Gość: [B]B IP: *.era.pl 14.01.04, 15:57 ...to podobno najbardziej uparte rogacze. Ktos cos slyszal? BzW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LJane Podobną opinię... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 14.01.04, 16:10 ... słyszałam o tych z kwietnia ;) UnS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Podobną opinię... IP: *.era.pl 14.01.04, 16:12 Nie mozna byc Kozlem z kwietnia. Chyba, ze ofiarnym. BzT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Podobną opinię... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 14.01.04, 16:17 Myślałam raczej o "rogaczach". A z tymi "ofiarnymi" cóż, różnie to w życiu bywa. Sam wiesz najlepiej. Co do "uporu" (czasem wręcz przysłowiowego - maniaka) - nadal uważam, że Ci z kwietnia są wyżej w ewolucji ;) Pozdrawiam, BB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Hmm... IP: *.era.pl 14.01.04, 16:20 ...ciekawe Jane. Rozwin mysl: Rogacz BzT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Aż TAK się nudzisz, BB? ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 14.01.04, 16:34 Rogacz? - a jeśli zaczerpnęłam tego sformuowania z Twojego pierwszego postu? i nic poza tym, uwierzysz? ;) Nie da się ukryć - a przynajmniej mnie tak uczono swego czasu na biologii - istnieje pewne anatomiczne podobieństwo pomiędzy koziorożcami a tymi, z kwietnia ;) W przypadku obu płci, dodam ;(żeby nie było już żadnych wątpliwości) Jeszcze raz - wszystkiego dobrego, BB. Niech Ci się szczęści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Aż TAK się nudzisz, BB? ;) IP: *.era.pl 14.01.04, 16:43 A dzis nudy.Fakt. Przylecialo pare holenderskich ptakow i swiergola. A ja mam luz. I siem nudzem jako ten ofiarny koziol sztywnych, korporacyjnych zasad Stad pomyslalem sobie o Koziorozcach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Aż TAK się nudzisz, BB? ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 14.01.04, 16:47 >A dzis nudy.Fakt. Stad pomyslalem sobie o Koziorozcach:-)< Tak też sobie OD RAZU pomyślałam ;P PS: TO dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Aż TAK się nudzisz, BB? ;) IP: *.era.pl 14.01.04, 16:55 Gość portalu: LJane napisał(a): > >A dzis nudy.Fakt. > Stad pomyslalem sobie o Koziorozcach:-)< > > Tak też sobie OD RAZU pomyślałam ;P > > PS: TO dziś? Koziolek to dzis. Ale dementuje pogloski o Matolku. Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Aż TAK się nudzisz, BB? ;) 14.01.04, 16:49 Gość portalu: [B]B napisał(a): > > Przylecialo pare holenderskich ptakow i swiergola. > haha, tak ladnie mowisz o tym jezyku?;) ja go lubie. (bede wieczorem, to dorzuce swoje trzy centy, a teraz musze do dentysty, moze kto chetny?, zamienie sie bez klotni:)) BDzW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Aż TAK się nudzisz, BB? ;) IP: *.era.pl 14.01.04, 16:58 Napisz potem jak wrazenia:-) BzT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Aż TAK się nudzisz, BB? ;) IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.04, 22:07 Gość portalu: [B]B napisał(a): > Napisz potem jak wrazenia:-) > BzT Ufff, przezylam;) Mam swietna dentystke, nawet zastrzyku nie czuje, tak jakos mnie zahiptnotyzuje, ze moglabym spac, nie czuje nic:) Co do uparciuchow to bym powiedziala, ze przoduja w tym wzgeldzie na pewno barany, oj, tak, nie popchniesz ani o centymetr, jak sie taki zaprze ;) BDzT Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Aż TAK się nudzisz, BB? ;) 14.01.04, 16:49 Gość portalu: [B]B napisał(a): > A dzis nudy.Fakt. > Przylecialo pare holenderskich ptakow i swiergola. > A ja mam luz. > I siem nudzem jako ten ofiarny koziol sztywnych, korporacyjnych zasad > > Stad pomyslalem sobie o Koziorozcach:-) > > Jeśli masz na mysli ludzi urodzonych w tym znaku, to bez zagladania w horoskop musze Ci powiedzieć, że masz rację. Uparte stworzenia, bardzo i do tego skryte, generalnie nie takie złe, ale do współżycia ciężkie. To tak z własnego podwórka:) współczuje z powodu nudy, ja własciwie nigdy się nie nudzę, zresztą masz internet:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: aleśmy sie zleciały..:)))) 14.01.04, 16:54 cygne napisała: > > niczym te ptaszki:) > > jesli raki to tez ptaki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Aż TAK się nudzisz, BB? ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 14.01.04, 16:35 Rogacz? - a jeśli zaczerpnęłam tego sformuowania z Twojego pierwszego postu? i nic poza tym, uwierzysz? ;) Nie da się ukryć - a przynajmniej mnie tak uczono swego czasu na biologii - istnieje pewne anatomiczne podobieństwo pomiędzy koziorożcami a tymi, z kwietnia ;) W przypadku obu płci, dodam (żeby nie było już żadnych wątpliwości) Jeszcze raz - wszystkiego dobrego, BB. Niech Ci się szczęści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Czyzby... IP: *.era.pl 14.01.04, 17:00 ...Panie lubily Rogate Dusze? :-) Takie mile towarzystwo BzW Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Czyzby... 14.01.04, 17:15 uparte, ale najbardziej te ze strodka :) wiem bo sama jestem :) spytaj "wspolzyjacych" 9od wspolnego zycia a nie czynnosci sexualnych) Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Czyzby... 14.01.04, 20:45 #kasia napisała: > uparte, ale najbardziej te ze strodka :) > wiem bo sama jestem :) > spytaj "wspolzyjacych" 9od wspolnego zycia a nie czynnosci sexualnych) ooo, 'czynności sexualne' takiego okreslenia to chyba jeszcze nie słyszałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:55 Koziorożec - poczciwe bydlę dwurożne, czterokopytne z wybrzuszeniem ambicjonalnym i wyraźną skłonnością do wyjątkowej uparcizny w dążeniu do czegokolwiek a zwłaszcza do postawienia na swoim, lub kopyta na szczycie, ciężko go złamać - łatwiej nadwątlić (a i tak podniesie się, rogacz jeden kopytny, jak Feniks z popiołów - za bardzo kocha wyzwania), by w łaski popaść takiego - czasu trzeba co niemiara, ale efekty za to fiju, fiju, no i miły bywa... czasem ...a czasem często ;-))) ukłony, Déjá vu - koziorożec wigilijny Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Koziorozce... 14.01.04, 21:21 Koziorożce- to najcudniejsi, najwspanialsi mężczyźni na świecie, oj , co mówię w całym kosmosie, tylko oni są naj:))) Tylko w K się kocham, BB, Obraziłeś mnie!!!!!!!!! śmiertelnie! Uparte- gó...... - wierne swoim zasadom, o:) Oziębłe a i owszem nie pryskają uczuciami na lewo i prawo- ale jak już pokochają..... Z mężczyznami z tego znaku dogaduję się najlepiej, oni ze mną, mój ukochany jest koziorożcem (19.01)- i.... choć Byki, Barany też zawsze za mną baaaaardzo to... byłabym starą panną gdyby nie koziorożce... OOOOOch BB nie kocham Cię w ogóle jak możesz??? A taki byłeś hmmmm koziorożcopodobny:( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:((((((((((( Zrobiłeś mi krzywdę i PRECZ OD KOZIOROŻCÓW- świat bez nich byłby nie do zniesienia...znikły by wszystkie ramy....:((( ooooo:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Koziorozce... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 21:30 no prosze jak ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Koziorozce... 14.01.04, 21:12 jedna małpa długiej małpie obskłobała kałpie Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 14.01.04, 23:38 mi tam dobrze bom koziorozec, mozecie dalej lechtac moja proznosc.. elodia koziorozec z 19 stycznia w wydaniu meskim to facet pierwsza klasa :) cygne: cale zycie mozna sie uczyc hi hi, na forum tez :)) wszystkim koziorozcom, jako, ze to "ich czas" wszystkiego naj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 23:55 wezykiem, wezykiem... a jak!!! Déjá vu tez koziorozec p.s. podobno mamy rok koziorozca, ale rogu za to nie dam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 00:30 przeraża mnie świat bez koziorożców- ziemia by pewnie wypadła z orbity i poleeeeeeeeeeciaaaaaaaaała nie wiadomo gdzie....... straszne! A tak wszystko na swoim miejscu, o:) Kasiu wszystkiego dobrego ( pewnie urodziny były lub będą) a TY deja vu to już lepiej nic nie mów... znowu mnie uwuedziesz a potem... bez logina... i auuuuuu:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.iweb.pl 15.01.04, 00:36 Moja Najcudowniejsza dziewczyna była Ewelina .Jej znakiem był koziorozec.Oczytana,inteligentna, wrazliwa.Uwazam ze Koziorozce sa ok.Ale juz za nia nie tesknie.Czas,czas zmienia wszystko-Bob Dylan. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 00:56 a nie bo najlepsze sa strzelce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:05 ej tam, nie przesadzajmy z ta gloryfikacja zodiakalna. pozdrawiam wszystkich Strzelcow oraz caly zwierzyniec-ludziniec podniebny. uklony, Déjá vu - koziorozec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.iweb.pl 15.01.04, 01:07 No Ewelinka była kilkanasie lat temu w tzw klasie 9 wiec sentymencik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:22 ech, sentymencik niewielki... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 01:48 ivica napisał: > a nie bo najlepsze sa strzelce :) > Wodniki, sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 01:56 mozesz przepraszac ale naukowo udowodnione w grudniu rodza sie najwybitniejsze osoby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:21 o przepraszam, uwodzic nie zamierzam, jam koziorozec statecznikowaty. a ostatnio skryba - zliczam krostki ospowe na lwim 6-o letnim ciele pisklaka. wynik dzisiejszy: 716 dziobow swedziakow... jak on to znosi? lew jest to moze...sie podrapie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 01:22 a gdzież gips??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:26 o! ktos pamieta moja narowistosc! a dzieki wielkie - odjeli w koncu i z rozkosza krece lbem to w lewo, to w prawo a gdzie spojrze rowerzyste widze - takie omamy (dobrze, ze otatow nie mam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.iweb.pl 15.01.04, 01:30 Prawdopodobnie bede dzis spał na podłodze... :)))) A poza tym nigdy nie złamałem ani reki ani nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:35 u mnie wszystkie kosci w porzadalu, nie lamane przenigdy...cale szczescie na podlodze? miekkich snow wiec zycze i uniesien (z twardej podlogi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.iweb.pl 15.01.04, 01:37 Bo z tym gipsem nie skumałem ,ale nic to:))) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:43 gips byl, bo wypadek z koziolkami po rowach sie zdarzyl, ale kosci cale jeno doktory sie uwziely i w to cudo zapakowaly z szyja nigdy nic nie wiadomo - leb trzyma, wiec? ryzykowac nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.iweb.pl 15.01.04, 01:45 :))) doczytałem i zaskoczyło poniewczasie w łepetynie Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 01:46 przepraszam za kłopot :)) zoperowana a jak tam swędzenie: było źle?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:58 ej, nie pytaj nawet druciki, linialy, kompozyjcje szczotkowe poszly w ruch efekty jednak, jak to w takich przypadkach bywa, mizerne za to teraz? ;))) ha! "kto ma paznokcie, ten sie drapie" ps. alez ty masz pamiec! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 02:08 mam pamiec selektywna. Dziwne rzeczy czasami zapamietuje, a np zapominam o swoich urodzinach czy imieninach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 02:16 dziwne zapamietujesz? hm... a co w tamtych postach bylo dziwnego ;-))) chyba pamiec mnie zawodzi he, he dobrze, ze o swoich zapominasz a nie o bliskich - niektorzy maja na odwrot i to dopiero jest klops Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 02:25 co by nie byc nadto swietym przyznam sie iz raz zapomnialem o urodzinach najdrozszej mi osoby. Oj do dzi sobie nie potrafie wybaczyc. A co do do dziwnosci to nie w znaczeniu Freak a Strange, czyli nietypowy. bo tez mialas przebojowe, nietypowe otwarcie , poczatek przygody z forum, na pewno bardzo zauwazalny. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 02:40 ale pewnie Tobie wybaczono, przeciez nawet najlepszym sie zdarza ;-))) a moj poczatek z forum byl, jak pamietam, do bolu merytoryczny - co teraz nie zdarza sie czesto zarowno mnie jak innym a szkoda. dzieki za zauwazalnosc, nie sadzilam uklony, Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 02:01 i sorry za bajzel w watku z Radca... Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 02:06 Mam kuku na punkcie koziorożców- podziwiam je a one ..... o ile przeżyją pierwszy szok kiedy wydaję im się lekkomyślnym trzpiotowatym sowizdrzałem... kochają mnie i są wierne choć dalibóg nie rozumiem do końca- co we mnie widzą? Co do strzelców - to na piwo ewentualnie- nic więcej...eeee tam a znaki... no chyba wiecie że Jezusa urodziny przerobili tak by zgodziły się z pogańskim świętem bo tak naprawdę ON był z pod znaku ryb... iiiii eeeee...:) pozdrawiam znaki wsie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 02:04 dobrze, ze nie tylko moja dzis ma zaplon z lekka opozniony ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 02:31 To co na lwy??:) No i czego już sie naumiałaś- ćwiczysz za darmo, robisz coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 02:44 lwy musza poczekac z miesiac... jak zwykle mecze kompa renderujac projekty a to czas zabiera, bo duze bydlaki Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie 15.01.04, 02:45 pewnie zaczynalas od 3D STUDIO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 02:47 a nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 02:54 maya, autocad, caddesign, truespace, pinacle, no i teoria... 3ds zaczynam chyba niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... sa najlepsze na swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 03:02 e tam... klne na czym swiat stoi, przelamujac nieznane ulomnosci poszczegolnych programow i swoje krecie poomacki ale satysfakcja JEST, jak cholera!!! - jak jasna cholera!!! (ooooops) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Koziorozce... IP: *.iweb.pl 15.01.04, 02:28 Ja czesto,by znalesc telefon w chacie,dzwonie ze stacjonarki sam do siebie,to nie to ze mam bałagan,nie wiem gdzie go kłade :P Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... 15.01.04, 02:44 skąd ja to znam :))))) ostatnio zastanawiam sie czy nie kupic sobie takiego fajnego bleloczka do kluczy co jak sie gwiżdze to "odpowiada" melodią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 02:57 ja musialabym miec z 15 takich breloczkow, kazdy z inna melodia lub nazwa wlasna + skorowidz co z czym skojarzyc a jak wetnie skorowidz? ech, drobne ulomnosci nasze, bez nich bylibysmy zbyt doskonali - a wiec nudni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... 15.01.04, 03:00 no nie.....:)) Ja strzelec choć już od prawie pol roku nie wolny.... Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Koziorozce... 15.01.04, 03:12 Strzelce są całe życie WOLNE a jak je diabeł jakiś zniewoli-umierają.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... 15.01.04, 03:15 no w moim przypadku nie diabeł a wrecz przeciwnie aniołek i nie uwięził a uwolni a dokładnie uwolniła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Koziorozce... IP: *.iweb.pl 15.01.04, 03:15 Pieknie powiedziane.Hłasko kiedys napisał ze najpiekniejsze drzewa przed smiercia wygladaja cudownie,bo wiedza ze umieraja i chca sie pozegnac. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Koziorozce... 15.01.04, 03:17 Apropos dzew które wegług was są najpiękniejsze. Ja typuję WIERZBĘ PŁACZĄCĄ. Jest to tez chyba najbardzie 'polskie" drzewo jesli sie mozna tak wyrazic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Koziorozce... IP: *.iweb.pl 15.01.04, 03:23 Topola,zwykła ,taka przy drodze na Koronowo,wierzba płaczaca tez. Mysla ze nie tyle drzewa,co okolicznosci z nimi zwiazane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Koziorozce... IP: *.iweb.pl 15.01.04, 03:25 ok,ide spac na te podłoge :P a moze sie uda jednak wygodnie... Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 03:26 Miekkanoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Koziorozce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 03:25 ja rosochata wierzbe, taka w polu poobcinana, bez lisci... a pole najlepiej w beskidzie moim niskim uklony Beskidzie - niskie uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Koziorożce jednak istnieją ! IP: 217.97.147.* 15.01.04, 10:34 Dzięi temu wątkowi mogę wreszcie powiedzieć, że kojarzę osoby, które są zodiakalnymi Koziorożcami. Wśród moich znajomych (liczna grupa) nie pamietam, by któryś z nich był koziorożcem. To daje asumpt do rozmyślań o proporcjach przedstawicieli poszczególnych znaków zodiaku w ogólnej populacji ludności. Ciekawe, zapewne ktoś przeprowadził takie badania. Wynik takich ustalen dałby obraz najlepszego okresu godowego u ludzi (;-). W moim otoczeniu jest dużo raków i baranów, a w Waszym ? Pozdrawiam Gall PS Osobiście popieram stanowisko Lokatora ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Koziorożce jednak istnieją ! 15.01.04, 10:47 Gość portalu: Gall napisał(a): > > W moim otoczeniu jest dużo raków i baranów, a w Waszym ? > > Pozdrawiam > Gall Ooo, Gall, dobrze, ze Ty jeszcze istniejesz;) Obok mnie, przy mnie i we mnie tez sa barany i raki; maz baran, ja rak, ... no, musze przeciez uszczypnac, jak sie zaprze;) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Koziorożce jednak istnieją ! IP: 217.97.147.* 15.01.04, 11:37 Istnieję, a jakże, ku utrapieniu i złości wielu. Nie tak łatwo się jest mnie pozbyć, choć teraz jestem w trasie po Polsce. Pogoda marna, latwo o przeziębienie (chyba mnie jednak dopadnie). Ale Ty też jakoś przycichlaś, mam nadzieję, że było to wynikiem rozpierającej intelekt weny twórczej. Choć widzę zmiany, jakiś login. Co do ilości raków, to może jest to rezultat "pożegania lata" przez pary (a u baranów to chyba "powitanie lata"). Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Koziorożce jednak istnieją ! IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 11:06 Gość portalu: Gall napisał(a): > Istnieję, a jakże, ku utrapieniu i złości wielu. > > Nie tak łatwo się jest mnie pozbyć, choć teraz jestem w trasie po Polsce. > Pogoda marna, latwo o przeziębienie (chyba mnie jednak dopadnie). > > Ale Ty też jakoś przycichlaś, mam nadzieję, że było to wynikiem rozpierającej > intelekt weny twórczej. Choć widzę zmiany, jakiś login. > > Co do ilości raków, to może jest to rezultat "pożegania lata" przez pary (a u > baranów to chyba "powitanie lata"). > > Pozdrawiam > Gall Gall, zauwazylam, ze akurat przemknales leciutenko, cichutenko, wiec moze jeszcze Cie dorwe;) Smigasz po Polsce, w taka pogode nie zapomnij o szaliku;) Ja na forum pisze skokami i z doskoku, czasami wiecej, czasami mniej, siedze przy kompie i zagladam, jak cos ciekawego to napisze; jak widzisz pracuje grzecznie:) Zalogowalam sie by zobaczyc, czy wplynie to jakos na mnie, ale chyba sie nie zmienilam;) Nawet nie pytam, co ostatnio sobie czytujesz? Uwazaj na siebie:) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Koziorozce... 16.01.04, 20:44 i w ten piekny sposob zjednoczylo sie kilka koziorozcow, pofolgowalo sobie i pobaraszkowalo jak swinki w blotku, kwiczac rozkosznie, dopieszczajac swoja proznosc i zadowolenie z siebie :) z koziorozcowym pozdrowieniem kwi kwi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś