie domykam okien pokoju
      > pozwole swobodnym myslom moim wybiec przez nie
      > aby gdzies na styku nieba i ziemi odnalazły Ciebie.."

Sliczny sms:) Ma taki klimat ktory lubie i znam:)
    • Gość: DOBRA (zd)RADA Kwestia osobista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:09
      Słuchaj, nie sądzisz że ten "wiersz" był dla Ciebie i Tylko DLA CIEBIE??
      Facet przed Tobą otwiera okno w swym sercu a Ty robisz z tego przedstawienie na forum?

Kurcze, wydaje mi się, że to było nie fair.
      Nie dziwcie się później dziewczyny, że niektórzy faceci nie wyrażają swoich uczuć.
      • caprissa Re: Kwestia osobista 09.08.05, 21:11
        niby tak.. ale jakos tak czlowiek chce podzielic sie szczesciem:))))))))))
        Piekny sms:))))))) Aura:)))
        • Gość: DOBRA (zd)RADA Re: Kwestia osobista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:16
          Jeśli facet zdecydował się w przypływie uczuć na takiego smsa to napewno duzo go to kosztowało i pewnie sporo nad tym myslał.
          Wywlec na forum to można szczęście z powodu ładnego prezentu, awansu albo dziecka które przyszło na świat zdrowe :)

Zresztą autorka zacytowała dokładnie całego smsa. Wystarczyłoby że opisałaby co czuje do tego człowieka a nie od razu kawa na ławę. Klient pewnie myśli, że dziewczyna zachowała wiadomość tylko dla siebie...
          • caprissa Re: Kwestia osobista 09.08.05, 21:35
            Gość portalu: DOBRA (zd)RADA napisał(a):

> Jeśli facet zdecydował się w przypływie uczuć na takiego smsa to napewno duzo
            g
            > o to kosztowało i pewnie sporo nad tym myslał.
            > Wywlec na forum to można szczęście z powodu ładnego prezentu, awansu albo
            dziec
            > ka które przyszło na świat zdrowe :)
            Njabardzije czlowieka cieszy milosc drugiej polowki:))))))

Zresztą autorka zacytowała dokładnie całego smsa. Wystarczyłoby że opisałaby co
            > czuje do tego człowieka a nie od razu kawa na ławę. Klient pewnie myśli, że dz
            > iewczyna zachowała wiadomość tylko dla siebie...
            A moiwł? Tylko nie pokazuj nikomu?:))
            Wiem ze wiele serca w to włozył to sie czuje jak sie czyta:)) Ja zachowuje dla
            siebie, ale czasem wiersz jest tak piekny ze skoda, ze lezy sam na polce. Tu
            byl smsm zatem cos bardzo poufnego:)
            Ale jak dobrze pocieszyc sie szczesciem i pokazac, ze sa ludzie co kochaj sie:)
            Tyle sie moiw ze milosc nie ma, ze to tylko dobor parowy itp:(
    • kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 21:48
      Kurcze,nie przesadzaj!!Opisalam wszystko dokladnie,bo chcialam,zeby bylo
      wiadomo o co chodzi,to nie jest tak,ze ja nie szanuje tego,co on do mnie pisze
      itd.Bardzo sie z tego ciesze wlasnie i chce sie tym z wami podzielic....Ludzie
      tu opisuja wieksze dramaty i nikt sie nie czepia,a wystarczy,ze Ja odkrylam
      troche swojej prywatnosci i od razu Ciebie,kolego (zd)RADO to
      uraziło....Przykro mi,ze tak mnie oceniles...ale dziekuje za rady..szczegolnie
      dziewczynkom:*
      • Gość: DOBRA (zd)RADA do Kiciuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:56
        Nie gniewaj się, że trochę dałem Ci po tyłku :p
        Nie wiem poprostu czy ON chciałby bys upubliczniała jego osobistego smsa do Ciebie.
        A że nie może tego powiedzieć bo nie ma go wsród nas, staram się troszkę wczuć w jego rolę. Wielu facetów mogłoby poczuć się nieswojo wiedząc, że jego kobieta (obecna lub przyszła) publikuje korespondecję na forum...
        Rozumiesz? :)
        Ale wróćmy do tematu.
        Jesli ma dobre intencje to wkrótce się o tym przekonasz :)

Powodzenia, trzymam kciuki! :)
        • kiciunia_kicia Re: do Kiciuni 09.08.05, 22:01
          Jego tu nie ma i nie ma powodu,zeby rozmyslac nad tym "co by bylo gdyby.."...on
          sie dowiedzial,ze upubliczniam jego mysli...chcialam,abyscie ocenili całą
          sytuacje,zwłaszcza,ze ten wiersz to on sam napisał!!!
    • Gość: freelancer Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.gniezno.net 09.08.05, 21:58
      Moze jest fajny ale albo mial zly dzien albo inteligentny to nie jest wcale.
      Takie infantylne androny to ma byc poezja ?
      • Gość: DOBRA (zd)RADA Freelancer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:02
        Nie ważna jest jakość wiersza czy smsa jeśli to płynie z serca, zresztą nie oceniamy jakości tych kilku linijek (widzisz Kiciunia? Teraz się zacznie) tylko staramy się ocenic intencje autora.
        Nie każdy musi być Mickiewiczem, żeby wyrazić uczucie.
        • caprissa Re: Freelancer... 09.08.05, 22:06
          Nie każdy musi być Mickiewiczem, żeby wyrazić uczucie.

wytarczy ze m serce:)
      • kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 22:09
        No wlasnie!Wazne,ze facet ma jakies swoje osobiste przemyslenia!!,umie uczucia
        ubrac w słowa i to jak ładnie!!Nie rozumiem co niektorym nie podoba sie w tych
        linijkach..Ze błahe?Infantylne?Za słodkie??Ale z serca i to baaaardzo doceniam!
        • caprissa Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 22:10
          A mi sie bardzo poodbały, takie w aurze mojego Robika:)))))))))))))
          Nie wiem czemu ludzie wstydza sie łez, a takze ciepłych słow?
    • kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 22:14
      Ludzie wstydzą sie uczuc..mysla,ze są wtedy nudni - ja tutaj nie naleze!Ciesze
      sie czyims szczesciem i chce zeby ktos ze mna rowniez dzielil radosc...
      • caprissa Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 22:16
        > Ludzie wstydzą sie uczuc..mysla,ze są wtedy nudni - ja
        Nudni? Boze szok! Jak sie mowi o tym co czuje to jest sie nudnym? Chyba tylko
        dla kogos kto nie jest zaangazowany. Mowa to jak radosc i slonce:))
        • kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 22:20
          Przeciez nie ja tak uwazam,tylko ten koles,freelancer,ktory napisal,ze ten
          wiersz jest nudny itd.Wiec napisalam,ze niektorzy nie gadaja o uczuciach,bo dla
          nich to jest malo wazne,nudne...zle zrozumialas..
          • caprissa Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 22:21
            Zrozumiałam:)
            czekalam na to, co rzekan Ci, co tak mysla.
            • kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? 09.08.05, 22:23
              oki...poczekamy...zaraz zaleje nas fala przeciwnikow...
              • Gość: gohs Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:23
                nieważne czy dobry czy zły... dla mnie i tak byłby to najpiękniejszy wiersz
                świata... zazdroszcze :)
    • Gość: kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 12:17
      Jesli jakos rozwinie sie ta cała historia,to dam znac...
      • Gość: gohs Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 12:19
        koniecznie :)
    • kiciunia_kicia Słuchajcie tego!!! 10.08.05, 13:08
      Moze mnie niektorzy potępią...ale musze sie tym podzielic...

Królową kwiatów jest róza
      Królowa stworzenia...kobieta
      Skladam czesc,wynosze na piedestały,
      bo jakze to dumnie i pieknie brzmi - KOBIETA

dostalam to 10 minut temu....
      • Gość: smak.moich.ust Re: Słuchajcie tego!!! IP: *.telpol.net.pl 10.08.05, 13:14
        Wiesz co? Żal mi faceta, są rzeczy o których sie nie mówi, zycze ci zeby wszedł
        na to forum i to zobaczył, ciekawe cyz bedzie z ciebie dumny. Żałosne. Bo
        wiersze sa naprawde śliczne i naprawde z serca a ty to sprzedajesz jak bułki w
        sklepie. Co za ludzie.
        • kiciunia_kicia Re: Słuchajcie tego!!! 10.08.05, 13:20
          Sprzedaje? Co ty gadasz? Oczekuje porady w tej sprawie i przyblizam Wam całą
          sytuacje...to nie tak...zle to odbierasz..szanuje Twoje oburzenie i po czesci
          rozumiem,zle Ty tez mnie zrozum,nie bylam nigdy w takiej sytuacji..Pozdrawiam..
          • Gość: smak.moich.ust Re: Słuchajcie tego!!! IP: *.telpol.net.pl 10.08.05, 14:59
            Kicia_kiciunia, ja tez rozumiem cie, ale zrozum przeciez nie wszytsko powinno
            byc wyciagane na wierzch, popatrz, mogłaś napisac ze pisze ci krótkie wierszyki
            miłosne, alboz e pisze ci n poetyckie treści w smsach,a ty po prostu to
            wyciągnełaś wsyztsko na ławe, niechciałabym zeby moje uczucia ktoś tak
            potraktował, bo napweno facet włożył dużo siebie w te esy, aty sobie opisujesz,
            mnie byloby przykro wiedziec ze ktoś kogo kocham pisze to co ja cuzje na forum
            bo nieiwe co robic, to moze go po prostuzbapytaj jak masz te esy traktowac,
            albo powiedz ze ci sie esy podobaja i zapytaj o to, w rozmowie wyjdzie wszytsko
            samo, sma powie, al nierób juz tych wypisanek na forum, szanuje twój problem,
            ale trudno jest pomyślec pozytywnie wiedząc z ektos naprawde pisał to z serca
            do jednej konkretnej osoby a to sobie lata po neci. Pozdrawiam.
            • Gość: gohs Re: Słuchajcie tego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:53
              Ale ten drugi wierszyk akurat chyba nie jet jego bo gdzieś go już słyszałam więc
              ma prawogo publikować... Ja z resztą naprawde nie widze w tym nic złego. Skoro
              ma ochotę podzielić się z nami tą odrobiną piękna to czemu nie? Myślę że nawet
              ten facet nie miałby nic przeciwko... Przecież z imienia i nazwiska go nie
              wymienia a o sobie może tu usłyszeć tylko komplementy, co w tym wstydliwego?
    • agatka_to_ja Re: Co Ja mam z nim zobic??? 10.08.05, 15:05
      czy ty prosisz o rade czy sie chwalisz? bo wydaje mi sie , ze chcesz sie
      pochwalic swoim adoratorem-wierszokletą. Gdzie tu problem? facet pisze do
      ciebie wierszyki, jest mily - to korzystaj, umawiaj sie z nim, gadajcie,
      chodzcie na spacery...
      i nie przezywaj tu kazdego wersu, bo az sie od tej slodyczy niedobrze robi....
      i zgodze sie z ktora z osob powyzej - wypisywanie tutaj wierszy, ktore ktos
      uklada dla ciebie jest nieetyczne i niesmaczne. ciesz sie z adoratora, ale w
      swoim sercu, a nie na forum !!!
      • Gość: DOBRA (zd)RADA Kiciunia_Kicia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:29
        Mówiłem?
        Uprzedzałem?

Ładny sms, ale teraz coraz więcej głosów ukierunkowanych będzie na krytykę tego, że je tutaj publikujesz.
        I cały topic zamieni się w interpretację TWOJEGO postępowania a nie ocenę intencji mężczyzny, który Ci śle wiersze.

Niedługo mogą pojawić się zarzuty, że to nie jego teksty, tylko przepisane z jakiejś stronki www...

Zachowaj to tylko dla siebie bo dzielć się szczęściem to jedno a wywlekać wszystkie szczegóły waszej korespondencji to drugie.

Proszę, bądz rozsądna :)

Pozdrawiam.
        • Gość: gohs Re: Kiciunia_Kicia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:56
          Dobra kicia to nie cytuj ale szczęściem sie dziel :)
    • Gość: kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 18:35
      Oki,niech bedzie jak mowicie..nie powinnam publikowac jego osobistych
      mysli...bije sie w piersi...dziekuje Wam kochani za rady...To nie jest tak,ze
      Ja sie chwale swoim adoratorem...nie!Ale szczesciem sie podziele,to chyba nic
      zlego?
      Widzielismy sie dzisiaj,niedawno wyszedl....spsikal sobie reke moimi
      perfumami....Uhh...a całuje...super..
      • Gość: gohs Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:15
        ooo rany... to zakrawa na piękną znajomość... trochę to nierealne... sam
        przyszedł czy go zaprosiłaś?
        • Gość: kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:42
          Spotkalismy sie pod sklepem i go zaprosilam...Przyszedl z butelka
          winka...wypilismy i bylo baaaaaardzo romantycznie...
          • Gość: DOBRA (zd)RADA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:03
            Widzisz? I bez zdradzania osobistych szczegółów jest fajnie i miło :)

• Gość: kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:43
      Muaaaa! :*:*:* Dla Ciebie za to,ze jestes taki....taki fajny facet z Ciebie...
      • Gość: ad. Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.mtm-info.pl 11.08.05, 15:01
        bede szczera-
        jestem romantyczna ososbka i neilece na tandete tylko na czszerosc na uczucia i
        an prawde, juz troche przezylam ( mam wiecej lat niz twoj adorator ), i zawsez
        milam slabosc do tego typu facetow
        niestety....;(
        sa czuli, spontaniczni, ciepli .... no prawie idealy =PRAWIE=!!!!
        PO NICH ZAWSEZ MI ZOSATWALO ZLAMANE SERCE
        przewaznie szukaja kogos, mowia ze to ty ta jedyna piekna wyjatkowa, wybranka
        jego zycia, jego muza .... a pozniej nagle sie dowiadujesz ze jest inna muza i
        to nei jedna tylko pare
        nie chce cie straszyc, psuc humoru, czy cos tam takiego
        poprostu ty sie podzileilas swoim szczesciem a ja sie podzioelilam swoim
        doswiadczeniem
        oby ten twoj adorator nie byl taki
        i po takich typach nauczylam sie jednego- zaszybko i zabardzo nie wzlatywac w
        obloki tam jest fajnei ale uopadek boli
        nawet sobie nei wyobrazasz jak bardzo
    • Gość: kiciunia_kicia Re: Co Ja mam z nim zobic??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:25
      To oczywiste,ze narazie nic sobie nie obiecuje....zreszta wcale nie mam zamiaru
      sobie czegos obiecywac...Cos nie mam humoru,ide spac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka