Dodaj do ulubionych

Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń.

22.06.10, 12:11
Jeśli PO zdobędzie w Polsce monopol władzy, to pod tym "światłym przewodem" nasze miasto będzie nadal lekceważone! Toruńscy działacze PO już tego dowiedli i pod tym względem nic się nie zmieni, będzie jeszcze gorzej.
Panowie Całbecki, Lenz, Wyrowiński i inni z Torunia kpią sobie w żywe oczy z Bydgoszczy, na każdym kroku ją dyskredytując, w dodatku przy całkowicie biernej postawie Olszewskiego, Piotrowskiej, a nawet samego Wojewody Bruskiego.
Sądzę, że czas z tym skończyć i wysłać do pana Tuska wyraźne ostrzeżenie.
Ja właśnie tak zrobię - w drugiej turze zagłosuję na Kaczyńskiego, choć w pierwszej poparłem Komorowskiego!
Czekamy na wyraźną reakcję z Warszawy - jaka ma być rola największego miasta naszego regionu, Bydgoszczy, w przyszłym "rozdaniu", już po wyborach!? Skąd będzie przyszły Marszałek województwa, itd.?
Jeśli KONKRETNEJ odpowiedzi nie poznamy, to wielu z nas na Komorowskiego głosu nie odda.
Obserwuj wątek
    • koryfeus Re: Głosując na Kaczyńskiego głosujesz na Rydzyka 22.06.10, 12:17
      ,
    • kaza12 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 12:23
      Powiedz to jeszcze elektoratowi z Bydgoszczy.Zobacz jak wywindował PO w tych
      wyborach.Myślisz że będzie inaczej podczas wyborów Prezydenta Bydgoszczy??.Nie
      sadzę aby było inaczej.W Bydgoszczy mieszka ciemnogród ,który uwielbia być
      czyścibutem i poddanym,!!!---A kto będzie tym Prezydentem to już sobie sam
      odpowie każdy z osobna.Grupa frustratów i inaczej myślących z tego forum nic nie
      zmieni!
      • terrek Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 12:33
        kaza12 napisał:

> Powiedz to jeszcze elektoratowi z Bydgoszczy.Zobacz jak wywindował PO w tych
        wyborach.Myślisz że będzie inaczej podczas wyborów Prezydenta Bydgoszczy??.Nie
        sadzę aby było inaczej.W Bydgoszczy mieszka ciemnogród ,który uwielbia być
        czyścibutem i poddanym,!!!---A kto będzie tym Prezydentem to już sobie sam
        > odpowie każdy z osobna.Grupa frustratów i inaczej myślących z tego forum nic
        nie zmieni!<

Już od razu zakładając, że się nic nie zmieni, będziemy robić potworny błąd.
        Trzeba próbować. Wiem, że pojedyncze głosy niewiele znaczą, ale nawet i ten
        symboliczny wymiar ma sens. Ja tak właśnie zrobię - czekam na sygnał od PO co z
        przyszłą rolą Bydgoszczy. Mam zresztą nadzieję, że Komorowski wreszcie raczy się
        u nas pojawić i wysłuchać tego, co mamy mu do powiedzenia. Bo co, mamy nadal
        godzić się na tak jawną niesprawiedliwość?
        Niech więc mój głosik będzie mało warty, ale przynajmniej będę spał spokojniej,
        że ręki do poniżania mojej małej ojczyzny nie przyłożyłem.
        A poza tym, osobiście znam wiele osób, które myślą - i zrobią - tak jak ja.
        Zagłosuję na Komorowskiego, jak zobaczę, że PO na Bydgoszczy też zależy. Za
        wiele chyba nie żądam, prawda? Tylko szacunku i należnej naszemu miastu roli w
        regionie - A NIE MARGINALIZACJI!
        • kaza12 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 12:43
          Kol TY jeszcze wierzysz w to co mogą zaproponować ludzie wywodzący się z PO
          ???....Robisz sobie jeszcze nadzieje że ktoś tam może coś tam powiedzieć ,a to
          coś będzie mile dla Twojego ucha i pójdziesz za ciosem oddając swój głos.Mało
          Cię jeszcze doświadczyło życie chyba??.Nie wiesz na co są skłonni iść tacy
          ludzie aby coś ugrać .Potrafią niszczyć swoje korzenie z których się wywodzą
          ,niszczyć swoją tożsamość ,aby coś zyskać li tylko dla siebie i coś ugrać.Oni
          już mieli swoje 5 min . A wykorzystali je tylko dla swoich niecnych
          partykularnych czynów ,aby obstawić swoje dupsko.Nigdy już ani PO i PIS.Głosując
          na nich każdy Bydgoszczanin musi sobie zdawać sprawę ,że robi to w interesie
          Torunia i w interesie sprowadzenia Bydgoszczy do parteru!!
          • thomas-3 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 13:31
            Ludzie - zobaczcie ostatnie wyniki wyborcze. Zamiast PO dac ostrzezenie i czerwona kartke, bydgoszczanie tlumnie oddali glosy na PO i tym samym potwierdzili i zaakceptowali miedzy innymi aktualna polityke regionalnej PO wobec naszego miasta i jej dalsza marginalizacje. Bydgoski ciemogrod ma za nic problemy tego miasta i podziekuja nawet temu kto napluje im w twarz. Taka jest niestety prawda
            • kaza12 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 14:00
              Kol zobacz moje wcześniejsze posty!--do czego sprowadzają się.Ludzie w
              Bydgoszczy podniecają się jak są ubezwłasnowolnieni na swoje żądanie.Ich to
              mało co obchodzi czy są czyścibutem kogoś i myją po kimś talerze.Ich zadawała
              tutaj ,kwiatek ,tam kwiatek,stanie w korkach ,sklep na sklepie i ładny uśmiech
              ,jak i pęczki wirtualnych inwestycji.Tak nie wiele im potrzeba do orgazmu.A za
              kilka m-cy wybory i zapewne ten fakt potwierdzą.DOMBROWICZ DOZGONNYM PREZYDENTEM
              BYDGOSZCZY!!
              • frych47 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 14:11
                Wierzę, że tylko PO mając pełną władzę jest w stanie zmienić ten chory układ w
                naszym regionie.Dlatego tylu Bydgoszczan głosowało na B.Komorowskiego.
                Wierzę w prawdziwego Bydgoszczanina Pawła Olszewskiego oraz Radosława Sikorskiego.
                • kaza12 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 14:14
                  Oni już mieli swoje 5 minut i co zrobili dla Bydgoszczy???.A zrobili to że ta
                  Bydgoszcz jest pod kuratelą Torunia,i bez wiedzy Torunia pierdnąć nie może--tyle
                  zrobili!!!!!
                • alusiaaz Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 16.02.15, 11:47
                  Jak wierzysz to będziesz pracował dłużej o dwa lata jak dożyjesz . Cały rząd obecny (oprócz dwóch posłów jeden z pis drugi nie zrzeszony) zafundował żydowskim rodziną zadość uczynienie za holokaust i stalinizm po 400 zł miesięcznie do końca życia i te dwa lata będziemy pracować na nich a nie na swoje emerytury . SKANDAL ABY POPIERAĆ TAKI RZĄD
              • ka_zet Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 14:17
                kaza12 napisał:

> Ludzie w
                > Bydgoszczy podniecają się jak są ubezwłasnowolnieni na swoje żądanie

Musi ci się bardzo źle chodzić po ulicach, jak się stykasz z tym przypadkowym
                społeczeństwem.
                • kaza12 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 14:24
                  Kol z korzeniami wywodzącymi się z Ratusza---ka_zet---nie chce z Tobą
                  polemizować.Z Tobą rozmowa sprowadza się do wykładni jak bym prowadził
                  konwersacje ze świecznikiem ratuszowym. Jest mi to zbyteczne.
                  • ka_zet Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 14:35
                    kaza12 napisał:

> Kol z korzeniami wywodzącymi się z Ratusza

"Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego..."

> Z Tobą rozmowa sprowadza się do wykładni jak bym prowadził
                    > konwersacje ze świecznikiem ratuszowym. Jest mi to zbyteczne.

O na pewno, pisanie elaboratów o złej władzy, przypadkowym społeczeństwie i
                    spiskującym Toruniu jest znacznie łatwiejsze niż polemika.
    • byd3 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 22.06.10, 16:12
      populizm
      Co ma wspólnego Lenz z Komorowskim?
      Trzeba było głosować na Napieralskiego, ale istoty ciemne, niemądre jak
      zwykle na Komorowskiego lub Kaczynskiego.
      Jak by wygrał Napieralski to by było dobre dla Bydgoszczy bo nasze
      miasto jest bastionem lewicy.
      Precz z PO i PIS-em
      www.bydgoszcz.rox.pl/
    • bydziooutsider Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 24.06.10, 05:58
      Ale głosując na Kaczyńskiego - tym bardziej! A to, że mamy kiepskich
      posłów, to nasza wina, ale to da się zmienić w najbliższych wyborach
      parlamentarnych. Tylko nie podejmujmy decyzji, o tych coś tam wiem,
      gęby znane z TV, to postawię krzyżyk!
      • fus-1 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 24.06.10, 09:42
        A jest taka prawda.Tacy posłowie jakie społeczeństwo.Ci posłowie właśnie się
        wywodzą z tego społeczeństwa.A jakie ono jest każdy widzi...
    • alusiaaz Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 16.02.15, 11:22
      Musisz być w przedziale wiekowym 25 - 40 lat , Ja też byłem zwolennikiem tego naszego prawa co nam wpajali , Tylko to co oni mówią a co robią jest dalekie od prawdy a nawet może powinno być podciągnięte pod Trybunał .Co do pis to te same ludzie tylko graja w kabarecie . Dużo krzyczą jak nie są przy władzy , przecież już rządzili . Rozważam za poparciem Pani Ogórek lub Pawła Kupisa . Nie byłem za komuną ale jakby ja poprawił dał zielone światło prywatyzacji i zmienił prawo karne kontrowersyjne skazania to byłoby lepsze niż demokracja bo w demokracji trzeba się urodzić a nie przemalować .
      Rolnik z łódzkiego .
    • zintegrowany31 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 16.02.15, 11:39
      Takich "Tymińskich" nazbierali na kandydatów na prezydenta RP aby na pewno wygrał Komorowski. Jeszcze się wybory nie zaczęły a już wszystko mają poustawiane swoimi machlojkami.

Tylko Paweł Kukiz
      • szwederowski_melepeta Paweł Kukiz dziś 20 :00 17.02.15, 19:30
        zintegrowany31 napisał(a):

>... Tylko Paweł Kukiz

Paweł będzie za pół godziny u Moniki Olejnik w "Kropce nad i"
        • szwederowski_melepeta Re: Paweł Kukiz dziś 20 :00 17.02.15, 20:27
          Według mnie pan Paweł słabo wypadł w tej rozmowie.
          Mówił, żeby "zmieńmy wewnętrzne prawo w Polsce".
          Polityk z niego jak......... trąba :) Nie wie o czym mówi.
          • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Paweł Kukiz dziś 20 :00 17.02.15, 20:29
            szwederowski_melepeta napisał:

> Według mnie pan Paweł słabo wypadł w tej rozmowie.
            > Mówił, żeby "zmieńmy wewnętrzne prawo w Polsce".
            > Polityk z niego jak......... trąba :) Nie wie o czym mówi.
            >
            Juz nie żałuję,że nie oglądałem :)
            • szwederowski_melepeta Re: Paweł Kukiz dziś 20 :00 17.02.15, 20:42
              Nie odpowiadaj "cytując".
              Będę wdzięczny.
              • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Paweł Kukiz dziś 20 :00 19.02.15, 08:27
                szwederowski_melepeta napisał:

> Nie odpowiadaj "cytując".
                > Będę wdzięczny.
                >

Obiecuję,że nie będę.
            • alusiaaz Re: Paweł Kukiz dziś 20 :00 18.02.15, 19:39
              Właśnie mamy taki naród jak polityk dobrze gada to go wybierają . Ile jeszcze trzeba ten naród uczyć , że ta krowa co dużo ryczy mało mleka daje .
              Nie słyszałem rozmowy Pana Pawła ale odsyłam na YouTube młodzież kontra Kukiz może zrozumiesz .
            • zintegrowany31 Re: Paweł Kukiz dziś 20 :00 19.02.15, 09:38
              bydgoszczanin_z_lesnej napisał:

> Juz nie żałuję,że nie oglądałem :)

www.youtube.com/watch?v=ifzsvCwtzCc
              • szwederowski_melepeta Re: Paweł Kukiz dziś 20 :00 19.02.15, 10:22
                To nie jest to co było we wtorek
    • frych47 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 16.02.15, 14:00
      Trzeba przyznać, że gość (terrek) 10 lat temu przewidział to co się teraz sprawdziło.
      • frych47 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 16.02.15, 14:02
        frych47 napisał:

> Trzeba przyznać, że gość (terrek) 10 lat temu przewidział to co się teraz spraw
        > dziło.
        >
        błąd: powinno być 5 lat temu jak utworzył ten wątek.
    • mimowszystkolubietorun Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 16.02.15, 18:13
      Kompletnie się z Tobą nie zgadzam. Wybór prezydenta Polski to nie jakieś tam wybory lokalne w których jakbyś nie głosował i tak wybrani zostaną ci, którzy mają być wybrani. Taka jest ordynacja. Mamy przecież radnych wybranych 600 głosami. Nie ma alternatywy dla Komorowkiego. Widziałeś jak każdą wypowiedź kończył Duda? Mi to jego spojrzenie i omiatanie sali z podniesioną brodą przypomina pewnego przywódce z lat 300. Sam sobie dopowiedz kogo. Toruń nie ma tu nic do rzeczy a już na pewno nie wataszkowie z PO.
    • mimowszystkolubietorun Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 16.02.15, 18:13
      Kompletnie się z Tobą nie zgadzam. Wybór prezydenta Polski to nie jakieś tam wybory lokalne w których jakbyś nie głosował i tak wybrani zostaną ci, którzy mają być wybrani. Taka jest ordynacja. Mamy przecież radnych wybranych 600 głosami. Nie ma alternatywy dla Komorowkiego. Widziałeś jak każdą wypowiedź kończył Duda? Mi to jego spojrzenie i omiatanie sali z podniesioną brodą przypomina pewnego przywódce z lat 300. Sam sobie dopowiedz kogo. Toruń nie ma tu nic do rzeczy a już na pewno nie watażkowie z PO.
    • szwederowski_melepeta Pan prezydent będzie o 20:00 16.02.15, 19:31
      Pan prezydent będzie o 20:00 u pani Moniki Olejnik.
      Stacja znana, nie reklamuję :)
    • zintegrowany31 Re: Głosując na Dudę, głosujesz na Toruń 21.02.15, 06:12
      Powiem więcej , głosując na Dudę także głosujesz na Toruń.
      • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Głosując na Dudę, głosujesz na Toruń 21.02.15, 14:35

> Powiem więcej , głosując na Dudę także głosujesz na Toruń.
        >

To Duda też z Torunia,ze nie można na niiego głosować ?A, białych myszek ile kolega widzi ?
      • szwederowski_melepeta Re: Głosując na Dudę, głosujesz na Toruń 21.02.15, 14:48

> Powiem więcej , głosując na Dudę także głosujesz na Toruń.
        >

Precz z komuną!
    • zintegrowany31 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 27.03.15, 18:22
      niezalezna.pl/65512-manipulacja-portalu-gazetapl-zobacz-co-robia-dopomoc-komorowskiemu
      • belphegor-pisu Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 27.03.15, 23:11
        Daruj sobie wysokoudekorowany wPiSywaczu z cytowaniem portali dla pisowskich oszołomów.
        • zintegrowany31 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 28.03.15, 06:28
          Żadna Duda tylko od samego rana
          Paweł Kukiz jest w stanie kruszyć beton.
          • zintegrowany31 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 28.03.15, 09:11
            Na żadną Dudę ani na żadnego Ogórka tylko na Pawła Kukiza.
            • zintegrowany31 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 28.03.15, 09:18
              Komorowskiego już nie będę krytykować bo to jest idol mojej żony.
              Paweł Kukiz awansuje do drugiej tury.
              • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 28.03.15, 10:07

> Komorowskiego już nie będę krytykować bo to jest idol mojej żony.
                > Paweł Kukiz awansuje do drugiej tury.
                >

No, to masz "mondrom" żonę :))))))))))))
                • belphegor-pisu Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 28.03.15, 12:40
                  Nie każda żona ma takie szczęście jak twoja, mieć za męża wysokoudekorowanego połetę i tfurcę.
          • belphegor-pisu Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 28.03.15, 12:42
            O 6:28 musiałeś się wPiSać? Kosma Leń-Złotowski zadzwonił? Pamiętaj, że są jeszcze inne rzeczy w życiu jak wPiSywanie się na wybiórczej.
            • zintegrowany31 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 28.03.15, 14:45
              PO przestawieniu zegarków jeszcze krócej pośpisz.
              • belphegor-pisu Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 28.03.15, 19:02
                Nie myl mnie z sobą całodobowy wPiSywaczu.
                • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 28.03.15, 19:08
                  Gdzie się zaszył towarzysz Andrzej ?
                  • zintegrowany31 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 28.03.15, 19:51
                    Jak tam było na spotkaniu z Pawłem Kukizem?
                    • belphegor-pisu Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 29.03.15, 10:51
                      Ale ci zrobiono znowu zaszczyt. Twój wpis o czasie letnim wylądował na oślej ławeczce. Przekazuję ci szczere gratulacje!!!
                    • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 29.03.15, 11:09

> Jak tam było na spotkaniu z Pawłem Kukizem?
                      >
                      Nie wiem bo to typ nie z mojej bajki , jak chcę się pośmiać to włączam TVN.
                      Kukiz to zle pachnący pionek ! Tyle......
                      • zintegrowany31 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 29.03.15, 11:31

> zintegrowany31 napisał(a):
                        >
                        > > Jak tam było na spotkaniu z Pawłem Kukizem?
                        > >
                        > Nie wiem bo to typ nie z mojej bajki , jak chcę się pośmiać to włączam TVN.
                        > Kukiz to zle pachnący pionek ! Tyle......

Nie kłam bo byście go do siebie nie zapraszali
                        nowosci.com.pl/330479,Spotkanie-z-Pawlem-Kukizem-kandydatem-na-prezydenta.html
                        • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 29.03.15, 15:09
                          nie zapraszam do siebie takich glinianych kolesi.
                          A jak tam twoja zona? dalej zachwycona kukizem i słomką ?
                          • belphegor-pisu Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 29.03.15, 15:16
                            Miałbyś okazję podrawania mu jednego ze swych dzieł, jak np.: "Niezależne inicjatywy obywatelskie i społeczno-kulturalne bydgoskiej młodzieży w latach 1979-1989". Zrobiłoby to na nim ogromne wrażenie.
                            • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 29.03.15, 15:33
                              czy mógłbyś popatrzeć w lustro i odpowiedzieć czy widzisz tam białe myszki albo mózg szympansa dla twojej główki ?
                              • belphegor-pisu Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 29.03.15, 18:10
                                Co? Znowu cały nakład wysprzedany? No to podaruj mu album połezji "Noc jak dzień".
    • lilith70 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 30.03.15, 10:12
      Taaa a głosując na Dudę lub inną paskudę zapewnisz kujawsko-pomorskiemu dobrobyt? Wiekszej bzdury nie słyszałam. Od Prezydenta to akurat mało co zależy i raczej w sprawach regionalnych veta nie stawia.
      • zintegrowany31 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 30.03.15, 11:24
        lilith70 napisał(a):

Od Prezydenta to akurat mało co zależy i racz
        > ej w sprawach regionalnych veta nie stawia.

Jak rządzą swoi to siedzi cicho i wszystko podpisuje a jak rządzi opozycja to przeszkadza i vetuje.
        • lilith70 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 30.03.15, 11:38
          Taaa jasne, nie ma nic innego do pracy tylko vetowanie i to spraw dotyczących jakiśtam śmiesznych regionów, jakim jest kujawsko-pomorskie. Takie tematy jak ten są śmieszne i aż ulewa się z nich agitacja do głosowania na jedynych słusznych i prawych, nic więcej. A niestety jak dla mnie obie opcje są już spalone i do wywalenia do kosza. Nie sprawdzili się ani jedni, ani drudzy. Ich czas minął.
          • fryzjer_lysych Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 30.03.15, 16:49
            Ich czas minął, ale twój zaczął się wczoraj.
            • lilith70 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 30.03.15, 18:10
              Na forum hahahahaha
              • fryzjer_lysych Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 30.03.15, 22:27
                Ciężko dzisiaj pracujesz, Kosma Leń-Złotowski podwoił normę?
                • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 31.03.15, 16:45
                  fryzjer_lysych napisał:

> Ciężko dzisiaj pracujesz, Kosma Leń-Złotowski podwoił normę?

Mi płaci ktos inny :)
                  • lilith70 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 31.03.15, 18:08
                    Mi w naturze.... Dostaje kilo kaszanki na tydzień...a Tobie kasę daje? A to drań! Kobiety zawsze są wykorzystywane :( Muszę wstąpić do partii feministek ! >:(
                    • belphegor-pisu Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 31.03.15, 18:49
                      Będziesz pierwszą tak wysokoudekorowaną łysą feministką. Może zorganizujesz jakieś koło modlitewne?
                    • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 31.03.15, 18:52
                      lilith70 napisał(a):

> Mi w naturze.... Dostaje kilo kaszanki na tydzień...a Tobie kasę daje? A to dra
                      > ń! Kobiety zawsze są wykorzystywane :( Muszę wstąpić do partii feministek ! 
                      > 2;:(

czepiasz sie
                      • belphegor-pisu Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 31.03.15, 18:54
                        Twoje ulubione zajęcie, dyskusje z samym sobą.
                      • lilith70 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 31.03.15, 21:41
                        No czepiam, czepiam bo od tej kaszanki niedługo będę murzynką! A rasiści nie spią :P
                        • belphegor-pisu Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 31.03.15, 22:45
                          Cały czas jesteś i pozostaniesz 3671 bajtowym mitomanem, połetom, tfurcom oraz posiadaczem upragnionego i oczywiście ciężko zapracowanego Nikona F4S.
                        • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 01.04.15, 09:06
                          lilith70 napisał(a):

> No czepiam, czepiam bo od tej kaszanki niedługo będę murzynką! A rasiści nie sp
                          > ią :P

Zacznij jeść twarożek ze śmietaną , nie stracisz koloru.
                          • lilith70 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 01.04.15, 14:34
                            O! :-O Dobra myśl!
    • zintegrowany31 Re: Głosując na Komorowskiego, głosujesz na Toruń 21.04.15, 19:51
      Prezydent na budowie trasy Toruń Poznań.
      bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,17792317,Prezydent_Komorowski_na_obwodnicy_Inowroclawia__ZDJECIA_.html#BoxLokBydImg
    • zintegrowany31 Jak u Barei. 22.04.15, 14:22
      www.wykop.pl/ramka/2508273/komorowski-odwiedzil-udawana-budowe-obwodnicy-wideo-zdjecia-i-swoj-wykop/
      • zintegrowany31 Kabaret 22.04.15, 14:41
        www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1398350267&feature=iv&src_vid=-ganhAHlAkk&v=zo0yBhkTzPw
        • belphegor-pisu Re: Kabaret 22.04.15, 17:44
          Jesteś pewny ,że ten filmik to nie manipulacja?
      • belphegor-pisu Re: Jak u Barei. 22.04.15, 17:56
        Na forum "Kraj" podpisujesz się jako tw_wielgus, multinicowy wPiSywaczu.
        • zintegrowany31 Re: Jak u Barei. 22.04.15, 18:21
          belphegor-pisu napisał:

> Na forum "Kraj" podpisujesz się jako tw_wielgus, multinicowy wPiSywaczu.

wPISdu z tym tylko Paweł Kukiz pozamiata.
          • zintegrowany31 Re: Jak u Barei. 22.04.15, 18:28
            Będę musiał poszukać w piwnicy moją rurkę miedzianą, rząd potrzebuje kasę na airbusy.
            • belphegor-pisu Re: Jak u Barei. 22.04.15, 22:31
              A co z Nikonem F4S?
              • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Jak u Barei. 24.04.15, 20:39
                belphegor-pisu napisał:

> A co z Nikonem F4S?

A, znasz młodego Jasińskiego ?
                • zintegrowany31 Re: Jak u Barei. 25.04.15, 09:27

> belphegor-pisu napisał:
                  >
                  > > A co z Nikonem F4S?
                  >
                  > A, znasz młodego Jasińskiego ?

Znam, to jest syn starego Jasińskiego.
                  • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Jak u Barei. 25.04.15, 10:16

> bydgoszczanin_z_lesnej napisał:
                    >
                    > > belphegor-pisu napisał:
                    > >
                    > > > A co z Nikonem F4S?
                    > >
                    > > A, znasz młodego Jasińskiego ?
                    >
                    > Znam, to jest syn starego Jasińskiego.
                    >
                    Nie, to nie ten. Ty myslisz o tym spod Szubina...........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka