pebe01 13.02.26, 15:05 Witam Szukam opinii n temat Integrum Management Warszawa zarządzająca wspólnotami mieszkaniowymi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emttescc Re: Opinie Integrum Management Warszara 02.03.26, 11:56 Obsługują nasze osiedle - nie ma żadnych uwag. Moja opinia o Integrum Warszawa jest pozytywna Odpowiedz Link Zgłoś
lukoo56szgmail Re: Opinie Integrum Management Warszara 05.03.26, 08:10 Integrum Management w Warszawie jest ok - moja opinia jest na plus Odpowiedz Link Zgłoś
patrykappre2 Re: Opinie Integrum Management Warszara 11.03.26, 09:37 jest ok - co ma być zrobione jest zrobione, woda w kranie jest ciepło też Odpowiedz Link Zgłoś
smogwawaleski445 Re: Opinie Integrum Management Warszara 16.03.26, 11:45 Sprawdź opinie Integrum Managment na portalach internetowych np. www.czlowiekbiznesu.pl/katalog-firm/uslugi/uslugi-lokalne/zarzadzanie-nieruchomosciami-warszawa-integrum-management-sp-z-o-o Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw6674 Re: Opinie Integrum Management Warszara 21.04.26, 12:58 Jak najbardziej polecam pracowników firmy integrum zarządzanie - w moim przypadku bardzo mi pomogli z zakładem energetycznym. Bardzo dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś