Dodaj do ulubionych

Bielsko - Biała i okolice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:36
Chcę otworzyć club pub itp w Bielsku Białej ale nie wiem czego
brakuje najbardziej więc zwracam się do was i słucham propozycji
Obserwuj wątek
    • Gość: ban4it Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:43
      chcę zainwestować w lokal ale nie wiem czego najbardziej oczekują
      mieszkańcy Bielska - Białej i okolic a mianowicie młodzieży bo do
      nich kieruję propozycję?????????????????
      • Gość: Przemek Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.08, 21:47
        Porządnej knajpy rockowej, w stylu bratysławskiego "Aligatora"
        • Gość: tt Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.10.08, 18:54
          brakuje baru z muzyka z lat 80.
    • Gość: ban4it Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 20:11
      dziękuję za propozycje i słucham dalej kolejnych:)
      • Gość: lukasz Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.bielsat.com.pl 21.10.08, 23:44
        knajpa z muzyka rockowa cos jak carpe diem krakow, z miejscem na
        plasy i duzymi lcd by pokazywac koncerty. malych tanc bud jest
        kilka - city pub, sabotage, piekloniebo, 54 itd, dzieciaki bez kasy
        sacza jedno piwko w klimacie. zrob dobra knajpe dla 30 latkow i nie
        stracisz. sepia i labirynt zbyt mlodzierzowe a rock cafe nie
        organizuje imprez tanecznych.
    • Gość: ban4it Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 21:44
      dziękuję za każdą propozycję ale proszę o więcej im więcej będę
      wiedział tym lepiej spełnie wasze oczekiwania
    • agrado_22 Re: Bielsko - Biała i okolice 05.11.08, 20:16
      Przede wszystkim zainwestuj w dobrego DJa, który zna się na różnych typach
      muzyki, a nie puszcza z Winampa "przeboje", które aktualnie lecą na MTV - mam
      wrażenie, że tacy właśnie goście puszczają muzykę w 99% bielskich knajp. w
      piątek i sobotę niech leci muzyka do tańca, w czwartek - studenckie czwartki
      (gdzieś w ogóle są w BB oprócz Klimatu?) czyli impreza z tańszym piwem dla
      studentów - trochę tych studentów w BB jest, na pewno obniżenie ceny chociażby o
      złotówkę ich przyciągnie. na początku tygodnia, gdy ludzie raczej nie balują
      tylko chcą pogadać przy spokojnej muzyce można by puścić chill outy. raz na czas
      jakaś impreza w stylu lat 80-tych. zainwestuj w wystrój - przede wszystkim
      kanapy, nie krzesła, parę większych lóż dla zorganizowanej ekipy. może wystrój w
      stylu pop artu? Andy Warhol na ścianach? knajpy o takim wystroju na pewno w BB
      nie ma. powodzenia:))
      • Gość: bielszczanin Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.08, 20:58
        w Bielsku nie ma ani jednego pubu z muzyką klubową, house, deep house, progressive, minimal, dobrzy dj'e choćby ze Śląska i masz pełno ludzi miejsce....
        • Gość: bielszczanin Re: Bielsko - Biała i okolice IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.08, 20:59
          ....możesz też zrobić kolejny 150 pub z disc jockeyem bo nie można ich nazwać dj'ami puszczającym muzykę z ....płyt cd. Ale czy ludzie na prawdę chcą poraz 150 tego samego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka