Gość: ban4it IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:36 Chcę otworzyć club pub itp w Bielsku Białej ale nie wiem czego brakuje najbardziej więc zwracam się do was i słucham propozycji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ban4it Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:43 chcę zainwestować w lokal ale nie wiem czego najbardziej oczekują mieszkańcy Bielska - Białej i okolic a mianowicie młodzieży bo do nich kieruję propozycję????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.08, 21:47 Porządnej knajpy rockowej, w stylu bratysławskiego "Aligatora" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.10.08, 18:54 brakuje baru z muzyka z lat 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ban4it Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 20:11 dziękuję za propozycje i słucham dalej kolejnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.bielsat.com.pl 21.10.08, 23:44 knajpa z muzyka rockowa cos jak carpe diem krakow, z miejscem na plasy i duzymi lcd by pokazywac koncerty. malych tanc bud jest kilka - city pub, sabotage, piekloniebo, 54 itd, dzieciaki bez kasy sacza jedno piwko w klimacie. zrob dobra knajpe dla 30 latkow i nie stracisz. sepia i labirynt zbyt mlodzierzowe a rock cafe nie organizuje imprez tanecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ban4it Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 21:44 dziękuję za każdą propozycję ale proszę o więcej im więcej będę wiedział tym lepiej spełnie wasze oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
agrado_22 Re: Bielsko - Biała i okolice 05.11.08, 20:16 Przede wszystkim zainwestuj w dobrego DJa, który zna się na różnych typach muzyki, a nie puszcza z Winampa "przeboje", które aktualnie lecą na MTV - mam wrażenie, że tacy właśnie goście puszczają muzykę w 99% bielskich knajp. w piątek i sobotę niech leci muzyka do tańca, w czwartek - studenckie czwartki (gdzieś w ogóle są w BB oprócz Klimatu?) czyli impreza z tańszym piwem dla studentów - trochę tych studentów w BB jest, na pewno obniżenie ceny chociażby o złotówkę ich przyciągnie. na początku tygodnia, gdy ludzie raczej nie balują tylko chcą pogadać przy spokojnej muzyce można by puścić chill outy. raz na czas jakaś impreza w stylu lat 80-tych. zainwestuj w wystrój - przede wszystkim kanapy, nie krzesła, parę większych lóż dla zorganizowanej ekipy. może wystrój w stylu pop artu? Andy Warhol na ścianach? knajpy o takim wystroju na pewno w BB nie ma. powodzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanin Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.08, 20:58 w Bielsku nie ma ani jednego pubu z muzyką klubową, house, deep house, progressive, minimal, dobrzy dj'e choćby ze Śląska i masz pełno ludzi miejsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanin Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.08, 20:59 ....możesz też zrobić kolejny 150 pub z disc jockeyem bo nie można ich nazwać dj'ami puszczającym muzykę z ....płyt cd. Ale czy ludzie na prawdę chcą poraz 150 tego samego? Odpowiedz Link Zgłoś