Gość: XOR Re: męski zapach..intymnie IP: 5.2.* / *.sap-ag.de 22.08.06, 13:56 załóż mu na fiurka prezerwatywę, i jej nie wąchaj po seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: męski zapach..intymnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:26 Ja mysle ze powodem są pozostajace pod napletkiem resztki spermy, a wiec po prostu sprawa higieny. Jakiekolwiek inne zmiany zwiazane ze zdrowiem - grzybice, bakterie itp. pewnie byscie zauwazyli, a tak to tylko trzeba pamietac o myciu we WSZYSTKICH zakamarkach. Mój facet tez tak miewa jak o któryms zapomni (zakamarku). Zycze wyczucia i zrozumienia w rozmowie z facetem. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: higienista Tylkowodaimydło IP: *.techem.de / 217.111.58.* 23.08.06, 11:48 mogą uratować ten związek, jak facet się nie myje to mu smierdzi jak z murzynskiej chaty, tak samo jak i kobiecie więc jest to sprawa higieny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarissi Re: męski zapach..intymnie IP: *.daminet.pl / 82.139.13.* 23.08.06, 22:30 Hej.Problem jest w jego diecie."TEN" zapach to wynik stylu zycia.Zła dieta, alkohol itp.Karm go owocami typu np.ananas .Zdrowsza żywnośc.Powodzenia:)(albo go wymień) Odpowiedz Link Zgłoś
tini83 Re: męski zapach..intymnie 28.08.06, 18:40 moj to od razu biegnie sie umyc po numerku bo twierdzi ze jest oslizgly. nie wiadomo co gorsze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
thereason Re: męski zapach..intymnie 28.08.06, 18:42 U mnie przed i po i twierdzi podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia1985 Re: męski zapach..intymnie 28.08.06, 19:38 hehe u mnie to samo ,ma obsesje na punkcie swojej czystosci, a swojej spermy to sie boji bardziej niz ja:) ale wole obsesje czystosci, niz smierdzacego brudasa.. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Ale to chyba normalne 21.09.06, 18:00 I ja i moj partner myjemy sie po seksie.Oczywiscie nie biegniemy jak oparzeni do wanny jak tylko skonczymy ,ale higiena jest to rzecz dosc podstawowa i nie wiem nad czym wy tu dyskutujecie.Ty sie nie myjesz po seksie??To spodziewaj sie czestych zakazen pecherza moczowego. Chyba dosc naturalne wydaje wam sie takze zmywanie z siebie kazdej wydzieliny jaka wydali nasz organizm??Jakbyscie gwaltownie kichneli i polecialby wam z nosa smark to tez byscie sie nie umyli i pozwolili mu gnic na policzku,az ktos by wam powiedzial ,ze smierdzicie??To jest zalosne,dyskusje o higienie,kiedy nalezy sie myc,a kiedy nie.Fuuj...brudasy Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle_d Re: męski zapach..intymnie 21.09.06, 05:34 Mam to samo ;-( Z tym, że mieszkamy razem i jestem w 100% pewna, że dba o higiene Prysznic obowiązkowo codziennie Żel pod prysznic adidasa+żel do higieny intymnej i to nic nie daje Jemy same zdrowe frykasiki, więc nie wiem co jest nie tak, ale przeżyje Seksik pod prysznicem częściowo rozwiązuje sprawe Gorzej, gdy się wykąpie i potem oglądamy jakiś film Jeśli od kąpieli minęło więcej niż pół godz... kaplica ;-( Trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as uuuu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:46 jak sie myje i smierdzi i to tak dziwnie to może to byc jakaś choroba lepiej uważaj cholera wie co to może być i gdzieś w postach przeczytalam, że jakaś laska miala kiedys kolesia z którego "się wydobywał" płyn -- Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: męski zapach..intymnie 22.09.06, 16:54 a kogo to co twoj facet ma w majtach i jak tam pachnie ekshibicjonistka jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
ivvette Re: męski zapach..intymnie 23.09.06, 13:40 Prze "tym" weżcie razem prysznic. A przy okazji np zbliżajacego się dnia Chłopca kup mu kosmetyki ;w tym żel do higieny intymnej dla mężczyzn ...ale nie solo ,bo sie domyśli;-) Jesli potem zauważysz różnicę to znaczy ,że wcześniej sie nie mył :-( Mój małż dba o higienę i nie miałam/mam takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś