lotos.flower 31.08.07, 11:24 o pracę ofcourse:P odetchnęłam z ulgą <uffff> w końcu mam spokojną głowę dziś idę to oblać :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dziunia Re: dostałam umowę na stałe :DD 31.08.07, 11:45 super Lotos! Moje gratulacje!!!! A nasze dzisiejsze spotkanie jest aktualne? Bo jak masz zamiar oblewać to ja mogę zaczekać aż wytrzeźwiejesz hi hi hi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: dostałam umowę na stałe :DD 31.08.07, 12:06 przyjedz przyjedz :) bo ja pić będę wieczorkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: dostałam umowę na stałe :DD 31.08.07, 16:02 Gratulacje! Wypiłabym na twą cześć z ochotą i nawet do lusterka bo chodzi za mną ochota na żołądkową gorzką jak ... nie wiem co. No ale cóż, nie mogę:( dzieciątka przyzwyczajać;) Wypij za mnie za swoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: dostałam umowę na stałe :DD 31.08.07, 16:14 adaja1 napisała: > Wypij za mnie za swoje zdrowie! wypije z dziką rozkoszą :D Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 No to gratulacje :-D 31.08.07, 16:52 a ja właśnie widziałam w Reserved że szukają dekoratora i pomyślałam o Tobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luciii gratulacje! to teraz spokojnie możesz trzeciego 31.08.07, 18:26 szkutka załatwiać ;P :)* Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: dostałam umowę na stałe :DD 31.08.07, 18:51 Gratuluję !!! Tylko ja nie w temacie - gdzie ta praca, o co biega, przecież miałaś otwierac biznes rzeczy pięknych i kochanych Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: dostałam umowę na stałe :DD 01.09.07, 07:34 A widzisz? Wszystko będzie się układać. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Mysty 01.09.07, 08:19 alez ja dalej działam artystycznie :) przedłużona umowa (która kończyła mi się wczoraj) pozwala mi wybrać resztę wychowawczego :] Odpowiedz Link Zgłoś