Dodaj do ulubionych

dlaczego stawiam na....... - nie te osoby ?

15.02.04, 21:39
i tak wiele przez to w zyciu trace (:

radca
Obserwuj wątek
    • genuine44 Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 16.02.04, 13:45
      > i tak wiele przez to w zyciu trace (:
      >
      > radca

Chcesz znac prawde?

Bo najmniejsza krytyke traktujesz jako atak a gdy ktos przytakuje Tobie, zaraz
      okazuje sie przyjacielem choc wszystko wskazuje, ze to kanalia. :) :(
      • Gość: rhemek Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 13:48
        Dokladnie.
        Ja w realu jak przyjaciolce mowie nawet gorzka prawde to wparawdzie nie jest
        zadowolona ale na mnie nie skacze.
        Przyjazn polega nie na slodzeniu ale na mowieniu prawdy prosto w oczy .
      • radca Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 16.02.04, 16:11
        genuine44 napisał:

> > i tak wiele przez to w zyciu trace (:
        > >
        > > radca
        >
        > Chcesz znac prawde?
        >
        > Bo najmniejsza krytyke traktujesz jako atak a gdy ktos przytakuje Tobie,
        zaraz
        > okazuje sie przyjacielem choc wszystko wskazuje, ze to kanalia. :) :(

- masz wiele racji Genuine44

masz w tym wiele racji.....( pisze to ze smutkiem pewnym i z pewnym
        rozczarowaniem )

radca
        • nortia Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 16.02.04, 16:20
          Moze nie tyle stawiasz na nie te osoby, co zbyt pochopnie to robisz.
          Mam juz przylepiona etykietke "zlosliwa"?
          Obiektywizm widze sie nie liczy, juz o szczerosci i prawdomownosci nie mowiac..
          Szkoda..
          Czasem warto posluchac/poczytac to, co kto do Ciebie mowi i przeanalizowac, a
          nie spisywac owe zdanie z gory na straty jako tzw. smiec lub z gory
          stwierdzic "jestes zlosliwa, glupi, mlody, etc".
          • radca Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 16.02.04, 16:29
            nortia napisała:

> Moze nie tyle stawiasz na nie te osoby, co zbyt pochopnie to robisz.
            > Mam juz przylepiona etykietke "zlosliwa"?
            > Obiektywizm widze sie nie liczy, juz o szczerosci i prawdomownosci nie
            mowiac..
            > Szkoda..
            > Czasem warto posluchac/poczytac to, co kto do Ciebie mowi i przeanalizowac, a
            > nie spisywac owe zdanie z gory na straty jako tzw. smiec lub z gory
            > stwierdzic "jestes zlosliwa, glupi, mlody, etc".
            >

- ja ciebie nie znam i wcale nie mam zamiaru poznawac - noooortiooooo !!!!
            absolutnie i prosze zmien sobie " obiekt zainteresowania" - OK ???

Ja piszac ten watek, sugerowalem pewne okolicznosci - do osob,zdarzen i sytuacji
            roznych - ALE TO Z REALU

nie, tutaj na forum dyskusyjnym - gdzie kazdy moze udawac sobie - kogo tylko
            zechce.

" KASIA np. moze byc STASIEM ". W ukryciu i pod rozmaitym nickiem - mozna
            udawac rozne osoby i roznie sobie zagrywac z jednej osoby - atakujac ja pod
            kilkoma postaciami:

NOOOORTIOOOOO .... obojetnie kim ty nie jestes - w realu, nie mam zamiaru z
            toba zamieniac i wymieniac - ani jednego slowa.

zegnam - bo ja sie ciebie nie czepiam wiec.....

radca

ps. ten watek dotyczyl ludzi,ktorych mialem mozliwosc poznac w realu - nie
            " pod przybraniem nickowym"

wiec .... znajdz sobie kogos innego - OK ??????????

radca
      • l_jane Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) 16.02.04, 16:26

• nortia ... 16.02.04, 16:44
          Uach..jak sie bedziesz obracal, to prosze mnie w glowe z kija nie uderzyc, tego
          co tam za plecami chowasz na ludzi, ktorzy chca Ci cos pokazac.

Zamiaru nie mam sie czepiac, szkoda czasu i plytkich umiejetnosci.
          A o realu nawet nie pomyslalam, pewnie z braku chocby okruchow checi.
          Zegnam rowniez.
          • ivica Re: ... 16.02.04, 22:53
            notriu notriu, naprawde choc ty nie brnij w te nasze bagno. Myk mi na Kulture. Zebym wiecej nie musial cie z takich watkow przeganiac :))
            • nortia Re: ... 16.02.04, 23:29
              No popatrz, popatrz.. A Ivi taki milusi..i od zlosliwych nie zjedzie ;))

Juz uciekam, sie grzecznie pozegnalam i wiecej nyc..szaaaaa..
              A nad kulturka popracuje, bez obaw, ale moze jutro, tak po skonczonym dniu
              szkoly ;)

Poki cos zycze dobrej nocy i pozdrawiam cieplo Pana wyzej i reszte forum :)
        • radca Re: Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) 16.02.04, 16:47
          l_jane napisała:

- a jak moge sie czuc,gdy przeczytalem wypowiedz Elodii odnosnie twoich nagonek
          pozaforumowych ( miedzy innymi GG ) - na moja osobe ?

AZ WIERZYC SIE NIE CHCE - GDY TO WSZYSTKO WYCHODZI NA WIERZCH

radca

ps. jaki cel ci przyswiecal LISICZKO - LJANE ???
          co chcialas przez to osiagnac,ze zajmowalas sie taka nagonka ?
          • Gość: LJane Re: Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.02.04, 16:51
            Słucham?!

Jessssssssu (...)

Poza tym - żeby się nie powtarzać w temacie powyżej - przypomnę Ci tylko, co
            mówiłeś wyżej - że Twój wątek nie dotyczy foroom, choć i tak wszyscy wiedzą,
            jaka jest prawda.

A co do "nagonek" - są Ci zupełnie niepotrzebne.
            Sam świetnie sobie radzisz i PROSZĘ, nie zaczynaj znowu, bo wiesz, jak to się
            skończy.

Pozdros
            • radca Re: Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) 16.02.04, 16:54
              Gość portalu: LJane napisał(a):

> Słucham?!
              >
              > Jessssssssu (...)
              >
              > Poza tym - żeby się nie powtarzać w temacie powyżej - przypomnę Ci tylko, co
              > mówiłeś wyżej - że Twój wątek nie dotyczy foroom, choć i tak wszyscy wiedzą,
              > jaka jest prawda.
              >
              > A co do "nagonek" - są Ci zupełnie niepotrzebne.
              > Sam świetnie sobie radzisz i PROSZĘ, nie zaczynaj znowu, bo wiesz, jak to się
              > skończy.
              >
              > Pozdros

- JAKOS NIC NIE WSPOMINASZ O TYCH NAGONKACH - na moja osobe, o ktorych
              wspominala Elodia i w ktore tak sie angazowalas w realu

radca

ps. po czesci Ty LISICZKO-LJANE jestes mi znana z realu - wiec....

tylko ... jaki cel toba kierowal - by urzadzac akcje przeciwko mnie ?
              • Gość: LJane Re: Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.02.04, 16:58
                Ja jestem Ci znana w realu? Boszzzz, wytłumaczenia są dwa: albo mnie z kimś
                mylisz, albo... pora umierać ;P

Zdecyduj się komu wierzyć.
                Kończę temat.

Bo wiem, jak to sie skończy.
                3m się!
                I przemyś NA CHŁODNO ten wątek a szczególnie wypowiedź drugą.

Pozdros
                • radca Re: Zgadzam się w 100% z G44 (ntxt) 16.02.04, 17:09

> Ja jestem Ci znana w realu? Boszzzz, wytłumaczenia są dwa: albo mnie z kimś
                  > mylisz, albo... pora umierać ;P

- tak,jestes znana
                  a co do umierania... czy sugerujesz rowniez,ze i ja mam " mroczna
                  siostrzyczke" ? Bo jakos cos ostatnio to sie czesto cos pojawia tutaj na
                  forum temat " umierania". Przypomnij sobie rowniez - jak mnie wiele razy
                  straszylas tutaj na forum i grozilas .Czyz to ty nie zagrzewalas pewnych
                  osob do walki i atakow ?

post Elodii to potwierdzil, wiec ......

> Zdecyduj się komu wierzyć.

- napewno tobie nie uwierze - nawet w 50 %
                  mysle,ze nie byloby nawet 1 %

jestes przebiegla i niezwykle aktywna w swym atakowaniu

> Kończę temat.

- bo jest to prawda o tobie LISICZKO-LJANE ?

> Bo wiem, jak to sie skończy.

- nie dziwie sie

> 3m się!
                  > I przemyś NA CHŁODNO ten wątek a szczególnie wypowiedź drugą.
                  >
                  > Pozdros

- zycz sobie w szczegolnosci

radca
                  • Gość: LJane -wesołe ;) (jak Ty to mówisz) (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.02.04, 17:11
                    • Gość: LJane Mówiłam oczywiście o... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.02.04, 17:15
                      ... moim "umieraniu", skoro mam TAKĄ sklerozę ;P

3maj się dzielnie, Radco
                      Będzie dobrze ;)
                      • radca Re: Mówiłam oczywiście o... 16.02.04, 17:22

> ... moim "umieraniu", skoro mam TAKĄ sklerozę ;P
                        >
                        > 3maj się dzielnie, Radco
                        > Będzie dobrze ;)

- chcialoby sie powiedziec : " wesole"

moze sie jednak wstrzymam ?

radca
                        • Gość: LJane Życzysz mi śmierci?! (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.02.04, 17:27
                          ;P
                          • radca Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:29

> ;P

- ABSOLUTNIE !!!!
                            jak mglabys wogole tak pomyslec ?

" NIE ZYCZE TEGO NIKOMU "
                            radca
                            • wsn Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:31
                              i tak wszyscy umrzemy
                              --
                              Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
                              proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.

Za pół roku będę magistrem
                              • genuine44 Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:34
                                > i tak wszyscy umrzemy

No, no. Nasi prawie magistrzy to filozofowie.
                                • wsn Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:35
                                  realisci
                                  --

• genuine44 Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:37
                                    > realisci

dekadenci
                                    • wsn Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:40
                                      dekadencja bez goryczy to realizm
                                      --

• genuine44 Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:44
                                        > dekadencja bez goryczy to realizm

Czyli jak nic filozofowie. Hihihi
                                        • wsn Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 17:51
                                          kazdy kierdys umrze - to nie filozofia, to aksjomat
                                          --

• genuine44 Re: Życzysz mi śmierci?! (ntxt) 16.02.04, 18:09
                                            > kazdy kierdys umrze - to nie filozofia, to aksjomat

Kazdy zrobi kupe. Tez aksjomat. I co z tego? Czy cos z tego wynika?
                • Gość: tyciarek do radcy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.02.04, 17:12
                  wrazenia:

1. radco, nie miałes wyjscia. taki splot wydarzeń+dług wdziecznosci+twój
                  charakterek.
                  2. jesli jednak dobrze kombinuję (wnioskuje po twojej opryskliwosci), nie
                  zadałes pytania w wątku po to by ktos mógł sie z nim podzielić
                  przemysleniami,lecz po to by nakłonic qczi do wypowiedzi.
                  Czekasz teraz ,zeby qczi cos słodko nakłamała, tak,zebys dalej miał w co
                  wierzyć i by wszystko wróciło do normy, prawda ?
                  • radca Re: do radcy 16.02.04, 17:20
                    Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> wrazenia:
                    >
                    > 1. radco, nie miałes wyjscia. taki splot wydarzeń+dług wdziecznosci+twój
                    > charakterek.

- i tak to chyba wyglada

> 2. jesli jednak dobrze kombinuję (wnioskuje po twojej opryskliwosci), nie
                    > zadałes pytania w wątku po to by ktos mógł sie z nim podzielić
                    > przemysleniami,lecz po to by nakłonic qczi do wypowiedzi.

- by sie mogl ktos podzielic przemysleniami ?
                    oczywiscie Tyciarku.... mialem na mysli przemyslenia

czy wiesz,ze lubie dyskusje ( nie popisowe ataki) i zauwaz,ze lubie dyskutowac
                    z tymi - od ktorych dostalem " potforne baty" ( nie wymieniajac osob)
                    ale przynjmniej sa to osoby - ktore poznalem z kazdej juz strony,ze juz nic
                    gorszego nie ma do poznania :) Pozostaje wiec juz tylko poznac - to co moze byc
                    jeszcze dobre i najlepsze.

> Czekasz teraz ,zeby qczi cos słodko nakłamała, tak,zebys dalej miał w co
                    > wierzyć i by wszystko wróciło do normy, prawda ?

- " nie potwierdzam - nie zaprzeczam" :)

czy wrocic moze juz cos i cokolwiek do normy ?

radca
                    • wsn Re: do radcy 16.02.04, 17:34
                      Radco - olej tyciarka. on stara sie nas sklocic. popelnilam blad - bo zostalam
                      na Ciebie napuszczona - ktos staral sie nas sklocic. wszystkie sprawy
                      zalatwiajmy mejlowo, nie na forum, miedzy jątrzącym, tyciarkiem, ktory napawac
                      sie pragnie Twoja przykroscia.
                      pozdrawiam
                      wsn
                      (sprawdz mejla wieczorem, bo jestem w pracy i nie moge sie teraz rozpisywac)
                      --

• genuine44 Re: do radcy 16.02.04, 17:36

> na Ciebie napuszczona

Szukasz odpowiedzi Radco? Oto ona. Kanalia ktora przymila sie kiedy jej to na
                        reke, zostanie zaraz przyjacielem po raz kolejny. Hihihihi. :)
                        • Gość: + Re: do Radcy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 18:11
                          Wiesz ,ze na mnie zawsze możesz liczyć!!!!!

Pozdrawiam Cie serdecznie ,otrzyj łzy i usmiechnij sie.Czas leczy rany.
                          Przyjaciele są zawsze razem.
                          +
                          • Gość: tyciarek Re: do Radcy!!!!!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.02.04, 18:13
                            długo to trwało,ale w koncu bajeczke wymysliła.
                            oklaski !!!
                            • wsn Re: do Radcy!!!!!!!!!! 16.02.04, 18:20
                              oj malo wiesz, malo
                              --

• Gość: tyciarek Re: do Radcy!!!!!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.02.04, 18:26
                                na temat twoich kłamliwych mozliwosci ?
                                eeeee...
                                wystarczająco, by sugestywnie sklasyfikować.
                                • wsn Re: do Radcy!!!!!!!!!! 16.02.04, 18:30
                                  ale zes sie do mnie przypial chlopie
                                  zakochales sie czy co?
                                  --

• Gość: tyciarek Re: do Radcy!!!!!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.02.04, 18:44
                                    zaczęlo sie to chyba dokładnie odwrotnie ?
                                    przyczepiła sie do mnie jakas szmata.
                                    i przyczepiała sie do wszystkich po kolei na tym forum.
                                    tłumaczyła to polewką.
                                    ingerowała w cudzą prywatnosc coraz bardziej i bardziej.

a teraz jestesmy ,gdzie jestesmy. czas polewki sie skonczył juz dawno.
                                    szmate-jako zakałe forum- zabanowano,ale jak prawdziwa szmata-twardzielka,
                                    pokazywała dalej ile jest warta i z bana kpiła (tym samym z admina).

szmata od dawna w stresie.zniechęciła do siebie juz niemal wszystkich swoimi
                                    spiskami i manipulacjami.
                                    w zasadzie nikt jej nie lubi, a tak bardzo potrzebuje akceptacji, bo pomimo,ze
                                    rznie twardzielke, jest zakompleksioną, niedojrzałą laleczką, która tak łatwo
                                    urazić i tak wszystko boli.
                                    skarbie życzę przyjemnej furii. rzuc paroma talerzami i wracaj dalej rznąc
                                    twardzielkę.
                                    czekam z niecierpliwoscią.
                                    • wsn Re: do Radcy!!!!!!!!!! 16.02.04, 20:04
                                      dlaczego mam wrazenie przy kazdym twoim poscie do mnie lataja talerze, prozac
                                      tyci bedzie w sam raz, na zdrowie

ps a kompleksy - haha niby jakie ;)?
                                      --

• radca Re: do Radcy!!!!!!!!!! 17.02.04, 16:56
                            Gość portalu: + napisał(a):

> Wiesz ,ze na mnie zawsze możesz liczyć!!!!!

- wiem,wiem :)

> Pozdrawiam Cie serdecznie ,otrzyj łzy i usmiechnij sie.Czas leczy rany.
                            > Przyjaciele są zawsze razem.
                            > +

- rowniez i ja Cie pozdrawiam serdecznie
                            i do zobaczenia :)

byc moze znowu w PRZYSIEKU ?
                            :)))

jeszcze raz najlepszego zycze
                            radca

ps. i dzieki :)
                    • Gość: zonc Re: do radcy IP: *.awacom.pl 16.02.04, 18:55
                      na mnie się chyab nigdy nie zawiodłeś?? ja cię w końcu bardzooo lubię i szanuję
                      twoją ynteligencje

pozdrawiam i caluje
    • genuine44 Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 23.02.04, 19:17
      To tylko tak ... dla przypomnienia. Jakos nasunal sie mi ten watek gdy czytam
      spamerskie wybryki niejakiego Radcy.

Jak zwykle mooto Radcy: wrog mojego wroga jest moim przyjacielem (newet jezeli
      mnie dyma za plecami)
      • arek.tyciarek Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 23.02.04, 19:22
        ja z LJANE vel LISICZKA idziemy w jednym szeregu przeciwko " radcy"
        • ivica Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 23.02.04, 19:24
          schizofremia ??
        • genuine44 Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 23.02.04, 19:25
          > ja z LJANE vel LISICZKA idziemy w jednym szeregu przeciwko " radcy"

Hihi, pogorszylo sie???
          Rozwidlenie (boc nie rozdwojenie) osobowosci? :)
          • arek_osiol Re: dlaczego stawiam na....... - nie te osoby 23.02.04, 19:27
            dalem odpowiedz jak LJANE sie zmawiala - o czym pisaly juz osoby przez nia
            oszukane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka