kkgorny 18.10.08, 18:53 Witam. Zapraszam chętnych na wycieczkę po Turcji. Są to zdjęcia wykonane na przełomie września i października 2007 roku. Miłych wrażeń picasaweb.google.pl/kkgorny/Turcja2007# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: 7+7 z Triadą w Turcji 18.10.08, 19:53 Świetne zdjęcia ale napisz coś o tym locie balonem - czy warto - na zdjęciach wygląda to fascynująco !!! Podobno w tym roku Triada coś podniosła znacznie opłaty do 135 Euro ?? Tak czy inaczej wycieczka wspaniała - ja byłem dwa lata temu ale niestey nie leciałem balonem - pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
kkgorny Re: 7+7 z Triadą w Turcji 18.10.08, 20:31 Witam. W Turcji byłem rok temu. W tym roku w Egipcie. Ponownie z Triadą. Fotki mam na FotoForum Egipt. Jeżeli chodzi o lot balonem, trochę ciężko się wstawało po "Wieczorze Tureckim w Kapadocji". Powrót do hotelu po północy, degustacja alkoholi lokalnych, a ok.4 już trzeba było wstawać. Płaciłem kartą "Visa" u pilota balonu. Wyszło coś ok.600 zł. W koszu międzynarodowi pasażerowie - komplet, czyli 20 osób. Trochę grzało w głowę, ale widoki niepowtarzalne. Warto było. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: 7+7 z Triadą w Turcji 18.10.08, 20:53 Ja byłem tylko na wieczorze - nie byliśmy przygotowani na te 150 Euro - to ze wstałes o 4 - podziwiam . u mnie nawet zona miała kłopoty ze wstawaniem choc zwykle czyni to na pół godziny przed oficjalna pobudka .. ale wino wódka anyzek i piwo na wieczorze robia swoje hahahah ja w tym roku w Maroku ale nie z Triadą a Sun Fun pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś