Gość: zonc IP: *.awacom.pl 21.02.04, 21:58 Was ist nowa_mz_z_bdg?? Jakiś nowy forumowicz czy reinkarnacja starego pryka?? może i była i o tym mowa, ale nie mam checi szukać ;-) Przedstawisz mi się koleżanko?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosadny_jestem Re: nowa_mz_z_bdg 21.02.04, 22:07 ten gosciu to pewnie dombrowicz. chce przyciagnąć do siebie ludzi na kolejne wybory ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: nowa_mz_z_bdg IP: *.awacom.pl 21.02.04, 22:09 hmmmm jego mam na GG i nic mi o tym nie mówił... to nie on... Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: nowa_mz_z_bdg 22.02.04, 21:20 zonc ja jestem dziewczyna nie jakimś tam dombrowiczem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: nowa_mz_z_bdg 22.02.04, 12:46 Dombrowicz to ja!!!!!!!! nie ostatnio jestem Walkowiakiem a jeszcze wczesniej bylem rzecznikiem ehhhhhh ludzie to maja fantazje Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: nowa_mz_z_bdg 22.02.04, 16:40 Jaq jestem sobie taką neutralną osobą. Niezły wontek z moim nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietam Re: nowa_mz_z_bdg IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 21:01 taaa, a twoja przyrodnia siostra to tylna_kanapa_od_Vectry, czyli kolega + w swoim 78 wcieleniu? Może wiecej fantazji w tym produkowaniu wcieleń? radca musi mieć jakiś klucz, żeby je rozpoznawać i nie gryźć? :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: nowa_mz_z_bdg 22.02.04, 21:19 Pamietam ty też masz neostrade. Ale co ty z ta klapa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: nowa_mz_z_bdg IP: *.awacom.pl 23.02.04, 16:32 ivica ty to Kostelic, ten alpejczyk!! ja jestem hmmm Duden ;-) albo wiem!! jestem szurniety zonc!! ;-) a ty no powiedz coś o sobie nova ;=) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: nowa_mz_z_bdg 23.02.04, 19:35 no ostatnio to bylem podobno padalcem ....:))) Odpowiedz Link Zgłoś