zinekk 28.02.04, 05:36 Duuuuuuzo soku cytrynowego,lub grapefruitowego,przyjmowanego podczas zabawy... Chodzi op to,by nie pozbywac sie witaminy C i płynów. Czekam na dalsze porady.Przyda sie wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gall Re: sposoby na kaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:12 Poszukaj w archiwum, kiedyś foroomowicze mi pomogli. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: sposoby na kaca 28.02.04, 23:10 jedna mądra młoda dama poradziła by pić na kaca sok pomidorowy. Duzo potasu którego właśnie wypłukanie z organizmu jest przyczyna dolegliwosci dnia następnego :)) Inna rada: przeczekac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: sposoby na kaca 28.02.04, 23:37 najlepsze na kaca jest powietrze z materaca Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: sposoby na kaca 28.02.04, 23:45 patrzcie patrzcie jaki poeta nam sie marnuje. Toz to wieszcz, w morde. On bedzie cierpial za Milijony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: sposoby na kaca IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 29.02.04, 00:12 Dobry wieczór:) Z własnego bogatego doświadczenia wiem, że absolutnie najlepszy sposób na kaca to aspiryna zażyta PRZED pójściem spać. Sęk w tym żeby o tym pamiętać. Ale jak się uda to następnego dnia głowa nie boli i swiat trzyma się kupy (jako tako, ale sie trzyma). Jeszcze raz powtarzam - sposób sprawdzony w 100%. jak ktos raz spróbuje to będzie o tym pamietał. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: sposoby na kaca 29.02.04, 00:18 wielkie dzieki.Juz mi lepiej.Ale poranek miałem straszny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: sposoby na kaca IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 29.02.04, 00:21 Jest też klinik. Ma przeciwników, ale ja uważam, że mały zimny browczyk poprzebudzeniu czyni cuda. Oczywiście jak ktośzapomniał o aspirynie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: sposoby na kaca IP: 81.168.41.* 29.02.04, 00:34 Pelne angielskie sniadanie. Pomaga na jakies 5 minut (a potem zbija z nog), ale w trakcie jedzenia czlowiek czuje ze zyje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: sposoby na kaca 29.02.04, 00:36 Tak,Ochman.Mozna zjesc,jesli sie może żuć i przełykac... Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: sposoby na kaca 29.02.04, 15:27 tia, zwlaszcza fasolka i kielbaski ;) uh to juz hamburger lepszy niam -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: sposoby na kaca 29.02.04, 00:35 "Czekam na dalsze porady.Przyda sie wszystkim." Przyda sie szczegolnie tym, ktorzy nie pija ;)) A polecam sok z ogorkow kiszonych, ewentualnie kapusty. I wbrew temu, co niektorzy mowia, zadnych przetworow mlecznych.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś