administratorka1 13.03.04, 14:24 Zwracam się do Panstwa z prośbą o udzielenie informacji na temat znanych, dobrych i sprawdzonych programów do zarządzania oraz prowadzenia księgowości nieruchomości. Za informacje z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nolse Re: programy komputerowe!!!!!!!!!!!!!1 13.03.04, 21:27 Polecam poczytać wątek 1459 na temat oprogramowanie. Ja zdecydowałem się na program Słonie ZUI Mieszczanin i jestem bardzo zadowolony. Był to trafny wybór. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szlubo Re: programy komputerowe!!!!!!!!!!!!!1 17.03.04, 10:42 Polecam program PerseusWM. WM opiera się na wykorzystaniu szczególnego przekroju danych księgowych wybierającego informacje związane z naliczeniem opłat (naliczeniem sprzedaży) oraz dane dotyczące analizy kosztów w podziale na lokale. Dzięki temu w dowolnym momencie (przy płynnie wprowadzanych danych) możemy sprawdzić stan rozliczeń każdego lokalu. Jednocześnie w module związanym z windykacją możemy w dowolnym momencie sprawdzić stan rozrachunków - należności od współwłaścicieli lub zobowiązań wobec dostawców. Koszty możemy rozliczać na poszczególne lokale. Podczas wprowadzania danych możemy wykorzystać automaty księgowe, które ograniczą pracochłonne rozliczanie każdej faktury na lokal. W module przewidujemy rejestrację odczytów z liczników instalowanych w budynku i w każdym lokalu. Naliczenia obciążeń relizowane są za pomocą definiowalnych funkcji, dzięki którym użytkownik sam może wprowadzać zmiany sposobu rozliczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
an.ka Re: programy komputerowe!!!!!!!!!!!!!1 18.03.04, 15:35 Ja za namowa znajomych wybralam Wsplnoty Mieszkaniowe BazaN. Jestem naprawde bardzo zadowolona! Szczerze polecam. Mozna najpierw zamowic wersje demonstracyjna na stronie o programie - www.bazan.com.pl Pozdrawiam, Anna Odpowiedz Link Zgłoś
markassos Re: programy komputerowe!!!!!!!!!!!!!1 20.03.04, 09:49 Tak ... Bazan to jest to. Rowniez polecam. Maja ciekawa strone www.bazan.com.pl. W programie naprawde mozna zrobic wszystko co potrzebne w zarzadzaniu wspolnota. Ja zarzadzam 10 wspolnotami i od kiedy mam ten program - mam wiecej czasu ;). Jest do niego bardzo szeroka dokumentacja (prawie 100 stron) Od samych autorow otrzymalem pelne wsparcie przy wdrazaniu sie w program. Aaa jeszcze jedno ... maja najnizsza cene na rynku przy chyba najwiekszych mozliwosciach - a porownywalem z Mieszczaninem Wspolnota 2000 i Welesem. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
rkordus Re: programy komputerowe!!!!!!!!!!!!!1 20.03.04, 14:00 Prosty program KUN. Więcej informacji i demo na stronie: www.kordus.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś