Dodaj do ulubionych

UPC-kablówka schodząca "na psy"

18.02.02, 13:13
Co powiecie na naszą bydgoską kablówkę z UPC,ja mam jej serdecznie dosyć.Nie
dośc że non-stop są z nią problemy techniczne ( a spróbujcie się dodzwonić z
reklamacją:(( ) to jeszcze robią mixy z kanałami-ostanio zabrali nam E! i
Eurosport News a dali Niepokalanów II ( akurat program na Olimpiadę;(( ). Gdy
Wizja Sport przestała nadawać - to po niej czarna dziura.A jeszcze brak TVN 24!
Szlag człowieka trafia gdyż za sporo lepszą kablówkę np. w Toruniu płaci ok. 50-
60% tego co w bydgoskiej kablówce. Mam jej dosyć ale nie mam alternatywy.!!!
Obserwuj wątek
    • rhemek Re: UPC-kablówka schodząca 18.02.02, 19:43
      niestety...
      A zebys wiedzial jak potraktowali abonentow cyfry i wizji.
      po tym gownie, ktore oferuja od 1 marca straca polowe abonentow.
      Wylaczaja wszystkie dobre kanaly.
      W sieci az wrze...
      Czyzby polski rynek programow cofal sie?
      Rhemek
      • Gość: Krzysiek Re: UPC-kablówka schodząca IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 21:16
        Macie niestety rację - UPC schodzi na psy. Nie mam nic przeciwko TV
        Niepokalanów - ta zapewne ma też swoich odbiorców, ale nie kosztem tak dobrego
        programu jak EurosportNews. A brak TVN24 uważam za wielki skandal. Nie wiem z
        kolei co tam robią programy jak Super1, TMT itd ich poziom jest żenujący. Ale
        mogę powiedzieć, że Gawex w Fordonie, choć dużo tańszy jest także gorszy. Choć
        te ponad 40 zł. abonamentu i coraz gorszy poziom - brak słów
    • zoe_bydg Re: UPC-kablówka schodząca 18.02.02, 22:22
      popieram przedmowcow; dlaczego skasowano niektore programy bez porozumienia sie
      z odbiorcami; UPC-dno!
    • szczepan Re: UPC-kablówka schodząca 18.02.02, 22:56
      Kabluwka mnie rajcowała na początku lat 90 tych. Ogladałem co się da. Język był
      nieważny. Teraz bardzo bym chciał mieć wybór programów , które faktycznie
      oglądam. Technicznie podobno jest to mozliwe ale ... monopolista zawsze ma
      rację. UPC w Bydgoszczy pokazuje taką sieczkę , że szkoda słów. KIEDY do
      cholery będzie TV 24? Pewnie nigdy. Za to UPC oferuje CANAl + za oczywiście
      dopłatą. Jak tak dalej pójdzie to 100 zł nie wystarczy na abonament. Miejmy
      nadzieję, że za niedługi czas UPC na terenie Bydgoszczy zostanie uznana za
      monopolistę i zacznie płacic za to odpowiednie kary. DOŚĆ OLEWANIA KLIENTÓW!!!
      • blondynka Re: UPC-kablówka schodząca 18.02.02, 23:55
        Zawsze jest jakaś alternatywa - zmieniłam operatora telefonicznego z TP SA na
        EL-Net i dostałam w promocji ich telewizję kablową. Nie będę tu robić darmowej
        reklamy, bo mi za to nie płacą, ale radzę zadzwonić i popytać. Wypada
        korzystnie i cenowo i w doborze programów. Jedyny mankament to fakt, że nie
        wszędzie są możliwości techniczne podłączenia do sieci - infrastruktura
        niestety szwankuje.....
        • Gość: cyfrobur Re: UPC-kablówka schodząca IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 00:25
          A w Żyrardowie u kolegi jakas firma przebudowała sieć i teraz ma 42 programy i
          internet 140kbit/s!
          Wszystko za łacznie 100 zł/miesiac.
          W Żyrardowie!

Idź sie UPC uczyć!
          Dzwoniłem do nich w sprawie internetu.
          I powiedzieli mnie, że może za rok.
          Rok temu to samo powiedzieli.
          Co za syf!
          • scoopa Re: UPC-kablówka schodząca 19.02.02, 09:24
            Fakt UPC jest straszne....po prostu trzyma poziom polsatowoski*

*poziom polsataowski - gorszego syfu nie ma nigdzie!
    • Gość: misiu1 Re: UPC-kablówka schodząca IP: 192.168.1.* 19.02.02, 13:24
      To jest delikatnie powiedziane, serwuje nam się jakieś knoty, pobiera duże
      pieniądze! Niestety UPC praktycznie na dużym obszarze Bydgoszczy stał się
      monopolistą! Przerwy to normalność, ani przepraszam, ani zwrotu chociaż jakiejś
      symbolicznej kwoty! W przyszłym miesiącu dziękuję tym panom inwestuję w dobry
      tuner, obrotnicę i BYE, BYE!!!!
      • rhemek Re: UPC-kablówka schodząca 19.02.02, 18:33
        Pociesze was. 0d 1 marca stracicie nastepne kanaly z upc: Cartoon network,
        romantica, animal planet itd., poniewaz wylatuja one z nowej platformy , a UPC
        pobierala je z wizji . 1 marca stracicie 12 kanalow.
        pozdrawiam
        Rhemek
        • zoe_bydg Re: UPC-kablówka schodząca 19.02.02, 21:24
          jesli tak, to chyba najlepiej jest zainwestować w satelitarna i przestac placić
          tym monopolistom za cos czego nie chce.
          Swego czasu mialam talerz, potem po przeprowadzce zdecydowalam sie na UPC, ale
          teraz chyba znowu zmienie zdanie.
    • Gość: dcdam Re: UPC-kablówka schodząca IP: *.pll 20.02.02, 10:30
      Kablówka nie zchodzi na psy ona juz zeszła. Nie wiem kto tam pracuje, ale na
      pewno należy do Ligii Polskich Rodzin. Jak można wykasować Eurosportnews to był
      najlepszy kanał sportowy dla osób które nie mają czasu oglądać długich relacji.
      w tv. Ja dzwoniłem do UPC w tej sprawie i pani nie potrafiłam mi odpowiedzieć
      dlaczego jest TV Niepokalanów, coś mówiła o badaniu rynku. Na moje taki kanał
      oglądają stare babcie lub ludzie głęboko wierzący i do tego nie pracujący. A
      takich ludzi raczej nie stać na kablówkę. A do tego pytałem się po co takie
      kanały jak TV5 lub 3 sat. Tam nic nie ma, sport z 3 sat jest szybciej na ZDF a
      reszta to lipa. Nie wiem może się mylę, ale wśród znajomych chodzą podobne
      zdania.
      • Gość: solo Re: UPC-kablówka schodząca IP: *.hipernet.ras.pl 24.02.02, 21:34
        do tego dochodzi jakosc u odbiorcow. Na Bartodziejach, na kanalach pojawiaja
        sie jakies duszki, non stop pojawiaja sie pasy na ekranie. Jakosc stereo jest
        tragiczna. Niepokalanow II, hmmm..sadzile, ze wpuszcza w wolne m-ce po dobrej
        stacji, dobra, polska TVN 24. A tu prosze...Moda i Niepokalanow. Z TVN 24 jest
        tak, ze UPS to lewicowcy i czekaja na wejscie nowej informacyjnej stacji TVP
        3...Jest to dzialanie wiadomo, gorsi ogolnodostepni, lepsi nie beda ogladani,
        no bo i po co, wwwrrrr... DNO, DNO, a oni i tak na nas leja. Wkrotce przyjdzie
        inny wykupi i UPC zmieni nazwe i bedzie to znow inna firma..i tak od
        poczatku...jestem zly, ze nie ma TVN 24...to b. dobra stacja na miare
        CNN ..pozdrawiam..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka