radca 15.02.04, 21:39 i tak wiele przez to w zyciu trace (: radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genuine44 Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 16.02.04, 13:45 > i tak wiele przez to w zyciu trace (: > > radca Chcesz znac prawde? Bo najmniejsza krytyke traktujesz jako atak a gdy ktos przytakuje Tobie, zaraz okazuje sie przyjacielem choc wszystko wskazuje, ze to kanalia. :) :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 13:48 Dokladnie. Ja w realu jak przyjaciolce mowie nawet gorzka prawde to wparawdzie nie jest zadowolona ale na mnie nie skacze. Przyjazn polega nie na slodzeniu ale na mowieniu prawdy prosto w oczy . Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 16.02.04, 16:11 genuine44 napisał: > > i tak wiele przez to w zyciu trace (: > > > > radca > > Chcesz znac prawde? > > Bo najmniejsza krytyke traktujesz jako atak a gdy ktos przytakuje Tobie, zaraz > okazuje sie przyjacielem choc wszystko wskazuje, ze to kanalia. :) :( - masz wiele racji Genuine44 masz w tym wiele racji.....( pisze to ze smutkiem pewnym i z pewnym rozczarowaniem ) radca Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 16.02.04, 16:20 Moze nie tyle stawiasz na nie te osoby, co zbyt pochopnie to robisz. Mam juz przylepiona etykietke "zlosliwa"? Obiektywizm widze sie nie liczy, juz o szczerosci i prawdomownosci nie mowiac.. Szkoda.. Czasem warto posluchac/poczytac to, co kto do Ciebie mowi i przeanalizowac, a nie spisywac owe zdanie z gory na straty jako tzw. smiec lub z gory stwierdzic "jestes zlosliwa, glupi, mlody, etc". Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 16.02.04, 16:29 nortia napisała: > Moze nie tyle stawiasz na nie te osoby, co zbyt pochopnie to robisz. > Mam juz przylepiona etykietke "zlosliwa"? > Obiektywizm widze sie nie liczy, juz o szczerosci i prawdomownosci nie mowiac.. > Szkoda.. > Czasem warto posluchac/poczytac to, co kto do Ciebie mowi i przeanalizowac, a > nie spisywac owe zdanie z gory na straty jako tzw. smiec lub z gory > stwierdzic "jestes zlosliwa, glupi, mlody, etc". > - ja ciebie nie znam i wcale nie mam zamiaru poznawac - noooortiooooo !!!! absolutnie i prosze zmien sobie " obiekt zainteresowania" - OK ??? Ja piszac ten watek, sugerowalem pewne okolicznosci - do osob,zdarzen i sytuacji roznych - ALE TO Z REALU nie, tutaj na forum dyskusyjnym - gdzie kazdy moze udawac sobie - kogo tylko zechce. " KASIA np. moze byc STASIEM ". W ukryciu i pod rozmaitym nickiem - mozna udawac rozne osoby i roznie sobie zagrywac z jednej osoby - atakujac ja pod kilkoma postaciami: NOOOORTIOOOOO .... obojetnie kim ty nie jestes - w realu, nie mam zamiaru z toba zamieniac i wymieniac - ani jednego slowa. zegnam - bo ja sie ciebie nie czepiam wiec..... radca ps. ten watek dotyczyl ludzi,ktorych mialem mozliwosc poznac w realu - nie " pod przybraniem nickowym" wiec .... znajdz sobie kogos innego - OK ?????????? radca Odpowiedz Link Zgłoś
nortia ... 16.02.04, 16:44 Uach..jak sie bedziesz obracal, to prosze mnie w glowe z kija nie uderzyc, tego co tam za plecami chowasz na ludzi, ktorzy chca Ci cos pokazac. Zamiaru nie mam sie czepiac, szkoda czasu i plytkich umiejetnosci. A o realu nawet nie pomyslalam, pewnie z braku chocby okruchow checi. Zegnam rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ... 16.02.04, 22:53 notriu notriu, naprawde choc ty nie brnij w te nasze bagno. Myk mi na Kulture. Zebym wiecej nie musial cie z takich watkow przeganiac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: ... 16.02.04, 23:29 No popatrz, popatrz.. A Ivi taki milusi..i od zlosliwych nie zjedzie ;)) Juz uciekam, sie grzecznie pozegnalam i wiecej nyc..szaaaaa.. A nad kulturka popracuje, bez obaw, ale moze jutro, tak po skonczonym dniu szkoly ;) Poki cos zycze dobrej nocy i pozdrawiam cieplo Pana wyzej i reszte forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) 16.02.04, 16:47 l_jane napisała: - a jak moge sie czuc,gdy przeczytalem wypowiedz Elodii odnosnie twoich nagonek pozaforumowych ( miedzy innymi GG ) - na moja osobe ? AZ WIERZYC SIE NIE CHCE - GDY TO WSZYSTKO WYCHODZI NA WIERZCH radca ps. jaki cel ci przyswiecal LISICZKO - LJANE ??? co chcialas przez to osiagnac,ze zajmowalas sie taka nagonka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.02.04, 16:51 Słucham?! Jessssssssu (...) Poza tym - żeby się nie powtarzać w temacie powyżej - przypomnę Ci tylko, co mówiłeś wyżej - że Twój wątek nie dotyczy foroom, choć i tak wszyscy wiedzą, jaka jest prawda. A co do "nagonek" - są Ci zupełnie niepotrzebne. Sam świetnie sobie radzisz i PROSZĘ, nie zaczynaj znowu, bo wiesz, jak to się skończy. Pozdros Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) 16.02.04, 16:54 Gość portalu: LJane napisał(a): > Słucham?! > > Jessssssssu (...) > > Poza tym - żeby się nie powtarzać w temacie powyżej - przypomnę Ci tylko, co > mówiłeś wyżej - że Twój wątek nie dotyczy foroom, choć i tak wszyscy wiedzą, > jaka jest prawda. > > A co do "nagonek" - są Ci zupełnie niepotrzebne. > Sam świetnie sobie radzisz i PROSZĘ, nie zaczynaj znowu, bo wiesz, jak to się > skończy. > > Pozdros - JAKOS NIC NIE WSPOMINASZ O TYCH NAGONKACH - na moja osobe, o ktorych wspominala Elodia i w ktore tak sie angazowalas w realu radca ps. po czesci Ty LISICZKO-LJANE jestes mi znana z realu - wiec.... tylko ... jaki cel toba kierowal - by urzadzac akcje przeciwko mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.02.04, 16:58 Ja jestem Ci znana w realu? Boszzzz, wytłumaczenia są dwa: albo mnie z kimś mylisz, albo... pora umierać ;P Zdecyduj się komu wierzyć. Kończę temat. Bo wiem, jak to sie skończy. 3m się! I przemyś NA CHŁODNO ten wątek a szczególnie wypowiedź drugą. Pozdros Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) 16.02.04, 17:09 Gość portalu: LJane napisał(a): > Ja jestem Ci znana w realu? Boszzzz, wytłumaczenia są dwa: albo mnie z kimś > mylisz, albo... pora umierać ;P - tak,jestes znana a co do umierania... czy sugerujesz rowniez,ze i ja mam " mroczna siostrzyczke" ? Bo jakos cos ostatnio to sie czesto cos pojawia tutaj na forum temat " umierania". Przypomnij sobie rowniez - jak mnie wiele razy straszylas tutaj na forum i grozilas .Czyz to ty nie zagrzewalas pewnych osob do walki i atakow ? post Elodii to potwierdzil, wiec ...... > Zdecyduj się komu wierzyć. - napewno tobie nie uwierze - nawet w 50 % mysle,ze nie byloby nawet 1 % jestes przebiegla i niezwykle aktywna w swym atakowaniu > Kończę temat. - bo jest to prawda o tobie LISICZKO-LJANE ? > Bo wiem, jak to sie skończy. - nie dziwie sie > 3m się! > I przemyś NA CHŁODNO ten wątek a szczególnie wypowiedź drugą. > > Pozdros - zycz sobie w szczegolnosci radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane -wesołe ;) (jak Ty to mówisz) (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.02.04, 17:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Mówiłam oczywiście o... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.02.04, 17:15 ... moim "umieraniu", skoro mam TAKĄ sklerozę ;P 3maj się dzielnie, Radco Będzie dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Mówiłam oczywiście o... 16.02.04, 17:22 Gość portalu: LJane napisał(a): > ... moim "umieraniu", skoro mam TAKĄ sklerozę ;P > > 3maj się dzielnie, Radco > Będzie dobrze ;) - chcialoby sie powiedziec : " wesole" moze sie jednak wstrzymam ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Życzysz mi śmierci?! (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.02.04, 17:27 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:29 Gość portalu: LJane napisał(a): > ;P - ABSOLUTNIE !!!! jak mglabys wogole tak pomyslec ? " NIE ZYCZE TEGO NIKOMU " radca Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:31 i tak wszyscy umrzemy -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:34 > i tak wszyscy umrzemy No, no. Nasi prawie magistrzy to filozofowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:35 realisci -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:40 dekadencja bez goryczy to realizm -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:44 > dekadencja bez goryczy to realizm Czyli jak nic filozofowie. Hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:51 kazdy kierdys umrze - to nie filozofia, to aksjomat -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 18:09 > kazdy kierdys umrze - to nie filozofia, to aksjomat Kazdy zrobi kupe. Tez aksjomat. I co z tego? Czy cos z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek do radcy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.02.04, 17:12 wrazenia: 1. radco, nie miałes wyjscia. taki splot wydarzeń+dług wdziecznosci+twój charakterek. 2. jesli jednak dobrze kombinuję (wnioskuje po twojej opryskliwosci), nie zadałes pytania w wątku po to by ktos mógł sie z nim podzielić przemysleniami,lecz po to by nakłonic qczi do wypowiedzi. Czekasz teraz ,zeby qczi cos słodko nakłamała, tak,zebys dalej miał w co wierzyć i by wszystko wróciło do normy, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do radcy 16.02.04, 17:20 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > wrazenia: > > 1. radco, nie miałes wyjscia. taki splot wydarzeń+dług wdziecznosci+twój > charakterek. - i tak to chyba wyglada > 2. jesli jednak dobrze kombinuję (wnioskuje po twojej opryskliwosci), nie > zadałes pytania w wątku po to by ktos mógł sie z nim podzielić > przemysleniami,lecz po to by nakłonic qczi do wypowiedzi. - by sie mogl ktos podzielic przemysleniami ? oczywiscie Tyciarku.... mialem na mysli przemyslenia czy wiesz,ze lubie dyskusje ( nie popisowe ataki) i zauwaz,ze lubie dyskutowac z tymi - od ktorych dostalem " potforne baty" ( nie wymieniajac osob) ale przynjmniej sa to osoby - ktore poznalem z kazdej juz strony,ze juz nic gorszego nie ma do poznania :) Pozostaje wiec juz tylko poznac - to co moze byc jeszcze dobre i najlepsze. > Czekasz teraz ,zeby qczi cos słodko nakłamała, tak,zebys dalej miał w co > wierzyć i by wszystko wróciło do normy, prawda ? - " nie potwierdzam - nie zaprzeczam" :) czy wrocic moze juz cos i cokolwiek do normy ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: do radcy 16.02.04, 17:34 Radco - olej tyciarka. on stara sie nas sklocic. popelnilam blad - bo zostalam na Ciebie napuszczona - ktos staral sie nas sklocic. wszystkie sprawy zalatwiajmy mejlowo, nie na forum, miedzy jątrzącym, tyciarkiem, ktory napawac sie pragnie Twoja przykroscia. pozdrawiam wsn (sprawdz mejla wieczorem, bo jestem w pracy i nie moge sie teraz rozpisywac) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: do radcy 16.02.04, 17:36 > na Ciebie napuszczona Szukasz odpowiedzi Radco? Oto ona. Kanalia ktora przymila sie kiedy jej to na reke, zostanie zaraz przyjacielem po raz kolejny. Hihihihi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: do Radcy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 18:11 Wiesz ,ze na mnie zawsze możesz liczyć!!!!! Pozdrawiam Cie serdecznie ,otrzyj łzy i usmiechnij sie.Czas leczy rany. Przyjaciele są zawsze razem. + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: do Radcy!!!!!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.02.04, 18:13 długo to trwało,ale w koncu bajeczke wymysliła. oklaski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: do Radcy!!!!!!!!!! 16.02.04, 18:20 oj malo wiesz, malo -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: do Radcy!!!!!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.02.04, 18:26 na temat twoich kłamliwych mozliwosci ? eeeee... wystarczająco, by sugestywnie sklasyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: do Radcy!!!!!!!!!! 16.02.04, 18:30 ale zes sie do mnie przypial chlopie zakochales sie czy co? -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: do Radcy!!!!!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.02.04, 18:44 zaczęlo sie to chyba dokładnie odwrotnie ? przyczepiła sie do mnie jakas szmata. i przyczepiała sie do wszystkich po kolei na tym forum. tłumaczyła to polewką. ingerowała w cudzą prywatnosc coraz bardziej i bardziej. a teraz jestesmy ,gdzie jestesmy. czas polewki sie skonczył juz dawno. szmate-jako zakałe forum- zabanowano,ale jak prawdziwa szmata-twardzielka, pokazywała dalej ile jest warta i z bana kpiła (tym samym z admina). szmata od dawna w stresie.zniechęciła do siebie juz niemal wszystkich swoimi spiskami i manipulacjami. w zasadzie nikt jej nie lubi, a tak bardzo potrzebuje akceptacji, bo pomimo,ze rznie twardzielke, jest zakompleksioną, niedojrzałą laleczką, która tak łatwo urazić i tak wszystko boli. skarbie życzę przyjemnej furii. rzuc paroma talerzami i wracaj dalej rznąc twardzielkę. czekam z niecierpliwoscią. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: do Radcy!!!!!!!!!! 16.02.04, 20:04 dlaczego mam wrazenie przy kazdym twoim poscie do mnie lataja talerze, prozac tyci bedzie w sam raz, na zdrowie ps a kompleksy - haha niby jakie ;)? -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Radcy!!!!!!!!!! 17.02.04, 16:56 Gość portalu: + napisał(a): > Wiesz ,ze na mnie zawsze możesz liczyć!!!!! - wiem,wiem :) > Pozdrawiam Cie serdecznie ,otrzyj łzy i usmiechnij sie.Czas leczy rany. > Przyjaciele są zawsze razem. > + - rowniez i ja Cie pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :) byc moze znowu w PRZYSIEKU ? :))) jeszcze raz najlepszego zycze radca ps. i dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: do radcy IP: *.awacom.pl 16.02.04, 18:55 na mnie się chyab nigdy nie zawiodłeś?? ja cię w końcu bardzooo lubię i szanuję twoją ynteligencje pozdrawiam i caluje Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 23.02.04, 19:17 To tylko tak ... dla przypomnienia. Jakos nasunal sie mi ten watek gdy czytam spamerskie wybryki niejakiego Radcy. Jak zwykle mooto Radcy: wrog mojego wroga jest moim przyjacielem (newet jezeli mnie dyma za plecami) Odpowiedz Link Zgłoś
arek.tyciarek Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 23.02.04, 19:22 ja z LJANE vel LISICZKA idziemy w jednym szeregu przeciwko " radcy" Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 23.02.04, 19:24 schizofremia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 23.02.04, 19:25 > ja z LJANE vel LISICZKA idziemy w jednym szeregu przeciwko " radcy" Hihi, pogorszylo sie??? Rozwidlenie (boc nie rozdwojenie) osobowosci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
arek_osiol Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 23.02.04, 19:27 dalem odpowiedz jak LJANE sie zmawiala - o czym pisaly juz osoby przez nia oszukane Odpowiedz Link Zgłoś