Dodaj do ulubionych

Duke Nukem Manhattan Project

26.02.04, 00:38
Gra w starym stylu mimo ze wydana w 2002 roku .Animacja bohatera 2d w
otoczeniu 3d. Duke,znany bohater słynnej gry Duke Nukem oczyszcza Manhattan
ze zmutowanych zwierzat i robali ,by walczyc na koncu gry ze sprawca całego
zamieszania.Jestem uzalezniony.Polecam
Obserwuj wątek
    • ivica Re: Duke Nukem Manhattan Project 26.02.04, 08:33
      Ha a jak sie dlugo na nia czekalo. Pamietasz te wojny mieczy fanami Duke i quaka ?? :)

pzdr.
      • zinekk Re: Duke Nukem Manhattan Project 26.02.04, 10:30
        Tak.Ciągłe rozmowy ,która lepsza:)) A quakea mam,ale sie potwornie znudził.
        • krotoss Re: Duke Nukem Manhattan Project 26.02.04, 13:13
          i tak najlepszy jest Counter-Strike, ale dobrze że już od sporego czasu w to
          nie gram :P
          • Gość: zonc Re: Duke Nukem Manhattan Project IP: *.awacom.pl 26.02.04, 23:54
            Countera nie lubie... nie widzi mi sie to ;-) Kocham Age of Empires... Genialni
            są 1 Comandosi... ze strzelanek to Delta i Quake ;_)
            • krotoss Re: Duke Nukem Manhattan Project 27.02.04, 00:58
              no ten mi tu ze strategiami :P Ja się na tym wychowałem-zaczynało się od
              Civilization i Warlords1 :) Potem ech.. :))) A na stare lata zacząłem w FPP :P
              Counter rządzi, i pomijając firearms najbardziej realistyczny jest o! :) A
              teraz już czas do pracy ciii ;)

Pozdrawiam :)
              • Gość: zonc Re: Duke Nukem Manhattan Project IP: *.awacom.pl 27.02.04, 22:37
                hmmmm a Age of Wonders ktoś zna :P albo REAH gra superrrrrrrrrrrrrr ale trudna
                ze przechodzi sie miesiace
    • Gość: Fore Re: Duke Nukem Manhattan Project IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:14
      OUAKE RULES!!!!

:)))

Chociaz Duke Nukem tez oki:)), najbardziej mi sie podobalo, jak sie przegladal
      w lustrze:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka