psychomaszyna Re: Psychol!Gzie wątek o zwierzętach? 28.09.07, 20:07 Wszelkie pytania na maila Odpowiedz Link Zgłoś
mechanior Re: Psychol!Gzie wątek o zwierzętach? 28.09.07, 20:09 Się wypchaj kolego niesympatyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech6j [...] 28.09.07, 20:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech6j ale szybki jest!!! 28.09.07, 20:18 To wersja light. Mechanior jestem z tobą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mechanior Re: ale szybki jest!!! 28.09.07, 20:20 Dzięki wojciechu6j , przeczytałem ,ale wstawiam się za wątkim założonym przez red_grim_reaper. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Psychol!Gzie wątek o zwierzętach? 28.09.07, 20:11 psychomaszyna napisał: > Wszelkie pytania na maila Ty masz ten tekst gdzies pod reka? Robisz tylko - Copy - Paste - Enter? Odpowiedz Link Zgłoś
red_grim_reaper Byłem przygotowany, ale... 28.09.07, 20:16 Byłem przygotowany na wywalenie wątku o beaglu i bokserze (no i o wojnie). Ale, psychomaszyno, ja pamiętam to forum sprzed kilku lat i wydaje mi się, że nadużywasz władzy. Mówię poważnie. Poszczególne wątki różnie ewoluują i często zdarza się, że posty całkiem odbiegają od tematu wątku. Czy to coś złego? Tak Ci żal clusterow na dyskach? To i tak nie Twoje, co się martwisz. Jest coś, co nazywa się kindersztubą. Ty tego nie masz. Masz tylko nożyce. To nie jest OK. Tyle z mojej strony. Podtrzymuj swoje dobre mniemanie o sobie. Reaper Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Byłem przygotowany, ale... 28.09.07, 20:17 red_grim_reaper napisał: > Byłem przygotowany na wywalenie wątku o beaglu i bokserze (no i o > wojnie). Ale, psychomaszyno, ja pamiętam to forum sprzed kilku lat i > wydaje mi się, że nadużywasz władzy. Mówię poważnie. Poszczególne > wątki różnie ewoluują i często zdarza się, że posty całkiem > odbiegają od tematu wątku. Czy to coś złego? Tak Ci żal clusterow na > dyskach? To i tak nie Twoje, co się martwisz. > > Jest coś, co nazywa się kindersztubą. Ty tego nie masz. Masz tylko > nożyce. To nie jest OK. Tyle z mojej strony. > Podtrzymuj swoje dobre mniemanie o sobie. > > Reaper To po prostu brak wyczucia i dystansu do swojej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mechanior Re: :)))))))) 28.09.07, 20:15 On nie wie że psy walczyły na wielu frontach różnych wojen i jest to temat jak najbardziej militarny , a nie pamiętam osobiście takiego wątku na tym forum. Psychomaszyna, zarzynasz to forum w sposób bezwzględny! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: :)))))))) 28.09.07, 20:20 To nie jest nawet najwazniejsze, czy taki temat byl, czy nie, czy mozna zwierzeta zakwalifokowac do spraw wojennych, czy nie - wazne jest to, ze na kazdym forum tematycznym, mozna sobie czasami pozwolic na jakis watke luzno jedynie zwiazany z [przedmiotem forum, a czasami nawet wcale ez zwiazku. To tylko forum internetowe. Co komu przesxzkadza, ze na forum militarnym, znajdzie sie jakis sympatyczny watek o pasch? Czy to jakas tragedia? Ktos sie pogubi przez to? To TYLKO forum internetowe - nie szpital, czy laboratorium. Odpowiedz Link Zgłoś
mechanior Re: :((((((( 28.09.07, 20:23 Widać ktoś znaczniejszy czyta teraz to forum i musi być ono poprawne politycznie i programowo, czego pilnuje miłościwie nam panujący Psychomaszna Odpowiedz Link Zgłoś
red_grim_reaper Re: :((((((( 28.09.07, 20:28 Znaczy: kolejna teoria spiskowa:)) Nie widziałem, ze Capri i Gucio biorą w tym udział:))) Reaper Odpowiedz Link Zgłoś
mechanior Re: :((((((( 28.09.07, 20:31 Może i teoria spiskowa, ale wszelka nadgorliwość jest mocno podejrzana oops nie podejrzana a winna politycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
red_grim_reaper Re: :((((((( 28.09.07, 21:26 mechanior napisał: > Może i teoria spiskowa, ale wszelka nadgorliwość jest mocno podejrzana oops nie > podejrzana a winna politycznie:) Mosz recht, chopie. Capri i Gucio przymierzają teraz szeleczki z 1,5 kg heksogenu i pytaja o wybór celu. Co im odpowiedzieć?? :) Reaper Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 [...] 28.09.07, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl Re: :)))))))) 29.09.07, 08:24 mechanior napisał: > On nie wie że psy walczyły na wielu frontach różnych wojen i jest to temat jak > najbardziej militarny , a nie pamiętam osobiście takiego wątku na tym forum. > Psychomaszyna, zarzynasz to forum w sposób bezwzględny! Bo kol psycho... działa w mysl instrukcji otrzymanych od kol remova i nie jest ani obiektywny ani sprawiedliwy tylko skuteczny.Ale w głupocie też można być wybitnie skutecznym w czym wybitnie przodują nasi miłościwie nam panujący ,a do których i "nasz" moderator się upodabnia. ciekawe jak szybko ten post wyleci?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek jedno mu trzeba przyznac 29.09.07, 08:55 jopekpl napisał: > Bo kol psycho... działa w mysl instrukcji otrzymanych od kol remova > i nie jest ani obiektywny ani sprawiedliwy tylko skuteczny.Ale w > głupocie też można być wybitnie skutecznym w czym wybitnie przodują > nasi miłościwie nam panujący ,a do których i "nasz" moderator się > upodabnia. > > ciekawe jak szybko ten post wyleci?;-)) Konsekwentnie trzyma sie wybranego przez siebie sposobu dzialania i olewa nasze krytyczne uwagi dokumentnie. Jeden jedyny glos remowa, ktory poparl go mimo ze nie uczestniczy w tym forum kompletnie, poza tym jak jeden maz, wszystkim nie podoba sposob uprawiania przez niego tego activity, ale ten jest twardy... jak Roman Bratny. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jedno mu trzeba przyznac 29.09.07, 13:22 ot.taki sobie mały hunwejbinik. Odpowiedz Link Zgłoś
red_grim_reaper Pytanie. 29.09.07, 13:50 Czy istnieje sposób, aby w legalnym trybie zmienić moda tego forum? Reaper Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Pytanie. 29.09.07, 13:54 red_grim_reaper napisał: > Czy istnieje sposób, aby w legalnym trybie zmienić moda tego forum? > > Reaper Trzeba wslac @ do administracji Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 Re: Pytanie. 30.09.07, 02:22 Oczywiscie ze tak i to przez samego szefa. Oni w redakcji analizuja ogladalnosc tych wszystkich bzdur. Czytaja to wszyscy a szczegolnie ci z dzialu reklamy i zalezy im na tym aby wiecej ludzi to czytalo bo mozna przemycic reklamy za pieniadze. Jest presja rowniez ze sluzb tajnych ,jawnych i dwuplciowych. Tym rowniez zalezy na tym aby piszacy wypowiadali sie i reprezentowali rozne opinie. A moze cos ujawnia? KK jak przypuszczam ma mnie na oku ale chyba robie mu dobra reklame i ilosc powolan chyba wzrosnie. Zatem jezeli liczba ogladan bedzie spadac z uwagi na skreslenia przez cenzora to cenzor bedzie zmieniony. Zatem redakcja sama to zrobi ,nieprawdaz panie redaktorze? Odpowiedz Link Zgłoś
red_grim_reaper Re: Pytanie. 30.09.07, 08:14 --Oni w redakcji analizuja ogladalnosc tych wszystkich bzdur. Znaczy: kasa się liczy? Niech Szatan Chaosu i Demon Bólu (tzn. Finek i Gucio) ześlą klęski na ich głowy!! :)) Reaper __________________________________________________________________ "To dobrze, że wojna jest tak okrutna, bo inaczej zbytnio byśmy ją polubili". Gen. Robert E. Lee Odpowiedz Link Zgłoś