stary_chinczyk 01.03.14, 14:39 Jeszcze 6 dni temu, po zakonczeniu olipiady, w swiatowych mediach na temat Rosji slychac bylo same zachwyte. Dzis te same media pokazuja Rosje jako kraj dazacy do rozpetania konfliktu zbrojnego na Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uzaleznionytanebo22 Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 14:49 Putin musi coś zrobić bo ma plecy. I może skończyć tak jak Stalin, Beria czy Breżniew. Od dłuższego czasu zalicza same wpadki. Teraz Unia Euroazjatycka poszła się... Czy oligarchowie mu to darują? Czy przypadkiem na polowaniu się postrzeli? Siedemnaście razy. Z kałasznikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 17:00 Putin ma same wpadki??!:) To Ty chyba w innym świecie Żyjesz?! Bo jak na razie to Putin wygrywa na całej linii czego by nie zaczął! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_chinczyk Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 20:03 Tak wlasnie rozpoczal druga zimna wojne. Co za sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 20:15 Zaczęła się jakaś??! Kto i gdzie o tym poinformował?! Sorry Marku ale kilku oszołomów z Polskiego forum na szczęście nie stanowi o porządku na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_chinczyk Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 20:59 A to na ktorym polskim forum pisze senator McCain? swampland.time.com/2014/02/28/ukraine-john-mccain-putin-crimea/ Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 21:31 A to pan senator (Amerykański odpowiednik Żyrynowskiego) jest przedstawicielem Amerykańskiego rządu??! Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 21:38 Widzisz, amerykański senator to nie Putinowski przydupas z Dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_chinczyk Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 21:49 Obama i wiekszosc przywodcow europejskich mowi to samo. Rosjanie povzuli sie tym tak dotknieci ze chca zeby Putin odwolal abasadora z USA. Zimna wojna stala sie faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 21:57 No to nie Pozostaje Ci nic innego jak wstąpić do US Army! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 16:11 stary_chinczyk napisał: > Jeszcze 6 dni temu, po zakonczeniu olipiady, w swiatowych mediach na temat Rosj > i slychac bylo same zachwyte. Dzis te same media pokazuja Rosje jako kraj dazac > y do rozpetania konfliktu zbrojnego na Ukrainie. Mysle ze mozna juz zaczac liczyc godziny, najwyzej dni, kiedy marek boa, kazak i kilku innych, napisze na tym forum ze wojska rosyjskie prowadza operacje mrtotwórcza w celu ochrony obywateli rosyjskich przed bandyckimi Ukraincami. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 17:01 E tam ! Będę się nadal zachwycał Matrek wprowadzoną do Iraku i Afganistanu demokracją!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 17:02 marek_boa napisał: > E tam ! Będę się nadal zachwycał Matrek wprowadzoną do Iraku i Afganistanu demo > kracją!:) Zachwyczasz sie juz od lat. Teraz bedziesz pisal o uzasadnionej moralnie, etycznie i prawnie rosyjskiej agresjiu na Ukraine w obronie obywateli Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 17:22 Ale to dopiero jak Wowa do mnie zadzwoni! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 17:26 marek_boa napisał: > Ale to dopiero jak Wowa do mnie zadzwoni! Nie ma do Ciebie goracej linii. Ty robisz to altruistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 20:16 No jak to nie?! Nie Pamiętasz?! Zegarek z dedykacją dostałem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: 50mld$ psu w d.. 01.03.14, 17:04 Amerykanie zaatakowali Afganistan, Irak , Libię i na końcu i tak z nic tego nie mają a Rosja zagarnia Osetię, Abchazję, Naddniestrze , teraz Krym i może coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak haha :) 01.03.14, 20:52 > Jeszcze 6 dni temu, po zakonczeniu olipiady, w swiatowych mediach na temat Rosj > i slychac bylo same zachwyte. Dzis te same media pokazuja Rosje jako kraj dazac > y do rozpetania konfliktu zbrojnego na Ukrainie. No to tylko zle swiadczy o tych mediach :) Olimpiada nie po to robila sie zeby ktos tam dobrze pisal o Rosji, a dla rozwoju sportu i turystyki w Rosji. I cel zostal osiagniety w najlepszym stylu. A rusofoby zawsze beda zle pisac o Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_chinczyk Re: haha :) 01.03.14, 21:01 Misza, to mrdia rzadza swiatem. Juz widze jak turysci wala do was drzwiami i oknami po tej antyreklamie ktora nadaja tetaz stacje telewizyjne Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: haha :) 01.03.14, 21:40 stary_chinczyk napisał: > Misza, to mrdia rzadza swiatem. Zgadza sie. > Juz widze jak turysci wala do was drzwiami i oknami po tej antyreklamie ktora nadaja tetaz stacje telewizyjne Ja to tez widze. Na co dzien. A po tym jak Ukraina i inni panstwa wejda do Unii celnej i poziom zycie w panstwach UC bedzie wzrastal znacznie szybciej niz w innych panstwach spedalonej i zbankrutowanej Europie i Pindosii, to ilosc turystow wzrosnie i to znacznie. P.S. No, i dla przypomnienia, chodzilo przede wszystkim o ROSYJSKICH turystow, ktorzy wyjezdzali do Europy czy Turcji, a po konfrontacji z EU beda jechali do Soczi i innych kurortow czarnomorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: haha :) 01.03.14, 21:44 Nie wiem co bierzesz ale bierz połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: haha :) 01.03.14, 22:14 uzaleznionytanebo22 napisał: > Nie wiem co bierzesz ale bierz połowę. Biore twoja matke w dupe. Polowe nie moge - niewygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: haha :) 01.03.14, 22:18 uzaleznionytanebo22 napisał: > Moja matka psom nie daje. Juz brzydza nia nawet psy? A swinie z koniami? Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: haha :) 01.03.14, 22:20 To też twoja. Ale może być gorzej. Bo twój ojciec skorzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: haha :) 01.03.14, 22:32 uzaleznionytanebo22 napisał: > To też twoja. Ale może być gorzej. Bo twój ojciec skorzystał. U mnie co najmniej moj, a u ciebie batalion rumunskich zolnierzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: haha :) 01.03.14, 22:40 Rumuni i tak są o dwie epoki przed ruskimi zwierzętami. Odpowiedz Link Zgłoś