pixbonki 21.06.10, 00:32 zna ktoś może to miejsce? jeśli tak to proszę o przybliżenie mi dokładniej gdzie można tego szukać :) fotopracownia.com/blog/2009/11/11/miloslawa-i-michal-sesja-plenerowa-bytom/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kielonek-online Re: co to za miejsce? 21.06.10, 20:11 Toż to wejscie do piwnicy, w której mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
anai-is-me Re: co to za miejsce? 25.06.10, 12:02 Sesja fajna. Reklama za frico. Ale brwi panny młodej przekomiczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
mannalisa1 Re: co to za miejsce? 25.06.10, 15:45 No brwi walą z nóg!;-) Pewnie kosmetyczka przyszła z henna na godzinę przed ślubem... Odpowiedz Link Zgłoś
joy76 Re: co to za miejsce? 27.06.10, 01:01 ...nie wiem gdzie to jest i raczej bym nie szukała, bo widzę że sobie fotograf zupełnie ze światłem nie radzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
pixbonki Re: co to za miejsce? 30.06.10, 00:29 takie malo pomocne te odpowiedzi... :P Odpowiedz Link Zgłoś
joy76 Re: co to za miejsce? 01.07.10, 21:54 ...na podanej przez Ciebie stronce jest odnośnik pod nazwą "kontakt" - może po prostu klikniesz i zapytasz u źródła? Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: co to za miejsce? 02.07.10, 17:35 Pod sesją są podane tagi "kopalnia" "szyb". Stawiam na to, ze to może być nieczynny szyb kop. Miechowice - ten za Lidlem albo gdzieś na Rozbarku... A krytykować taranów to jak porywać się z motyką na słońce - jeśli fotki są prześwietlone to widać takie było zamierzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: co to za miejsce? 10.07.10, 23:21 Każde nieudactwo "artysty" można tłumaczyć zamierzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
joy76 Re: co to za miejsce? 22.08.10, 08:08 > A krytykować taranów to jak porywać się z motyką na słońce - jeśli fotki są > prześwietlone to widać takie było zamierzenie. mnie się te prześwietlenia nie podobają i mam prawo do wyrażenia osobistej opinii. może dla Ciebie fotografie taranów są super, Twoja sprawa. dla mnie to nic szczególnego, zdjęcia raczej pod publiczkę. cenię sobie techniki i warsztat innych fotografów, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
burczy01 Re: co to za miejsce? 19.08.10, 13:34 Fajne te zdjęcia, bardzo oryginalne:) Ale można się ubrudzić;P:) Odpowiedz Link Zgłoś
darjen Re: co to za miejsce? 20.08.10, 16:12 Aż dziwi mnie, że nikt nie wie. Jest to Szyb Krystyna po byłej Kopalni Szombierki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: co to za miejsce? 22.08.10, 12:28 Szyb Krystyny z Szombierek był wąski i głęboki, sama przyjemność być w takim szybie. Odpowiedz Link Zgłoś