unsatisfied6 02.03.04, 20:49 jeśli chceta tego co mata . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 mata co mata 02.03.04, 21:32 mata co mata , bo kazdy robita co chceta Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: róbta co chceta 02.03.04, 22:07 unsatisfied6 napisał: > jeśli chceta tego co mata . Nie wiem, czy to co napisze bedzie miało odpowiednią głębię, zgodnie z tytulem watku:), ale jedna z osob w moim bliskim otoczeniu mowi tak: .."gdyby wszyscy byli tacy jak ja, żyli tak jak ja, to niepotrzebne byłoby wojsko i policja, a najwazniejszy w zyciu jest porządek, bo na tym opiera sie wszystko..":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu szYcha mata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:59 jak chceta, to mata i jestesta szycha - jesli robita jesli nie mata - to robita, bo chceta miec mata Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: szYcha mata 04.03.04, 21:33 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > jak chceta, to mata i jestesta szycha - jesli robita > jesli nie mata - to robita, bo chceta miec mata jak nie chceta mieć mata i robita co chceta to mata nie mata . Odpowiedz Link Zgłoś