browiec1 01.02.11, 19:55 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9036207,PiS_bedzie_monitorowal_internet__Kto_podpadnie___do.html A przynajmniej trzeba bedzie sie opierac na zrodlach jedynie w stylu Naszego Dziennika,Radia Maryja i Gazety Polskiej;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 01.02.11, 20:01 trzeba się przygotować na długa odsiadkę przypomina to PRL Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 01.02.11, 20:14 Wtedy bylo chyba weselej;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Ty się śmiej ale w czasach 01.02.11, 22:33 kiedy jarek rządził akurat czasami pisałem przeciwko niemu. Co oczywiście wiedziała moja mama. Więc twierdziła: aby mnie w końcu wsadzili za to Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Ty się śmiej ale w czasach 01.02.11, 23:46 hehehe,skad ja to znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 przepraszam, przepraszam , naprawde przepraszam 01.02.11, 22:41 pisze mało postów , niestety ale gdy pisałem o PISie to generalnie zawsze źle nic mnie nie usprawiedliwia nie wiem czy partia mi wybaczy ale składam samokrytykę nie wiedziałem co pisze, byłem manipulowany przez wrogie siły kierowane przez wiadome instytucje zastraszania i przeinaczenia mam nadzieje ze partia przyjmie moja krytykę i daruje mi życie na jakiś czas oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: przepraszam, przepraszam , naprawde przeprasz 02.02.11, 00:09 No nie wiem czy zostanie Ci wybaczone,ust im w kazdym razie nie zamkniesz wiadomosci.onet.pl/kraj/opinia-publiczna-zawrzala-po-slowach-jaroslawa-kac,1,4161653,wiadomosc.html Ciekaw jestem czy ta religijna partia poslucha(zart;) wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/stanowczy-glos-prymasa-ws-rocznicy-smolenska,1,4161650,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 02.02.11, 03:10 Oj Browiec, Browiec. Dzień bez przytyczki pod adresem PiS'u/Kaczyńskiego/Macierewicza (niepotrzebne skreślić), to dla Ciebie - przysłowiowo - dzień stracony...?;-) Po pierwsze, to będzie to tylko i aż monitorowanie internetu, a nie jego cenzurowanie. Monitoring, czyli obserwacja. Skoro mogą media, dziennikarze czy różnego rodzaju rządowe i pozarządowe instytucje, np. wszelakie fundacje monitorować się wzajemnie, w tym i internet, to i mogą to robić politycy. Będą pisać różne raporty i alarmować. I tyle. Poza tym, w grupie jest także poseł PO. Po drugie, to pamiętaj, jaka jest tego przyczyna - Ryszard C. z Łodzi, były członek PO, któremu histerycznie antypisowskie media dogłębnie przeprały mózg. Ukierunkowały jego patologiczną nienawiść. Niektórzy nie dorośli do picia alkoholu, a inni widocznie do udzielania się na forach, a raczej bluzgania, vide kolega Rzewuski na forum Kraj...;-) Po trzecie, to wypadałoby przypomnieć, kto tak naprawdę postulował REALNĄ CENZURĘ polskiego internetu, w tym blogów politycznych. Pod przykrywką rzekomej walki z internetowym hazardem i pedofilią. Kto zacz, hę...? Jarek z "socjalistycznego" PiS czy Donek z "liberalnego" PO? Czy wtedy też wyrażałeś swoje obawy?;-) wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/320204,poslowie-chca-cenzurowac-internet-fora-kipia-nienawiscia.html Odpowiedz Link Zgłoś
brigada_di_bandito Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 02.02.11, 06:12 Kolego browiec,pisaliście różne ciekawe rzeczy i teraz po tym artykule jelita zaczynają produkować nieco rzadszą konsystencję powodując częstsze wizyty w WC :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 03.02.11, 01:43 Zebym ja sie zaczal bac pomyslow ekipy Jarka musza sie bardzej starac. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 03.02.11, 01:49 Nie drogi Dirloffie,ja bym bardzo chetnie zajal sie innymi tematami(ktorych np. rzad Tuska dostarcza teraz mase),ale niestety Prezes i jego otoczenie jakby na zlosc z dnia na dzien produkuja coraz wieksze glupoty.I jak tu wtedy milczec? A proby cenzury w necie tak samo mnie martwily wtedy jak i dzis.Nie chodzi o to kto zaczal.No i czym innym jest gdy ktos tam sobie sprawdza,gdy biora sie za to politycy wrozy to bardzo zle. Rozwalilo mnie to " Poza tym, w grupie jest także poseł PO." - czyli sejm PRL byl demokratyczny,dwie przystawki w koncu byly:) Fragmentu o Rysku z lotosci nie skomentuje. A na koniec o tych "Liberalach" - PO jesli bylo liberalne to bardzo dawno temu. Skod ta zmiana?bardzo proste. PO przesunelo sie na "pozycje' zajmowane dawniej przez PiS,PiS natomiast na miejsce LPR,na prawo od nich jest juz tylko sciana a za moment zaczna robic za szafe wnekowa. Wszyscy sa siebie warci... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ogarek moga mnie cmoknac 02.02.11, 07:54 PIS sobie zbytnio pochlebia. Oni nie zasluguje na az tak mocne uczucie jak nienawiesc. Co najwyzej pogarde i obrzydzenie. Tak jak gardzi sie i brzydzi robactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
anton_1 Idą w ślady Mubaraka 02.02.11, 08:25 Nie tylko PiS - dzisiaj z rana w TVN 24 słyszałem posła PO który też będzie przedstawiał projekt ustawy że np. za nazwanie Donalda Tuska kutasem można iść przed sąd - wystraszyli się chyba tej internetowej rewolucji w Egipcie??? Musowo tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ogarek Re: Idą w ślady Mubaraka 03.02.11, 04:14 Pod sad za mowienie prawdy ? Toz to w Polsce zagozone sa postawowe wolnosci i demokracja. Chyba czas wracac, Ojczyzna w potrzebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Idą w ślady Mubaraka 03.02.11, 12:14 marek_ogarek napisał: > Pod sad za mowienie prawdy ? Toz to w Polsce zagozone sa postawowe wolnosci i d > emokracja. Chyba czas wracac, Ojczyzna w potrzebie ! i co zrobisz jak wrócisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: moga mnie cmoknac 02.02.11, 09:46 W tym momencie Mister Ogarek Podpadliście stowarzyszeniu "Miłośników Robactwa"! Na Twoim miejscu szybko bym sprawdził czy gdzieś na kablu nie siedzi karaluch ze słuchawkami na uszach(a pro po czy karaluchy mają uszy???) i nie monitoruje tego co Piszesz!:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: moga mnie cmoknac 03.02.11, 01:54 Oczywiscie ze maja uszy,cale dwa.Tu dobrze widac. smolensk-2010.pl/wp-content/uploads/2010/09/Antoni-Macierewicz.jpg P.S.Ciekawe czy PiS-filtry to wylapia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Marku ogarku... 02.02.11, 21:40 ... mniej emocji i bluzgów, a więcej meritum i opanowania. To TYLKO monitoring (obserwacja) internetu i wskazywanie na wszelakie nieprawidłowości, a nie większa czy mniejsza cenzura. Dziś róznego rodzaju agencje i fundacje monitorują różne media, w tym internet. Sprawdzając wszelakie "nieprawidłowości". I to dokładnie będą robić ci posłowie. Pamiętaj, że to nie jarkowe PiS, lecz donaldowe PO, kilka czy kilkanaście miesięcy temu postulowało pełną CENZURĘ internetu, w tym nieprawomyślnych (a w praktyce proplatformerskich) blogów politycznych. Konkludując, nie dawaj się ściemniać takim czy owakim histerykom. Tu masz wyjaśnienie: forum.gazeta.pl/forum/w,539,121646988,121659571,Re_No_Panowie_czas_sie_chyba_zwijac_z_forum_.html wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/320204,poslowie-chca-cenzurowac-internet-fora-kipia-nienawiscia.html Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ogarek Re: Marku ogarku... 03.02.11, 04:07 Nie bluzgam ani sie nie emocjonuje. Stwierdzam tylko ze PIS nie miesci sie w akceptowalnych dla mnie kryteriach estetycznych. Donaldowe PO tez mnie moze cmoknac. W kraju w ktorym mieszkam moge sobie wypisywac co mi sie podoba i nikt mi za to nic nie zrobi. A juz najmniej Jarek z Donkiem. Ktos im powinien wytlumaczyc ze internet to ziec o zasiegu globalnym, a kilka milionow ich rodakow mieszka w miejscach, gdzie nie maja oni nic do gadania. Swoja droga pamietam ze pare lat temu jeden madry inaczej minister postulowal aby adres e-mailowy mozna bylo dostac tylko po spisaniu danych z dowodu. Ciekawe jak zmusilby do takich praktyk np. Google czy Yahoo na ktorych to serwisach ma swoje konta cala masa Polakow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Marku ogarku... 03.02.11, 04:36 Pomyslow ci u nas dostatek wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80276,9038787,Zdrojewski__usunac___pl__z_adresow_muzeow_b__obozow.html Odpowiedz Link Zgłoś
maccard Re: Marku ogarku... 03.02.11, 08:14 browiec1 napisał: > Pomyslow ci u nas dostatek > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80276,9038787,Zdrojewski__usunac___pl__z_adresow_muzeow_b__obozow.html Akurat to uważam za niezły pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Marku ogarku... 03.02.11, 20:42 Tu trzeba edukowac a nie nazwy zmieiac,poza tym i tak juz po ptokach wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,9049943,Zmiana_domen_obozow___muzeow___Piraci__byli_szybsi_.html Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 03.02.11, 20:43 Parafrazujac slynne slowa:jaki kraj taka afera Watergate wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9049517,_Polska_Watergate___ABW_nie_prosila_o_billingi_Kaczynskich_.html Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 04.02.11, 00:23 Dalszy ciag cyrku wiadomosci.onet.pl/kraj/kempa-czy-pan-premier-o-tym-wiedzial-bo-jesli-wied,1,4164110,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_7125 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 03.02.11, 21:28 Ciekawe, czy Zespół ds. ... zajmie się np. Niezależną.pl. Tam miłość wprost spływa z klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 04.02.11, 00:14 Nie tylko tam wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9051988,Lekcje_o_zamachu_w_Smolensku.html Po przeczytaniu tego zastanowilo mnie czy Dirloff przypadkiem nie pracuje w gazecie polskiej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 06.02.11, 00:30 > Po przeczytaniu tego zastanowilo mnie czy Dirloff przypadkiem nie pracuje w gaz > ecie polskiej;)) Przypadkiem to mogę pracować tu: www.weranda.pl/ www.weranda.pl/weranda-country bądż tam: www.wrozka.com.pl/ Zatem, jak będziesz grzeczny, to może w nagrodę urządzę Ci domek lub postawię tarota...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 06.02.11, 15:50 Tu sie nie ma co smiac,wszystko ulozylo sie w zgrabna pasujaca do siebie calosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 06.02.11, 21:12 > Tu sie nie ma co smiac,wszystko ulozylo sie w zgrabna pasujaca do siebie calosc > ;) Muszę to napisać dziś po raz drugi: Hmm...?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 07.02.11, 22:07 Pisze o artykule i pozniejszych wnioskach: Zalozyles watek krytykujacy Rzewuskiego za krytykowanie GP i filmu dolaczonego do niej:) Po czym pojawia sie artykul ze w szkole puszczano uczniom wlasnie ten film a impreza byla "sponsorowana" przez GP. A co ciekawsze jest tam wspomniany watek TCM-65 o ktorym tez watek zalozyles.Cos mozna zatem podejrzewac ze zwachales sie z Gazeta Polska;)) Gdyby bylo tyle poszlak w zwiazku Twoim z WSI Antek juz by Cie posadzil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 04.02.11, 01:01 niepoprawni.pl/blog/1489/rosyjski-lacznik-przyjezdza-do-warszawy seawolf.salon24.pl/263153,tajemnica niepoprawni.pl/blog/1489/brudna-fala-znowu-wzbiera%E2%80%A6 seawolf.salon24.pl/261526,tajny-agent-bolka seawolf.salon24.pl/262516,czy-starczy-nam-rozumu-czyli-zatroskany-prezydent-medwiediew Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 04.02.11, 10:20 Paradoksalnie, naiwkesy zakres ograniczen i kontroli internetu, proponuje Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 06.02.11, 00:33 > Paradoksalnie, naiwkesy zakres ograniczen i kontroli internetu, proponuje Tusk. I to tu próbuję wbić do tych pisofobicznych główek, vide: forum.gazeta.pl/forum/w,539,121646988,121821364,przyszla_kryska_na_Browyska_.html Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 06.02.11, 00:51 dirloff napisał: > > Paradoksalnie, naiwkesy zakres ograniczen i kontroli internetu, proponuje > Tusk. > > I to tu próbuję wbić do tych pisofobicznych główek, vide: > forum.gazeta.pl/forum/w,539,121646988,121821364,przyszla_kryska_na_Browyska_.html Z mizernym skutkiem jak widac, co zreszta bylo do przewidzenia. Dla czesci forumowiczow bowiem, wazna jest etykietka partyjna sama w sobie, a nie to co pod ta etykietką probuje sie przeprowadzic w Polsce. Partyjniactwo znaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 06.02.11, 15:53 No patrz,to podobnie jak moja dzialalnosc z wbijaniem do glowki Twojej i Dirloffa pewnych rzeczy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 06.02.11, 21:16 > No patrz,to podobnie jak moja dzialalnosc z wbijaniem do glowki Twojej i Dirlof > fa pewnych rzeczy;)) Jest taka ręczna, wyczynowa gra w salonach gier, gdzie pojedyńcza osoba lub w parach biorą do rąk młoty i nawalają nimi po łbach (a raczej łebkach) wychylających się z poziomu stolika świstaków czy inszych lemingów;-) A wszystko to na czas. Punktacja liczona od ilości walniętych gryzoni;-) Kojarzysz to? Popularne zwłaszcza w salonach w krajach anglosaskich;-) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 07.02.11, 22:03 Owszem,wiem o co biega.Pytanie kto bedzie w jakiej roli,bo trzeba pamietac ze tu lemingi w przeciwienstwie do oryginalu moga oddac pare celnych ciosow;) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 06.02.11, 15:54 Jest mala roznica-Tusk zostal zjechany w necie i sie rakiem wycofal,no i publicznie nie mowil ze chca czegos takiego bo na nich pluja w necie.PiS natomiast powiedzial to otwarcie,jeszcze podpierajac sie kretynskimi przykladami. Odpowiedz Link Zgłoś
van_pomidor Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 06.02.11, 15:56 Masz cykorie drogi Browcu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 07.02.11, 21:59 Skad tak daleko idacy wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 07.02.11, 14:00 browiec1 napisał: > Jest mala roznica-Tusk zostal zjechany w necie i sie rakiem wycofal,no i public > znie nie mowil ze chca czegos takiego bo na nich pluja w necie.PiS natomiast po > wiedzial to otwarcie,jeszcze podpierajac sie kretynskimi przykladami. Tak, tak. Jak sie chce kogoś bronic, to chocby pozór okoliczności usprawiedliwiających zawsze sie znajdzie. A jesli komus dokopac, to kije same w rece wchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 07.02.11, 22:00 Ale moze poza ladnym powiedzeniem podasz w ktorym fragmencie sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 07.02.11, 22:41 browiec1 napisał: > Ale moze poza ladnym powiedzeniem podasz w ktorym fragmencie sie myle? Zapewne w tym, w którym usprawiedliwiasz Tuska, za zancznie gorsze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 08.02.11, 15:58 Jesli pisanie prawdy jest usprawiedliwianiem,to pewnie wbrew wlasnym intencjom to wlasnie robilem;) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 09.02.11, 01:35 A tak natomiast konczy sie klamanie;) wiadomosci.onet.pl/kraj/antoni-macierewicz-sklamal-bedzie-pozew-w-sadzie,1,4168744,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
anton_1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 09.02.11, 13:06 Nie bój się Browcu - wystarczy nikogo nie obrażać, ot i wsio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 09.02.11, 15:24 A to odnosnie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 26.03.11, 00:22 Chwilowy spokoj wiadomosci.onet.pl/kraj/sejm-ustapil-przed-zarzutami-internautow,1,4222827,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff przyszła kryska na Browyska... 05.02.11, 23:42 ...a raczej linki kolegi Browca;-) Naszemu wielce "europejskiemu, liberalnemu i tolerancyjnemu" rządowi nie podoba się linkowanie wrażych stron. Oczywiście, wszystko pod przykrywką walki z piractwem, tak jak wcześniej walki z hazardem i pedofilią. To jednak tylko początek - mała poprawka czy nowelizacja i dodadzą treści polityczne. NWO + Ministerstwo Prawdy pełną gębą: www.chip.pl/news/wydarzenia/prawo-i-polityka/2011/02/uwaga-beda-mogli-cie-posadzic-za-linkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: przyszła kryska na Browyska... 06.02.11, 15:49 A czytalo sie ten artykul Klego?:) Bo to nijak ma sie do tego co ja czy inni tu robia. Swoja droga to jak Ty czasem walniesz jednorazowo jakimis linkami to ich ilosc moja dzialalnosc bije na glowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: przyszła kryska na Browyska... 06.02.11, 21:24 > A czytalo sie ten artykul Klego?:) Bo to nijak ma sie do tego co ja czy inni tu > robia. A czytało się z uwagą post kolegi Dir'a?;-) Przecież napisałem, że traktuję to jako otwarcie furtki i pretekst do dalszych posunięć, legislacji. Wystarczy mała nowelizacja dodająca "wrażliwe", "rasistowskie" czy "niepoprawne politycznie" treści społeczno-polityczne. Pamiętaj, że taką "nowelę" może kiedyś przeprowadzić "wraży" PiS;-) Tożsamo było z niedawną próbą zamachnięcia się na strony "hazardowe" i "pedofilskie", choć odnośnie tych ostatnich wystarczy obecne ustawodastwo i praktyka śledcza, policyjna. Akurat odnośnie Internetu mam poglądy anarcho-kapitalistyczne;-) Tu inny link w temacie: technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,9059783,Zakaz_linkowania___o_co_chodzi.html Odpowiedz Link Zgłoś
maccard Re: przyszła kryska na Browyska... 07.02.11, 12:21 dirloff napisał: > A czytało się z uwagą post kolegi Dir'a?;-) Przecież napisałem, że traktuję to > jako otwarcie furtki i pretekst do dalszych posunięć, legislacji. Wystarczy mał > a nowelizacja dodająca "wrażliwe", "rasistowskie" czy "niepoprawne politycznie" > treści społeczno-polityczne. Pamiętaj, że taką "nowelę" może kiedyś przeprowad > zić "wraży" PiS;-) Czyli jak PiS robi coś źle to z pewnością jest to wina Platformy... Ale to wiemy już od czasu koalicji z Samoobroną. Generalnie nie ma takiej sprawy, za którą PiS poczuwałby się do odpowiedzialności. Tożsamo było z niedawną próbą zamachnięcia się na strony "ha > zardowe" i "pedofilskie", choć odnośnie tych ostatnich wystarczy obecne ustawod > astwo i praktyka śledcza, policyjna. Akurat odnośnie Internetu mam poglądy anar > cho-kapitalistyczne;-) > > Tu inny link w temacie: > technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,9059783,Zakaz_linkowania___o_co_chodzi.html Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: przyszła kryska na Browyska... 07.02.11, 22:09 Dziwisz sie?Skoro wedlug Jarusia nawet brak PO-PiSu byl jedna z przyczyn Smolenska;) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: przyszła kryska na Browyska... 07.02.11, 22:18 No to jak sie taka sytuacja zdarzy wtedy Kolego Dirku pogadamy,bo obecnie nijak ma sie to do mojej dzialalnosci wywrotowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii nic się nie zmieniło... :-( 06.02.11, 21:30 ARTYKUŁ: Chodzi między innymi o zakaz upubliczniania w internecie sytuacji z życia prywatnego - dodaje poseł. nic się nie zmieniło od czasów komuny... :-( za komuny był taki dowcip: ktoś powiedział, że ówczesny przywódca kraju jest idiotą i został oskarżony... za zdradzenie tajemnicy państwowej... Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: nic się nie zmieniło... :-( 07.02.11, 22:01 No to dosc madry zapis akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: No Panowie,czas sie chyba zwijac z forum:) 10.02.11, 19:18 wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/czesc-stron-w-internecie-zostanie-zablokowana,1,4170858,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii internetowe szpiegowanie się zaczęło 16.02.11, 08:42 dzisiaj rano w telewizji mówili podczas przeglądu prasy (Wyborcza ?????) że już ruszył w Polsce program do monitorowania (szpiegowania) internetu w poszukiwaniu wypowiedzi przeciw mniejszościom seksualnym i jakimś innym mniejszościom Odpowiedz Link Zgłoś
maccard Re: internetowe szpiegowanie się zaczęło 16.02.11, 09:15 wladca_pierscienii napisał: > dzisiaj rano w telewizji mówili > podczas przeglądu prasy (Wyborcza ?????) > > że już ruszył w Polsce program do monitorowania (szpiegowania) > internetu w poszukiwaniu wypowiedzi przeciw mniejszościom seksualnym > i jakimś innym mniejszościom Przeciw mniejszościom seksualnym? Ależ się uwzięli na tego biednego Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: internetowe szpiegowanie się zaczęło 16.02.11, 21:22 Rydzyka juz skoazali w politycznym procesie to co sie dziwisz. Dobrze sa jeszcze prawdziwi Polacy wyborcza.pl/1,75478,9088322,Rektor_nakazuje_pielgrzymke_do_Smolenska.html Ciekawe jest jak dlugo niektorzy dojrzewali zeby przejrzec na oczy,a jak juz to zrobili to stwierdzili "Ja nie wierzę w to, że PiS jest w stanie zdobyć czterdziści parę procent głosów.Z kim miałby rządzić,kiedy,w oczach PiS,dookoła sami zbrodniarze,wariaci i złodzieje.Sam PiS wyklucza zdolność koalicyjną":) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Tusek wymiekl 16.03.11, 23:40 I slusznie wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/eksperci-i-ludzie-internetu-krytykuja-ustawe-media,1,4212544,wiadomosc.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9264365,Ustawa_medialna__Tusk__rezygnujemy_z_przepisow_o_internecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Tusek wymiekl 18.03.11, 14:31 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9278057,Ping_pong_z_Krajowa_Rada__czyli_jak_KRRiT_chciala.html wiadomosci.onet.pl/media/senat-usunal-kontrowersyjny-zapis-ws-internetu,1,4213956,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii politycy - PŁATNA nienawiść w internecie 30.05.11, 08:37 w dzisiejszym porannym przeglądzie prasy powiedzeli, że w gazecie "Polska The Times" jest artykuł - wywiad z człowiekiem, który pracował w firmie, która za pieniądze pisała posty nienawistne wobec konkretnego polityka czy partii Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: politycy - PŁATNA nienawiść w internecie 30.05.11, 14:48 Daja rade sami;) Odpowiedz Link Zgłoś
brigada_di_bandito Re: politycy - PŁATNA nienawiść w internecie 02.06.11, 16:32 Wobec ostatnich wydarzeń nic nie przebije zielonego ogórka. www.youtube.com/watch?v=7F84qYsE5_4 Odpowiedz Link Zgłoś