mosze_zblisko_daleka 30.09.09, 08:30 Ja nie znam tych 2 generalow, oni cos nie wygladaja na Zydow... ;-) rotter.net/forum/scoops1/15454.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odyn06 Re: IDF na Placu Czerwonym... 30.09.09, 09:56 Mosze. Możesz ich nie znać. Popatrz na te "gałązki" przy klapach mundurów:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: IDF na Placu Czerwonym... 30.09.09, 19:23 czy mo przyjaciel URBAN wygląda na żyda? Odpowiedz Link Zgłoś
ak_2107 Re: Eee tam generaly.... 01.10.09, 10:46 Ja tam bym wolal raczej poznac blizej jedna z tych Pan co tak ladnie w te trombki dmuchaja . Albo te co tak zgrabnie ta laseczka wywija. Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 Re: Eee tam generaly.... 01.10.09, 14:26 Rzeczywiście, to "tylko" pułkownik i major, ale dziewczyny śliczne i słowiańska u nich uroda:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Swieto Szalasow... 02.10.09, 09:09 Z okazji Swieta zycze kazdemu spelnienia marzen i POKOJU na swiecie: It's hard to believe that this takes place in a Texas church. This is Pastor John Hagee's congregational choir. Hagee is the founder and National Chairman of the Christian- www.youtube.com/watch?v=LjiMlEec5cU&feature=channel_page Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Swieto Szalasow... 02.10.09, 10:05 spełnienia marzeń- i owszem co do pokoju-UTOPIA. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Swieto Szalasow... 02.10.09, 12:14 Widzisz ja swoj obowiazek wypelnilem. Twoj to jest wierzyc ze tak moze to byc. Ja wierze w POKOJ, wiem co znaczy wojna. Za duzo widzialem smutek i lzy. Teraz mam nadzieje ze bedziemy widac TYLKO radosc... Odpowiedz Link Zgłoś