Dodaj do ulubionych

22022002 swieto

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 13:09
22 lutego swieto forum bydgoskiego
zapraszam w tym dniu wszystkich ktorzy tylko czytaja do zamanifestowania swojej
obecnosci (pierwszy raz jest najtrudniejszy, powiedz tylko: jestem)

jak donosza nasi informatorzy jesli do tego dnia pojawi sie watek nr 33333
autor celnego strzalu dostanie od redakcji nagrode-niespodzianke

a tak w ogole gdyby ktos nie zauwazyl to dzis 'piatek abstrakcyjny'
Obserwuj wątek
    • Gość: #kasia Re: 22022002 swieto IP: 194.204.138.* 08.02.02, 13:19
      nagroda bedzie jeden, niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju stzal w glowke...
      • Gość: Ted® Re: 22022002 swieto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 13:25
        Gość portalu: #kasia napisał(a):

> nagroda bedzie jeden, niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju stzal w glowke...

to mial byc post zachecajacy a nie odstraszajacy

szanowna publiko prosze nie brac wypowiedzi #kasi na serio, biedaczka trzyma
        wlasnie spluwe przy skroni i stad te czarne mysli
    • Gość: ochman Re: 22022002 swieto IP: 194.203.162.* 08.02.02, 14:13
      Gość portalu: Ted? napisał(a):

> a tak w ogole gdyby ktos nie zauwazyl to dzis 'piatek
      abstrakcyjny'

nie zauwazyles Ted, ze piatki abstrakcyjne bez Rhemka to
      juz nie to samo? Poza tym atomski tez juz sie mniej odzywa...
      eeeeh, zyzn parchataja.....

:-)))
      • Gość: Ted® Re: 22022002 swieto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 18:47
        Gość portalu: ochman napisał(a):

> nie zauwazyles Ted, ze piatki abstrakcyjne bez Rhemka to
        > juz nie to samo? Poza tym atomski tez juz sie mniej odzywa...
        > eeeeh, zyzn parchataja.....
        >
        > :-)))

faktycznie bez rhemka to nie to samo
        chcialem zeby nie bylo tak samo ale coz, kleska
    • rhemek Re: 22022002 swieto 08.02.02, 19:58
      oczywiscie ze nie tak samo:))))))
      A moze by tak jutro abstrakcyjna sobotke:)))))))
      sloze piorem, tj. klawiatura:)))))
      zawsze oddany wam
      Rhemek
      • Gość: Ted® Re: 22022002 swieto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 16:21
        poniewaz abstrakcyjny piatek juz minal ponawiam propozycje, tym razem serio aby
        22 luty oglosic swietem forum bydgoskiego
        moznaby polaczyc to z obchodami pierwszej rocznicy istnienia forum, bo choc jak
        slusznie wysledzil dr fin rocznica mija 14 lutego ale:
        - jest to czwartek, a piatek jest bardziej 'forumowy'
        - dzien jest juz zajety na inne swieto, zdaje sie dzien walenia (to taki ssak
        morski) czy jakos podobnie
        • krotoss Re: 22022002 swieto 10.02.02, 16:36
          Gość portalu: Ted® napisał(a):

> poniewaz abstrakcyjny piatek juz minal ponawiam propozycje, tym razem serio aby
          > 22 luty oglosic swietem forum bydgoskiego
          > moznaby polaczyc to z obchodami pierwszej rocznicy istnienia forum, bo choc jak
          >
          > slusznie wysledzil dr fin rocznica mija 14 lutego ale:
          > - jest to czwartek, a piatek jest bardziej 'forumowy'
          > - dzien jest juz zajety na inne swieto, zdaje sie dzien walenia (to taki ssak
          > morski) czy jakos podobnie

eeee to stad pochodzi to "swieto" made in USA z tak prozaicznego powodu-wielkiej
          ilosci walenia tam??? Takie to trywialne, myslalem ze jak ludziwe tak
          manifestacyjnie to "swieto" swietuja to chodzi o cos glebszego. No ale coz nie
          pierwszy raz zostalem brutalnie odarty ze zludzen :-)

A teraz wracajac na ziemie: tez jestem za piatkiem, mozna by bylo podsumowac to
          tez jakimis statystykami itp. wydac okolicznosciowe plakietki, kubki i
          koszulki :-) of corbs wsio online tak jak i to forum.

Pozdrawiam

KroTosS
    • Gość: Ted® teraz serio IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 12:30
      na calosc!!
      Autor: #kasia@poczta.gazeta.pl
      Data: 15-02-2002 12:16

--------------------------------------------------------------------------------
      22.02 tez mozemy swietowac :)) wydajmy foldery, zorganizujemy pochody przez
      miasto z flagami forum (gazeta sie nie obrazi chyba?, za podpierniczenie znaku
      firmowego? badz co badz bedziemys ie kulturalnie zachowywac.. obejdzie sie bez
      palenia itp...)
      czapeczki, koszulki, kubbki juz indywidualnie.. ale bedza darmowe dlugopisy i
      olowki (nie koniecznie z logo)....

warunkiem uczestnictwa jest sakramentalne "tak" na forum.. ale znajac naszych
      spryciarzy i tak to obejda i beda jak te winogronowe eskimosy ;)))

wiec nawoluje was towarzysze! piszcie "jestem" i juz jestes... :)))

pozdrowionka..
      jakl sie bawic to na calego :)))
      • Gość: Ted® Re: teraz serio IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 12:34
        swieto z 14 lutego bylo jakies smutne, gospodarz sie nie pojawil, majordomus
        fin tez wolal sam piwo wypic wiec ponawiam propozycje, teraz serio
        • Gość: fin Re: teraz serio IP: *.atr.bydgoszcz.pl 15.02.02, 14:09
          Gość portalu: TedŽ napisał(a):
          > swieto z 14 lutego bylo jakies smutne, gospodarz sie nie pojawil, majordomus
          > fin tez wolal sam piwo wypic

Ooo, sorry Ted. Na piwo poszedłem dzień wczesniej. Nikt nie chciał się przyłączyć-Wasza strata (moja
          taż, bo jakos smutno się piło samemu). Na urodziny wróciłem i życzenia złożyłem (patrz wątek "pierwsze
          URODZINY"). Tylko mało kto na te urodziny przyszedł, frekwencja fatalna. Ciebie taż jakos nie widzialem.
          Wszyscy się poobrażali jakos, czy co, może rzeczywiscie, dzięki nowemu rządowi gospodarka ruszyła i
          wszyscy zawaleni pracą?? He, he, he, żartowałem, żartowałem, bo widzę, że już się burzysz :))

>wiec ponawiam propozycje, teraz serio

A ja się przyłączam, a co.
          Pozdr
          • #kasia Re: teraz serio 15.02.02, 14:12
            mnie nikt na piwo nie zaprosil :(( wiec co marudzisz, ze nikt sie nie
            przylaczyl...
            ale coz mozna powtorzyc 22..... bedzie razniej
          • radca Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 14:36
            Gość portalu: fin napisał(a):

> Gość portalu: TedŽ napisał(a):
            > > swieto z 14 lutego bylo jakies smutne, gospodarz sie nie pojawil, majordom
            > us
            > > fin tez wolal sam piwo wypic
            >
            > Ooo, sorry Ted. Na piwo poszedłem dzień wczesniej. Nikt nie chciał się przyłącz
            > yć-Wasza strata (moja
            > taż, bo jakos smutno się piło samemu). Na urodziny wróciłem i życzenia złożyłem
            > (patrz wątek "pierwsze
            > URODZINY"). Tylko mało kto na te urodziny przyszedł, frekwencja fatalna. Ciebie
            > taż jakos nie widzialem.
            > Wszyscy się poobrażali jakos, czy co, może rzeczywiscie, dzięki nowemu rządowi
            > gospodarka ruszyła i
            > wszyscy zawaleni pracą?? He, he, he, żartowałem, żartowałem, bo widzę, że już s
            > ię burzysz :))
            >
            > >wiec ponawiam propozycje, teraz serio
            >
            > A ja się przyłączam, a co.
            > Pozdr

Witam Cie serdecznie Fin.

Ja rowniez z tej okazji 1 -rocznicy urodzin FORUM BYDGOSZCZ poszedlem na piwo:)))
            Rowniez swietowalem tak jak Ty.PIszesz ,ze " wszyscy sie poobrazali " ?
            No ... coz ? Daje sie zauwazyc ,ze jednak cos tutaj jest dziwnego -przyznaje.

Ted upiera sie o dzien 22.lutego 2002 roku.Nie wiem z czym ten dzien mialby sie
            kojarzyc ? Z tym ,ze wystepuja cyfry 2 ? -lub o ?
            Lub moze nie pasuje,ze akurat -to Ty doszedles do FAKTYCZNEJ daty rozpoczecia
            FORUM BYDGOSKIEGO ? Usilnie Tedowi w tym POMAGA niejaka Kasia.

Tu nie chodzi,ze akurat ja byc moze rozpoczalem te FORUM.Lecz obojetnie -kto by
            to nie byl ? Pierwszy wpis dokonany na FORUM -powinien byc DNIEM URODZIN FORUM.

Dzien 22.luty 2002 roku -jak USILNIE chce tego Ted -moze oglosic dniem np.
            URODZIN TEDA -lub DNIEM URODZIN Netbitu ? Lub moze moze DNIEM .... no wlasnie -
            jakim ?

Pytanie ; z czym ma sie KOJARZYC -dzien 22 luty .2002 roku ?

Panie Ted -moze rowniez Pan wymyslic 1 MAJA -jako DZIEN URODZIN FORUM ?

a moze poprosimy REDAKCJE GAZETY ? -bedzie to chyba najbardziej SPRAWIEDLIWE :)))

pozdrawiam serdecznie
            radca
            • #kasia Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 14:41
              Panie Radco przeraza mnie Pan okrutnie...
              Czy my sie mordujemy z jakiegos powodu...
              Taaaaakkkkk to jest spisek (tak jak netbit :)))... 22.02.20002 mi sie np
              kojarzy z latwa data.. same 2-ki i zera... to straszne.. jak moze mi sie tak
              kojarzyc... noooo a ze sie wlasnie w ten dzien z Tedem urodzilismy to juz inna
              para kaloszy.. zawsze milo jak biba wieksza prawda...

upieramy sie niesamowicie... juz zaczelam ulotki drukowac i z samolotu na nasze
              kochane miasto zrzucac... :))))
              • radca Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 14:43
                Pani Kasiu ,az trudno uwierzyc ,ze moze byc Pani az tak zgryzliwa.

przepraszam, ale Pani naprawde mnie zadziwia.

radca
                • #kasia Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 14:44
                  alez to nie szczyt moich mozliwosci..
                  to byla jedynie uszczypliwosc.. i cos co sie chyba zartem nazywa ;)

ps. hi hi czekam na wypowiedz jednej osoby ha ha ;)
                  • radca Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 14:50
                    Pani Kasiu,prosze popatrzec na FORUM LODZI-tam rowniez oglaszaja DZIEN URODZIN
                    FORUM.Lecz "cietego jezyka " nie zauwazylem.

Pani moze sobie pozwalac na wiele slow zgryzliwych -lecz nazywa to Pani
                    tylko "zartami" .U innych zarty traktuje Pani -jako postawy naganne.

radca
                    • #kasia Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 14:54
                      jak doskonale mnie Pan zna Panie Radco...

gdziez te postawy naganne?

panie Radco mam do pana zal wielki, niedokladnie Pan czyta me skromne posty...
                      napisalam: uszczypliwosc i zarty... rozgraniczylam.. nie ma mowu o "tylko
                      zartami"...
                      niektore moje wypowiedzi sa uszczypliwe a niektore sa zartami (te z "buzkami" )

teraz jasne :))?
                      • radca Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 14:57
                        Urodziny, życzenia, impreza...
                        Autor: redakcja@poczta.gazeta.pl
                        Data: 15-02-2002 09:56

--------------------------------------------------------------------------------
                        No dobra. My tu gadu-gadu, a Niemcy pod Sochaczewem. A więc:
                        1.Z okazji pierwszych urodzin forum Redakcja składa wszystkim forumowiczom
                        życzenia najlepsze,
                        jakie można sobie wyobrazić.
                        2.Nic- mamy nadzieję - nie zmieniło się, jeśli chodzi o wspólne świętowanie.
                        Spotykamy się w sobotę
                        o godz. 17 w redakcji (ul. Sienkiewicza 72, fabryka na skrzyżowaniu z al.
                        Piłsudskiego). Proponujemy
                        zbiórkę w holu. Kto wybiera się autem - proszę wjeżdżać w podwórko (od ul.
                        Sienkiewicza).
                        Ochroniarze będą przygotowani. Nie będzie żadnych list, numerków i sprawdzań
                        zaproszeń. Przyjść
                        może każdy, kto to przeczyta.
                        Do zobaczenia!
                      • radca Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 15:01
                        #kasia napisał(a):

> jak doskonale mnie Pan zna Panie Radco...
                        >
                        > gdziez te postawy naganne?
                        >
                        > panie Radco mam do pana zal wielki, niedokladnie Pan czyta me skromne posty...
                        > napisalam: uszczypliwosc i zarty... rozgraniczylam.. nie ma mowu o "tylko
                        > zartami"...
                        > niektore moje wypowiedzi sa uszczypliwe a niektore sa zartami (te z "buzkami" )
                        >
                        > teraz jasne :))?

Pani Kasiu

PRZEPRASZAM-jesli Pania ZLE ZROZUMIALEM.
                        Mam nadzieje,ze dobrze Pani siebie ocenia -wierze Pani,ze Pani nie ma zamiaru
                        nikogo urazac.Jest Pani osoba niezwykle UGODOWA -to sie ceni najbardziej.

pozdrawiam Pania
                        radca
                        • #kasia Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 15:02
                          buziaki ;)
                          • radca Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 15:04
                            Urodziny forum!
                            Autor: redakcja@poczta.gazeta.pl
                            Data: 11-02-2002 18:24

Walentynki Walentynkami, ale przecież dzień później (w piątek 15 lutego) mija
                            pierwsza rocznica
                            łodzkiego forum. Uczcimy ją? Jeśli tak - to jak? Macie propozycje?
                            • radca Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 15:09
                              odpowiedz cytując
                              Rocznica wrocławskiego forum
                              Autor: redakcja_wrw@poczta.gazeta.pl
                              Data: 11-02-2002 16:33

Drodzy forumowicze!
                              Dokładnie w piątek 15 lutego mija rok od wystartowania wrocławskiego forum w
                              portalu Gazety. Chcemy uczcić tę rocznicę. Zatem - uwaga - ogłaszamy konkurs!
                              Mamy dla Was nagrody. Dostana je autorzy nowych, ciekawych wątków, które będą
                              się cieszyły największą popularnoscią. Pod uwagę będą brane wątki założone
                              między 11 a 15 lutego.
                              Redakcja Gazety Wyborczej Wrocław
                              • Gość: Ted® Re: teraz serio -az trudno uwierzyc IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 15:13
                                szanowny radco wiecej luzu
                                nie podwazam absolutnie twojej roli Kolumba tego forum, to nie jest zamach na
                                twoja pozycje prekursora
                                dla jasnosci:
                                14 luty to dzien urodzin forum i nic tego nie zmieni ale nasz gospodarz jakos
                                tego nie zauwazyl wiec teraz proponuje dzien forumowicza (nie forum)
                                i gospodarz nie bedzie potzrebny (jak przyjdzie to sie go ugosci, jak nie
                                przyjdzie to jakos to przezyjemy - przyzwyczajenie)
                                a dzien 22 luty jest dobry jak kazdy inny, wiec dlaczego nie
                                • radca Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 15:23
                                  Gość portalu: Ted® napisał(a):

> szanowny radco wiecej luzu
                                  > nie podwazam absolutnie twojej roli Kolumba tego forum, to nie jest zamach na
                                  > twoja pozycje prekursora
                                  > dla jasnosci:
                                  > 14 luty to dzien urodzin forum i nic tego nie zmieni ale nasz gospodarz jakos
                                  > tego nie zauwazyl wiec teraz proponuje dzien forumowicza (nie forum)
                                  > i gospodarz nie bedzie potzrebny (jak przyjdzie to sie go ugosci, jak nie
                                  > przyjdzie to jakos to przezyjemy - przyzwyczajenie)
                                  > a dzien 22 luty jest dobry jak kazdy inny, wiec dlaczego nie

Szanowny Tedzie.

Przekonales mnie -jestem rowniez za tym co proponujesz.Nie zrozum mnie zle -
                                  PROSZE.Nie o mnie tutaj sie dopominam.Ja nawet nie sprawdzalem,kto byl pierwszy.
                                  Lecz obojetnie kto by to nie byl-pierwszy dokonany wpis-to powinien byc FAKTYCZNY
                                  DZIEN URODZIN FORUM.

Swietowanie mozna oczywiscie ustalic -zawsze kiedy tylko sie ma ; ochote.
                                  Czyz moze nie byloby LOGICZNIEJ swietowac to na nastepnym spotkaniu NETBIT-u ?

NO... ale to tylko moja skromna sugestia -bez urazy prosze.

Byc moze jednak odkryje sie jeszcze,ze ktos dokonal wpisu przedemna ? - wtedy
                                  bylbym zadowolony.Powtarzam ; absolutnie tutaj nie kieruj sie moja osoba.
                                  Nie o mnie w tej calej sprawie chodzi - chodzi o pewne porownania.
                                  Dlatego pozwolilem sobie zacytowac przeslane DNI URODZIN z innych FORUM.

pozdrawiam
                                  radca
                              • radca Re: teraz serio -az trudno uwierzyc 15.02.02, 15:13
                                Rocznica forum_krakow
                                Autor: Gość portalu: Gazeta
                                Data: 14-02-2002 14:21 adres: *.krak.gazeta.pl

Za kilka dni minie rok od uruchomienia krakowskiego forum Gazety. Dziękujemy za
                                ponad 10 tys. postów i prosimy
                                o następne :)) Dla autorów najciekawszych wpisów oraz dla założycieli
                                najciekawszych wątków mamy drobne
                                upominki: pięć prześlicznej urody gazetowych kubków i dwie koszulki. Uwaga!
                                Rzutem na taśmę można jeszcze
                                zdobyć nasze upominki - wyniki ogłosimy w poniedziałek 25 lutego. A zatem do
                                dzieła :)
                                • Gość: Ted® przestan cytowac IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 15:24
                                  bo serce peknie;)

ze smiechu
                                  • Gość: fin Re: przestan cytowac IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.02.02, 09:02
                                    Gość portalu: TedŽ napisał(a):
                                    > bo serce peknie;)
                                    >
                                    > ze smiechu

A dlaczego tak Cię to smieszy Ted? Mi było raczej przykro, że w innych miastach oddzialy GW stanęły na wysokosci
                                    zadania, a u nas nawet słowem się nie zająkneły. Szkoda.
                                    Zobacz, jak działa redakcja w Łodzi. I jak wygląda łódzkie forum. A u nas?
                                    Jedno z praw Murphy'ego mówi: "sprawy pozostawione samym sobie idą od złego do jeszcze gorszego".
                                    Swietnie to pasuje do redakcji GW w Bydgoszczy i do forum Bydgoszcz.
                                    Pozdr
                                    • Gość: Ted® Re: przestan cytowac IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 10:13
                                      a ogladales film 'lowcy duchow'?, smieszny byl, prawda?
    • Gość: Ted® ZACZYNAMY PRZYGOTOWANIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 11:49
      UWAGA rozdzielam zadania:

1.radca - uroczyste przeciecie wstegi, pogadanka nt. "jak rozpetalem..."
      2.atomski - projekt i wykonanie estrady
      3.fin - naglosnienie
      4.#kasia - program artystyczny (moze striptiz?)
      5.ja - napoje

wszystkich chetnych zapraszamy do komitetu organizacyjnego
      • krotoss Re: ZACZYNAMY PRZYGOTOWANIA 18.02.02, 12:06
        no to i ja sie przylaczam, i widzac drobna niescislosc w punkcie 1 od razu sie
        zglaszam. Otoz moge byc widzialna reka Radcy przecinajaca wstege, biorac pod
        uwage fakt, iz z Austri to troche dlugie nozyczki by musialy byc ;-)))

KroTosS "von" cut
        • #kasia Re: ZACZYNAMY PRZYGOTOWANIA 18.02.02, 12:21
          krotoss dla Ciebie tez zadanie jest...
          chcialbys byc odpowiedzialny za kontakty z prasa?
          taki agent prasowy... hi hi przemowienia, wywody, historia..

co do stripitzu wlasnie dostalam informacje, ze nie musi byc moj proponuje
          streptiz redakcji GW :)) na pewno bedziecie mieli wiele oklaskow i fala
          entuzjazmu przejdzie po lokalnych klawiaturkach :)
          • krotoss Re: ZACZYNAMY PRZYGOTOWANIA 18.02.02, 13:08
            #kasia napisał(a):

> krotoss dla Ciebie tez zadanie jest...
            > chcialbys byc odpowiedzialny za kontakty z prasa?
            > taki agent prasowy... hi hi przemowienia, wywody, historia..

#Kasiu wyczuwam tu dwa podskorne przeslania choc nie jedno bo drugie zrobilas
            nieswiadomie :oPPP

KroTosS

Ps.Striptiz GW popieram ale czy liczy sie tylko "czysta" redakcja czy inni tez?
            Bo to by bylo zdecydowanie ciekawsze mam juz swoje typy nawet ^___^
            • #kasia Re: ZACZYNAMY PRZYGOTOWANIA 18.02.02, 13:25
              oczywiscie pod slowem "redakcja" mialam na mysli cala obsluge gw @ll bez
              wyjatku ;))

to jak?
              • krotoss Re: ZACZYNAMY PRZYGOTOWANIA 18.02.02, 13:28
                hm... tyle ze mi nie o to chodzilo-choc i moze tam tez znajda sie prerelki :o)
                chodzi mi o otoczenie "redakcji" tam wiesz znajomi, przyjaciel, RODZINA! ;oPPP

KroTosS
                • #kasia Re: ZACZYNAMY PRZYGOTOWANIA 18.02.02, 13:32
                  nieeee....
                  tylko obsada gazety... konekcje sa malo interesujace :)
                  • krotoss Re: ZACZYNAMY PRZYGOTOWANIA 18.02.02, 13:39
                    #kasia napisał(a):

> nieeee....
                    > tylko obsada gazety... konekcje sa malo interesujace :)

znaczy-wybacz najdrozsza kolezanko ze Cie poprawiam-chodzilo zapewne o koneksje
                    pochodzace od łacinskeigo slowa connexio tak? ;oPPP Wic moge zapewnic ze ta
                    akurat jest baaaaaaardzo interesujaca he he, no ale zgoda odpusze sobie
                    szczegolnie baczac na trudnosci zwiazane z namawianiem ^__~

KroTosS
                    • radca Re: JESTEM ZA , a NAWET NIE PRZECIW :))) 18.02.02, 18:17
                      To oczywiscie slynne powiedzenie -troszeczke przerobione.Niestety nie bede mogl
                      byc -jak slusznie zauwazyl KroToss.Rowniez czuje sie troche zaklopotany
                      tym "przecieciem wstegi",poniewaz nie mam zaslug na Forum.Jesli byc moze
                      pojawil sie moj post -jako jeden z pierwszych,to uwazam to za czysty przypadek.
                      Napewno nie jest to jakas specjalna zasluga.Szkoda,ze nie byl to jednak ktos
                      inny-o wiele lepiej czulbym sie.Moglbym z CZYSTYM SUMIENIEM zlozyc takiej
                      osobie GRATULACJE.Uczynilem to z wielka radoscia na FORUM LODZ.Przeslalem
                      rowniez GRATULACJE dla LODZI.

Jesli mialbym kogos PROMOWAC z FORUM BYDGOSZCZY ? To niewatpliwie moim zdaniem
                      ZASLUGUJE na to KROTOSS.

To wlasnie KROTOSS jest osoba,najbardziej AKTYWNA na FORUM BYDGOSZCZY.
                      To KroToss zasluguje,aby przeciac WSTEGE - lecz WE WLASNYM IMIENIU ( nie moim)

KroToss powinien przeciac WSTEGE -jako AKTYWNY "FORUMIAN " tego FORUM.

Moje SZCZERE GRATULACJE dla Ciebie - KroToss :)))

pozdrawiam
                      radca
                      • krotoss JESTEM ZA , a NAWET NIE PRZECIW :))) yo yo he he 18.02.02, 18:54
                        Tjaaa dziekuje Radco, jednak ja drobny zuczek prowadzacy niecne zabawy na tym
                        forum nie poczuwam sie do tego, zeby doswiadczac takich zaszczytow :o)))
                        Goszcze tu juz dlugi czas, przewaznie prowadze luzne (nieraz nawet za bardzo
                        wyluzowane hy hy) polemiki itp. Fakt uzbieralo sie tego sporo-na dzis 3642
                        posty-hieh wyszukiwarka doprowadza do obledu.. Co prawda zdarzalo mi sie i
                        gryzdnac cos madrzejszego, ale zbyt malo tego bylo zebym mogl zrobic to co
                        proponujesz. No bo nie bede ukrywal, ze traktuje to forum jako dobra zabawe
                        nie miejsce smiertelnie powaznych dyskusji...

Pozdrawiam

KroTosS "von" 3642(3) :o)))
                        • krotoss Re: JESTEM ZA , a NAWET NIE PRZECIW :))) yo yo he he 18.02.02, 18:55
                          A i jeszcze jedno-najwazniejsze, co definitywnie przekresla przeciecie wstegi.
                          Od Dwoch dni zdradzam to forum na rzecz innego ;oPPP choc dzis juz nie bo nie
                          dziala serwer :o(((

KroTosS

Ps. I pelen luz ^_______^
                          • blondynka Re: JESTEM ZA , a NAWET NIE PRZECIW :))) yo yo he he 20.02.02, 19:12
                            No to kiedy i gdzie przecinamy?
                            • Gość: Ted® Re: JESTEM ZA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 23:45
                              blondynka napisał(a):

> No to kiedy i gdzie przecinamy?

22 luty - tu x (dokladnie tu)
    • Gość: Ted® Re: 22022002 swieto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 23:57
      juz za momencik, juz za chwileczke

pierwszy po godzinie 00:00 przecina wstege (zostawcie kawalek dla radcy)

a od rana zapraszam na piwo (rano to oczywiscie po 13.)
      • radca Re: 22022002 swieto 22.02.02, 00:09
        Dzieki Ted.

Jeszcze sie na kawalek wstegi zalapalem :)))
        Dobrze,ze mialem pod reka nozyczki -te WIRTUALNE :)))

pozdrawiam Was wszystkich

radca
        • Gość: Ted® Re: 22022002 swieto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 00:23
          radca napisał(a):

> Dzieki Ted.
          >
          > Jeszcze sie na kawalek wstegi zalapalem :)))
          > Dobrze,ze mialem pod reka nozyczki -te WIRTUALNE :)))
          >
          > pozdrawiam Was wszystkich
          >
          > radca

wstega przecieta, oglaszam otwarcie baru
          zapraszam na pifko

netbit.and.pl/bobas/swieto.html
        • radca Re: 22022002 swieto 22.02.02, 00:30
          Drogie FORUMIANKI i FORUMOWICZE.

Witam Was wszystkich niezwykle goraco i serdecznie.Witam rowniez SZANOWNA
          REDAKCJE GAZETY.Witam wszystkich tu obecnych.To mnie,przez przypadek spotkal
          ten ZASZCZYT PRZECIECIA WSTEGI.Mowie -przez przypadek,poniwaz nasz Drogi kolega
          Ted oglosil te uroczystosc na kilka minut przed dniem 22.02.2002 roku.
          Tak wiec nikt z nas nie mogl o tym wiedziec.Coz za PRZYPADEK sprawil,ze akurat
          ja dzisiaj bylem o tej porze -tu OBECNY.Tutaj na naszym FORUM-FORUM GAZETY
          BYDGOSZCZ.Coz ? -widac mam takie juz w zyciu PRZYPADKI.Czuje sie NIEZWYKLE
          ZASZCZYCONY,ze moglem dokonac PRZECIECIA tej WIRTUALNEJ WSTEGI z okazji
          1 rocznicy ISTNIENIA FORUM BYDGOSZCZY.Coz moge tutaj powiedziec ?
          Bez REDAKCJI -nie byloby tego FORUM-tak jak rowniez nie byloby FORUM bez takich
          ludzi jak MY.Jaki stad wniosek ? ,ze FORUM tworzylismy WSPOLNIE.Wspolnie tez
          mam nadzieje-bedziemy Je udoskonalac.Jak na pierwszy rok -rok napedu i
          dopracowywania.Uwazam,ze dokonalismy wiele.Zawiazalo sie rowniez wiele
          PRZYJAZNI.Powstalo wiel wspanialych inicjatyw.Nalezy tutaj wspomniec o
          wspanialej idei NETBIT-u.To tutaj na tym FORUM powstal NETBIT.Rowniez Forum to,
          sluzy do ukazywania swych Opinii.Napewno madrzy politycy ,wsluchujac sie w
          FORUM-moga cos dla siebie wydobyc.Moga poznac co inni rowniez mysla o nich ?
          Napewno Forum to sluzy w tym celu,aby mozna bylo korzystac z DOBRODZIEJSTW
          DEMOKRACJI -czyli WOLNOSCI SLOWA.

Tej WOLNOSCI SLOWA zycze tutaj kazdemu.

Jest dobrze,ale oby bylo coraz lepiej.

Zycze wspanialego zdrowia ,humoru oraz ciekawych dyskusji

Wasz zawsze oddany

radca

• Gość: Ted® podaje adres baru IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 00:30
      • Gość: fin Re: podaje adres baru IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.02.02, 08:05
        Dobra, było przemówienie, czas na konkrety. Bractwo poproszę.
        Pozdr
    • #kasia IMPREZKA ;) 22.02.02, 10:47
      wiec co juz świętujemy???
      czapeczka fajowa...
      czy kredyt zostanie zwiekszony dla mnie (po znajomosci ) jest za kwadrans 11 a
      ja juz po 2-ch piwkach..
      • Gość: Ted® Re: IMPREZKA ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 11:11
        #kasia napisał(a):

> wiec co juz świętujemy???
        > czapeczka fajowa...
        > czy kredyt zostanie zwiekszony dla mnie (po znajomosci ) jest za kwadrans 11 a
        > ja juz po 2-ch piwkach..

oczywiscie, bardzo przepraszam ale sie pomylilem, napis w barze powinien brzmiec:
        'mozesz wypic maksymalnie 4 piwa na raz'

• #kasia Re: IMPREZKA ;) 22.02.02, 11:18
          to oki... juz sie balam...

ps. protestuje jakoby zekomo jestem alkocholiczka..
          ted zapomnial dodac, ze piwo jest bezalkocholowe ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka