Gość: Paul IP: 217.153.156.* 13.07.03, 23:50 ... czyli od tego ze to ja "Paul", jakiego znacie i nienawidzicie, niektozy zwlaszcza. Przepraszam was za "nieokreslone" posty, jestem u kolegi i pijemy piwo, jak zwykle z reszta. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus Re: Zaczne od siebie.. 13.07.03, 23:53 ok,ale wyzywanie ze czyjs ojciec to swinia to jednak nie jest dobry pomysl:)))) zwalmy to jednak na polskie piwko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Zaczne od siebie.. IP: 217.153.156.* 14.07.03, 01:31 marcus_crassus napisał: > ok,ale wyzywanie ze czyjs ojciec to swinia to jednak nie jest dobry pomysl:)))) > > zwalmy to jednak na polskie piwko:))) To minimum;-}. Dzieki. Ten chuj mnie ...... "zmusza". Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulu xam-1 i Paul IP: *.telia.com 14.07.03, 07:58 Panowie,mozna okreslic przedmiot ,ze jest super i pier.......,ale miedzy soba zachowajmy te minimum.Mozna miec rozne zdania,nie zgadzac sie ,ale nie obrazac,to znaczy ze lecimy bez spadochronu w dol. Pzdr.Zulu Odpowiedz Link Zgłoś