Dodaj do ulubionych

Jakubowska RAK Narodu Polskiego!

IP: 212.122.214.* 04.03.04, 23:02
Chyba wszyscy w tym głupim Kraju oszaleli że nie mogą sobie poradzić z
grającą i drwiąca ze wszystkich i ze wszystkiego kobietą kiedy tysiace
młodych absolwentów uczelni, mądrych, wykształconych pozostaje bez pracy i
zasiłków. Brakuje Dzierżyńskiego. Nawet Leper jest za słaby aby pościnać te
głupie łby.
Obserwuj wątek
    • cortez666 Re: Jakubowska RAK Narodu Polskiego! 04.03.04, 23:10
      jakubowska to i tak pionek...a wyjątkowo mędowaty kwaśniewski albo miller?
      przecież jaukubowska jest szarym graczem na tle ich dokonań ,a takich jak
      jakubowska są całe zastępy w sld...nikolski, wiatr junior i senior,
      gadzinowski....mógłbym tak dwie noce wpisyuwac nazwisko po nazwisku niemal
      KAŻDSEGO członka sld....
      • Gość: Jan Re: Jakubowska RAK Narodu Polskiego! IP: 212.122.214.* 04.03.04, 23:32
        Czy naprawdę wierzysz że to szyld SLD okrywa ludzkie słabości, zakłamanie
        pruderię, zezwierzęcenie. To samo jest w pozostałych ugrupowaniach. Jedyna rada
        postawić na młodych. Wymienić natychmiast Millerów, Kwaśniewskich, Glempa i
        innych wizjonerów naszego polskiego piekiełka. Niestety nie oddadzą tego miodku
        dobrowolnie. Ale nie takie bastiony padały.
        • cortez666 Re: Jakubowska RAK Narodu Polskiego! 05.03.04, 00:00
          i co geremek? i hołóta spod znaku wygłodniałych kundli z młodzieżówki UW i PO?
          • Gość: Ewa Re: Jakubowska RAK Narodu Polskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 07:24
            Ja myślę, że prawdziwym zbawieniem dla Polski byłoby, gdybyś to TY zgodził się
            piastować wszystkie ważniejsze urzędy i funkcje. Wreszcie byłaby i mądrość, i
            sprawiedliwość, i dobrobyt. I tak-tak, nie-nie. Nie ukrywaj się dłużej, daj się
            wybrać i kochać uciemiężonemu ludowi.
            PS. Nikt ci nigdy nie mówił, że z samą złością i pogardą żyć jest strasznie
            przykro?
            • unsatisfied6 nie ironizuj 06.03.04, 08:48
              Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Ja myślę, że prawdziwym zbawieniem dla Polski byłoby, gdybyś to TY zgodził
              się
              > piastować wszystkie ważniejsze urzędy i funkcje. Wreszcie byłaby i mądrość, i
              > sprawiedliwość, i dobrobyt. I tak-tak, nie-nie. Nie ukrywaj się dłużej, daj
              się
              >
              > wybrać i kochać uciemiężonemu ludowi.
              > PS. Nikt ci nigdy nie mówił, że z samą złością i pogardą żyć jest strasznie
              > przykro?

nie ironizuj

100X lepiej byloby jakby faktycznie cortez się ujawnił , kandydował i
              zajął odpowiednie stanowisko - jest zdecydowanie lepszym kandydatem
              od tych piastujących urzędy . ja w każdym razie na pewno nie będę
              głosował na żadnego kandydata z bandy koleżków i jedyną szansę
              widzę w takich spoza tego gangu , w takich jak np cortez .

ps.
              pisanie ironicznym tonem "uciemiężonemu narodowi" świadczy o twoich
              wrednych antyspołecznych pogladach - jesteś
              zwolennikiem starego porządku - być może jeden z wielu
              członków mafii zarządzającej krajem .
              • Gość: Ewa Re: nie ironizuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 09:38
                Masz rację. Tak naprawdę nazywam się Aleksandra Jakubowska.
                A poważniej, chociaż nie jestem pewna czy nie tracę czasu, wszak odstąpić od
                swego punktu widzenia jest ogromnie trudno:
                Ironia była, ale co w tym złego? Czy ironia gorsza jest według ciebie niż
                sączenie jadu i sianie nienawiści do wszystkiego wokół? Bluzganie wulgaryzmami,
                poniżanie ludzi o innym spojrzeniu na sprawę? Ogłaszanie swego nieomylnego,
                autokratycznego poglądu i żądanie zaakceptowania go pod ukrytą groźbą
                napiętnowania i wyszydzenia kogoś, kto inaczej na to patrzy?
                Czy sądzisz, że to właściwy arsenał środków do sprawowania władzy?
                A ty? Z jakiego powodu dyskredytujesz moje społeczne poglądy jako "wredne"?
                Znasz je? Nie ujawniałam ich tutaj - to tylko moja sprawa. Apelowałam jedynie o
                opanowanie emocji, o poszanowanie induwidualności w myśleniu, o spokojną
                wymianę myśli i poglądów. Stać cię na to?
                • unsatisfied6 jad 06.03.04, 10:00
                  miło mi poznać panią , pani Jakubowska.

nie musiała się pani przedstwiać . widać z tonu pani postu i argumaentacji
                  kim pani jest .

szuka pani argumentów dla podtrzyamnie i uzasadnienia tego "porządku"
                  wpsierając tym samym swoich koleśków partyjnych , atakując tych
                  co się z tym nie mogą pogodzić . powinni pani przydzielić nagrodę
                  za saługi dla partyjnych koleśków - może jakieś odznczenie .

jad , o którym pani wspomina , to produkt żmij zasiadających w pani
                  imieniu w rządzie .
                  • Gość: Ewa Re: jad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 10:05
                    Niestety, tak sądziłam, że cię nie stać.
                    • unsatisfied6 wyamiana poglądów? 06.03.04, 11:49

> Niestety, tak sądziłam, że cię nie stać.

nie bądź śmieszna . na co mnie nie stać ? na krytykę tych co
                      piętnują i nazywają ewidenten zło po imieniu ?

jak łatwo dostrzec to zło na ulicy i w naszym codziennym życiu .
                      ktoś ukradnie emeryturę babci , wszyscy się litują , bo
                      to jest zło . a zorganizowana grupa partyjna okradająca cały naród to..
                      ty np oczekujesz "wymiany poglądów" .
                    • unsatisfied6 szczytem chamstwa 06.03.04, 11:52

> Niestety, tak sądziłam, że cię nie stać.

szczytem chamstwa jest to , że takich jak ty stać na to , by wspierać zło
                      i atakować tych , co je krytykują .
                • unsatisfied6 "poglądy" 06.03.04, 10:04

> Masz rację. Tak naprawdę nazywam się Aleksandra Jakubowska.
                  > A poważniej, chociaż nie jestem pewna czy nie tracę czasu, wszak odstąpić od
                  > swego punktu widzenia jest ogromnie trudno:
                  > Ironia była, ale co w tym złego? Czy ironia gorsza jest według ciebie niż
                  > sączenie jadu i sianie nienawiści do wszystkiego wokół? Bluzganie
                  wulgaryzmami,
                  >
                  > poniżanie ludzi o innym spojrzeniu na sprawę? Ogłaszanie swego nieomylnego,
                  > autokratycznego poglądu i żądanie zaakceptowania go pod ukrytą groźbą
                  > napiętnowania i wyszydzenia kogoś, kto inaczej na to patrzy?
                  > Czy sądzisz, że to właściwy arsenał środków do sprawowania władzy?
                  > A ty? Z jakiego powodu dyskredytujesz moje społeczne poglądy jako "wredne"?
                  > Znasz je? Nie ujawniałam ich tutaj - to tylko moja sprawa. Apelowałam jedynie
                  o
                  >
                  > opanowanie emocji, o poszanowanie induwidualności w myśleniu, o spokojną
                  > wymianę myśli i poglądów. Stać cię na to?

a poglądy wpierające ten cały burdel , to przepraszam , ale
                  nie moge mieć dla nich poszanowania .

myli pani poglady z propagandą . mozemy powymieniać się pgladami .
                  niech nie wciska mi pani propandy nazywajac to "poglądami" .
        • unsatisfied6 wiek kompletnie nie ma znaczenia 06.03.04, 08:41
          Gość portalu: Jan napisał(a):

> Czy naprawdę wierzysz że to szyld SLD okrywa ludzkie słabości, zakłamanie
          > pruderię, zezwierzęcenie. To samo jest w pozostałych ugrupowaniach. Jedyna
          rada
          >
          > postawić na młodych. Wymienić natychmiast Millerów, Kwaśniewskich, Glempa i
          > innych wizjonerów naszego polskiego piekiełka. Niestety nie oddadzą tego
          miodku
          >
          > dobrowolnie. Ale nie takie bastiony padały.

już nie raz rzucano hasło "stawiamy na młodzież" . jakby nie było , swojego
          czasu dotyczyło to również i rodziny Kwaśniewskich i wielu innych .
          nieraz to szeregi SLD zostały zasilane przez "młodzież" .

postawić można jedynie na uczciwość , solidność , kompetencje i wrażliwość
          społeczną . wiek kompletnie nie ma żadnego znacznia .
    • Gość: pizarro Jakubowska to taki typowy sld'up'owski mutant IP: *.torun.mm.pl 06.03.04, 13:54
      klon typowy dla sld to ktoś na obraz ipodobieństwo millero-leppero=poli, tylko
      agresywnie narzucający sie opinii publicznej. jakubowska jest takim mutantem
      lewicy, raczej lewizny polityvznej ,wyhodowany na ul. rozbrat. reszta sld
      niczym sie nie rózni;poparzcie na bydgoskich;gruszka, bankowska,były prezydent;
      a torun;wenderlich,lewandpwski to taka ekipa do zozszrpywania resztek co
      zostało z Polski.Jakubowska po prosu b, rzuca sie w oczy gdyż gra codziennie w
      telenoweli znanego rezysera Miczurina "leszek i gruszki na wierzbie"
      tyle ile buty, chamstwa, drwiny dla prawdy ma w sobie jakubowska ma całe sld,
      partia typowo marksistowsko-leninowska
      • unsatisfied6 prawie ze wszystkim się zgadzam 07.03.04, 10:34
        Gość portalu: pizarro napisał(a):

> klon typowy dla sld to ktoś na obraz ipodobieństwo millero-leppero=poli,
        tylko
        > agresywnie narzucający sie opinii publicznej. jakubowska jest takim mutantem
        > lewicy, raczej lewizny polityvznej ,wyhodowany na ul. rozbrat. reszta sld
        > niczym sie nie rózni;poparzcie na bydgoskich;gruszka, bankowska,były
        prezydent;
        > a torun;wenderlich,lewandpwski to taka ekipa do zozszrpywania resztek co
        > zostało z Polski.Jakubowska po prosu b, rzuca sie w oczy gdyż gra codziennie
        w
        >
        > telenoweli znanego rezysera Miczurina "leszek i gruszki na wierzbie"
        > tyle ile buty, chamstwa, drwiny dla prawdy ma w sobie jakubowska ma całe
        sld,
        >
        > partia typowo marksistowsko-leninowska

ze wszystkim się zgadzam , lecz nie z ostatnim .
        daleko mi od pogladów marksitowskich , choć uważam że
        mozna w nich znaleźć wiele cennych rzeczy .

szanuję ludzi o prawdziwych poglądach lewicowych i
        uważam , że tacy też powinni być w rządzie . ci
        co są w rządzie reprezentują lewaków nie lewicę -
        włącznie z Lepperem . zajmują miejsca w rządzie,
        i "prawica" i "lewica" stanowiąc pozory demokarcji
        i nie dajac możliwości rozwoju prawdziwym partiom
        lewicowym i prawicowym . stanowią jedno ugrupowanie
        lewaków . widać jak się wspierają .

czy mozna np zrozumieć Kaczyńskiego
        wspierającego swoim autorytetem wybór Kwaśniewskiego
        na prezydenta . czym uzasadnić sprzeciw samoobrony
        i późniejsze nie pojawienie się na głosowaniu
        ( ich sprzeciw był kompletnie wirtualny ) .
        czym można uzasdnić dziwne wpieranie planów
        SLD przez PO ? mało , PO twierdzi , że poprze
        ale gdy to będzie jeszcze gorsze i bardziej prostackie .
    • Gość: sawer Re: Jakubowska RAK Narodu Polskiego! IP: 12.0.249.* 06.03.04, 16:33
      Gość portalu: Sceptyk napisał(a):

> Chyba wszyscy w tym głupim Kraju oszaleli że nie mogą sobie poradzić z
      > grającą i drwiąca ze wszystkich i ze wszystkiego kobietą kiedy tysiace
      > młodych absolwentów uczelni, mądrych, wykształconych pozostaje bez pracy i
      > zasiłków. Brakuje Dzierżyńskiego. Nawet Leper jest za słaby aby pościnać te
      > głupie łby.

co ma piernik do wiatraka?
    • Gość: lek Re: Jakubowska RAK Narodu Polskiego! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 10:38
      gangrena
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka