basia 11.03.04, 15:24 zassysa co się da, tworzy byle co, byle dużo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbulwersowany sledz(i)ona 11.03.04, 20:53 basia napisała: > zassysa co się da, tworzy byle co, byle dużo. kto dłuzej wytrzyma? ciekawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: sledz(i)ona 11.03.04, 22:00 Jestem cyborgiem. Pasuje do postów? hhe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn przeciez znasz odpowiedz 11.03.04, 22:40 MY -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Zmodyfikowana śledziona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:38 brak elementarnej wiedzy to bardzo pozyteczny organ wytwarzajacy przeciwciala (immunoglobiny) do walki z chorobami zakaznymi takimi jak swinka a zmodyfikowana wytwarza ich szczegolnie duzo Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Zmodyfikowana śledziona 11.03.04, 22:45 Tak.Ja w temacie immunosupresji, immunologii ,diuretyków,cytostatyków, itd jestem prawie ekspertem. Nie wgłebiajmy sie w jakas tam sledzione,bo od razu czuje sie chory. Brrrr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Zmodyfikowana śledziona 11.03.04, 23:13 szwankuje Ci ten organ? nie przejmuj sie mozna doskonale zyc bez niego mam w swoim otoczeniu taki przypadek, juz 11 lat naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Zmodyfikowana śledziona 12.03.04, 00:13 no, czy tak doskonale to nie powiadzialabym, ale zyc sie da niemniej jednak - lepiej ze sledziona, niz bez nie to, co hemoroidy np... takich, to sie trza pozbywac, łabłąkaja sie i w ogole fe... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Zmodyfikowana śledziona 12.03.04, 09:49 Gość portalu: Ted? napisał(a): > brak elementarnej wiedzy > to bardzo pozyteczny organ wytwarzajacy przeciwciala (immunoglobiny) do walki z > chorobami zakaznymi takimi jak swinka > a zmodyfikowana wytwarza ich szczegolnie duzo brak elementarnej umiejętności czytania ze zrozumieniem - Zmodyfikowana ta śledziona... Ps. taka sobie komórka też jest pożyteczna, chyba że zacznie się niekontrolowanie rozmnażać w postać popularnie zwanego raka. Odpowiedz Link Zgłoś