misza_kazak 21.05.08, 12:35 Nowy rosyjski film o WW2 - tym razem komedia ;) kino-govno.com/posters.php?id=gitlerkaput&img=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mechanior Re: Hitler kaput! :) 21.05.08, 16:38 wiarusik napisała: > Niezłe balony. He,he też na to zwróciłem uwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 Re: Hitler kaput! :) 21.05.08, 19:24 A mnie ciekawi, jak ten film przyjmą rosyjscy weterani i te rodziny w Rosji w których pamięć po zamordowanych i poległych jest stale kultywowana. To może być ciekawe. Na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Hitler kaput! :) 22.05.08, 07:38 odyn06 napisał: > A mnie ciekawi, jak ten film przyjmą rosyjscy weterani Jak kazda inna komedie - pozytywnie. i te rodziny w Rosji w > których pamięć po zamordowanych i poległych jest stale kultywowana. Nie marudz odynie - ten film odbiora ZNACZNIE lepiej niz goweniane filmy typu "sztrafbat", "apostol" czy "pierwyj posle boga". Bo "gitler kaput" , to besdzie niepowazna i nawet groteskowa komedia, a ww. filmy to _powazne_ nabijanie sie z naszych zolnierzy i oficerow, ktore o weteranow i tych kto widzial wojne nic poza negatywizmu nie wywoluje... Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Hitler kaput! :) 22.05.08, 07:34 mechanior napisał: > He,he też na to zwróciłem uwagę:) To jest Anna Semenowicz - w przeszlosci lyzwiarka figurowa (zdobywala nawet medale na ME), potem spiewala w zespole "Blestjaszczije", a obecnie prowadzi show na TV i gra w komediach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mechanior Re: Hitler kaput! :) 22.05.08, 08:06 misza_kazak napisał: >a obecnie prowadzi show > na TV i gra w komediach :) Cały czas macie w Rosji dorodne diewoczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Hitler kaput! :) 22.05.08, 08:10 mechanior napisał: > misza_kazak napisał: > >a obecnie prowadzi show > > na TV i gra w komediach :) > > Cały czas macie w Rosji dorodne diewoczki:) No tak - szczwegolnie u nas nad DOnem i KUbanji :)) Odpowiedz Link Zgłoś