bartas1 22.10.09, 11:07 jestem pewien ,że na polecenie swojego pana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tech80 Radny Rosół: to ja włamałem się do skrzynki Regi 22.10.09, 11:14 to sobie Dombrowicz rosół ugotował. niskie standardy etyczne, a może brak jakiejkolwiek moralności w ekipie Dombrowicza ? czyli Dorota Jakuta kłamała mówiąc,że nie wie kto przyniósł jej email-e, czyli usunięcie zapisu z monitoringu było celowe, KRYMINAŁ czekam na usunięcie tych radnych z Rady Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
whopper Pan Rega 22.10.09, 12:06 Pamiętam Pana Regę jeszcze ze studiówna UKW; to kawał skurczybyka; taki Polak - katolik w najbardziej zaściankowej wersji; dużo krzyku, nienawiści, pychy, arogancji z duuuuuuużą dawką hipokryzji; co oczywiście nie czyni z Pana Rosoła bohatera:) Odpowiedz Link Zgłoś
katapulta5 Dymisja Dombrowicza 22.10.09, 13:04 Jedynym sensownym wyjściem m.in. po tym jak zaginęły zapisy z kamer powinna być dymisja Dombrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
falco2009 Re: Dymisja Dombrowicza 22.10.09, 22:00 katapulta5 napisał: > Jedynym sensownym wyjściem m.in. po tym jak zaginęły zapisy z kamer > powinna być dymisja Dombrowicza. A jak jest pewnośc ,że zginęły. A może ktoś ma je w garści i przy okazji kogoś też ma w garści . Myśleć! Myśleć ! Odpowiedz Link Zgłoś
porucznikzubek Radny Rosół: to ja włamałem się do skrzynki Regi 22.10.09, 13:45 Zabrac chłopcom wiaderka i wypier... ć z piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
dibis Radny Rosół: to ja włamałem się do skrzynki Regi 22.10.09, 15:15 Jaki pan, taki kram. Ryba psuje się od głowy. Cytować dalej? Chyba nie trzeba, bo widać, z kim mamy do czynienia. Jeden robi świństwa, drugi robi świństwa, trzeci też robi świństwa... Jakieś wyroki, jakieś grzebanie w danych personalnych... Teraz, gdy Policja ogłosiła, że lada chwila udowodnią, kto się włamał, "bohater" afery sam się ujawnia i uzasadnia swoje bezprawie jakimiś szczytnymi potrzebami? Złodziej też się tłumaczy, że kradnie, by żyć - i co, usprawiedliwić go? A przewodnicząca zaklinała się, że nic nie wie, to co teraz powie? Odpowiedz Link Zgłoś
kuromiot1 Re: Radny Rosół: to ja włamałem się do skrzynki R 22.10.09, 16:38 przyznał się po zabezpieczeniu dowodów / rewizja + zarekwirowanie PC było we wtorek / trochę za późno i jeszcze dalej pluje, to ci męczennik ekipy Dombrowicza a co będzie z Jakutą ? nie wiedziała,że to on jej to przyniósł ? miała zasłonięte oczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
lokomotor Re: Radny Rosół: to ja włamałem się do skrzynki R 22.10.09, 16:52 www.bydgoszcz.pl/miasto/aktualnosci...erz_Wielki.aspx Kto wytypowal Radnego do repezentowania Mista w Stowrzyszeniu.Kto stal za zatrudnieniem Go na w dwoch miejsach pracy /troche jednak oddalonych/. Panie Rosol troche honoru - zloz Pan Mandat.Nie chcemy takiego reprezentanta.Srodki do zycia Pan ma www.kazimierzwielki.pl/podstrony/kontakt/kontakt.htm www.bip.nkjo.bydgoszcz.pl/praca.html rops.torun.ibip.pl/public/?id=97783 Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Radny Rosół: to ja włamałem się do skrzynki R 22.10.09, 19:17 Zaradny "chłopak". Odpowiedz Link Zgłoś
drakon66 Radny Rosół: to ja włamałem się do skrzynki Regi 22.10.09, 19:49 ręce opadają, brak słów, niektóre osoby typu premier Tusk i spółka - czytaj "Platforma Obywatelska" - by powiedziały, że nic się nie stało i jako winnego wskazaliby jakiegoś miejscowego "Kamińskiego", niestety takie czasy nastały w Polsce, "cicho i spokojnie", mam tylko nadzieje, że w dniu wyborów demagogia i obłuda przegra z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
radca dokonal rewizji i powynosil z domu cudza wlasnosc 22.10.09, 22:18 tlumaczyl sie w Oswiadczeniu,ze " dostal haslo od samego Radnego Regi,aby wyslac jakas koresponedncje do posla Markowskiego....." ...no wtedy sie niby * wszystko zaczelo *..... ...a wiec to tak jakby kto dal klucz od swego mieszkania,by tamten np.mogl skorzystac z telefonu. ...ale co robi *zaufana osoba * ? zaczyna przegladac cale mieszkanie. Dokonuje przeszukania i zaczyna sie dobierac do roznych przedmiotow. Wykrada i okrada - co uwaza za najlepsze dla siebie.Okrada wlasciciela - bez jego wiedzy i przyzwolenia.Nastepnie rozporzadza tymi wykradzionymi przedmiotami i udaje sie do pasera. Paser robic zaczyna na tym i z tych przedmiotow - interes.Chce uzyskac korzysci dla siebie. Oboje dzialaja w pewnej zmowie przestepczej. ....i gdyby nie Prokuratura w Bydgoszczy - przestepczy proceder przybieral by dalsze rozmiary....lecz w chwili wykrycia sprawcow - zaczynaja sie dziwne tlumaczenia i tzw. kocie lamenty moim zdaniem jest to zlodziejstwo i paserstwo - polegajace na podstepnym wykradaniu Danych z osobistego komputera ....chyba,ze sie myle ? i nie mam racji ? radca Odpowiedz Link Zgłoś