ubersztumperumper 25.07.06, 12:08 Nie wiem jak to możliwe bo według twoich doniesień wiedzie mu sie tak dobrze że powinien już szturmować Telawiw :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxbat1 [...] 25.07.06, 12:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_101 Re: Busliczątko,IDF zdobyły stolicę hezbollahu 25.07.06, 12:22 > Pamietaj o tabletkach > > Smieciu foxbat gdybym ja był administratorem to takich komentarzy jak twój bym nie tolerował na tym forum, zresztą kto nie zostanie adminem lepiej zmień dobór używanych słów, to jest dobra rada dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_zalogowany Brawo IDF,bić tych śmierdzących tchórzy!!!! 25.07.06, 12:34 Wiem,że używam teraz słów nie lepszych od Foxbata,ale Izrael dawno powinien zrobić porządek z tymi przegranymi złamasami. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
foxbat1 Re: Busliczątko,IDF zdobyły stolicę hezbollahu 25.07.06, 12:47 Predzej dostane bana niz przestane osoby ktore mnie wulgarnie obrazaja nazywac po imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: Busliczątko wpada w furię bo hezbollah dostaj 25.07.06, 15:21 Co ty tak caly czas o tych tabletkach? Jakas obseja? Ja sie ciesze ze moi rodacy w Izraelu dobrze sobie radza. Sam bym sie chetnie podpisal z zyczeniami dla hezbollahu na jednym z tych pociskow. Zawsze chcieli wymazac Erec Izrael z powierzchnii ziemi ale nigdy im sie nie udalo w otwartej walce, czyzby Arabowie potrafili tylko prowadzic dzialania terrorystyczne. Foxbat, w panstwie islamskim nie moglbys tak sie wypisywac na forum bo by Cie publicznie ukamieniowali. Zycze chlopcom i dziewczynom z IDF wszystkiego najlepszego, i zeby tam w koncu zapanowal spokoj bo chce odwiedzic Jerozolime z przyszlym roku. Szalom! Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Czy nie widzicie...? 25.07.06, 15:37 Ze "foxbat" i "roman" to ta sama jegomosc... Raz ten zaczyna i drugi popiera. Innym razem ten drugi zaczyna i pierwszy popiera. Wyglada ze jest to infantyl (dzieciak) i ma jeszcze mleko na wasach. W morzu znajduja sie rozne ryby... Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: Czy nie widzicie...? 25.07.06, 15:48 Foxbat poziom kultury ktory prezentujesz jest rynsztokowy... Nastepnego roku w Jerozolimie Mosze! Odpowiedz Link Zgłoś
foxbat1 Re: Czy nie widzicie...? 25.07.06, 15:52 poziom kultury dostosowalem do poziomu moich chamskich adwersarzy - np zydow przez bardzo male z bo sa tez zeby byla jasnosc Zydzi przez duze Z - niestety w Izraelu na wymarciu Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: Czy nie widzicie...? 25.07.06, 16:03 Foxbat chyba zabardzo wziales sobie do serca swojego mentora: www.emigranci.net/mp/bijzyda.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
foxbat1 Re: Czy nie widzicie...? 25.07.06, 16:07 Jesli tytul pisoenki ma cos wspolnego z jej trescia to trafiles kula w plot Moj dziad mial na imie Szmul, pochodzil z Rownego i zgadnij jakiej byl narodowosci ? W zwiazku z tym ja nie jestem antysemita - ja jedynie nie lubie zydow utozsamiajacych sie z polityka panstwa izrael - wierz mi, sa tacy ktorzy sie z nia nie utozsamiaja, niestety sa w mniejszosci Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: Czy nie widzicie...? 25.07.06, 16:09 hej to nie piosenka, to bardzo ciekawy wyklad na temat naszej taktyki Odpowiedz Link Zgłoś
foxbat1 Re: Czy nie widzicie...? 25.07.06, 16:14 nie wazne nie klikam na linki podsylane przez agentow izraela Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: Czy nie widzicie...? 25.07.06, 16:31 foxbat1 napisał: > nie wazne > nie klikam na linki podsylane przez agentow izraela Wow! to sie nazywa miec zasady! Chcialbym byc agentem Izraela, moglbym sluzyc szeroka wiedza na temat nastrojow muzulmanskiej mlodziezy w pewnej jednostce wyzszej edukacji w UK Odpowiedz Link Zgłoś