Dodaj do ulubionych

Misza,s prazdnikom.

23.02.13, 08:23
Wszystkiego dobrego z okazji "Dnia Obroncy Ojczyzny".
Obserwuj wątek
    • ignorant11 Re: Misza,s prazdnikom. 23.02.13, 11:11
      igor_uk napisał:

> Wszystkiego dobrego z okazji "Dnia Obroncy Ojczyzny".

a 10 kwietnia tez bedziecie sobie skłądac swoje kacapskie pozdrowienia?

Wtedy bedzie okazja podwójna...
      Propnuje jeszcze inne daty np 17 wrzesnia kiedy Rosja odniosła wspaniał zwyciestwo wspolnie z IIIRzesza...

Roczniec najazdu na Gruzje na Finlandie na Czechosłowacje aneksji Litwy aneksji Lotwy aneksji Estonii, aneksji Besarabii...
      Rocznice podpisania paktu R-M
      Rocznice rozpetania przezz Rosje i Niemcy IIWS

Okazji do prazdnikowania macie duzo...
        • ignorant11 pozdrowienia dla kacapow:-) 23.02.13, 15:21
          Możecie si tylko onanizowac jak Kimejczycy swoją prymitywną propaganda ale wkrótce gaz po 100 i ropa poniżej 50:-)

Skończycie jak Kimea:-)

I dobrze że zniknieice z mapy swiata :-)

A co do rakiet to macie dość gliniane:-)
          • igor_uk ignorant11. 23.02.13, 15:30
            jestes pelen kompleksow,co by wskazywalo,ze kiedys niezle oberwales po mordzie od jakiegos Rosjanina.
            Nie dziwie sie temu.Sam nie jednemu poalku-rusofobu usmiech poprawilem.Raz mialem trzech na raz.Byli mocne w gebie,dopoki pierwszy nie dostal.A pozniej stali i czekali ,kazdy na swoja kolej.A ja bylem pewien,ze bede musial bic sie z trzema na raz.
            Wlasnie dla tego Polska byla tyle razy rozbierana.Zauwaz,nie zawojowana,a tylko rozbierana.Bo najgorszym wrogiem dla Polaka,jest inny Polak.
            Pamjetaj o tym.Na Polske nawet glinianych rakiet nie jest potrzebno.
    • misza_kazak Dzieki Igor! Ciebie tez z 23 fewralja!! 23.02.13, 15:10
      igor_uk napisał:

> Wszystkiego dobrego z okazji "Dnia Obroncy Ojczyzny".

Dizeki! Wszystkiego najlepszego!

Ale dla mnie to wciaz "Dien Sowietskoj Armii i Wojenno-Morskogo Flota"!
      • igor_uk Re: Dzieki Igor! Ciebie tez z 23 fewralja!! 23.02.13, 15:31
        I dla mnie .Skladalem tylko jedna przysiege.
        • misza_kazak Re: Dzieki Igor! Ciebie tez z 23 fewralja!! 23.02.13, 15:35
          igor_uk napisał:

> I dla mnie .Skladalem tylko jedna przysiege.

Ja jestem troche mlodszy i skladalem przysiege Federacji ROsyjskiej (w 1999), ale roslem w ZSRR i dla mnie ten prazdnik na zawsze pozostanie "Dniem SA i WMW"

POzdro!
          Misza
          • igor_uk Re: Dzieki Igor! Ciebie tez z 23 fewralja!! 23.02.13, 15:48
            Chyba nie troche.Ja skladalem przysiege w roku 1979 .
            • misza_kazak Re: Dzieki Igor! Ciebie tez z 23 fewralja!! 23.02.13, 17:43
              igor_uk napisał:

> Chyba nie troche.Ja skladalem przysiege w roku 1979 .

Jak moj ojciec :))
    • wiarusik Re: Misza,s prazdnikom. 23.02.13, 15:35
      wątek zgłosiłem do usunięcia, aczkolwiek mogą tego nie zrobić ze względu na kabaret jakim ten wątek jest;)
      nie obchodzimy na forum świąt państw, które celują do nas i dybią na bezpieczeństwo naszych przyjaciół w regionie. takie wątki zakładaj na swoim gadzinówkowym forum bolszewicka szczekaczko.
      no, ale żeby nie przychodzić na imprezkę z pustymi rękami ;)
      www.youtube.com/watch?v=TNdy0ea6gc4
      • igor_uk Co,wiarusik. 23.02.13, 15:50
        Ubek nigdy nie bywa bylym?
        Jak przyzwyczailes sie donosic za PRL tak i robisz nadal?
        • wiarusik Re: Co,wiarusik. 23.02.13, 15:51
          nom, w pieluchach ale donosiłem :)
          • igor_uk Co masz w pieluchach,wiarus. 23.02.13, 15:55
            To nikogo nie obchodzi.
            To jest forum "Militaria" a nie "Ciąża i poród"
            Trzymaj sie tematyki.

p.s. "Dzien Obroncy Ojczyzny",niezaleznie od tego w jakim Kraju jest obchodzony,tematyki forum "Militaria" dotyczy ,jak najbardziej.
            • wiarusik Re: Co masz w pieluchach,wiarus. 23.02.13, 15:59
              "Forum o siłach zbrojnych na świecie, sztuce wojennej i technice wojskowej, bitwach i innych konfliktach militarnych"-nigdzie nie pisze o życzonkach okolicznościowych dla bolszewizmu. wyślij kazakowi na maila.
              • igor_uk Jak trzymac sie scisle tego. 23.02.13, 16:09
                To 80% postow ignoranta,jak i twoich,powinno byc kasowano.
                • wiarusik Re: Jak trzymac sie scisle tego. 23.02.13, 16:13
                  mowa o konfliktach, a ja zawsze chętnie w tej materii :)
        • igor_uk ten watek nie lamie zadnego paragrafu regulaminu. 23.02.13, 15:52
          Jak bedzie usuniety,to znaczy wolnosc slowa jest mitem.
          • wiarusik Re: ten watek nie lamie zadnego paragrafu regulam 23.02.13, 15:53
            zabroniony jest spam. a propaganda to rodzaj spamu;)
            • igor_uk Bronic Ojczyzny,wiarus. 23.02.13, 15:57
              To nie propaganda,a obowiazek kazdego mezczyzny
              • wiarusik Re: Bronic Ojczyzny,wiarus. 23.02.13, 16:01
                bolszewiki od zachodu mają spokój, więc nich spieprzają bronić gdzie indziej:)
                • igor_uk Re: Bronic Ojczyzny,wiarus. 23.02.13, 16:09
                  A kim sa bolszewice?
                  • wiarusik Re: Bronic Ojczyzny,wiarus. 23.02.13, 16:14
                    sprawdź w googlach.
                    • igor_uk Re: Bronic Ojczyzny,wiarus. 23.02.13, 16:21
                      To nie odpwiedz.
          • ignorant11 Re: ten watek nie lamie zadnego paragrafu regulam 23.02.13, 22:55
            igor_uk napisał:

> Jak bedzie usuniety,to znaczy wolnosc slowa jest mitem.

Co Ty kacapie wiesz o wolnosci słowa, Ty znasz tylko knut.

A zreszta w Rosji jest wolnosc taka jak w Polcsce czy Ameryce:))

Bo w Polsce i w Ameryce wolno krytykowac prezydenta...

A w Rosji toze wolno krytykowac prezydenta Kaczyńskiego i Busha:))
            • igor_uk ignorant11. 23.02.13, 23:04
              jestes tylko szowinistem,bardzo mozliwie,ze nawet nie jestes Polakiem,zreszta szowinisci narodowosci nie maja.
              A teraz odsluchaj ,koniecznie na stojaco,Hymn Wielkiego Kraju :
    • wiarusik za jakiś czas... 23.02.13, 16:09
      ...ukraińscy kozacy na straży wschodnich rubieży europy :)
      www.youtube.com/watch?v=JWVtW0UeQSU
        • wiarusik Re: Ale jajcarz z ciebie,wiarus. 23.02.13, 16:15
          mogę pokazać zbrodnie radzieckie na narodzie polskim ;) dalej wtedy będziesz prowadził swoje forum?;)
          • igor_uk Re: Ale jajcarz z ciebie,wiarus. 23.02.13, 16:20
            Oczywiscie,ze bede prowadzic.Bo zbrodnie systemu nie jest tym samym,czym sa zbrodnie popelnione przez nacjonalistow.
            W NKWD sluzyli przedstawiciele wszystkich Narodow ZSRR,zreszta ojcem NKWD byl Polak z narodowosci,ale to w zaden sposob nie kladzie cien na Polakow.
            • wiarusik Re: Ale jajcarz z ciebie,wiarus. 23.02.13, 16:22
              system był wymówką dla nacjonalizmu rosyjskiego. taka nakładka jak drzewiej norton commander na dosa.
              • igor_uk Re: Ale jajcarz z ciebie,wiarus. 23.02.13, 16:27
                Aha,i dla tego przedstawicieli etnicznych Rosjan we wladzach ZSRR byli w mniejszosci.
                wiarus,takie teksty mozesz zachowac dla ignoranta,a nie dla mnie.
                • igor_uk wiarus,moze to costobie uswiadomi. 23.02.13, 16:30
                  Dla przykładu, wymienię - na życzenie - niektóre przypadki stosowanych - przez terrorystów OUN-UPA -w praktyce tortur fizycznych i okrucieństw, wobec mężczyzn, kobiet i dzieci narodowości polskiej, jakie stwierdziłem w wyniku wieloletnich niezależnych prac badawczych:

1. Wbijanie dużego i grubego gwoździa do czaszki gtowy.

2. Zdzieranie z głowy włosów ze skórą (skalpowanie).

3. Zadawanie ciosu obuchem siekiery w czaszkę głowy......

reszta tu:

www.kki.pl/piojar/polemiki/rubiez/wirtuoz/wirtuoz.html
                  • wiarusik Re: wiarus,moze to costobie uswiadomi. 23.02.13, 16:36
                    a wbijali bagnet od mosina w głowę? kazali stać na mrozie na golasa na syberii, po polaniu wodą? pracować w obozie koncentracyjnym (gułagu) do śmierci? można wymieniać i wymieniać...
                    • igor_uk Byc moze,wiarus. 23.02.13, 16:47
                      Ale to robili przedstawiciele wszystkich Narodow,zamieszkalych ZSRR,miedzy innym i etniczne Polace,ktorych w NKWD rowniez nie brakowalo.Zabijali nie dla tego,ze ofiary byli Polakami z narodowosci,oni zabijali wszystkich,nie parzac na narodowosc,a tylko dla tego,ze widzieli w swoich ofiarach wrogow idealogicznych.To zbrodnia,niewatpliwie,ale wina za nia nie mozno obarczyc jakis konkretny etnos.
                      W przypadku zbrodnie UPA sytuacja wyglada calkiem po innemu.Tam mordowali ukraunskie nacjonalisci Polakow i tylko dla tego,ze oni byli Polakami.
                      Jak tobie to podoba sie : przybijanie niemowląt do ściany z podpisem "polśkij oreł?
                      tego, jednak , zbrodniarze radzieckie nie robili.
                      • wiarusik Re: Byc moze,wiarus. 23.02.13, 16:51
                        kozactwo ukraińskie to też zbiegłe polskie chłopstwo, więc sobie będziemy to wyjaśniać, a bolszewików nam do tego nie potrzeba:)
                        • igor_uk wiarus. 23.02.13, 16:55
                          Ok,niech cie bedzie.Ukry pochodza od Polakow.Jak tobie od tego bedzie lzej.
                  • wiarusik Re: wiarus,moze to costobie uswiadomi. 23.02.13, 16:46
                    pl.wikipedia.org/wiki/Wielki_g%C5%82%C3%B3d_na_Ukrainie
                    nie mówiąc już o tym, że stalin zgotował ukraińcom los taki jak hitler żydom, tyle że statystycznie ukraińców zginęło ok 10 milionów, a w całej europie żydów 6 mln.
                    • igor_uk wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 16:49
                      A kim jestes z narodowosci?
                      Bo wiem napewno,ze na polskich forach grasuja ukrainskie nacjonalisci,ktore maja za zadanie nie dopuszczac do dyskusje odnosnie zbrodnie UPA .
                      A nie jednym slowem nie skomentowalles to,co ja wkleilem.To dziwnie,bo zadnego Polaka to nie moglo nie ruszyc.Ciebie nie ruszylo.
                      • wiarusik Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 16:53
                        no, tylko życzyć ukraińskich nacjonalistów tak nie lubiących bolszewizmu :)
                        • igor_uk Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 16:55
                          Bardziej od bolszewizmu,oni nie lubia Polakow.
                          • wiarusik Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 17:00
                            w warszawie ukraińców sporo i nie widziałem żeby się krzywo patrzyli, wprost przeciwnie :)
                            • igor_uk Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 17:04
                              A potrafisz,idac ulica,odroznic ukrainskiego nacjonliste,zwolennika UPA,od normalnego Ukrainaca?
                              • wiarusik Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 17:07
                                mniejszości mnie nie obchodzą :)
                                • igor_uk Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 17:18
                                  Normalni Ukraince,czyli wiekszosc,jest prorosyjska.
                                  Czyli doszli my do sedna sprawy.
                                  Dziekuje,bez odbioru.
                                  • wiarusik Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 17:25
                                    a gdzie ty takich głupot się nasłuchał? ;)
                                    prorosyjscy nie są ani pomarańczowi rewolucjoniści, ani ukraińskie obsługi buków w gruzji, ani nawet janukowycz skręcający na zachód ;)
                      • ignorant11 Re: wiarus,nie zamulaj. 23.02.13, 23:38
                        igor_uk napisał:

> A kim jestes z narodowosci?
                        > Bo wiem napewno,ze na polskich forach grasuja ukrainskie nacjonalisci,ktore maj
                        > a za zadanie nie dopuszczac do dyskusje odnosnie zbrodnie UPA .
                        > A nie jednym slowem nie skomentowalles to,co ja wkleilem.To dziwnie,bo zadnego
                        > Polaka to nie moglo nie ruszyc.Ciebie nie ruszylo.

Ukraincy nie sa problemem na zadnym polskim forum, ale kacapscy propagandzisci:))

To jakas młodziezówka liliputany czy adepci z kgb?

Przyznaj sie kto Cie tu nasłał?

Ciebie misze kacapa i nastepnego denerata zero 1/3
                        • przyjacielameryki Re: wiarus,nie zamulaj. 24.02.13, 13:23
                          ignorant11 napisał:

>
                          > Ukraincy nie sa problemem na zadnym polskim forum, ale kacapscy propagandzisci:
                          > ))
                          >
                          > To jakas młodziezówka liliputany czy adepci z kgb?
                          >
                          > Przyznaj sie kto Cie tu nasłał?

To kremlowski propagandysta, tyle że to chyba jakiś trzeci sort. Pierwszy jest zainstalowany na kierunku ukraińskim. Tym palantom KGB-owskim śni się, że Ukraina zostanie wcielona do Rosji. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.
                          Ten Igor jest członkiem "czekistowskiej" web brygady i mąci niemiłosiernie na Forum Świat, ale jest wykpiwany i ośmieszany przez kilku forumowiczów. Zabiera głos w każdej sprawie, na wszystkim się zna . . . . . ! A tak naprawdę próbuje nam wciskać propagandę kremlowską z grubsza sprowadzającą się do tego, że za wszystkie nieszczęścia Rosji, również za bolszewizm, mordy NKWD, . . . . . . . etc. odpowiadają Amerykanie i Żydzi. Rosjanie są niewinni.
                          Mamy na tym FŚ niesamowity ubaw z tych jego wypocin. W gruncie rzeczy to taki głupek forumowy. Zupełnie niegrozny ale śmieszny i tak należy traktować jego produkcję.

• misza_kazak Re: Misza,s prazdnikom. 24.02.13, 09:14

Przysiega tow. Stalina od 23.02.1939
    • lukepowa Re: Misza,s prazdnikom. 24.02.13, 11:24
      Swietny watek. Mam pyatnie do rusofili ile razy Rosja byla obronca a ile razy agresorem? ^^^^
      • igor_uk Re: Misza,s prazdnikom. 24.02.13, 12:42
        Najczesciej Rosja bronila sie,lub bronila.
        • panzerviii Ruskij sałdat nie agresor :) 26.02.13, 19:55
          Ludożercy w Afryce złapali Francuza, Szkopa i Ruskiego
          ale, że wódz wioski studiował w Europie, to pozwolił mieć kazdemu przed ugotowaniem ostatnie życzenie.
          Francuz poprosił o gorącą Francuzkę. Dostał goracą murzynkę z dużymi ustami i tez mu było dobrze. Zbliżajaca sie smierć pogłebiła jego jurność.
          Szkop chciał wursta i piwo. Dostał udziec wołowy i piwo z euakliptusa i też było dobrze.
          A Ruski.....? kazał sie wodzowi kopnac w dupę. więc wódz ucieszony kopnał go w dupę. to życzenie mógł spełnić wprost.
          a po kopnięciu z krzaczorów wyleciał Specnaz i wymordował całą wioskę oswobadzajac białych. Francuz i Szkop pytają się Miszki, dlaczego tak długo trzymał ich w niepewności, czy nie mógł ich wcześniej uratować.
          A Miszka zrobił mądrą mine, pokiwał palcem i powiedział "Ruskij Sałdat nie agresor".
        • misza_kazak Re: Misza,s prazdnikom. 26.02.13, 20:11
          igor_uk napisał:

> Najczesciej Rosja bronila sie,lub bronila.

Zgadza sie, a do tego czesto ratowala swoich sasiedzi - od POlski do Afganistanu.
          • wiarusik Re: Misza,s prazdnikom. 26.02.13, 20:20
            post zgłosiłem do usunięcia. wynaradawianie i mordowanie narodu to nie ratunek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka