shatek 05.08.03, 16:51 Czy ktoś ma moze ich zdjęcia.W sierpniu pierwszy ma przyleciec.moze ktoś pstryknął zdjecie w hiszpanii ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lupac Re: Polskie C-295 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 17:18 Niestety na stronie producenta nic nie ma , a jeśli mówimy już o zdjęciach to ja zawracam głowę rzecznikowi MW aby udostępnili zdjęcia Czernickiego z zatoki , ciekawe czy to poskutkuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Polskie C-295 06.08.03, 11:58 Kilka zdjęć "Czarnickiego" pojawilo sie na stronach Marynarki kilka dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupac Re: Polskie C-295 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 15:56 michalgajzler napisał: > Kilka zdjęć "Czarnickiego" pojawilo sie na stronach > Marynarki kilka dni temu. To fakt , ale przez ten czas gdy był w zatoce zrobili pewnie X raza więcej zdjęć i mogli by się nimi podzielić bo pewnie nie stanowią tajemnicy wojskowej (przynajmniej część z nich). Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Polskie C-295 06.08.03, 16:54 Nasi wojskowi przejawiają chyba niechęć do publikowania jakichkolwiek informacji. Nawet o niektórych gościach pokazów w Radomiu można się więcej dowiedzieć ze stron zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupac Re: Polskie C-295 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 17:29 A mam dobre wspomnienia ze współpracy z rzecznikiem MW przed tegorocznym Baltopsem , już 3 tygodnie przed manewrami miałem prawie wszystkie potrzebne informacje właśnie od niego więc może i tu coś poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Polskie C-295 06.08.03, 11:53 14 ma przylecieć pierwszy. Okazja do robienia zdjęć będzie chyba w Radomiu;). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś