Gość: szugi IP: 212.244.164.* 22.04.09, 12:24 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy są duże utrudnienia na drodze do Zwardonia, niebawem będę się kierował w tamtym kierunku i doszły mnie słuchy że są pewne problemy na tej trasie (69) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: droga do Zwardonia IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 22.04.09, 20:45 Dzisiaj jechałem generalnie jest ciężko na odcinku Przybędza Milówka ruch wachadłowy w kilku miejscach i Boby Budownicze dziwnie kierujące ruchem . No i w okolicach Lalików też podobnie . R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: droga do Zwardonia IP: *.chello.pl 22.04.09, 21:25 Przez Laliki i tak lepiej niż przez Rajczę , Rycerkę i Sól. Tam można urwać koła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szugi Re: droga do Zwardonia IP: 212.244.164.* 22.04.09, 22:10 OK, dzieki za odpowiedz. Ja w drugiej połowie czerwca będę jechał do Bratysławy, może więc jechać przez Cieszyn? Czy jednak myknę 69-tką, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: droga do Zwardonia 22.04.09, 22:17 Skąd ruszasz do Bratysławy ? Z BB do Cieszyna jest fajnie. Z Czeskiego Cieszyna do granicy masz nową obwodnicę Cz.Cieszyna, obwodnicę Jabłonkowa i obwodnicę Mostów. Ale od granic Cz. Cieszyna aż pod Jabłonków masz auto za autem, tir za tirem, nie poszalejesz, ale droga bez dziur. W pół godziny dojedziesz do drogi z Żywca na Czacę. Razem przz Cieszyna masz około 50 minut Razem masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: droga do Zwardonia IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.09, 23:07 Z Żyliny do BB czy przez Zwardoń, czy przez Cieszyn czasowo wychodzi tak samo. Przez Zwardoń mniej kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szugi Re: droga do Zwardonia IP: 212.244.164.* 23.04.09, 22:09 przez Zwardoń mniej km, ale ale te remonty mogą mnie powstrzymac w czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: droga do Zwardonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 08:34 To jeszcze zależy, o której jedziesz. Przy dużym natężeniu ruchu zdecydowanie Cieszyn. Nocą itp. obojętnie. Ja osobiście lubię jeździć przez Zwardoń, dużo ciekawsza trasa. Odpowiedz Link Zgłoś