igor_uk 23.02.13, 08:23 Wszystkiego dobrego z okazji "Dnia Obroncy Ojczyzny". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: Misza,s prazdnikom. 23.02.13, 11:11 igor_uk napisał: > Wszystkiego dobrego z okazji "Dnia Obroncy Ojczyzny". a 10 kwietnia tez bedziecie sobie skłądac swoje kacapskie pozdrowienia? Wtedy bedzie okazja podwójna... Propnuje jeszcze inne daty np 17 wrzesnia kiedy Rosja odniosła wspaniał zwyciestwo wspolnie z IIIRzesza... Roczniec najazdu na Gruzje na Finlandie na Czechosłowacje aneksji Litwy aneksji Lotwy aneksji Estonii, aneksji Besarabii... Rocznice podpisania paktu R-M Rocznice rozpetania przezz Rosje i Niemcy IIWS Okazji do prazdnikowania macie duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Pozdrowienie dla rusofobow. 23.02.13, 11:22 ???????? ?????? ??????? ????? ....mp4 Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 pozdrowienia dla kacapow:-) 23.02.13, 15:21 Możecie si tylko onanizowac jak Kimejczycy swoją prymitywną propaganda ale wkrótce gaz po 100 i ropa poniżej 50:-) Skończycie jak Kimea:-) I dobrze że zniknieice z mapy swiata :-) A co do rakiet to macie dość gliniane:-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk ignorant11. 23.02.13, 15:30 jestes pelen kompleksow,co by wskazywalo,ze kiedys niezle oberwales po mordzie od jakiegos Rosjanina. Nie dziwie sie temu.Sam nie jednemu poalku-rusofobu usmiech poprawilem.Raz mialem trzech na raz.Byli mocne w gebie,dopoki pierwszy nie dostal.A pozniej stali i czekali ,kazdy na swoja kolej.A ja bylem pewien,ze bede musial bic sie z trzema na raz. Wlasnie dla tego Polska byla tyle razy rozbierana.Zauwaz,nie zawojowana,a tylko rozbierana.Bo najgorszym wrogiem dla Polaka,jest inny Polak. Pamjetaj o tym.Na Polske nawet glinianych rakiet nie jest potrzebno. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Dzieki Igor! Ciebie tez z 23 fewralja!! 23.02.13, 15:10 igor_uk napisał: > Wszystkiego dobrego z okazji "Dnia Obroncy Ojczyzny". Dizeki! Wszystkiego najlepszego! Ale dla mnie to wciaz "Dien Sowietskoj Armii i Wojenno-Morskogo Flota"! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Dzieki Igor! Ciebie tez z 23 fewralja!! 23.02.13, 15:31 I dla mnie .Skladalem tylko jedna przysiege. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Dzieki Igor! Ciebie tez z 23 fewralja!! 23.02.13, 15:35 igor_uk napisał: > I dla mnie .Skladalem tylko jedna przysiege. Ja jestem troche mlodszy i skladalem przysiege Federacji ROsyjskiej (w 1999), ale roslem w ZSRR i dla mnie ten prazdnik na zawsze pozostanie "Dniem SA i WMW" POzdro! Misza Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Dzieki Igor! Ciebie tez z 23 fewralja!! 23.02.13, 15:48 Chyba nie troche.Ja skladalem przysiege w roku 1979 . Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Dzieki Igor! Ciebie tez z 23 fewralja!! 23.02.13, 17:43 igor_uk napisał: > Chyba nie troche.Ja skladalem przysiege w roku 1979 . Jak moj ojciec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Misza,s prazdnikom. 23.02.13, 15:35 wątek zgłosiłem do usunięcia, aczkolwiek mogą tego nie zrobić ze względu na kabaret jakim ten wątek jest;) nie obchodzimy na forum świąt państw, które celują do nas i dybią na bezpieczeństwo naszych przyjaciół w regionie. takie wątki zakładaj na swoim gadzinówkowym forum bolszewicka szczekaczko. no, ale żeby nie przychodzić na imprezkę z pustymi rękami ;) www.youtube.com/watch?v=TNdy0ea6gc4 Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Co,wiarusik. 23.02.13, 15:50 Ubek nigdy nie bywa bylym? Jak przyzwyczailes sie donosic za PRL tak i robisz nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Co masz w pieluchach,wiarus. 23.02.13, 15:55 To nikogo nie obchodzi. To jest forum "Militaria" a nie "Ciąża i poród" Trzymaj sie tematyki. p.s. "Dzien Obroncy Ojczyzny",niezaleznie od tego w jakim Kraju jest obchodzony,tematyki forum "Militaria" dotyczy ,jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co masz w pieluchach,wiarus. 23.02.13, 15:59 "Forum o siłach zbrojnych na świecie, sztuce wojennej i technice wojskowej, bitwach i innych konfliktach militarnych"-nigdzie nie pisze o życzonkach okolicznościowych dla bolszewizmu. wyślij kazakowi na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jak trzymac sie scisle tego. 23.02.13, 16:09 To 80% postow ignoranta,jak i twoich,powinno byc kasowano. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak trzymac sie scisle tego. 23.02.13, 16:13 mowa o konfliktach, a ja zawsze chętnie w tej materii :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk ten watek nie lamie zadnego paragrafu regulaminu. 23.02.13, 15:52 Jak bedzie usuniety,to znaczy wolnosc slowa jest mitem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ten watek nie lamie zadnego paragrafu regulam 23.02.13, 15:53 zabroniony jest spam. a propaganda to rodzaj spamu;) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Bronic Ojczyzny,wiarus. 23.02.13, 15:57 To nie propaganda,a obowiazek kazdego mezczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Bronic Ojczyzny,wiarus. 23.02.13, 16:01 bolszewiki od zachodu mają spokój, więc nich spieprzają bronić gdzie indziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: ten watek nie lamie zadnego paragrafu regulam 23.02.13, 22:55 igor_uk napisał: > Jak bedzie usuniety,to znaczy wolnosc slowa jest mitem. Co Ty kacapie wiesz o wolnosci słowa, Ty znasz tylko knut. A zreszta w Rosji jest wolnosc taka jak w Polcsce czy Ameryce:)) Bo w Polsce i w Ameryce wolno krytykowac prezydenta... A w Rosji toze wolno krytykowac prezydenta Kaczyńskiego i Busha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk ignorant11. 23.02.13, 23:04 jestes tylko szowinistem,bardzo mozliwie,ze nawet nie jestes Polakiem,zreszta szowinisci narodowosci nie maja. A teraz odsluchaj ,koniecznie na stojaco,Hymn Wielkiego Kraju : Hymn Federacji Rosyjskiej + tłumaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik za jakiś czas... 23.02.13, 16:09 ...ukraińscy kozacy na straży wschodnich rubieży europy :) www.youtube.com/watch?v=JWVtW0UeQSU Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ale jajcarz z ciebie,wiarus. 23.02.13, 16:11 Zbrodnie ukraińskich szowinistów na Polakach Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ale jajcarz z ciebie,wiarus. 23.02.13, 16:15 mogę pokazać zbrodnie radzieckie na narodzie polskim ;) dalej wtedy będziesz prowadził swoje forum?;) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Ale jajcarz z ciebie,wiarus. 23.02.13, 16:20 Oczywiscie,ze bede prowadzic.Bo zbrodnie systemu nie jest tym samym,czym sa zbrodnie popelnione przez nacjonalistow. W NKWD sluzyli przedstawiciele wszystkich Narodow ZSRR,zreszta ojcem NKWD byl Polak z narodowosci,ale to w zaden sposob nie kladzie cien na Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ale jajcarz z ciebie,wiarus. 23.02.13, 16:22 system był wymówką dla nacjonalizmu rosyjskiego. taka nakładka jak drzewiej norton commander na dosa. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Ale jajcarz z ciebie,wiarus. 23.02.13, 16:27 Aha,i dla tego przedstawicieli etnicznych Rosjan we wladzach ZSRR byli w mniejszosci. wiarus,takie teksty mozesz zachowac dla ignoranta,a nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk wiarus,moze to costobie uswiadomi. 23.02.13, 16:30 Dla przykładu, wymienię - na życzenie - niektóre przypadki stosowanych - przez terrorystów OUN-UPA -w praktyce tortur fizycznych i okrucieństw, wobec mężczyzn, kobiet i dzieci narodowości polskiej, jakie stwierdziłem w wyniku wieloletnich niezależnych prac badawczych: 1. Wbijanie dużego i grubego gwoździa do czaszki gtowy. 2. Zdzieranie z głowy włosów ze skórą (skalpowanie). 3. Zadawanie ciosu obuchem siekiery w czaszkę głowy...... reszta tu: www.kki.pl/piojar/polemiki/rubiez/wirtuoz/wirtuoz.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: wiarus,moze to costobie uswiadomi. 23.02.13, 16:36 a wbijali bagnet od mosina w głowę? kazali stać na mrozie na golasa na syberii, po polaniu wodą? pracować w obozie koncentracyjnym (gułagu) do śmierci? można wymieniać i wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Byc moze,wiarus. 23.02.13, 16:47 Ale to robili przedstawiciele wszystkich Narodow,zamieszkalych ZSRR,miedzy innym i etniczne Polace,ktorych w NKWD rowniez nie brakowalo.Zabijali nie dla tego,ze ofiary byli Polakami z narodowosci,oni zabijali wszystkich,nie parzac na narodowosc,a tylko dla tego,ze widzieli w swoich ofiarach wrogow idealogicznych.To zbrodnia,niewatpliwie,ale wina za nia nie mozno obarczyc jakis konkretny etnos. W przypadku zbrodnie UPA sytuacja wyglada calkiem po innemu.Tam mordowali ukraunskie nacjonalisci Polakow i tylko dla tego,ze oni byli Polakami. Jak tobie to podoba sie : przybijanie niemowląt do ściany z podpisem "polśkij oreł? tego, jednak , zbrodniarze radzieckie nie robili. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Byc moze,wiarus. 23.02.13, 16:51 kozactwo ukraińskie to też zbiegłe polskie chłopstwo, więc sobie będziemy to wyjaśniać, a bolszewików nam do tego nie potrzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk wiarus. 23.02.13, 16:55 Ok,niech cie bedzie.Ukry pochodza od Polakow.Jak tobie od tego bedzie lzej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: wiarus,moze to costobie uswiadomi. 23.02.13, 16:46 pl.wikipedia.org/wiki/Wielki_g%C5%82%C3%B3d_na_Ukrainie nie mówiąc już o tym, że stalin zgotował ukraińcom los taki jak hitler żydom, tyle że statystycznie ukraińców zginęło ok 10 milionów, a w całej europie żydów 6 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 16:49 A kim jestes z narodowosci? Bo wiem napewno,ze na polskich forach grasuja ukrainskie nacjonalisci,ktore maja za zadanie nie dopuszczac do dyskusje odnosnie zbrodnie UPA . A nie jednym slowem nie skomentowalles to,co ja wkleilem.To dziwnie,bo zadnego Polaka to nie moglo nie ruszyc.Ciebie nie ruszylo. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 16:53 no, tylko życzyć ukraińskich nacjonalistów tak nie lubiących bolszewizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 16:55 Bardziej od bolszewizmu,oni nie lubia Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 17:00 w warszawie ukraińców sporo i nie widziałem żeby się krzywo patrzyli, wprost przeciwnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 17:04 A potrafisz,idac ulica,odroznic ukrainskiego nacjonliste,zwolennika UPA,od normalnego Ukrainaca? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 17:07 mniejszości mnie nie obchodzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 17:18 Normalni Ukraince,czyli wiekszosc,jest prorosyjska. Czyli doszli my do sedna sprawy. Dziekuje,bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 17:25 a gdzie ty takich głupot się nasłuchał? ;) prorosyjscy nie są ani pomarańczowi rewolucjoniści, ani ukraińskie obsługi buków w gruzji, ani nawet janukowycz skręcający na zachód ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 23:38 igor_uk napisał: > A kim jestes z narodowosci? > Bo wiem napewno,ze na polskich forach grasuja ukrainskie nacjonalisci,ktore maj > a za zadanie nie dopuszczac do dyskusje odnosnie zbrodnie UPA . > A nie jednym slowem nie skomentowalles to,co ja wkleilem.To dziwnie,bo zadnego > Polaka to nie moglo nie ruszyc.Ciebie nie ruszylo. Ukraincy nie sa problemem na zadnym polskim forum, ale kacapscy propagandzisci:)) To jakas młodziezówka liliputany czy adepci z kgb? Przyznaj sie kto Cie tu nasłał? Ciebie misze kacapa i nastepnego denerata zero 1/3 Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: wiarus,nie zamulaj. 24.02.13, 13:23 ignorant11 napisał: > > Ukraincy nie sa problemem na zadnym polskim forum, ale kacapscy propagandzisci: > )) > > To jakas młodziezówka liliputany czy adepci z kgb? > > Przyznaj sie kto Cie tu nasłał? To kremlowski propagandysta, tyle że to chyba jakiś trzeci sort. Pierwszy jest zainstalowany na kierunku ukraińskim. Tym palantom KGB-owskim śni się, że Ukraina zostanie wcielona do Rosji. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Ten Igor jest członkiem "czekistowskiej" web brygady i mąci niemiłosiernie na Forum Świat, ale jest wykpiwany i ośmieszany przez kilku forumowiczów. Zabiera głos w każdej sprawie, na wszystkim się zna . . . . . ! A tak naprawdę próbuje nam wciskać propagandę kremlowską z grubsza sprowadzającą się do tego, że za wszystkie nieszczęścia Rosji, również za bolszewizm, mordy NKWD, . . . . . . . etc. odpowiadają Amerykanie i Żydzi. Rosjanie są niewinni. Mamy na tym FŚ niesamowity ubaw z tych jego wypocin. W gruncie rzeczy to taki głupek forumowy. Zupełnie niegrozny ale śmieszny i tak należy traktować jego produkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Misza,s prazdnikom. 24.02.13, 09:14 Przysiega tow. Stalina od 23.02.1939 Odpowiedz Link Zgłoś
lukepowa Re: Misza,s prazdnikom. 24.02.13, 11:24 Swietny watek. Mam pyatnie do rusofili ile razy Rosja byla obronca a ile razy agresorem? ^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Misza,s prazdnikom. 24.02.13, 12:42 Najczesciej Rosja bronila sie,lub bronila. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerviii Ruskij sałdat nie agresor :) 26.02.13, 19:55 Ludożercy w Afryce złapali Francuza, Szkopa i Ruskiego ale, że wódz wioski studiował w Europie, to pozwolił mieć kazdemu przed ugotowaniem ostatnie życzenie. Francuz poprosił o gorącą Francuzkę. Dostał goracą murzynkę z dużymi ustami i tez mu było dobrze. Zbliżajaca sie smierć pogłebiła jego jurność. Szkop chciał wursta i piwo. Dostał udziec wołowy i piwo z euakliptusa i też było dobrze. A Ruski.....? kazał sie wodzowi kopnac w dupę. więc wódz ucieszony kopnał go w dupę. to życzenie mógł spełnić wprost. a po kopnięciu z krzaczorów wyleciał Specnaz i wymordował całą wioskę oswobadzajac białych. Francuz i Szkop pytają się Miszki, dlaczego tak długo trzymał ich w niepewności, czy nie mógł ich wcześniej uratować. A Miszka zrobił mądrą mine, pokiwał palcem i powiedział "Ruskij Sałdat nie agresor". Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Misza,s prazdnikom. 26.02.13, 20:11 igor_uk napisał: > Najczesciej Rosja bronila sie,lub bronila. Zgadza sie, a do tego czesto ratowala swoich sasiedzi - od POlski do Afganistanu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Misza,s prazdnikom. 26.02.13, 20:20 post zgłosiłem do usunięcia. wynaradawianie i mordowanie narodu to nie ratunek. Odpowiedz Link Zgłoś