Dodaj do ulubionych

Katastrofa smolenska

20.01.11, 02:00
Wybory juz w tym roku. A nasz Polski Napoleon byl bardzo mily i przypomnial nam dzisiaj znowu co mysli o demokracji i wolnosci slowa. Jesli wiec ktos nie zgadza sie z wersja zamachu stanu i zabojstwa L Kaczynskiego przez Rosjan, to radzilbym duza ostroznosc w wyrazaniu swojej opini.
Bo wszystko jest mozliwe, Prezes moze znowu wygrac wybory, a wtedy napewno zaczna sie wizyty smutnych panow u niektorych specjalistow od lotnictwa a moze i normalnych komentatorow.

"- Jeśli chodzi o niektórych panów, którzy się tak wypowiadają mogę powiedzieć tyle: jak bym był premierem, to odpowiednie służby pewną sferę w Polsce by dokładnie sprawdziły. Mówię o wypowiedziach pewnych panów z różnego rodzaju pism lotniczych i tak dalej. Ta sfera byłaby poddana daleko idącemu sprawdzeniu - podkreślił Kaczyński."
Obserwuj wątek
    • dirloff Re: Katastrofa smolenska 20.01.11, 02:15
      Ok lemingu, schetynówkę wyrobiłeś, to teraz lulu...
      A na przyszłość zaint. się "smutnymi panami" typu Arabski i Turowski i ich "smutnymi" wizytami w Moskwie...
      • browiec1 Re: Katastrofa smolenska 20.01.11, 17:25
        hehehe,nie ma to jak sandardowo wrzucic wszystkich do jednego wora POwiakow w momencie kiedy Prezes pier..lnie kolejna glupote pokazujaca jego prawdziwy charakter. Dzis tez nie proznowal.Odkryl ze koles ktor zabil tego czlonka PiSu byl w PO!!!!
    • say69mat Re: Katastrofa smolenska 20.01.11, 03:07
      Bo wszystko jest mozliwe, Prezes moze znowu wygrac wybory, a wtedy napewno zacz
      > na sie wizyty smutnych panow u niektorych specjalistow od lotnictwa a moze i no
      > rmalnych komentatorow.

Zawsze istnieje wariant, że Łukaszenka nas wyzwoli ... i to może byc, rzeczywistym wyzwoleniem. ;)))
      Mnie interesuje jednak inny aspekt wypowiedzi JarKacza, otóż nasz miś z daleko posuniętą swadą głosi, że Rosja jest już tak słabiutka. Że tylko, ją popchnąc i samiusieńka ... leci. Ponieważ mam świadomośc, że już było kilku 'gości' sprawdzających słabośc Rosji. I to z wiadomym skutkiem ... np. Buonaparte 400 tyś wyprowadził znad Niemna do Rosji. Wróciło ... 4ooo. Dał nam przykład jak zwyciężac ... mamy.
      Więc wolałbym, aby ten biedny człowiek tego nie sprawdzał ... naszymi rękoma. A na to się zanosi, chłoptaś pragnie rękoma naszego narodu. Najzwyczajniej dokonac ordynarnej, rodzinnej wendetty. Europa się na nas wypnie, a JarKacz wprowadzi nas w objęcia ... Rosji.
      • panzerviii Panowie to nie to forum 20.01.11, 11:27
        Jakkolwiek należę do "lemingów" i świadom wad PO uważam, go za największego szkodnika polskiej polityki to błagam nie róbmy z tego forum - forum kraj. O ile jeszcze chętnie czytam wątki lotnicze - techniczne, o tyle wolałbym akurat tu nie rozstrząsać stanu świadomości Jarosława Kaczyńskiego.

dirloff, błagam nie każ mi rozwijac wątku o tym dlaczego JK to szkodnik. Tak uważam i szlus koniec, nie mam zamiaru na tym forum kogokolwiek do tego przekonywać.

Konczmy waszmosciowie, wstydu sobie oszczędźmy.
    • browiec1 Re: Katastrofa smolenska 20.01.11, 17:27
      Poslac ich w kamasze(ale tylko tych rokujacych nadzieje na poprawe),spec od tych zadan wrocil do lask,reszta pod sciane. Ale ja spisek wykrylem juz wczoraj-wsrod ekspertow (oplacanych z Moskwy rzecz jasna) jest koles o imieniu Igor!!!
      • rzewuski1 Re: Katastrofa smolenska 20.01.11, 17:30
        a ja odkryłem ze samolot który rozbił się w Rosji był zdiełany w ZSRR

to nie przypadek ze właśnie się rozbił w Rosji
        podejrzewam ze stali za tym wysocy ludzie z najwyższej władzy
        • browiec1 Re: Katastrofa smolenska 20.01.11, 17:50
          Myslisz ze to byli koszykarze dzialajacy pod przykrywka PZKosz.
          • panzerviii koledzy!!! 20.01.11, 18:36
            Dirloff odpuścił, wy też odpuście. Ta dyskusja nie ma sensu na tym forum, niezależnie od politycznych sympatii, moje akurat są daleko od JK.
            • browiec1 Re: koledzy!!! 20.01.11, 18:45
              Ales sobie nagrabil tym "koledzy"
              forum.gazeta.pl/forum/w,539,120917211,121129087,Re_Kontrolerzy.html?wv.x=2
              • rzewuski1 Re: koledzy!!! 20.01.11, 18:50
                dlaczegonienapalm.wordpress.com/
                • browiec1 Re: koledzy!!! 20.01.11, 18:53
                  Zna stronk,dobra)
    • browiec1 Re: Katastrofa smolenska 21.01.11, 00:39
      Tu o tym i nie tylko,wszystkie twarze Prezesa;)
      www.tvn24.pl/28377,1690144,0,1,mimika-polityki,fakty_wiadomosc.html
      A tu jeszcze genialna piesn: Ballada 10 kwietnia.Niektorym odwala na starosc
      www.youtube.com/watch?v=eTxhq-rifhA
    • browiec1 Bardzo dobra inicjatywa 27.01.11, 19:40
      Choc organizator sie wystraszyl oburzenia naszych mezow stanu na szczescie inicjatywa zyje juz wlasnym zyciem
      tnij.org/j5mj
      Ale niektorzy raczej nie skorzystaja z okazji,ciekawa wypowiedz dawnego koalicjanta
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,PiS-kipi-z-oburzenia-po-ankiecie-o-Kaczynskim,wid,13074744,wiadomosc.html?ticaid=1bad4
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka