zula.w 05.03.09, 18:04 Witam! Chciałabym uścislić posiadane informacje: czy w Bielsku- Białej na ulicy Browarnej 2 jest oddział Banku Millennium? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dddbb Re: Bank Millennium 05.03.09, 23:10 Wygląda na to, że niekoniecznie: www.millenet.pl/placowki_bankomaty/placowki/?_dyncharset=ISO-8859- 2&sended=true&city=2420&millennium=on&prestige=on&biznes=on&big=on&x= 10&y=6 Odpowiedz Link Zgłoś
zula.w Re: Bank Millennium 06.03.09, 15:12 Na pomysł sprawdzenia na ich stronie też wpadłam. Ale sprawa jest bardziej skomplikowana. Od pewnego czasu (ponad 3 tygodnie) otrzymuję na stacjonarny telefon połączenia spod numeru 033 811 61 41. Jak odbieram to jest cisza. Powtarza się to przez jakieś 2 godziny; połączenie - 12 sygnałów - 20 sekund spokoju - znowu połączenie. Wygląda na jakiś automat. Zidentyfikowalam numer (to ten podany powyżej), oddzwoniłam na niego (w różnych porach dnia), jednak najpierw nikt nie odbiera, a potem włącza sie faks. Niestety sygnał faksu przerywa sie kilkakrotnie, węc nie mogę wysłać informacji o nieprawidlowym działaniu urządzenia po tamtej stronie. W biurze numerów twierdzą, że nie posiadają informacji o tym numerze. Wpisując w wyszukiwarkę ten numer na jednej ze stron internetowych pojawia się ten numer jako numer należący do Banku Millennium w Bielsku-Białej na ulicy Browarnej 2. Stąd moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dddbb Re: Bank Millennium 06.03.09, 20:10 W google pokazuje pod tym adresem info o banku, ale wygląda, że to już niektualne, skoro na stronie adres nie figuruje. Proponuję podejść przy okazji do któregoś z istniejących oddziałów i wyjaśnić problem. Odpowiedz Link Zgłoś