leni_leni 16.05.05, 10:37 Czy szanowni eksperci - specjaliści wogóle tutaj zaglądają??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktob8080 Re: Eksperci ? 16.05.05, 11:54 leni_leni napisała: > Czy szanowni eksperci - specjaliści wogóle tutaj zaglądają??? ci przydziałowi - a niby po co? wysługują się innymi; im wystarczy reklama Odpowiedz Link Zgłoś
leni_leni Re: Eksperci ? 16.05.05, 13:00 He, he tak właśnie mi się wydawało ;) To tak jak z biurem poselskim posła X - gdzie niby można uzyskac poradę prawną w zakresie wspólnot - ktoś z mojego bloku poszedł i otrzymał poradę buahahaha a mianowicie, żeby się zgłosił do mecenasa X, hehe............:) Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Eksperci ? 16.05.05, 15:23 > He, he tak właśnie mi się wydawało ;) A na co Ty liczysz(łaś). Umiesz liczyć, to licz na siebie. Tu eksperci są i odpowiedają, ale żeby ta odpowiedź była sensowna to musisz tez poszukać w innych źrudłach, gdyż zapytanie o poradę nie zawsze jest takie, jaką chciałoby sie uszłyszeć odpowiedź. Po co ta upierdliwość. Nikt Was tu końmi nie wciągał na to forum. Pełana dobrowolność. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ktob8080 Re: Eksperci ? 16.05.05, 17:00 babczyk napisał: > Nikt Was tu końmi nie wciągał na to forum. przydziałowych ekspertów też nikt nie zmuszał do obiecanek Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Eksperci ? 16.05.05, 19:45 ktob8080 napisał: > babczyk napisał: > > Nikt Was tu końmi nie wciągał na to forum. > > przydziałowych ekspertów też nikt nie zmuszał do obiecanek I tu się zgadzamy. Porady tu na forum nawet, gdy są nie do końca zgodne z prawem, są udzielane ZA DARMO. Idąc do prawnika po poradę, płacisz i to słono nie mając do końca pewności czy to, o czym mówił ów prawnik ma oparcie w prawie, gdyż dzisiaj prawie wszyscy interpretujemy to prawo w taki sposób, aby racja była po naszej stronie. A wystarczy popatrzeć na niektóre wypowiedzi na tym forum. A i pytania są niekiedy tak zadawane, że trudno i ekspertowi na nie odpowiedzieć w sposób rzeczowy lub też ciągle się powtarzają, tylko są zadawane w inny sposób. Powtórzę. Umiesz liczyć, to licz na siebie. To niestety, wielu forumowiczom pozostaje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leni_leni Re: Eksperci ? 17.05.05, 22:35 Babczyk Przed wypisywaniem "mądrości" przestudiuj słownik ortograficzny...........:) Odpowiedz Link Zgłoś
ktob8080 Re: Eksperci ? 16.05.05, 16:57 leni_leni napisała: > He, he tak właśnie mi się wydawało ;) To tak jak z biurem poselskim posła X - > gdzie niby można uzyskac poradę prawną w zakresie wspólnot - ktoś z mojego > bloku poszedł i otrzymał poradę buahahaha a mianowicie, żeby się zgłosił do > mecenasa X, hehe............:) dobre;) niestety, prawdziwe; coś jeszcze podpowiem: dziś prawdziwych, wszystkowiedzących ekspertów już nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad9999 Re: Eksperci ? 16.05.05, 17:32 Również jak w piosence: "Dziś prawdziwego prawa już nie ma..." Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanie.i.wspolnota Re: Eksperci ? 17.05.05, 23:42 konrad9999 napisał: > Również jak w piosence: > "Dziś prawdziwego prawa już nie ma..." Prawo, kurde, jest, tylko tak pokraczne i pokręcone, że żeby cokolwiek doradzić, godzinę trzeba pisać. Ja piszę wolno. Więc nie nadążam. Jak komu zależy, zawsze może zadzwonić: 501 514 786. Mówię trochę szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
ktob8080 Re: Eksperci ? 18.05.05, 00:03 mieszkanie.i.wspolnota napisał: >Więc nie nadążam. Jak komu zależy, zawsze może zadzwonić: > 501 514 786. Mówię trochę szybciej. no i wyszło, że Wyborcza też nie nadąża; może się postara i forum eksperckie przybierze postać głosową? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanie.i.wspolnota Re: Eksperci ? 18.05.05, 00:11 ktob8080 napisał: > mieszkanie.i.wspolnota napisał: > > >Więc nie nadążam. Jak komu zależy, zawsze może zadzwonić: > > 501 514 786. Mówię trochę szybciej. > > no i wyszło, że Wyborcza też nie nadąża; > może się postara i forum eksperckie przybierze postać głosową? Za Wyborczą niech Wyborcza odpowiada. Moja chata z kraja. Odpowiedz Link Zgłoś
ktob8080 Re: Eksperci ? 18.05.05, 00:47 mieszkanie.i.wspolnota napisał: > Moja chata z kraja. no to wpadka na całego; niby Wyborczą już powiesiliśmy, ale coś mi się wydaje, że ta chata, inaczej miała być postawiona; Odpowiedz Link Zgłoś