Dodaj do ulubionych

IDE SPAC...

IP: *.olsza.krakow.pl 11.10.01, 13:51
...EREK sobie jakis zrobie.
Spac mi sie dzis nie chce wcale,
a wiec na spacerek wale...
Bez sensu rymik ale i troche na wymuszenie ten spacerek.
Choc ladnie i cieplo, przemglone slonce, nie pada...
a wieczorkiem wczesnym chyba jednak trzeba sie bedzie
zakrecic kolo tych placuszkow...Bawcie sie Skorpioniki i Byki , Raki, Panny ,
Wagi i Koziorozce, Lwy i Wodniki ...i nie zapominajcie , ze Enancjo wciaz
nieszczesnik w szafie.
krm
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Re: IDE SPAC... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 13:55
      Krzyś, czy Ty jesteś już na emeryturze?
      My wszyscy pracujemy z potem na czole, a Ty albo spać wychdzisz, albo spacerem
      czy kawka z torcikiem...?
      • Gość: krm Re: IDE SPAC... IP: *.olsza.krakow.pl 11.10.01, 14:00
        Na jakiej emeryturze?
        Ani nawet nie jestem na rencie...
        Pracuje jak Wy, nie umie powiedziec mniej czy wiecej, ale calkiem intensywnie.
        Moze polega to na tym, ze ja do pracy nie chodze. Sam musze pilnowac siebie aby
        mi sie pracowac chcialo. To dosc trudne wiesz?
        Kazdy bowiem na spodzie ma takiego wielkiego lenia, i jesli trzeba samodzielnie
        go zwalczac i nikt w tym nie pomaga ...
        Wiesz, jest element taki, ze jesli sie kocha robic to cos co sie robi, to
        wowczas i len karleje i zapal nie stygnie.
        Zycze Ci bys mogla w zyciu radosc z zajecia miec taka jaka mnie sie miec zdarza.
        A z wynikow? Tez zycze Ci takiego stalego stanu niesytosci...
        krm
        • Gość: magnolia Re: IDE SPAC... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 14:03
          jak zwykle za życzenia ślicznie dziękuje,
          a czy się zajmujesz?
          • Gość: krm Re: IDE SPAC...Magnolii IP: *.olsza.krakow.pl 11.10.01, 14:09
            Wiesz, ze jestem bardzo skromny i nie moge tak wrzeszczec wczesnym popoludniem
            na samej gorze Forum. Ale tajemnica to nie jest i jesli mnie zapytasz
            dyskretniej ... a zadne to zajecie ohydne i innym nie przynosi zlego.
            krm
        • Gość: magnolia Re: IDE SPAC... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 14:09
          tzn. chciałam zapytać: wykonujesz jakieś bycze zadania?
          • Gość: krm Re: IDE SPAC...Magnolii IP: *.olsza.krakow.pl 11.10.01, 14:13
            Jesli przyjemnosc moglbym Ci sprawic byczymi zadaniami...?
            A zauwazylas, ze Byk mimo byczosci tez samcem rogatym?
            Kogut nie ma rogow. No ale rzeczywiscie kura malo frapujaca.
            Mowia, ze kura jest dobra bo mozna nia nawet w siatkowke grac. Jedynie ze nie
            wolno scinac...
            krm
            • Gość: magnolia Re: IDE SPAC...Magnolii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 14:17
              zauważyłam, że byki to rogate zwierzyny i jak dla mnie nawet ze swymi rogami są
              OK, potrafię je ujarzmić
    • Gość: magnolia Re: IDE SPAC... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 14:11
      wieeeeeeeeeeem!
      GW opłaca Cię za utrzymanie ruchu na forum
      • Gość: krm Re: IDE SPAC... IP: *.olsza.krakow.pl 11.10.01, 14:19
        Taaaaaak, mam biala czapke z niewielkim daszkiem, taka jakby uprzaz z bialej
        skorki,
        biale rekawiczki, wielki lizak, gwizdek...stje sobie i dbam o plynnosc ruchu.
        A wszyscy jak plynace baletnice karnie przesuwaja sie w prawo, w lewo...
        Jutro odwroce chyba ruch...
        • Gość: magnolia Re: IDE SPAC... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 14:24
          Krzyś, a co słychać u nieobecnych?, coś podupadło to nasze forum
          • Gość: magnolia Re: IDE SPAC...?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 14:26
            życzysz mi takiego ,,stanu niesytości"??
            mógłbyś jaśniej?
            • Gość: krm Re: IDE SPAC... IP: *.olsza.krakow.pl 11.10.01, 15:42
              • Gość: krm Re: IDE SPAC...Magnolia IP: *.olsza.krakow.pl 11.10.01, 15:44
                O tak. Oczywiscie w znaczeniu, ze cos jeszcze jest do zrobienia. Nie takiego
                stanu oczekiwania na spelnienie, ale takich kolejnych spelnien pelniejszych, z
                wiara, ze nastepne bedzie. I ze bedzie jeszcze pelniejsze. Tak to pewnie, ze Ci
                zycze...
                krm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka