Gość: zonc IP: *.awacom.pl 30.01.04, 00:33 a wy?? Kochacie go?? Za inteligencje i upór... i głębokość wyrażanych poglądów... niech ON będzie zawsze przykładem dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lokator Re: KOCHAM GO... 30.01.04, 00:36 Gość portalu: zonc napisał(a): > a wy?? Kochacie go?? Za inteligencje i upór... i głębokość wyrażanych > poglądów... > > > > niech ON będzie zawsze przykładem dla mnie... Na myśl przychodzą mi tylko trzy osoby: piszesz o Bogu, o Stalinie, albo o Radcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: KOCHAM GO... IP: *.awacom.pl 30.01.04, 00:40 nieważne kim jest i czy pisze pod nickiem Stalin lub Bóg... ważne że go kocham... miłość jest piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: KOCHAM GO... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 30.01.04, 00:56 on ma swiadomosc jak jest wielki i niepowtarzalny. dlatego ciagle nie opuszczją go ambicje służenia naszemu społeczeństwu... ... z ramienia Samooborony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOCIEK Re: KOCHAM GO... IP: *.limes.com.pl 30.01.04, 11:48 To może być tylko o Stalinie.. Ojcu Narodow.. jego wszyscy kochamy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: KOCHAM GO... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 11:57 kolejny pedalski watek, blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: KOCHAM GO... IP: *.awacom.pl 30.01.04, 15:28 Go = człowieka, to może być kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: KOCHAM GO... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 18:12 seksmisji sie naogladales stalin NIE byl kobieta, to jakies feministyczne wymysly bog tez nie byl kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: KOCHAM GO... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 20:26 zydzi mowia na niego yahwe, skoro nie zyje to nazwa bez znaczenia, moze byc alanis, nawet ladniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: KOCHAM GO... IP: *.awacom.pl 30.01.04, 21:21 każdy sobie Go jakoś nazwał tylko katolicy mówią na niego Bóg... a co niektórzy mylą go z jego synem Jezusem.. taką mocną wiare i wiedze o niej mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: ?????????? IP: *.w80-15.abo.wanadoo.fr 30.01.04, 22:30 Bog mial(a) syna ??? Kiedy z kim ? Jesli to prawda to znaczy ze istnieje ! Strach mnie ogarnia BO JO NIEWIEZACY ! Musze sie zapszyjaznic z Ivica. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: KOCHAM GO... 31.01.04, 13:58 Gość portalu: Ted® napisał(a): > zydzi mowia na niego yahwe, skoro nie zyje to nazwa bez znaczenia, moze byc > alanis, nawet ladniej Nie, to Nietzsche nie żyje. Poplatałeś. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: KOCHAM GO... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 16:31 to, ze nietzsche nie zyje to zaden argument, nie on pierwszy pisal o smierci boga bog umarl przy narodzinach ma szczescie, ze nie musi ogladac tego co urodzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: KOCHAM GO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 16:45 כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה ולפאתי מזרח קדימה עין לציון צופיה עוד לא אבדה תקותינו התקוה בת שנות אלפים להיות עם חפשי בארצנו ארץ ציון וירושלים Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: KOCHAM GO... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 18:13 to tylko slowa, czlowieka bog by sie pod tym nie podpisal Odpowiedz Link Zgłoś