Dodaj do ulubionych

Angielski kurs - co polecacie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 17:08
Jak w temacie. Stoję przed wyborem szkoły języka angielskiego dla mnie i dla mojej 12 letniej córki. Brałam pod uwagę Oxford i Szkołę TIME w Komorowicach ale nie mogę się zdecydować. Mozecie macie jakieś opinie na temat tych szkół i prowadzonych przez nich kursów.
Obserwuj wątek
    • teacherka Re: Angielski kurs - co polecacie 15.09.10, 22:13
      A moze lekcje indywidualne? Lektor dopasuje sie do Pani potrzeb.
      • Gość: xxx Re: Angielski kurs - co polecacie IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 16.09.10, 20:27
        Możliwe że tak będzie najlepiej.
    • Gość: gosc Re: Angielski kurs - co polecacie IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.10, 20:53
      A Empik School?
      • Gość: Maria Re: Angielski kurs - co polecacie IP: 79.139.1.* 16.09.10, 22:11
        prawda jest taka, że dużo zależny od lektora. do empiku chodziła moja siostrzenica albo nie miała szczęścia albo mają takich sobie lektorów. jedna lektorka nie radziła sobie z rozbrykanymi dzieciakami i zwierzała się ze swoich prywatnych problemów, druga lektorka notorycznie się spóźniała i zanim dochodziła do siebie to mijało pół lekcji. dlatego ja swoje dziecko posłałam w inne miejsce.
    • Gość: Maria Re: Angielski kurs - co polecacie IP: 79.139.1.* 16.09.10, 21:59
      Moja córka uczęszcza do Szkoły Time w Komorowicach już trzy lata. Jesteśmy zadowoleni z poziomu nauczania, córka bardzo podniosła zdecydowanie swój poziom wiedzy i co najważniejsze polubiła angielski. Z tego co pamiętam mają małe grupy 4-8 osób. Ceny są dość atrakcyjne jak na takie kameralne grupki. Nie zauważyłam problemów z tą szkołą.
    • teacherka Re: Angielski kurs - co polecacie 16.09.10, 22:53
      Tak jak ktos napisal, bardzo duzo zalezy od lektora. Szkoly zatrudniaja roznych lektorow, lepszych i gorszych. Dlatego wspomnialam o lekkcjach indywidualnych, gdzie to sama pani dobiera nauczyciela.
    • Gość: Tadeusz Re: Angielski kurs - co polecacie IP: *.xdsl.centertel.pl 17.09.10, 12:38
      Ja również polecam szkołę Time. Znajomy posyłał dziecko do Komorowice, ja zapisałem z jego polecenia syna do oddziału w Bystrej, bo mieszkam w Mikuszowicach i mam najblizej. Mogę przyznać, że mój Krzyś podciągnął się w nauce. Pani lektor z tej grupy to osoba z najwyższej półki, świetnie uczy, zawsze znajduje czas dla rodziców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka