Dodaj do ulubionych

dało by rade dasdasdasd

28.03.13, 07:22
Dało by się uzyskać pogląd - mamy przykładowo 2 pomieszczenia 1 za 10 cm ścianą do którego nie mam dostępu i 2 do którego mam pełen dostęp _ dało by się z tego 2 pomieszczenia uzyskać pogląd na to co się dzieje w tym 1 pomieszczeniu za ścianą ? Nie inwazyjnie oczywiście czyli wiercenie , robienie dziurek itp odpada _ kamera termowizyjna widzieć tez nie będzie widzieć wiec odpada jakieś inne propozycje , podpowiedzi , przykłady sprzętu ?
Obserwuj wątek
    • brigada_di_bandito Re: dało by rade dasdasdasd 28.03.13, 13:31
      Zwykły telefon komórkowy z kamerką i odpowiednim oprogramowaniem zostawiony pod odpowiednim kątem w tym pomieszczeniu.Tak trudno na to wpaść?
      • kicia1234567890 Re: dało by rade dasdasdasd 28.03.13, 16:58
        jak zwykły teflon pod odpowiednim katem _ nie mam dostępu do tego pomieszczenia ani możliwości czegoś tam zostawienia , ani podrzucenia ...............
        • brigada_di_bandito Re: dało by rade dasdasdasd 28.03.13, 17:44
          www.wprost.pl/ar/176770/Podgladanie-przez-sciany/
    • fidziaczek Re: dało by rade dasdasdasd 28.03.13, 18:28
      Udaj się do psychiatry.
      To że zakładasz różne nicki i pytasz ciągle o to samo potwierdza diagnozę.
      Cierpisz na zaburzenia urojeniowe i żadne rozmowy i tłumaczenia nie pomogą, tylko leki.
      pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_urojeniowe
      • billy.the.kid Re: dało by rade dasdasdasd 28.03.13, 18:54
        systemy inwigilacji praktykowane prze św.p. sb to tyciusieńki pikuś w porównaniu z grami i zabawami sł€użb dziziejszych.
      • kicia1234567890 Re: dało by rade dasdasdasd 28.03.13, 19:21
        sam jestes chory d
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka