polynomial 21.02.04, 23:03 Dla miłośników twórczości Philipa Dicka. W filmie przedstawiono raczej niekonwencjonalne zastosowanie kilku przedmiotów, np. lakieru do włosów. :) W sumie ciekawy film. Mnie się podobał. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zinekk O !!! ??? 21.02.04, 23:23 Opowiadanie czytałem.Na film pójde.Dzieki za info w imieniu Dickomanów i przede wszystkim swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar_dziki Re: Zapłata. 22.02.04, 12:52 To jeszcze nic... Wyjdzie adaptacja mojej ulubionej ksiazki dicka: "przez ciemne zwierciadlo". Zaplate oczywiscie, jako dickofil czytalem, ale jeszcze nie widzialem. Żadna adaptacja Dicka mnie jeszcze nie zawiodla. Moze tak sie dzieje, bo nie mam nigdy zadnych oczekiwan, a juz ostatnie czego sie spodziewam, to ze ktos odda klimat jego ksiazek. Byloby to chyba niemozliwoscia... ale chcialbym mimo to zobaczy jakas w rezyserii Arronofskiego... to mogloby byc ciekawwe! Coz, to tylko marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Zapłata. 22.02.04, 13:40 Aronofsky kręci 'Fontannę' :) a raczej stara się wznowić zarzuconą jej produkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar_dziki Re: Zapłata. 22.02.04, 14:02 krotoss napisał: > Aronofsky kręci 'Fontannę' :) a raczej stara się wznowić zarzuconą jej > produkcję. > a wiesz moze \, gdzie moglbym dostac protozoe? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Zapłata. 22.02.04, 23:57 oscar_dziki napisał: > krotoss napisał: > > > Aronofsky kręci 'Fontannę' :) a raczej stara się wznowić zarzuconą jej > > produkcję. > > > a wiesz moze \, gdzie moglbym dostac protozoe? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Zapłata. 22.02.04, 23:57 oscar_dziki napisał: > a wiesz moze \, gdzie moglbym dostac protozoe? może pomogę, jak mi powiesz co to jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
oscar_dziki Re: Zapłata. 23.02.04, 11:41 protozoa, to film wspomnianego rezysera, ktory byl jednoczesnie jego praca dyplomowa i ktory zebralnie tylko wybitne recenzje, ale tez jakies prestizowe nagrody Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Zapłata. 23.02.04, 11:48 dzięki za infomację-do takich rzeczy to niestety dostępu nie mam. Ale jakbym kiedyś trafił to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś