Dodaj do ulubionych

Do Staruszka

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.12.06, 10:13
Szanowny Staruszku!Nareszcie dorwalam sie do kompa i musze coś doładować.Czy
ty nie widzisz ,nie czytasz jak traktują Cię na tym forum.Intruz to
delikatnie,troll,tetryk.Miej trochę szacunku sam do siebie nie wpychaj się
gdzie Cię nielubią.Obrażasz nasz a i tak nikt nie powie Ci po imieniu tzn
s.....j.Czy Ty czasem nie jesteś pensjonariuszem takich firm jak w Rybniku czy
Tworkach.Przemyśl to i ponownie poczytaj wszystkie reakcje na Twoje
niezrozumiałe,złośliwe wypociny oderwane od naszego pieknego miasta
czystego,udekorowanego.Cos Ci leży na sumieniu zw. z Bielskiem i tym okresem
stanu wojennego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Staruszek Od Staruszka dla Agniechy IP: *.dsl.bell.ca 17.12.06, 16:03
      Szanowna Agnieszko....stan wojenny byl w innym opisie niz "wypociny" o pieknym
      Bielsku a jeszcze inny wypocinowy "troll" dotyczyl zupelnie innego formatu .
      Przyznam , ze nalezy tylko mowic i spiewac rodakom cudne bajeczki i calowac po
      tylkach , wowczas beda w zauroczeniu w swojej zadufanej cudownosci o ktorej
      chyba zielonego pojecia nie maja .
      Traktowanie to tez kolejna diaspora rodzimej kultury i nie ja jeden jestem tym
      dotkniety , chyba , ze bede w zaleznosci od tlumu tworzyl przyspiewki dla nich
      samych w ich tonie ....a to juz w moim odczuciu plucie sobie w oczy .
      Szanowna Agnieszko.....zapewne nie miala bys motywacji do dialogu , gdyby to
      bylo w Twoim "tonie" , bo wowczas zadnego dialogu by nie bylo.....
      Traktowano mnie jeszcze gorzej , ale to juz nieco odmienny okres ('76-'80) ,
      mam nadzieje , ze zrozumienie przerosnie dziedzictwo , ktorego tak ciezko sie
      wyzbyc wielu rodakom .
      Jak widzisz , dzieki temu mozemy scierac swoje poglady !! ( powtarzam sie )
    • Gość: Staruszek Re: Do Staruszka IP: *.dsl.bell.ca 17.12.06, 16:12
      Droga Agnieszko.....zapomnialem sie zapytac : co jest z tymi instytucjami w
      Tworkach i Rybniku ? nie znam ich przeznaczenia .
      • skier_bb Re: Agniecho a co z wolnoscia slowa? 17.12.06, 19:46
        Moze ty poszukasz sobie forum zamknietego i nikt ci nie bedzie w jedynie
        slusznych przemysleniach twoich i twoich znajomych przeszkadzal?
        • Gość: Michał Re: Agniecho a co z wolnoscia slowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:17
          No właśnie - wolność słowa, a nie tego mało treściwego, bezkształtnego
          słowotoku, przerywanego losowo wstawianymi znakami przestankowymi, jaki nam
          tutaj jakiś stetryczały staruszek serwuje z bezpiecznej odległości w ilościach
          nadprogramowych. Nie udało mi się znaleźć postu Staruszka, który niósłby ze sobą
          jakąkolwiek treść. Nawet niekoniecznie interesującą - jakąkolwiek. Ergo - nie
          podlega to wolności słowa, tak samo jak szczekanie psa (które też treści nie
          niesie). c.b.d.o.
      • Gość: EDI Re: Do Staruszka IP: *.c31.msk.pl 17.12.06, 22:08
        Staruszku czy aby napewmo jesteś z BIELSKA?????
        Chyba nie i to nawet nie z okolicy,skoro nie wiesz co za instytucje mieszczą się
        w Rybniku i Tworkach,a jak chcesz się dowiedzieć to poszukaj w necie.
        • Gość: Staruszek Re: Do Staruszka IP: *.dsl.bell.ca 18.12.06, 18:05
          Gość portalu: EDI napisał(a):

> Staruszku czy aby napewmo jesteś z BIELSKA?????
          > Chyba nie i to nawet nie z okolicy,skoro nie wiesz co za instytucje mieszczą
          się w Rybniku i Tworkach,a jak chcesz się dowiedzieć to poszukaj w necie.
          ......Jakie masz na mysli instytucje w Tworkach i Rybniku ???? 30-to letni
          okres (z przerwami) emigracji swoje pietno zawsze zostawi .
          • Gość: Agniecha Re: Do Staruszka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.12.06, 20:03
            Spaaaaaaaaadaaaaaaaaaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka