Dodaj do ulubionych

ZAWISZY NIE ODDAMY!!!

• Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 11:27
      no działacze mają mocne papiery, wypuszczają najlepszych zawodników. Chyba nie
      wiedzą, że na wiosne muszą się bronić przed spadkiem. Kiedys juz pisałem , że z
      mysleniem u nich nie najlepiej, a oni robią wszystko, żeby potwierdzić moje
      słowa::::::((((((
      • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 10.12.01, 08:24
        Może po komunalizacji będzie lepiej, ale połowe działaczy trzeba wysłać na
        emeryturę i zatrudnić młodych prężnych i do tego bogatych ludzi, najlepiej ze
        znajomościami politycznymi.
        • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 18:32
          Czterech piłkarzy FUZJI jest na testach. Bilski, Szeremet, Kozłowski i
          Łukaszewski. Jak tych piłkarzy nie zobaczę wiosną to zaczynam chodzić na
          szachy i warcaby. Najbardziej będzie mi brakowało oczywiście Łukaszewskiego.
          Bez niego obrona to będzie parodia. A może działacze pojadą na testy. Tylko kto
          ich zaprosi: może Marian Dziurowicz
          Z komunalizacją też nie jest za wesoło. Negocjacje utkwiły w martwym punkcie. A
          czasu k.... co raz mniej.
          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 19:41
            ŻEBY POPRAWIC HUMOR - NA ONECIE WYCZYTAŁEM, ŻE DAREK PASIEKA ZOSTAŁ WYBRANY
            DO "11 KOLEJKI" 2.BUNDESLIGI. GOŚĆ MA JUŻ 36 LAT, ALE JAK WIDAĆ -PEŁEN
            PROFESJONALIZM W PODEJŚCIU DO ZAWODU. A JESZCZE NIE TAK DAWNO PODPORA NASZEGO
            ZAWISZKI W 1 LIDZE...
            • Gość: UMK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hacker.komp.pl 11.12.01, 20:27
              Studenci tez kibicuja Z.POZDRO Z TORUNIA.WKS
              • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 12.12.01, 15:18
                W "Wyborczej" zamieszczono kolejne wiadomości na temat odejścia zawodników z
                drużyny. To mnie jeszcze tak nie zdenerwowało jak informacja, że zawodnicy nie
                mają podpisanych kontraktów z klubem i każdy może sobie ich wziąść za bezcen
                czyli za tyle na ile wyceni ich PZPN. Kurwica mnie bierze.
                • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 18:25
                  A Kuźniacki mówi, że "Jak Odra Wodzisław będzie chciała naszego piłkarza, to
                  sobie weźmie" . To łajza, co ci działacze robią. A piłkarze grają bez
                  kontraktów? Co to jest za burdel? Czy to wojsko? Mam to powoli w dupie.
                  Ale jak już kiedyś wspominałem..............]
                  Adam Małysz jest najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 14:25
                    PAWSON DZIWIŁEŚ SIĘ KIEDYŚ MOJEJ ANTYPATII, A NAWET WROGOŚCI DO TZW. DZIAŁACZY.
                    Z CZASEM SAM WIDZISZ , CO Z NICH ZA LUDZIE. MOŻE JAKIŚ LZS MOGLIBY PROWADZIĆ
                    (OBOWIĄZKOWO KICIŃSKI JAKO KIEROWNIK), ALE TO RACZEJ TEŻ BY SPAPRALI. GADAJĄC
                    TAKIE RZECZY KUŹNIACKI OŚMIESZA SIĘ JAKO PREZES KLUBU I TYLE.
                    • Gość: IREK G. Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 13:59
                      POWIEM WAM COS TAM COS TAM ale TYLKO ZAWISZA!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 20:01
                        Masz rację Maciej. I tak naprawdę mam już dość pisania o tych pingwinach. A
                        masz wiadomość od Łukaszewskiego, czy zostaje czy odchodzi? Ponoć słabo wypadł
                        na testach? Całe szczęście.
                        • Gość: n Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hacker.komp.pl 19.12.01, 20:39
                          Ludzie nie martwa sie ZAWISZKA I tak nigdy nie
                          zginie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 27.12.01, 10:38
                            Wesołych Świąt po Świętach.
                            • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:15
                              Wesołych, wesołych... gdzie są kibole Zawki? Wszyscy tak świętowali, że nikt
                              się nie wpisywał? Za chwilę Nowy Rok więc życzę sympatykom Zawiszy, by w 2002
                              roku działacze piłkarscy w Bydgoszczy w końcu albo zrezygnowali swych funckji
                              albo zabrali sie do roboty i powoli , z głową odbudowali futbol w naszym
                              mieście . Marzenia....????
                              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 12:21
                                WPISYWAĆ SIĘ NIE WPISYWAŁEM, BO ZŁAPAŁEM ROBOTE PRZED ŚWIĘTAMI I W DOMU BYŁEM
                                GOŚCIEM. PAWSON WYMYŚLIŁEŚ FAJNE ZYCZENIE - ŻEBY DZIAŁACZE ZREZYGNOWALI ZE
                                SWOICH FUNKCJI::::::::)))))))))TYLKO, ŻE NIE WIDZĘ NASTĘCÓW, BO WSZYSCY
                                NORMALNI PARĘ LAT TEMU MUSIELI OPUŚCIĆ KLUB, PONIEWAŻ SIĘ NIE PODOBALI TREPOM,
                                A WŁAŚCIWIE TREPOWI EDWARDOWI P. ZDRÓWKA W NOWYM ROKU!!!!!
                                • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 29.12.01, 20:33
                                  Moze my zostaniemy działaczami Zawiszy gorsi od trepów i innych bałwanów nie
                                  jesteśmy przecież!!!
                                  • bydek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 30.12.01, 13:51
                                    Gość portalu: Dcdam napisał(a):

> Moze my zostaniemy działaczami Zawiszy gorsi od trepów i innych bałwanów nie
                                    > jesteśmy przecież!!!

Jestem za wypierdolic trepow.Kibice powinni zostac dzialaczami.
                                    Zawisza Pany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    • Gość: Lesny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 16:53
                                      Pozdrowienia dla wszystkich wiernych kibiców Zawiszy. Wszystkiego dobrego na
                                      nowy rok. Może w tym cos sie ruszy. ZAWISZA BYŁ JEST I BĘDZIE!!!!! a my razem z
                                      Nim!!
                                      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 31.12.01, 17:28
                                        pamietajmy,ze zyjemy w kapitalistycznym systemie.patrzmy na wszystko realnie.
                                        co sie dzieje z wieloma klubami pilkarskimi w zach.europie,rowniez w anglii,i to
                                        do niedawna b.silnymi w europie?w tym systemie mozna sie wzbic,ledwo egzystowac,
                                        albo sie kompletnie zniszczyc.i w wielu wypadkach nie zalezy to wcale od
                                        dobrych intencji ludzi.co do mnie,to by bylo fajnie by w bydgoszczy powstala
                                        tylko jedna mysl-wszystkie pilkarskie sekcje polaczyc w jeden silny finansowo
                                        klub pilkarski[z kompletnie inna nazwa-by byla jednosc posrod tlumu].
                                        nad tym powinni pracowac wszyscy-konstruktywnie i z miloscia!!!!!!
                                        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 01.01.02, 10:52
                                          Wszystko ładnie i pięknie jeden klub wszystkie pieniądze idą na klub ale nazwa
                                          musi być Zawisza. Nie może być FC Bydgoszcz bo ta nazwa nie ma duszy, nie ma
                                          historii i tradycji. A Zawisza miał, ma, i będzie miał. Zawisza to klub z
                                          tradycją i duszą zarazem.
                                          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 02.01.02, 00:49
                                            czlowieku nie stoj w miejscu,bo sie okaze,ze sie cofasz milowymi krokami.to
                                            jest 21 wiek.idz za europa,czy nie zauwazyles pewnego pozbycia sie na zawsze?a
                                            bedzie tych pozbyc jeszcze wiecej.jak nie otworzysz oczu,to sie calkiem zagubisz
                                            • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 18:15
                                              W Bydgoszczy nie da się stworzyć jednego klubu piłkarskiego. Miasto jest
                                              podzielone, sympatie dla różnych klubów przejawiają nie tylko kibice, ale także
                                              politycy, działacze i sponsorzy. Bydgoszcz powinno stać na conajmniej dwa klubu
                                              silne finansowo i organizacyjnie.
                                              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 15:29
                                                NAJLEPIEJ JAKBY BYŁ TO ZAWISZA - KLUB PIŁKARSKI, A DRUGI KLUB TO HOKEJOWY BTH,
                                                BO LUBIĘ "KLEPE"::::::)))))))))))
                                                • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 08.01.02, 11:52
                                                  Co z tego że jest 21 wiek i co z tego, że idziemy do Europy. Rynkowo zastanów
                                                  sie co ty piszesz. Jak wejdziesz do Unii to zmienisz nazwisko? Nie zmienisz bo
                                                  to od lat Twoje nazwisko i nawet jak w Eurpie będzie jedena wielka narodowość
                                                  to dalej bedziesz miał swoje nazwisko. Pamiętaj o tym i pamiętaj, że Zawisza to
                                                  jest nazwa która będzie trwać przez cały czas.
                                                  • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 18:17
                                                    Własnie Rynkowo: Zawisza to jest historia, legenda. Ta nazwa nigdy nie powinna
                                                    zniknąć z mapy sportowej Polski. Nazwa Zawisza kojarzy się ludziom w całej
                                                    Polsce. Jeśli w Bydgoszczy to tylko Zawisza.
                                                    Maciej nieźle trafiłeś z BTH... Brakuje mi hokeja jak powietrza. Mogliby grać
                                                    nawet w słabym składzie, i tak by były jaja: jakaś bijatyka, lub kibole Zawki
                                                    na lodzie....
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 11.01.02, 16:50
                                                    pawson,ja cie dobrze rozumiem.musisz jednak przyznac,ze z czasem ida zmiany
                                                    i wielu sie to nie podoba.dlatego dochodzi nawet do niepotrzebnych wojen.
                                                    w europie maja inna forse,i tez wielu tego nie lubi.w niedalekiej przyszlosci
                                                    wladze nad swiatem obejmie onz,i prawie nikt w to teraz nie wierzy.dlatego i w
                                                    pilce,klubach oraz nastawieniu ludzi beda i musza byc korekty.jeszcze nie raz
                                                    sie przekonasz,a co do teraz,to uwaznie staraj sie wykorzeniac zasciankowy
                                                    nacjonalizm.i ciesz sie pilka wogole,niezaleznie kto ja kopie,byle to robil
                                                    od serca i dla rozweselenia oczu,jak crujf.
                                                  • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 19:29
                                                    Dla mnie Rynkowo zawsze będzie ważne kto będzie grał w piłkę. Ja czuję
                                                    przywiązanie i utożsamiam się z zawodnikami drużyny, której kibicuję. Dla mnie
                                                    nie jest najważniejsze widowisko, lecz zwycięstwo mojej drużyny, nawet po
                                                    słabej grze. Dlatego nie kibicuję drużynom Anwilu i Noteci - chociaż do
                                                    niedawna ich dopingowałem. Wszystko przez to, że w tych drużynach polscy
                                                    zawodnicy siedzą na ławce i nie odgrywają żadnej roli w zespole. Ale za to
                                                    widowisko ponoć jest lepsze niż z Polakami w grze.
                                                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 14:02
                                                    WCZORAJ W WIADIOMOŚCIACH SPORTOWYCH, MIGNĄŁ KOZŁOWSKI NA TRENINGU GROCLINU.
                                                    CIEKAWE CZY PUSZCZĄ GO Z RUDYM DO GRODZISKA???
                                                  • Gość: Bolek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl 17.01.02, 16:57
                                                    Jesli Pawson takie akcje na hokeju jak bitka, czy kibole na lodzie to dla
                                                    ciebie chlopie jaja, i jesli takich jak ty jest wiecej, to chyba jednak lepiej, ze
                                                    ten Zawisza jest w III lidze.
                                                  • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 19:09
                                                    Pierwszy plus dla działaczy bydgoskich w tym roku. Co do transferu Kozy i
                                                    Rudego, interesuje ich tylko transfer definitywny. Brzmi dobrze, oby tylko nie
                                                    było żadnych rat, kasa od zaraz i już. Ale nie sądzę, by doszło do tego
                                                    transferu, Groclin wzmacnia się znacznie lepszymi zawodnikami – ma przyjść do
                                                    Grodziska Sławek Wojciechowski.
                                                    Do Bolka – nie wiem czy byłeś kiedykolwiek na hokeju, bijatyki zawodników,
                                                    ostre wejścia to normalka. To jest hokej, a nie bierki
                                                  • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 22.01.02, 20:38
                                                    Ostatnio Zawisza grał w turniejach halowych ale wyniki osiągane nie pocieszają
                                                    mnie ani kibiców. Mam nadzieje, że jest to cisza przed burzą.
                                                  • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 18:54
                                                    Właśnie turnieje halowe pokazują jak wyszkoleni technicznie są piłkarze, a po
                                                    wynikach Zawiszy ... Oby w rundzie wiosennej było lepiej
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 02:23
                                                    chlopaki,co myslicie o nowych przepisach,majacych obowiazywac we wszystkich
                                                    ligach,we wszystkich 51 federacjach pilkarskich calej europy?chodzi o transfery
                                                    i o wystarczalnosc klubow.
                                                  • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 25.01.02, 20:06
                                                    Znacie juz wyniki losowania eliminacji Mistrzostw Europy w 2004. Myślę że
                                                    Polacy mają sporo szczęścia. Fajnie by było całą ekipą Zawki zawitać w Szwecji.
                                                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:03
                                                    W SZWECJI BYLIŚMY, DROGA IMPREZA. TERAZ COŚ TEŻ ZORGANIZUJEMY, PEWNIE WĘGRY
                                                    ALBO SAN MARINO. ZALEŻY OD TERMINARZA.
                                                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 12:59
                                                    ZAWISZKA W ZABRZU PRZEGRAŁ 12:8. W NIEDZIELE WALCZĄ Z POZNANIEM. RUDY MI PISAŁ,
                                                    ŻE JESZCZE NIE WIE GDZIE BĘDZIE GRAŁ, KLUBY ROZMAWIAJĄ:). OSTATNIO NIE
                                                    TRENOWAŁ, BO SIĘ TROCHĘ ROZCHOROWAŁ, ALE ZADOWOLONY JEST Z WARUNKÓW W GRODZISKU
                                                  • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 29.01.02, 13:47
                                                    Wkurzylem sie cholernie jak dowiedzialem sie, że Łuki i Koza odchodzi. Za Kozą
                                                    nie bede plakal. Ale Łuki to podstawa obrony i nie widze tej formacji bez
                                                    niego. Do tego Rzepa trenuje w Brodnicy, a żaden dzialacz nie ruszy dupy po
                                                    niego. Śmiechu warte.
                                                  • Gość: M&M Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.grodzisk-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 18:45
                                                    Pozdrawiamy wszystkich kibiców ZAWISZY!!!
                                                    P.S. Siedzimy teraz w Grodzisku w kawiarence internetowej i czytamy wasze
                                                    wpisy. Mamy nadzieję,że sytuacja w Zawce się polepszy i będzie wreszcie
                                                    normalnie.
                                                    Marciny.
                                                  • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 19:47
                                                    Pozdrowienia dla Marcinów. Trzymajcie się chłopaki. Życzę gry w I lidze -
                                                    powodzenia. Tylko jak zrobicie wielką karierę to pamiętajcie o swoim klubie i o
                                                    nas- kibicach Zawiszy.
                                                    Co do meczów kadry to poczekajmy na terminarz - ale dla mnie najbardziej
                                                    ciekawie zapowiada się konfrontacją ze Szwecją.
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 04:09
                                                    chlopcy czy widzicie co sie dzieje w szczecinie?szykuje sie nowy konkurent
                                                    w walce o druga lige.czy zawiszka da mu rade?
                                                  • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 04.02.02, 13:43
                                                    Pozdrowienia dla piłkarzy Zawiszy, miejmy nadzieje, że zobaczymy ich na
                                                    pierwszoligowych boiskach. Sparingi dość udane, ale sparingpartnerzy moło
                                                    wymagający. Niech się ta runda już zacznie bo nudno jest.
                                                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 15:12
                                                    SZCZEGÓLNIE ZAWISZA-ZAMEK GOŁAŃCZ????????? 2:3 :::(((
                                                  • Gość: DS Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.egb.pl 05.02.02, 15:46
                                                    Marciny! życzę Wam wszystkiego najlepszego, uważam że na waszym miejscu też bym
                                                    zaryzykował i przeszedł do Grodziska. Jednak jest jeden duży problem. Tam nie
                                                    ma zespołu rezerw!!! Jak wy to widzicie. Wiem, że wierzycie w występy w I
                                                    lidze, ale patrząc realnie troszkę trudno będzie wygryźć na dzień dobry
                                                    doświadczonych ligowych wyjadaczy. Ale może... oby.
                                                  • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 08:51
                                                    Czapka Stefek! Dobrze, że wpiszesz się od czasu do czasu na forum.
                                                    Co do Marcinów, to już są głosy, że prawdopodobnie wrócą. Niech najlepiej sami
                                                    piłkarze sie wypowiedzą.
                                                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 12:59
                                                    ZAWISZKA W ŁEB W KATOWICACH 12:8
                                                  • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 19.02.02, 17:03
                                                    Byłem w niedziele na sparingu z Mieniem Lipno. Mecz odbywał się pod dyktando
                                                    Zawiszy, lecz obrona jest tak dziurawa po odejściu Łukaszewskiego, że szkoda
                                                    gadać do tego widać, że mój faworyt Śmigło ma duże zaległości. A bramkarz Góral
                                                    z całym szacunkiem dla ojca powinien w cukierni pracować niż bronić bramki
                                                    Zawiszy.
    • jackboxing Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 14.02.02, 21:27
      Siemanko koledzy!
      Widze, ze tak sobie tu taj gwarzycie! Sprobuje sie przylaczyc, moze cos nowego
      wniose! Nasuwa sie pytanie komu nie mamy jego oddac!! No juz jest w zasadzie
      oddany! Dobrze, ze w ogole chce go ktos wziasc, bo juz denerwuje mnie ten
      panujacy marazm w tym klubie a przygody typu szmaciarz nowak! Szkada czasu na
      to!! Na prawde to poczekajmy na rozwoj sytuacji, bo za wiele to nie wskuramy.
      Jestemsam ciekaw jaki plan zagospodarowania klubu na najblizsze, powiedzmy 10
      lat maja nasi panowie i panie z ratusza? Moze wybuduja MARKET? Niedoczekanie
      ich!!! Jedno jest w tym pewne na 100% ZAWISZA'll never walk alone!!! Bo My
      jestesmy FOREVER!
      Ps. Z czym a moze z jakim klubem to Ci sie kojarzy Macieju?
      Podpowiedz?
      Pozniej!
      Na pewno wiesz!
      Trzymajcie sie pany!!
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 11:15
        RUDY I KOZA TRENUJĄ NA CYPRZE Z GROCLINEM. MOŻNA TEŻ ICH KUPIĆ W KONKURSIE
        GAZETY "WYGRAJ LIGĘ" RUDY JEST WARTY 0,5 MLN, A KOZA 0,7 MLN:::)))TAK WIĘC
        RACZEJ ICH W BYDGOSZCZY NIE ZOBACZYMY WIOSNĄ
        • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 18:14
          Ciekawe kto ich tak wycenił? Koza droższy od Rudego... ciekawe.
          Czy ktos wie kiedy będzie najbliższa walka bokserska Zawiszy, ale na Zawiszy
          lub Aście, a nie na pydzie?
          • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 18:34
            Jak oceniacie sparingi Zawiszy. Byłem na trzech meczach III-ligowców,i nie było
            tak źle, chociaż grali z samymi henkami. Jedyna co to obrona, jest ogromna
            dziura. Czekam na powrót do formy Śmiglewskiego. Tlałka nie radzi sobie tak jak
            to robił Łukaszewski. Podobał mi zwłaszcza Augustyński - czy jakoś tak- ma
            ksywę PAJDA. Grał na prawej pomocy i naprawdę szalał. Mam nadzieję, że zobaczę
            go na III-ligowych boiskach.
            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 10:37
              CZEŚĆ PAWSON.ZAWISZA WALCZYC BĘDZIE 9 LUB 10 MARCA Z ENERGETYKIEM JAWORZNO, ALE
              GDZIE TEGO NIE WIEM. NAJLEPIEJ JAKBY NA ASTORII:)NA SPARRINGU ZADNYM NIE
              BYŁEM.RYWALI WYBIERAJĄ MAŁO WYMAGAJACYCH, ZRESZTĄ TAK SAMO BYŁO LATEM.
              WYGRYWALI Z IV LIGOWCAMI, A W LIDZE MIELI PROBLEMY. JAK RUDY ODEJDZIE TO CIĘŻKO
              BĘDZIE IM NA OBRONIE. A RZEPA POSZEDŁ DO BRODNICY(:. ALE O TYM JUZ PISAŁEM
              KIEDYŚ. WZMOCNIEŃ TEŻ PRAWIE ŻADNYCH, ALE NP JANIKOWO ŚCIĄGNĘŁO DO SIEBIE
              NAJLEPSZEGO STRZELACA 3 LIGI. TAK WIĘC OPERATYNOŚĆ PSEUDODZIAŁACZY NADAL
              POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA. KIEDYS WZIĄŁEM SOBIE NA CEL TRENERA NUCKOWSKIEGO
              I NAPISAŁEM, ŻE NASTĘPNY BĘDZIE PEWIEN PSEUDODZIAŁACZ. JEDNAK PO DŁUŻSZYM
              ZASTANOWIENIU STWIERDZIŁEM, ŻE LISTA JEGO "ZASŁUG" JEST TAK DŁUGA, ŻE BYŁBY Z
              TEGO NIEMAŁY ROZDZIAŁ W KSIĄŻCE O UPADKU ZAWISZY.
              A TAK NA MARGINESIE-TEORETYCZNIE ZAWISZKA MOŻE SKASOWAĆ ZA RUDEGO I KOZE 1,2
              MLN ::::::::::))))))))
              A PAWSON-JAK CI SIĘ PODOBA "KLEPA" NA OLIMPIADZIE?
              • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 213.76.53.* 20.02.02, 18:53
                Czekam Maciej na ten mecz Zawiszy. W tej dziurze – Bydgoszczy nic się nie
                dzieje z wydarzeń sportowych. Boks trochę rozgrzeje i obudzi mnie. Żeby tak
                jeszcze BeTeHa pokazało się jeszcze kiedyś na lodzie... Klepa na olimpiadzie
                jest na super poziomie. Dobrze, że grają prawie sami zawodnicy z NHL. A mecz
                USA-Rosja to była po prostu bajka. Ja kibicuję naszym sąsiadom – Czechom. Mam
                nadzieję, że rozwalą Ruskich.
                Co do piłki to była dzisiaj okazja zobaczyć Rzepę w meczu z CH/Z.
                A tą cenę za Rudego i Kozę wziąłeś z Wyborczej czy coś więcej wiesz?
                • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 22.02.02, 07:57
                  No to Pawson sporo łez wylałeś po porażce Chechów z Rosjanami ja kibicowałem
                  tym drugim. Czesi to sieroty jak można mieć przewage 2 zawodników i jej nie
                  wykorzystać. Ale teraz bede kibicował Białoorusi, tak pięknie pokulali Szwedów,
                  że aż miło było patrzeć. Nie wiem czy wy wiecie ale pojawiła się oficjalna
                  strona Zawiszy www.zawisza.bydgoszcz.pl
    • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 25.02.02, 07:49
      Zawka pokulala w sparingach sieroty z 4 lig, szkoda że nie ma sparingu z Lechem
      Groclinem lub podobnymi drużynami.
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 10:57
        CZEŚĆ. WŁASNIE SPARRINGI Z BYLE KIM NIC NA DAJĄ, CZY TAM KTOS PATRZY NA TABELE?
        PRZECIEŻ WIOSNA TO BEDZIE WALKA O UTRZYMANIE TEGO TWORU W 3 LIDZE.
        WERNER UDZIELIŁ WYWIADU DLA EXPRESSU I POWIEDZIAŁ, ŻE ZA ROK DZIAŁACZE
        OBIECALI, ŻE WEJDĄ DO DRUGIEJ LIGI:)GADAŁ COŚ O SPONSORACH, ALE LOGICZNIE RZECZ
        BIORĄC JA MU NIE WIERZĘ JEŻELI CHODZI O TE PRAWDOPODOBNIE ZAINTERESOWANE FIRMY.
        DZIŚ BĘDĄ WYBORY NA ZAWISZY NOWEGO PREZESA I CIEKAWE CZY GO WYBIORĄ NA NASTĘPNĄ
        KADENCJĘ (MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE). ALE CHYBA SIĘ NA DOBRE RUSZYŁO W SPRAWIE
        KOMUNALIZACJI KLUBU- TO JEST POCIESZAJĄCE.
        A STRONA O KTÓREJ PISZE DCDAM JEST JUZ JAKIS CZAS, TYLKO NIKT JEJ NIE
        AKTUALIZUJE, NP MOŻNA ZOBACZYC PO ILE BĘDĄ BILETY NA POLSKA -SZKOCJA::::)))))
        • Gość: tomwks Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 25.02.02, 12:29
          Pozdrawiam wszystkich fanów Zawiszy. Mam propozycję. Zróbmy jakies spotkanie
          kibiców w centrum miasta i jak nas będą dalej zwodzić to zrobimy coś takiego
          jak Cracovia i może wtedy zaczną szanować prawdziwych fanów! Ps. ZApraszam na
          derby do torunia. Krzyżaki już teraz informują że sie nami zaopiekuja! Ja
          studiuje na tej wiosce i oni na prawdę maja kompleksy!!!!!
          • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:28
            Wracam do meczów eliminacyjnych Polski. Czy są chętni na jakiś wyjazd? Myślę,
            że na Węgry spokojnie można spacerkiem się wybrać. Będziemy tam świętować
            pierwszy awans na Euro. To wyjdzie taniej niż weekend nad polskim morzem.
            Byłem w sobotę na meczu Astorii. W przerwie między kwartami wybiegły na parkiet
            cheerleaderki. Miały chyba po 6 lat, każda inaczej ubrana. Stały na środku i
            czekały na muzykę. Minęły 3 minuty i nic. Biedne dziewuszki tylko wstydu się
            najadły. O TO WŁAŚNIE POLSKA !!! W Polsce nic nie może być dobrze zrobione,
            zawsze jesteśmy z boku, zawsze drudzy. A motto działaczy sportowych - „Co by tu
            panowie jeszcze spieprzyć?”
            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 19:49
              NO TO WIEŚCI SPRZED 10 MINUT. MARCINY ZOSTAJĄ W GROCLINIE DO 20 MAJA -
              WYPOZYCZENIE.
              A NA ZAWISZY PO WYBORACH PRAWIE TA SAMA EKIPA NIEREFORMOWALNYCH TREPÓW, JAK
              MOZNA BYŁO PRZECZYTAĆ, NIEKTÓRZY BĘDĄ SIĘ RĘKOMA I NOGAMI TRZYMAĆ STOŁKÓW. Z
              WIADOMOŚCI POKRZEPIAJĄCYCH - PLANY ZADASZENIA TRYBYNY NA PROSTEJ (ALE NAJPIERW
              MUSZA SKOŃCZYĆ HALĘ NA BABIEJ WSI)TYLKO PO CO NAM STADION JAK DRUŻYNY NIE
              MAMY...............................................(::
              • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 27.02.02, 07:42
                Też się wkurwiłem jak przeczytałem nowy (czytaj stary)skład zarządu Zawiszy, a
                niektóre wypowiedzi trepów wyprowadziły mnie z równowagi.
                • redakcja Polska-Rumunia na Zawiszy 01.03.02, 20:35
                  Polecamy uwadze gosci tego watku informacje z Gazety Wyborczej:

wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=720978&dzial=byb010100
                  • Gość: Maciej Re: Polska-Rumunia na Zawiszy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 13:43
                    NO TO TRZEBA SIĘ ODPOWIEDNIO ZACZĄĆ PRZYGOTOWYWAĆ:)
    • reggie [...] 02.03.02, 23:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mat76 ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 16:28
        ULŻYŁO CI BABO? JESTES KOZAK TO ZA TEN WPIS JEST JUZ KILKU CHETNYCH SIĘ Z TOBĄ
        SPOTKAĆ. ZA TYDZIEŃ JEST BOKS NA ZAWISZY. PRZYJDŹ I POWIEDZ TO MI W TWARZ.
        KLAWIATURA NIE ODDAJE....
        • reggie [...] 03.03.02, 16:58
          • Gość: dcdam Re: WSZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 04.03.02, 07:38
            My sobie tutaj spokojnie piszemy o ukochanym klubie, a tu jakiś Dupek mnie i
            innych ludzi obraża. Pewnie klient ma problem z tym że na forum nie ma nic o
            pydzie. Nie ma i nie będzie bo pyda nie ma kibiców i nie ma o czym pisać. Ja z
            nim nie bedę polemizował bo szkoda słów. Cieszę się natomiast po tym
            weekend'dzie z tego że Kadra znowu zjawi się w Bydgoszczy (dobrze że mamy
            takiego działacza jak E. Nowak dla mnie osobiście to jest najlepszy działacz w
            regionie), a druga sprawa to debiut od pierwszej minuty Łukiegi i od 37 min.
            Kozy. Gratulacje!!!!
            • Gość: pawson Re: WSZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 12:27
              Najlepiej zrobimy jak uczcimy minutą ciszy Reggiego.
              Bravo Łukaszewski. Mimo, że przegraliście to żadna bramka nie padła z twojej
              winy Łuki. Już niedługo będzie retransmisja w Cyfrze + całego meczu Groclinu,
              to się wypowiem. Ale pierwsze koty za płoty.
              • Gość: cisza Re: WSZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.acn.waw.z.pl 01.06.03, 16:48
                Gość portalu: pawson napisał(a):

> Najlepiej zrobimy jak uczcimy minutą ciszy Reggiego.

cisza
            • reggie Re: WSZAWISZY NIE ODDAMY!!! 04.03.02, 13:03
              Gość portalu: dcdam napisał(a):

> My sobie tutaj spokojnie piszemy o ukochanym klubie, a tu jakiś Dupek mnie i
              > innych ludzi obraża.

Nie obraża. Pisze sobie też spokojnie.

Pewnie klient ma problem z tym że na forum nie ma nic o
              > pydzie.

Nie ma wg ciebie. Tak. Zapraszam do odwiedzenia działu "Jak się kręci żużel".
              Tyle. Pydzie? Tej od lisa tak?

Nie ma i nie będzie bo pyda nie ma kibiców i nie ma o czym pisać.

Widziałeś oszołomie frekwencję na Polonii? Wiesz, byłem parę razy na Wszawiszy,
              ludzi moze 200, moze 100. Tak. To są hordy, tłumy. Tłumoków.

Ja z
              > nim nie bedę polemizował bo szkoda słów.

Zgadzam się z przedmówcą. Nie rozróżnia liczb, jest niewidomy, do tego jakis taki
              zacietrzewiony niezdrowo.

Cieszę się natomiast po tym
              > weekend'dzie z tego że Kadra znowu zjawi się w Bydgoszczy (dobrze że mamy
              > takiego działacza jak E. Nowak dla mnie osobiście to jest najlepszy działacz w
              > regionie), a druga sprawa to debiut od pierwszej minuty Łukiegi i od 37 min.
              > Kozy. Gratulacje!!!!

Lukięgi i Kozy? Co to, pastuch ze swoją zwierzyną czy kto?

• Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 14:24
                CZEŚĆ-ZAWUWAŻCIE, ŻE TO COS PRZYZNAŁO SIĘ ŻE JEST BABĄ -PYTANIE "I CO ULŻYŁO CI
                BABO?" ODPOWIEDŹ "TAK" A WIĘC BABO JAK MASZ JAKIS PROBLEM TO MOŻEMY GO
                WYJASNIĆ. BYDGOSZCZ JEST MAŁA. INTERNET DAJE ANONIMOWOŚĆ ALE NIE DO KOŃCA. W
                tWIOM DAWNYM LICEUM ZANIŻAŁEŚ POZIOM I TERAZ SĄ TEGO SKUTKI. NIE ZDZIW SIĘ JAK
                SIĘ SPOTKAMY . II LO BYŁO ZAWSZE Z ZAWISZĄ, ALE cIEBIE PAMIĘTAM, tY PEWNIE MNIE
                NIE, ALE NIC NIE SZKODZI.
                • Gość: łysy [...] IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 18:20
                  • reggie Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 04.03.02, 22:23
                    20 zeta? Cóż. Jestem drogi? To dużo?
                    Teraz licek. Zaniżanie poziomu? Przepraszam, ale miałem pasek każdego roku,
                    więc daruj sobie te gadkę. Jeśli mnie pamiętasz, to wiesz o tym, widziałeś mnie
                    każdego roku latem na środku, jak Kujawski sciskał moją prawicę. Dziwne, ale
                    ciebie jakoś nigdy nie widziałem.
                    P.S. Jak tam w twojej małej miejscowości? Czy juz mieszkasz w Brombergu?
                    • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 07.03.02, 07:38
                      reegie ty mi mówisz o frekwencji na Zawiszy, porównajmy tą z 4 i 3 ligi Zawiszy
                      i pydy u Nas na meczach 400 lub 500 osób samego młyna u was 100 a młyna 20 i
                      same przedszkole. Na żużlu to samo młyna - 20 osób, reszta to rodziny i szkoły
                      z okolicznych wiosek Was wspomagają. Ja za Ciebie to bym nawet złotówki nie dał
                      aby sobie ktoś rąk gównem nie pobrudził pydziarzu. Ty łajzo chyba do dwójki
                      chodziłeś? Ale jak jesteś taki kozak to wpadnij na Zawke najlepiej na mecz
                      Polska - Rumunia. Może wreście zobaczysz coś na poziomie i na pięknym
                      stadionie. a od Zawiszy to się odpier..
                      • Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 19:49
                        Pozdro dla forumowiczow od fanow ZAWISZY ktorzy zostali w ostatnim czasie
                        skazani na Torun(sesja egzaminacyjna na UMK).Wszyscy sa happy jak
                        dowiedzielismy sie ze mecz z Rumuncami w Bydzi.VIVA WKS!!!!!!!
                        • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 13:48
                          Ludzie zauwazylem ze ten Reggie to przychlast ktory raz podaje sie za kibica
                          poloni,raz za torunczyka(zobaczcie na forum Torun gdzie czesto wjezdza cwaniak
                          na nasze miasto).Takiego Łocha to tylko ignorowac.
                        • Gość: TOMEK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 16.03.02, 11:03
                          CZESC JAREK. NA JAKIM KIERUNKU STUDIUJESZ? JA NA ZARZADZANIU I DZIWIE SIE ZE
                          JESZCZE SIE NIE SPOTKALISMY. FANI ZAWISZY TO W tORUNIU CHYBA NAJWIEKSZA EKIPA.
                          U MNIE NA WYDZIALE FANOW ZAWKI JEST KILKUNASTU CHOC PARU TO TYLKO TAK MOWIA A
                          NA MECZE I TAK NIE CHODZA.JEST TEZ SPORO Z ORLENU ALE ONI TO ZAJEBISCI LUDZIE!!!
                          MOZNA WYPIC A I CHCA Z NAMI PRZYJECHAC NA POLSKA-RUMUNIA. NAPISZ DO MNIE NA
                          ADRES TOMWKS@WP.PL A POGADAMY I MOZE NA REPREZENTACJE POJEDZIEMY JEDNA EKIPA
                          (NAS JUZ JEST OK.20 OSOB-MAM NADZIEJE).VIVA W K S!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 13.03.02, 08:08
      Dziś pierwsze spotkanie ligowe połączonych sił Zawiszy i Chemik o 15 na
      stadionie przy ulicy Glinki. Mecz z Aluminium pokaże jak została przygotowana
      drużyna w okresie zimowym i pokaże o co będą walczyć piłkarze.
      • Gość: ireq Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:01

> Dziś pierwsze spotkanie ligowe połączonych sił Zawiszy i Chemik o 15 na
        > stadionie przy ulicy Glinki. Mecz z Aluminium pokaże jak została przygotowana
        > drużyna w okresie zimowym i pokaże o co będą walczyć piłkarze.

a masz jakies wątpliwosci gramy o utrzymanie niestety
        jak czytam o tych emerytowanych generałach mianowanych na rozne stanowiska w
        Zawiszy to mi sie niedobrze robi
      • Gość: ireq Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:02

> Dziś pierwsze spotkanie ligowe połączonych sił Zawiszy i Chemik o 15 na
        > stadionie przy ulicy Glinki. Mecz z Aluminium pokaże jak została przygotowana
        > drużyna w okresie zimowym i pokaże o co będą walczyć piłkarze.

a masz jakies wątpliwosci gramy o utrzymanie niestety
        jak czytam o tych emerytowanych generałach mianowanych na rozne stanowiska w
        Zawiszy to mi sie niedobrze robi
        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 14.03.02, 07:57
          Ireq masz racje z tymi generałami oni się ze stołków nie ruszą. Szkoda mi
          trochę Bednarka bo on jest sto razy lepszy niż banda emerytowanych generałów.
          Oczywiście nie twierdze że jest na tyle dobry aby kierować Zawiszą. Tutaj
          potrzeba wpływowych osób takich jak prezydent, poseł bo oni mają wtyki u ludzi
          biznesu. W bydgoskim światku biznesu jest nie wielu zamożnych i chcących coś
          wydać z własnej kieszeni.
          Chciałem dodać jeszcze że w ostatnim Sport + w canalu był Piotr Nowak
          tryskający humorem, myślałem że telewizor z okna wywale. A co do meczu to lipa.
          • Gość: ireq Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 12:13

No niestety ta komunalizacja to pic na wode. Tego magika od marketingu wywalaja
            bo trzeba zrobic mijsce dla kolejnego mundurowego a Bednarek okazuje sie zły bo
            wojskowy. Klika i tyle.
            Na meczu nie bylem wiec sie nie wypowiadam, ale mecze u siebie to trzeba wygrywac
            w sobote nastepna okazja. Bilet jakis trzeba kupic czy zgodnie z chemikowa
            tradycja darmowo? Chociaz przy takiej pogodzie to powinni doplacac, byle do
            wiosny;-)
            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 19:47
              CZEŚĆ. TROCHE NIE JESTEM W TEMACIE O TYM CO SIĘ DZIEJE OSTATNIO W ZAWISZY. CZY
              WYWALILI TEGO GOŚCIA, KTÓRY WYGRAŁ KONKURS W ZESZŁYM ROKU NA STANOWISKO
              EKONOMISTY, CZY KOGOS TAM OD MARKETINGU??? BEDNAREK TEŻ MA POLECIEĆ??? A TEN
              CH.. ZŁAMANY WERNER SPADOCHRONIARZ Z KOSZALINA ZNÓW JEST PREZESEM NA NASTĘPNE 4
              LATA. TYDZIEŃ TEMU MEDALE SOBIE WRĘCZALI ZASŁUŻONYCH DZIAŁACZY KULTURY
              FIZYCZNEJ-WERNER DOSTAŁ ZŁOTY,ZA DOPROWADZENIE DO UPADKU SEKCJI PIŁKI NOŻNEJ.
              TO JEST PARODIA. DO TEGO KLUBU NIKT Z PIENIĘDZMI NIE PRZYJDZIE-ZA DUŻO SĘPÓW I
              NIEROBÓW. NAWET JA, KTÓRY MA ZDROWEGO PIERDOLCA NA ZAWISZKĘ, ZŁOTÓWKI BYM NIE
              DAŁ, DOPÓKI TE ........,..........., ........, ........,.......ITD:)BĘDĄ TAM
              SIEDZIEĆ.(TE KROPKI TO MIAŁY BYĆ SŁOWA POWSZECHNIE UZNANE ZA NIEPRZYZWOITE, ALE
              JAKAŚ CENZURA TU JEST CZY COŚ:::)))))
              • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 15.03.02, 07:46
                Gościa od marketingu wywalili bo nic nie zarobił no coś zarobił 10 tyś., ale
                podobno mówił że miał załatwić 1 mln od Żywca i 1,5 mln od Polsatu za prawa od
                Lekkiej. Ale nic nie podpisał i go wywalili. Z Bednarkiem też pojechali i tylko
                stare mundurowe gówna zostały które w życiu nic nie osiągneli. Grobelny ma być
                od marketingu no to kasy przez 10 lat nie będzie. Jedyny sympton to
                Jasiakiewicz, ale czas pokaże. A na Chemiku jak w komunie za darmo i pełno
                policji i do tego jedna trybuna zamknięta. Niby nie powinno to nikogo dziwić
                ale na pierwszym meczu było sporo ludzi. Ale po tym co widziałem po pierwszym
                meczu to Łukaszewski był skarbem którego albo się sprzedaje, albo zostawia a
                nie wypożycza. No ale nasi działacze to wiedzą swoje..
                • Gość: ireq Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:03
                  Ja juz bardziej wierze temu marketingowcowi wiadomo ze polsat placi za relacje
                  jak za zboze,tym bardziej ze nasi lekkoatleci nakosili tyle medali i beda to
                  atrakcyjne zawody.
                  Ale on mial poszukac zrodel finansowania dla poszczegolnych sekcji i tu chyba
                  rzeczywiscie sie nie popisal.chociaz co mozna zrobic przez 3 miesiace. Wychodzi
                  na to ze ten caly konkurs na to stanowisko to pieniadze wrzucone w błoto czyli
                  normalka u pseudodziałaczy.
                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 13:21
                    CZEŚĆ. WCZORAJ WIECZOREM WYKONAŁEM TELEFON DO KUMPLA, KTÓRY COŚ TAM WIE I
                    STWIERDZILIŚMY,ŻE TO CO SIĘ DZIEJE, TO JUZ NIE SĄ NAWET CZARNE CHMURY,(BO TE SĄ
                    JUŻ OD KILKU LAT)JEŚLI WYWALĄ BEDNARKA TO PRAKTYCZNIE NIE BĘDZIE JUŻ ŻADNEGO W
                    MIARĘ NORMALNEGO GOŚCIA W TYM KLUBIE (OPRÓCZ S. MĄTEWSKIEGO, ALE ON NIE JEST WE
                    WŁADZACH)BEDNARKA W SUMIE NIE DARZĘ ZBYTNIĄ SYMPATIĄ, ALE JAK CZYTAM NAZWISKA
                    JEGO POTENCJALNYCH NASTĘPCÓW TO MNIE SZLAG TRAFIA
                    TEN GOŚĆ OD MARKETINGU-HM,3-4 MIESIĄCE TO CHYBA ZA MAŁO, ABY SIĘ WYKAZAĆ W
                    ZNACZNEJ POPRAWIE FINANSÓW KLUBU.(PODEJRZEWAM, ŻE TREPY BY NIE ZAKRĘCILI NAWET
                    TYCH 10 TYS.)NA UMOWE Z ŻADNYM BROWAREM RACZEJ NIE MA CO LICZYC-USTAWA O
                    WYCHOWANIU W TRZEŹWOŚCI-LEGISLACYJNY BUBEL POPRZEDNIEJ EKIPY
                    BUZKA.WIADOMO,ZAKAZ REKLAM PIWA NA IMPREZACH SPORTOWYCH ITP PIERDOŁY
                    DOPROWADZIŁY DO TEGO, ŻE KILKA KLUBÓW STACZA SIĘ NA DNO NP. SIATKA W RADOMIU PO
                    WYCIOFANIU SIĘ WARKI(U NAS KUJAWIAK WYCOFAŁ SIĘ JESIENIĄ Z GKSU)
                    TRZECIA SPRAWA TO ROLA JASIAKIEWICZA-DLA MNIE WIELKA NIEWIADOMA. FACET JEST
                    CHYBA TYLKO FIGURANTEM W TYM UKŁADZIE, W KTÓRYM WIĘKSZOŚĆ MAJĄ TREPY. BYĆ MOŻE
                    ZMIENI ICH PODEJŚCIE, ALE MUSIAŁBY OSTRO WALNĄĆ W STÓŁ-W KOŃCU MIASTO DAJE 2
                    BAKSY NA KLUB.
                    OSTATNIA RZECZ-DZIŚ W EXPRESSIE JEST NOTKA,ŻE GROBELNY DOSTAŁ AWANS DO WARSZAWY
                    TO MOŻE W ZAWISZY NIC NIE POPSUJE (A PODOBNO WYMIENIANY BYŁ JAKO JEDEN Z
                    NASTĘPCÓW BEDNARKA?!)
                    JAK BĘDZIE W MIARĘ POGODA TO WPADNĘ NA CHEMIKA TO SOBIE POGADAMY DCDAM-BO TY NA
                    PEWNO BĘDZIESZ::::)))))))I PAWSON TEŻ.
                    MOŻE POZBIERAMY NA MSZE DLA PSEUDODZIAŁACZY- INTENCJĄ NIECH BĘDZIE LOGICZNE
                    MYŚLENIE I ODROBINA ROZUMU DLA NICH:::::))))))
                    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 18.03.02, 18:14
                      Maciej na meczu mnie nie było bo Studia dają znać o sobie, ale był Pawson i
                      lipa jak nic była więc nie było po co iść. Mam do Ciebie pytanie jak
                      przygotowania na mecz z Rumunami? Nie wiem czy oglądałeś lige + i to co zrbił
                      Groclin wkońcu wygrali, a to co zrobił Kozłowski wybijając aut było super. Ale
                      cieszę się że grają i się ogrywają. Wódkiewicz strzelił bramke dla Arki grał
                      też Bajera ale nie wiem co z Burlikiem i Szuflitą się dzieje. W IV lidze też
                      lipa, ale coraz głośniej toruń się odzywa w sprawie meczu z Zawką.
                      • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 19:23
                        W 3 lidze w dwóch meczach 1 punkt. Pięknie!!! Byłem na obu meczach. Szlak mnie
                        trafiał. Trener z meczu na mecz zmienia skład. To się k... robi w sparingach, a
                        nie o mistrzostwo. W obronie ostatniego gra niejaki Kardasz, junior dwumetrowy,
                        sztywny i spiący... ja przepraszam... ale o co my walczymy ... o wolne
                        poniedziałki!!! Lepiej juz chodzić na Zawkę w 4 lidze, bo ci z 3 zaraz tam się
                        znajdą. Teraz mecz z pydą, mogą znami pojechać.
                        Co do działaczy brak mi słów. Oni nigdy nie zginą. Zawsze będą, i zawsze gówno
                        zrobią. Bardzo optymistyczny wpis.
                        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 19.03.02, 17:05
                          Pawson mocne, ale bardzo trafne słowa. No właśnie co pydą, ten mecz warto
                          zobaczyć, ale czy ktoś z Zawiszy się wybiera?
                          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:36
                            BYŁEM NA CHEMIKU NA II POŁOWIE.Z TAKĄ GRĄ LECĄ NA PYSK I TO BANKOWO. DWA MECZE
                            U SIEBIE 1 PKT 0 BRAMEK. W SOBOTĘ WYŁAPIĄ OD ORMO I BĘDĄ BLISKO CZERWONEJ
                            LATARNI.ALE TAK TO JEST JAK SIĘ ZESPÓŁ OSŁABIA I NIE POTRAFI LUB NIE CHCE
                            ŚCIĄGNĄC ZAWODNIKÓW WCZEŚNIEJ ZWIĄZANYCH Z CHEMIKIEM LUB ZAWISZĄ(NP GLINIEWICZ,
                            RZEPA!!!)ITD ITD ITD ITD
                            • Gość: Lesny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 21:44
                              Bylem na meczu , polonia byla zdecydowanie slabsza zwlaszcza w drugiej
                              polowie."Nasi " sie starali i na zwyciestwo zasluzyli. Sedzia wypaczyl
                              mecz.Podobno chlopaki pojechali do solca ? prawda? Gratulacje dla Iv ligowcow
                              zasluzyli na zwyciestwo!!!!!
                              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:08
                                CZEŚĆ. JA BYŁEM W SOLCU BO TAM GRAŁ ZAWISZA (NIESTETY ZNÓW DOWEDZIAŁEM SIE O
                                TYM CO WYCZYNIA DZIAŁACZ NAD DZIAŁACZAMI -KICIŃSKI BENON), ALE CIESZĘ SIĘ, ŻE
                                CHEMIK NIE PRZEGRAŁ Z GKS-EM ORMO BYDGOSZCZ.DOBRY WEEKEND-W BOKSIE TEZ
                                ZWYCIĘSTWO.I MOJA DRUŻYNA W "SZÓSTKACH" TEŻ WYGRAŁA::::::)))))))
                                • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 19:25
                                  Polska-Japonia 0:2 Lipa jak byk, jak tak zagrają u nas to będzie wstyd. Nie
                                  było kompletu, na Zawiszy sądzę, że też nie będzie kompletu. Ale to wina
                                  mediów. Nic nie piszą o tym meczu. Powinni trąbić o tym do bólu, aż wszyscy o
                                  tym usłyszą. Japońce mówili, że stadion Żydzewa to zabytek...
                                  • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 28.03.02, 11:02
                                    Stadion to pikus ale zachowanie żydów było do dupy. Prawie zero dopingu do tego
                                    incydent z Dudkiem, no i gra najgorsza jaką widziałem. Nawet Hajto powiedział,
                                    że lepiej grać w Warszawie. Co do meczu na Zawiszy z Rumunią organizatorzy
                                    powinni pomyśleć nad folią na boisku aby w razie deszczu murawa nie była ciężka
                                    i powinna obniżyć ceny biletów dla szkół z pobliskich wiosek w województwie. Bo
                                    tam każdy by chciał być na takim meczu tylko z kasą na wioskach jest ogromny
                                    problem, a gdy będą puste trybuny to nawet babki na mecz nie przyjadą. W sobote
                                    gramy tzn. Chemik/Zawisza z Obrą.
                                    • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 11:23
                                      BILETY SĄ ZA DROGIE. W ŁODZI TO JUŻ BYŁO PRZEGIĘCIE -80 ZŁ?!?!?!?. NA RUMUNII
                                      NIE BĘDZIE WIĘCEJ JAK 10 TYS. ROK TEMU O TEJ PORZE POSZŁY JAK WODA NA
                                      ZAMÓWIENIA ZBIOROWE. TERAZ SPRZEDALI COŚ PONAD 2 TYS. PZPN ŻYJE PO AWANSIE
                                      ODERWANY OD RZECZYWISTOŚCI. BONIEK WYGADUJE GŁUPOTY:"AWANSOWALIŚMY DO MŚ TO
                                      BILETY MUSZĄ BYĆ DROGIE" W SOBOTĘ IDE NA ZAWISZKA -START RADZIEJÓW. WESOŁYCH
                                      ŚWIĄT:)
                                      • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 195.205.6.* 02.04.02, 19:28
                                        Wreszcie jakiś porządny weekend III liga 2-0 byłem na tym meczu nudny jak
                                        opera, ale liczy się zwycięstwo i do tego nad Partyńskim któremu pucha do
                                        bramek sie nie zamykała. W IV lidze tez do przodu, to mi się podoba. Czy ktoś
                                        zna szczegóły wyjazdu do Torunia na mecz z elaną, bo dupki często się
                                        wymądrzają. No i co z meczem Polski z Rumunią jak układy z kibicami?
                                        • Gość: mih Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 04.04.02, 19:22
                                          widzialem na forum poznania ze oficjalnie lecha ma nie byc
                                          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:56
                                            WCZORAJ CZYTAŁEM WYWIAD Z NIEJAKIM GROBELNYM, SZKODNIKIEM , KTÓRY BEZ CIENIA
                                            WSTYDU PRZYZNAJE SIĘ DO TEGO, ŻE W 98 GŁOSOWAŁ ZA WYCOFANIEM DRUŻYNY Z II LIGI.
                                            CO ON TAM JESZCZE ROBI W TYM KLUBIE???????????????????????????????????????????
                                            • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 19:25
                                              Byłem na III lidze, te patafiany już mnie wkurzają. Grają jak cioty, bez
                                              pomysłu, nawet trzech podań z rzędu nie mogłem się doliczyć.
                                              Co tam z meczem kadry na Zawce? Wszyscy tifosi Niebiesko-Czarnych wybierają się
                                              oczywiście na mecz.
                                              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 12.04.02, 15:21
                                                NIECH SOBIE TERAZ KICIŃSKI Z KUŹNIACKIM LASKI ZROBIĄ. PARA NIEUDACZNIKÓW
                                                • Gość: Marek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 19:45
                                                  Ludzie na jaki sektor na Polska-Rumunia?
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 16.04.02, 07:05
      No to można sie wkurwić Oli nie przyjedzie i nie byłoby w tym nic dziwnego
      gdyby nie fakt, że już drugi raz Oli omija Bydgoszcz.
      • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 19:42
        Drugi raz w Bydgoszczy kadra zagrała lipę jak nic. Nowe ustawienia zespołu to
        może Engel sprawdzać z Cyprem lub polonią bydgoszcz, a nie z Rumunami. Wydaje
        się, że bez Świerszcza kadra nie potrafi grać ataku pozycyjnego. W pomocy grało
        5 zawodników a obrońcy grali właśnie z ich pominięciem. Katastrofa! Jeśli Engel
        nie chce odkrywać kart przed szpiegami, to niech k... nie gra wcale. Szkoda
        mojej kasy i nerwów. A jeszcze Hajto, w pomocy gra gorzej niż moja siostra,
        kopie i wyzywa wszystkich - na MŚ dostanie od razu czerwień. Co do kibiców to
        ładnie pokazała się Lechia Gdańsk, Arkę zawróciła policja.
        • Gość: m Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 18.04.02, 19:48
          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 18.04.02, 19:54
            PAWSON SKĄD MASZ TE WIADOMOŚĆ O ARCE??? ZAPEWNIAM CIĘ, ŻE TO NIEPRAWDA. A CI
            KTÓRZY ZAJMOWALI SIĘ ORGANIZACJĄ MECZU NIECH 3 RAZY RABNĄ ŁBAMI O ŚCIANĘ-MOŻE
            ZMĄDRZEJĄ.
            • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 19.04.02, 07:09
              Fakt mecz nie przypominał gry reprezentacji z eliminacji. Troszkę na meczu sie
              wpieniłem gdy widziałem repre, do tego niektórzy kibice to powinni w domu
              zostać bo cały mecz siedzieli i w nosie dłubali. Miejmy jednak nadzieję, że
              będzie lepiej na mistrzostwach. Za tydzień Zawisza gra z TKP będzie ciekawiej.
              • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 18:35
                Po dzisiejszej porazce w Toruniu 8-1 krew zalewa czlowieka.Jedyne co mozna bylo
                po tym to pospiewac sobie"łubu dubu łubu dubu",kto był ten wie o co chodzi:)
            • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 19:12
              No nareszcie zwycięstwo w III lidze. Ładna bramka Kempy i karny obroniony przez
              Gajewskiego - wiadomo Zawisza!
              Wiadomość o Arce otrzymałem od "Szwagra", ale jak była nieprawdziwa to dobrze,
              że ją dementujesz Maciej, od tego jest forum. pozdrowienia
              • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 22.04.02, 09:56
                No to udany weekend Zawiszy w III lidze zwycięstwo i w głównej roli piłkarze
                Zawiszy. A w IV był tylko remis, ale dla paru okrzyków WKS, WKS które z
                Pawsonem wykrzyczeliśmy z innymi kibicami Zawiszy wystarczyło mi na cały
                tydzień do meczu z Elaną.
                • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 13:02
                  Właśnie WKS, WKS, WKS i od razu lepiej się robi na duszy. Szkoda, że na kadrze
                  nie krzyczał tak cały stadion. Co do meczu z Elaną, jedzie ktoś pociągiem, czy
                  wszyscy samochodami?
                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 27.04.02, 21:21
                    KURWICA SERCA MNIE DZIŚ WZIĘŁA. K. DUSZĘ WŁASNORĘCZNIE NA NASTĘPNYM MECZU.
                    PRECZ ZE SZKODNIKIEM, KŁAMCĄ, NIEUDACZNIKIEM. ZAWISZA TO MY!!! FORDON EVILDOERS
    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 23:17
      Głosujcie na stadion Zawiszy na stronie
      www.stadiony.kadra.pl
    • Gość: adek Re: Że też Wam się jeszcze chce. IP: *.ic.net.pl 29.04.02, 15:24
      .......pisać o Zawiszy.
      Mnie już naprawdę znudziły lata (bo to już chyba z kilkanaście lat)czekania
      na dobrą piłkę w Bydgoszczy.
      • Gość: Maciej ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.pl / 10.0.1.* 29.04.02, 16:22
        DURDA JUŻ NIE JEST "TRENEREM", TERAZ WZIĘLI MIRKA RZEPĘ. FAJNY CHŁOP Z NIEGO,
        ALE NIKOGO JESZCZE NIE TRENOWAŁ, PARODII CIĄG DALSZY, KICIŃSKI I JEGO
        PRZYDUPASY DALEJ NISZCZĄ BEZKARNIE PIŁKĘ W ZAWISZY.
        ADEK-JAK CHODZIŁO SIĘ OD DZIECIAKA NA ZAWISZĘ, GDZIE BYŁO PO 20 TYS. LUDZI NA
        MECZACH, TO NIE DZIW SIĘ, ŻE ZALEŻY NAM ABY BYŁO TAK JAK DAWNIEJ.
        NIESTETY "DZIĘKI" PARU "ZASŁUŻONYM PSEUDODZIAŁACZOM" JEST JAK JEST-CZYLI
        TRAGICZNIE, TYLKO WSPOMNIENIA ZOSTAŁY...
        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.pll 30.04.02, 08:59
          Durda się nie sprawdził, ale z drugiej strony z takim składem to nawet Engel
          miałby problemy. Wkurza mnie to że chłopaki z Zawiszy w III lidze nie grają, a
          w IV wogóle nie mogą grać. Ciekawiej by było w IV lidze walczyć o awans i mieć
          Zawisze w III lidze. Ale tak jak Maciej mówi działacze to pajace i nic nie
          robią aby było lepiej tylko beczą że nie ma kasy. A kasę trzeba sobie
          wypracować rękoma, a nie marudzeniem i nietrafnymi decyzjami.
          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.pl / 10.0.1.* 04.05.02, 23:03
            PIŁKARZYKI CZWARTOLIGOWE W ŚWIECIU DZIS WYGRAŁY, ZASTANAWIAM SIĘ CZY UCZCIWIE
            NIESTETY...
            • Gość: Jazda Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.man.torun.pl / 158.75.15.* 08.05.02, 14:57
              JEST CHEMIK/ZAWISZA WYGRAL Z KASZUBIA
    • Gość: Marek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.man.torun.pl / 158.75.15.* 09.05.02, 12:47
      Widze ze temat caly czas jest poruszany to bardzo dobrze.ZAWISZA nigdy nie
      zginie!!
      • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 10.05.02, 11:19
        Zobaczymy co w ten weekend pokażą nasze drużyny. Mam nadzieję, że wygrają po
        sportowej walce.
        • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 11.05.02, 21:50
          DLACZEGO NIE OPUBLIKOWANO CAŁEGO LISTU, TAK JAK W "PIŁKARZU"??? KONKRETNE
          ZARZUTY ZOSTAŁY POMINIĘTE!!!
        • Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 21:51
          Jaki był wynik Chemika/Zawiszy?Jak ktos wie niech napisze!
          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 12.05.02, 15:11
            NO TO 300 WPIS W TEMACIE. ZAWISZA WYGRAŁ 2-1, CHEMIK 7-2, W BOKSIE PORAZKA.
            POCZYTAJCIE "PIŁKARZA" - "CIEKAWE" WYNURZENIA PREZESA CHEMIKA KUŹNIACKIEGO,
            KTÓRY TWIERDZI M.IN, ŻE ZAWISZA NIE MOŻE PRZYSTAPIĆ DO SPÓŁKI ,PONIEWAŻ NIE MA
            OBIEKTÓW, NO I JEST NASZ LIST W CAŁOŚCI, ZDJĘCIA Z TORUNIA, ROZMOWA Z ENGELEM.
            • Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 23:23
              Witam po raz pierwszy;))) Oczywiście podzielam zdanie wszystkich, że nasi
              działacze (Zawiszy + ci z Chemika) to banda nieudaczników. Z nimi za szybko
              nawet do 2 ligi nie wrócimy nie wspominając już o 1 lidze. Mniejmy nadzieje,
              że niedługo ktoś mądry się za nich zabierze bo nie rozumiem tego że np. taka
              Unia Janikowo potrafi do siebie ściągnąc najlepszego strzelca 3 ligi a u nas
              kazdy zawodnik ktory pokaze cos ciekawego zostaje odrazu sprzedany. Zresztą to
              tylko 1 przykład nieudolności "naszych" działaczy. Trudno... narazie trzeba
              się cieszyć troche lepszą gra naszych piłkarzy (brawo Mirek Rzepa;)) no i
              mniejmy nazdzieje, że jeszce nadejda czasy gdy Zawisza wróci do
              ekstraklasy:))) Pozdrowienia dla wszystkich kibiców WKS ZAWISZA BYDGOSZCZ a w
              szczególności chłopaków z Wyczółkowskiego i K. Bachledy :)))
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 16.05.02, 07:10
      Zawisza w III lidze zremisował 1-1 i jest nad zespołami kandydującymi do
      spadku. Pyda natomiast moze spaść, ma 4 pkt straty do Zawiszy.
      • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 19:41
        Nawiązując do tekstu fanów WKS w „Piłkarzu”, ciekaw jestem czym kierowali się
        dziennikarze z Pomorskiej krojąc list bezlitośnie. Wybierając wg własnego
        uznania fragmenty listu pozbawili go całego dramatycznego przesłania. Do
        autorów listu – podziękowania. Dobrze, że piszecie o takich sprawach. Wielu
        ludzi odwróciło się od Zawiszy, patrząc na styl gry i wyniki drużyny, nie
        wiedząc co i kto do tego dopuścił. Nie mają pojęcia co tak naprawdę się dzieje
        w klubie. Przychodzą na mecze, widzą lipę i wracają do domu. Dlatego trzeba
        szukać sposobów na ujawnianie tych smutnych historii. Dla tych pseudodziałaczy
        najważniejsze przecież jest, by nikt tych szwindli nie odkrył i nic o nich nie
        mówił. Dzięki „Piłkarzowi” utwierdziłem, że nie tylko w Z są pseudodziałacze, a
        Mister Kuźniacki jest fenomenem. Jego działanie, poglądy i wiedza jest
        adekwatna to wyglądu jego twarzy... reszty nawet nie chcę oglądać.
        • Gość: kibic Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.05.02, 01:33
          Wszystko ładnie pięknie, ale cały czas brakuje propozycji co tak naprawdę
          zrobić, aby Zawisza wrócił na szczyt!
          • Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 213.76.53.* 18.05.02, 12:35
            Ciekawe czy na mecz CHEMIK/ZAWISZA-chojniczanka wpadna kibice z Chojnic?
            • Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 18:34
              Ludzie fatalnie 4ligowcy przegrali i juz sa blisko 5ligi.Dobrze ze
              przynajmiejChem./Zawisza wygral w 3.
        • Gość: mat76 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:57

> Nawiązując do tekstu fanów WKS w „Piłkarzu”, ciekaw jestem czym kie
          > rowali się
          > dziennikarze z Pomorskiej krojąc list bezlitośnie. Wybierając wg własnego
          > uznania fragmenty listu pozbawili go całego dramatycznego przesłania. Do
          > autorów listu – podziękowania. Dobrze, że piszecie o takich sprawach. Wie
          > lu
          > ludzi odwróciło się od Zawiszy, patrząc na styl gry i wyniki drużyny, nie
          > wiedząc co i kto do tego dopuścił. Nie mają pojęcia co tak naprawdę się dzieje
          > w klubie. Przychodzą na mecze, widzą lipę i wracają do domu. Dlatego trzeba
          > szukać sposobów na ujawnianie tych smutnych historii. Dla tych pseudodziałaczy
          > najważniejsze przecież jest, by nikt tych szwindli nie odkrył i nic o nich nie
          > mówił. Dzięki „Piłkarzowi” utwierdziłem, że nie tylko w Z są pseudo
          > działacze, a
          > Mister Kuźniacki jest fenomenem. Jego działanie, poglądy i wiedza jest
          > adekwatna to wyglądu jego twarzy... reszty nawet nie chcę oglądać.

widać nie zależy na ZAWISZY nawet dziennikarzom sportowym, a z pisania o sporcie
          chyba się utrzymują??? ale można się spuszczać na tomaszem g. przed GP Norwegii
          na 3 strony. Daję głowe, że jakby usłyszał cos przypadkiem w tramwaju albo na
          ulicy o paru ustawionych dymach to wysmarowałby artykuł ze ho ho. Facet wiem , że
          to czytasz- boisz się opisać prawdę??? mamy zrobić coś takiego jak Cracovia rok
          temu??? (ale by był artykuł no nie?)DObrze chociaż ze w Piłkarzu to się ukazało w
          całości, bo w wyborczej ten list jest do niczego nie podobny.
          A ten dziwoląg z chemika kuzniacki, ech nie chce mi sie o nim nawet pisać.
          Zawisza obiektów nie ma hahahahah. To mógł sobie z Brdą fuzję robić, tam są
          lepsze.
          kicinski+kuzniacki=zero
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 21.05.02, 07:37
      Coś jest nie tak z forum widzę tylko pierwszy wpis. Mam nadzieję, że usterka
      zostanie usunięta. A co do ostatnich meczyków to zwycięstwo w III lidze cieszy,
      ale w IV została przerwana dobra passa Mirka Rzepy. Szkoda!!!
      • Gość: mat76 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:00

> Nawiązując do tekstu fanów WKS w „Piłkarzu”, ciekaw jestem czym kie
        > rowali się
        > dziennikarze z Pomorskiej krojąc list bezlitośnie. Wybierając wg własnego
        > uznania fragmenty listu pozbawili go całego dramatycznego przesłania. Do
        > autorów listu – podziękowania. Dobrze, że piszecie o takich sprawach. Wie
        > lu
        > ludzi odwróciło się od Zawiszy, patrząc na styl gry i wyniki drużyny, nie
        > wiedząc co i kto do tego dopuścił. Nie mają pojęcia co tak naprawdę się
        dzieje
        > w klubie. Przychodzą na mecze, widzą lipę i wracają do domu. Dlatego trzeba
        > szukać sposobów na ujawnianie tych smutnych historii. Dla tych
        pseudodziałaczy
        > najważniejsze przecież jest, by nikt tych szwindli nie odkrył i nic o nich
        nie
        > mówił. Dzięki „Piłkarzowi” utwierdziłem, że nie tylko w Z są pseudo
        > działacze, a
        > Mister Kuźniacki jest fenomenem. Jego działanie, poglądy i wiedza jest
        > adekwatna to wyglądu jego twarzy... reszty nawet nie chcę oglądać.

widać nie zależy na ZAWISZY nawet dziennikarzom sportowym, a z pisania o
        sporcie
        chyba się utrzymują??? ale można się spuszczać na tomaszem g. przed GP Norwegii
        na 3 strony. Daję głowe, że jakby usłyszał cos przypadkiem w tramwaju albo na
        ulicy o paru ustawionych dymach to wysmarowałby artykuł ze ho ho. Facet wiem ,
        że
        to czytasz- boisz się opisać prawdę??? mamy zrobić coś takiego jak Cracovia rok
        temu??? (ale by był artykuł no nie?)DObrze chociaż ze w Piłkarzu to się ukazało
        w
        całości, bo w wyborczej ten list jest do niczego nie podobny.
        A ten dziwoląg z chemika kuzniacki, ech nie chce mi sie o nim nawet pisać.
        Zawisza obiektów nie ma hahahahah. To mógł sobie z Brdą fuzję robić, tam są
        lepsze.
        kicinski+kuzniacki=zero
        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 22.05.02, 07:25
          Fakt jest taki że bydgoskie gazety mają Zawisze w dupie. A o żużlu piszą co
          dzień i takie duperele że komuś paznokieć schodzi itp. Fakt Zawisza nie gra w I
          lidze ale ma prawdziwych kibiców którzy się nim interesują i mają prawo do tego
          aby zamieszczać informację o klubie i piłce. W Gdańsku lub w Gdyni cały czas
          prasa się rozpisuje o V ligowej Lechii czy Arce albo Bałtyku, ale w Bydgoszczy
          tak być nie może bo mamy żużel i żużel, a czasem o siatkówce bo Gazeta Pomorska
          jest jednym ze sponsorów. Ale kibice są skazani na siebie i na forum mam
          nadzieję że nie wykasują naszych wpisów.
          • Gość: JacekUMK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.man.torun.pl / 158.75.15.* 22.05.02, 16:29
            Zawisza nigdy nie zginie!!!! Pozdrawiam Jacek UMK Zawisza!!
            pozdr dla Yaraza kumpla ze studiow!!! UMK Zawisza Bydgoszcz!!! Sesja
            niedlugo!!! Viva WKS!!!!
            • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 02:46
              VIVA VIVA VIVA WKS!!!!!!!!!!!
    • Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 17:08
      Dziś Zawisza zremisował z Pomowcem 0:0 i niestety V liga sie niebezpiecznie
      zbliża. Tak nisko to Zawisza nie był chyba nigdy w swojej historii...
      • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 28.05.02, 08:52
        Trzeba pomóc piłkarzą Zawiszy w IV lidze przyjśc na mecz i dopingować tych
        młodych piłkarzy. Wesprzeć Mirka Rzepę aby wierzył w to co robi i mimo
        działaczy którzy własny klub w dupie mają trzeba dopingować Zawiszę.
        Chciałem jeszcze napisać pare słów o UPC w Bydgoszczy nie wiem czy wiecie co
        napisali na stronie www.wirtualnemedia.pl że Bydgoszcz to prowincja. Co za
        kutasy ja im dam prowincja to ich chudy byk... Trzeba coś z tą ostaną kablóką
        zrobić.
        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 31.05.02, 12:04
          Zawisza w III lidze ma zapewniony byt, ale nie wiadomo co sie z drużyną stanie.
          W IV lidze mecz sie nie odbył bo w Toruniu nie ma boisk. Pyda już chyba w IV
          lidze.
          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 14:30
            WCZORAJ WYGRAŁ CHEMIK, WYGRAŁ TEZ ZAWISZA:) A GWARDIA NA 99% LECI.
            • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 03.06.02, 08:47
              Jednak pyda sie utrzymała, czyli znowu cała kasa z miasta leci na gwardzistów.
              • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 04.06.02, 02:23
                spojrzmy prawdzie w oczy-jestesmy prowincjonalnym wojewodztwem pilkarskim.
                i nie biadolmy,tylko cieszmy sie z tego co mamy,a kto wie,moze jutro bedzie
                lepiej.i nie wazne ktorej druzynie z wojewodztwa sie powiedzie,byle to byla z
                naszego wojewodztwa.
                czy ktos wie ile wchodzi drozyn do III ligi? spadlo 6,czy rowniez 6 nowych
                wchodzi?
                • Gość: remix Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.dostep.pl 04.06.02, 22:15
                  Cześć. Mam na imię Remi i pracuję na Zawiszy jako specjalista ds. marketingu.
                  Naprawde zalezy mi na sukcesie klubu ale potrzebuje waszej pomocy. Jezeli
                  chcecie pomoc skontaktujcie sie ze mna na maila marketing@zawisza.bydgoszcz.pl
                  Pozdrawiam
                  Remix
    • Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 21:02
      PIŁKA W BYDGOSZCZY UPADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 10.06.02, 07:11
      Zawisza wygrał na wyjezdzie z Legią Chełmża 2-1 lecz ma nadal 4 pkt. straty do
      utrzymania.
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 14.06.02, 21:16
        ZAWISZA JEST WSZĘDZIE - NAWET W KOREI. (FLAGA BYDGOSZCZ OBOK FLAGI ŁKS-U TO
        NIE PRZYPADEK)
        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 17.06.02, 18:13
          Co do flagi to tak myślałem tylko dlaczego tak późno? Byłem wczoraj na
          festiwalu bramek na Zawiszy. Gdyby grali tak cały sezon to by w III lidze
          kopali a nie w V, ale słyszałem że jeszcze nie wszystko stracone.
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 18.06.02, 07:21
      Zawisza znowu z Chemikiem lub odwrotnie nie wiem czy ma sens nazwa
      Chemik/Zawisza skoro kibice na mecze nie chodzą, a gdyby był Zawisza na pewno
      kibice by dopisywali mało tego znając bydgoskich fanów na wyjazdach zawsze by
      był ktoś z piłkarzami. No ale niczym mnie działacze nie zaskoczyli, chyba że
      stanie się tak ja mnie słuchy dochodzą, że wraca Arek Woźniak, Burlikowski i
      pare znanych nazwisk. Fakt że pyda też się wzmacnia i znając opieszałość
      działaczy z Zawiszy i Chemika to pyda zgarnie wszystko.
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 18.06.02, 16:58
        Jedna wielka banda oszustów i nieudaczników. Chemik może sobie grac , ale na
        glinkach. Niech kuzniacki bierze ten swój klubik i się ciagnie od Zawiszy.
        Zawisza juz upadł i nie chcę, aby był ośmieszany przez jakies fuzje, które nic
        nie dają. Po roku miała być zmiana nazwy i co????????? znów jest chemik - na
        pewno przyjdą tysiące oddanych kibiców chemika, to przecież taki klub z
        tradycjami i wiernymi kibicami, którzy jeżdzą za piłkarzami po całej Polsce, a
        jaka piękna murawę i stadion ma ten klub!!!!!!
        A Zawisza w 5 lidze, dzięki komu??? wszyscy dobrze wiedzą jak on się nazywa i
        to nie może ujść płazem. Jak ma jeszcze jaja ten debil to sam powinien odejść.
        Dcdam wczoraj w Przeglądzie Sportowym napisane było ze akces gry w gks ormo
        złożyli Szuflita i Burlikowski. Wszystko
        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 20.06.02, 07:49
          A dziś potwierdzili te informacje i na bank są w pydzie no chu.. mnie strzela.
          Co to sie porobiło teraz to chyba na gwiazde starogród bedę jeżdził.
    • Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 19:40
      Czy może mi ktoś odpowiedzieć po co działacze bawią sie dalej w tą niby
      fuzje??? Może chcą spuścić Zawisze do A klasy??? Czy oni kiedyś zrozumieją, że
      bez Zawiszy piłki w Bydgoszcy się nie robi???.......... Pozdro dla wszystkich
      normalnych:)
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 20.06.02, 12:56
        No cóż, Kołacki na pewno przejdzie do gksu (kiedys się zarzekał, że nigdy tego
        nie zrobi)Burlikowski mówił, że dla Zawiszy zrobiłby wszystko, ale nikt z nim
        nie rozmawiał, podobnie z Szuflitą.(info sprzed poł godziny)Tak więc
        najprawdopodobniej zasilą ormowców, w sumie muszą z czegoś żyć. A o
        pseudodziałaczach juz nie chce mi się pisać.
        Jutro ma się roztrzygnać czy powtórzą mecz z Ciechocinkiem. Na szczęście
        znalazł się człowiek, który wyłożył z prywatnej kieszeni potrzebną sumę. Mam
        nadzieję, że nie na darmo.
        HWD SZKODNIKOM
        • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 21.06.02, 16:01
          Niestety 5 liga. Wiadomo kto nie dopilnaował sprawy. Mam nadziję, że sprawcy
          upadku Zawiszy nie będą odpowiedzialni tylko przed Bogiem i historią.
          • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 21.06.02, 19:46
            To juz jest koniec - takie stwierdzenie mi sie nasuwa. Ale ja nigdy nie
            przestane wierzyć w Zawisze.
          • Gość: ireq Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:50
            No to beda derby z Gwiazda dobrze ze nie awansowali bo Zawisza bylby zespolem
            grajacym w najnizszej klasie rozgrywek w naszym miescie, a ta fuzja z Chemikem
            to niewypal po co to ciagnac przez nastepny sezon przeciez traca na tym oba
            kluby czy nikt tego nie widzi ????
            • Gość: YAraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 20:30
              CHoC w 5lidze grasz najwierniejszych fanow masz!!!!!!!!!
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 27.06.02, 17:25
      Ostatnio czytałem że z pydą trenuje Sieradzki z Chemika, niech sobie trenuje
      ale po co dalej ciągnąć z tą fuzją?
      • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 18:07
        Chemik/Zawisza pozbył się Bilskiego i Szeremeta. Odeszli do Świtu. Kozłowski i
        Łukaszewski zostają w Groclinie. Sprowadzono jakiegos bramkarza - nie wiem po
        co? Do bramkarzy ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Brakuje obrońcy i napastnika.
        Szuflita i Burlikowski chcieli grać w Ch/Z , ale polityka - A RACZEJ
        ANTYPOLITYKA -klubu nie przewiduje zatrudnianie podstarzałych piłkarzy??????
        Stawiają na młodzież, poprzez pozbycie się utalentowanego i bramkostrzelnego
        Bilskiego. Całe szczęście, że wraca Arek Woźniak. Ale to napewno nie wystarczy.
        • Gość: Dawid Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telsten.com / 10.21.2.* 03.07.02, 20:27
          I tak na Vlige przyjdzie wiecej kibicow.Tylko ciekawe kto bedzie gral w
          Zawiszy? bo wiekszosc zawodnikow przechodzi do chemika.
          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 04.07.02, 12:55
            Chciałem cos napisac, ale po prostu słów mi brakuje
            • Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 14:31
              Jak tak dalej pójdzie to nasi kochani działacze rozwiążą zespół seniorów i
              Zawisza już zupełnie zniknie z jakiejkolwiek ligi. I wcale bym się nie
              zdziwił. Najlepiej niech się jeszcze z Gwiazdą połączą. I wtedy
              Chemik/Zawisza/Gwiazda/Budowlani na pewno o II lige zawalczy:)))
    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 23:07
      Tak jak upada Zawisza powoli zaczyna upadac ten wątek nie pozwólmy na to.Pozdro
      dla wytrwalych.
      • Gość: Dawid Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telsten.com / 10.21.2.* 08.07.02, 23:35
        ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!!!
        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 09.07.02, 18:11
          Ten wątek nie może zginąć, ale teraz nie ma co za wiele pisać ponieważ jest
          sezon ogórkowy.
          • Gość: TONYO Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.02, 20:23
            ZAWISZA TO POTEGA!!!! MOŻESZ GRAĆ W B-KLASIE A I TAK BĘDZIEMY WIERNI! PYDA O
            TAKICH KIBICACH MOŻE SOBIE POMAŻYĆ. CHWDP I PYDZIE RÓWNIEŻ!!! POZDRO DLA
            NAJWIERNIEJSZYCH FANÓW-DO ZOBACZENIA NA 5 LIDZE.
            • Gość: Dawid Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telsten.com / 10.21.2.* 09.07.02, 21:25
              Choć w Vlidze grasz najwierniejszych fanów masz!
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 11.07.02, 08:13
      W Zawiszy zmiany nie wiem czy na lepsze, ale na pewno muszą być ponieważ Kiciński
      zrobił tyle dla Zawiszy, że jest teraz w V lidze. W Chemiku/Zawiszy bramkę
      strzelił w sparingu A. Woźniak i to cieszy bo z tym zawodnikiem chłopaki mogą
      powalczyć. Ostatnio czytałem, że zawodnicy którzy nie znajdą miejsca w III lidze
      będą grać w V miejmy nadzieję, że nie powtórzy sę sytuacja z zeszłego roku gdzie
      zawodnicy nie grali w III a nie mogli pomóc chłopakom z IV ligi.
      • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 08:38
        W sparingu III ligowców w końcu dużo chłopaków z Zawiszy. Ciekaw jestem jak
        pseudodziałacze rozwiążą sprawę dużej kadry zawodników. Czy będzie tak jak rok
        temu. V liga nam nie straszna. Jest teraz dobry czas by odbudować piłkę w
        Bydgoszczy. Powyrzucać patałachów, sponsor mile widziany i jedziemy w górę.
        • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.07.02, 00:12
          Benon K złożył dymisje hehehe. Kilka lat za późno.Teoretycznie źle nie byłoby
          jakby kierownikiem sekcji został "Drzewko", a tzw prezesem Straszewski. Ludzie ci
          Zawiszke mają w sercu, tylko jest jeszcze ta banda pasożytów w mundurach...
          O pomysłach kadrowych nie chce mi się pisać, bo najprawdopodobniej będzie takie
          samo gówno jak w zeszłym roku. Już dzis w Pruszczu szykują się na mecz z Zawiszą,
          przecież to parodia.
          Pozdrawiam ze"świata"
          chwdp pasożytom
          • Gość: TONYO Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.07.02, 20:24
            W PRUSZCZU SIE SZYKUJA? QRWA ZNÓW BEDZIE GŁOSNO ŻE ZAWISZA JAKIEŚ WIOSKI
            ROZP...:)))) ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!!!!!!!!!!!! VIVA WKS!!!
            • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 17.07.02, 08:06
              Mam nadzieję, że w tych wioskach Zawisza pogra tylko rok, a w przyszłym sezonie
              w IV lidze znów się znajdzie. Szkoda będzie na ten nasz piękny stadion
              wpuszczać wieśniaków, bo nasi piłkarze na wyjazdach będą grać na polach za
              stodołom.
    • Gość: Dawid Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telsten.com / 10.21.2.* 18.07.02, 01:28
      Bambry z pruszcza,sicienka itp. beda sie na na naszym stadionie czuli tak jak
      by na Mistrzostwach Świata byli.Chyba po meczu kazdy z nich kawalek murawy na
      pamiatke wezmie.Miejmy nadzieje ze te czasy szybko mina i na Gdanskiej
      zobaczymy solidne ekipy, ale narazie to chyba tylko marzenia.FORDON ZAWSZE Z
      ZAWISZĄ
      • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 18.07.02, 09:16
        Można sie wkurzyć jak czyta sie że Burlik strzela 7 goli dla Pydy a nie dla
        Zawiszy.
        • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 18.07.02, 14:12
          Burlik strzela dla ormowców, ale jak juz wczesniej napisałem nikt z Zawiszy z
          nim nie rozmawiał...Pisząc, że w Pruszczu się szykuja miałem na mysli piłkarzy,
          a nie miejscowych heehheheh. Zarówno w Pruszczu jak i Serocku gra wielu
          chłopaków, którzy kiedys za juniora grali w Zawiszy, więc się zmobilizują na
          bank. Jak zauważyłem w chemiku gra w sparingach zdecydowana większość piłkarzy
          Zawiszy nawet tych co grali w 4 lidze. Pytanie kto będzie grał w 5????Czy znów
          ten burak kuźniacki weźmie za damke naszych zawodników???
          Optymistyczną wiadomością jest to ,że Straszewski zdecydował się zostać
          prezesem sekcji. Trzeba będzie zrobic jakieś spotkanie.
          I OCZYWIŚCIE ŻE FORDON ZAWSZE Z ZAWISZĄ!!!
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 24.07.02, 07:27
      Czy ktoś może wie co się dzieje u chłopaków z pod znaku Zawiszy (V liga). W
      prasie tylko o pydzie się rozpisują, rzadko o Chemiku/Zawiszy. Czy mają jakieś
      sparingi bo kiedyś słyszałem, że mają z Groclinem zagrać.
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 24.07.02, 11:02
        Grają dzis u siebie o 17 z Pruszczem.
      • Gość: Dawid Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telsten.com / 10.21.2.* 26.07.02, 13:52
        W prasie zadnych wiesci o chlopakach z Zawiszy.Czy oni w ogole przygotowuja sie
        do sezony, czy graja jakies sparingii???Moze ktos wie cos na ten temat? Gazety
        olewaja nasza V-ligowa druzyne i podniecaja sie caly czas ormowcami-CH.IM W DUPE
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 04:05
          chlopaki,mysle ze trzeba by troche spojrzec i pogadac na temat naszych szans,
          jako cale wojewodztwo,co do awansu ktorejs z III ligowych druzyn do II ligi.
          kto waszym zdaniem jest w najlepszej sytuacji by ten cel w 2003 roku osiagnac?
          tylko powaznie,bez nacjonalizmu podworkowego.bo bylo by dobrze ten cel
          osiagnac,bo jak nastapia okrojone ligi,to chyba przy nie wielkim bogactwie,
          bedzie te cele o wiele trudniej osiagnac.jakie sa wasze spostrzezenia i typy?
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 31.07.02, 09:11
      Moze nie na temat, ale wczoraj zajechalem na stadion Amiki i bylem pełen
      zachwytu. Fakt jest mały, ale jupitery na głównej płycie i na boisku
      treningowym. Trybuny są 3, ale jedna z nich jest połączona z hotelem. Hotel
      jest w kształcie walca cały ze szkła. Pisze to dlatego, że kiedys było tam pole
      a teraz mały piękny kameralny obiekt. Jestem pod wrażeniem.
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 31.07.02, 09:23
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 31.07.02, 09:24
      Dziś Zawisza/Chemik; na głównej płycie przy ul. Gdańskiej bydgoszczanie
      powalczą z Gryfem Sicienko (17.00). Trzeba zobaczyć jaki skład się zaprezentuje.
      • Gość: Dawid Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telsten.com / 10.21.2.* 31.07.02, 23:33
        ZAWISZA-Gryf Sicienko 4:1(3:0).Mecz moze nie stal na zbyt wysokim poziomie, ale
        mysle, ze chlopacy pokazali,ze stac ich na powrot do IV ligi.Przyda sie na
        pewno doswiadczenie Rzepy i Wisniewskiego.
        • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 01.08.02, 21:39
          dzis mielismy spotkanie ze Straszewskim i Rzepą. Jeżeli wypalą pomysły
          Straszewskiego i nasze to może byc ciekawie. Jedyna przeszkodą są twardogłowi
          mundurowi. Jak się nie będą wpieprzać to powinno byc dobrze.
          CHWD TYM CO POSZLI DO ORMO
          Dcdam nie pisz Zawisza/chemik, bo tam nie ma zadnego zawodnika z chemika, TYLKO
          ZAWISZA
        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 02.08.02, 09:35
          Maciej masz rację z tą nazwą. Mam nadzieję, że te pomysły które są
          zapoczątkowane wypalą, ale jak znam życie jak piłkarze zaczną nieźle grać to
          jakiś wojskowy wieśniak sprowadzi działaczy z III lub II ligi i kolejni zaczną
          odchodzić. Jak sukcesu nie będzie to będzie spokój, bo wojsko nigdy nie
          pomagało. A co z wyjazdami czy będziemy jeżdzić po wioskach i czy kibice będą
          dopingować chłopaków na własnym stadionie? Wkurwie mnie to że nic nie ma w
          gazetach o Zawiszy, a o pydzie co dzień pół strony smarują. Dobrze że trenerem
          jest Rzepa bo dla niego nawet w trudnych czasach Zawisza to numer jeden.
          • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 10:02
            Mam pytanie do Macieja: Jak przyjąłeś przyjście Burlika do pydy? Czy zostanie
            przywitany jak kiedyś Kot, który odszedł do Elany. Dla mnie to jeszcze większa
            hańba przejść do Ormowców.
            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 04.08.02, 13:45
              Witam wiernych w wierze hehehe:)Straszewski ma zamiar utworzyć stowarzyszenie,
              które przejęłoby druzyne z 5 ligi. Nazwa to oczywiście Zawisza, bez chemika. W
              czwartek rozmawiał na ten temat z trepami, ciąg dalszy rozmów nastąpi (miejmy
              nadzieję) Mecze Zawiszy miały byc rozgrywane w soboty o godz. 12 z uwagi na
              pierwszenstwo chemika, ale nam się to nie podoba. Po pierwsze godzina kulawa,
              po drugie chemik niech się ciagnie na glinki. Najlepiej, żeby grali po południu
              w soboty albo w niedzielę o 12. Wtedy na pewno więcej nas przyjdzie. Sami
              postanowilismy, że bez względu na wszystko bedziemy jeżdzic na wyjazdy,
              pierwszy za tydzień 11 sierpnia do Brzyskorzystewka na puchar. U siebie
              będziemy się starali bywać w jak największych ilościach, zobaczymy jak to
              będzie, to też zależy od godzin meczów. Celem jest natychmiastowy awans to
              oczywiste. Mamy parę pomysłów jak zdobyć parę groszy na sekcję, ale o tym na
              forum nie napiszę:) Wczoraj Zawisza wygrał sparing z Gwiazdą 3:1.
              Jak możecie to też wybierzcie sie na następna niedzielę na ten puchar. Wtedy
              mozna by było sobie normalnie pogadać.
              A o tych nowych ormowcach nie chcę mi się pisać. Oni sami wiedzą i odczuwają i
              beda dalej odczuwać najlepiej co o tym myslimy, aż im się odechce tam grać.
              Chaotyczny ten mój wpis jak nigdy:::::)))
              ZAWISZA 4EVER
              • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 05.08.02, 07:40
                chlopaki,kiedy wy sie wyleczycie z komunistycznego ducha?
                czy nie zdajecie sobie sprawy z tego,ze zaden z pilkarzy bydgoskich,ani calej
                Polski,nie mysli tak jak wy?otworzcie oczy na Europe,bo niedlugo bedzie nam tam
                byc i to z przepisami,szczegolnie jezeli Zawiszka zawita do II ligi.jednak z
                waszym nastawieniem,niech ten klub raczej gra nie w 5,a w 9 lidze i
                konkuruje o ostatnie miejsce z Topolnem nad Wisla.powodzenia,i prosze was
                byscie pozdrowili wszystkich Leszczynskich i Wilczynskich w Bydzi.
    • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 06.08.02, 07:39
      rynkowo chcesz krytykować nasze forum to sobie odpuść idż porozmawiaj o żużlu
      szachach. Daj sobie spokój, a jak Zawisza będzie kiedyś wielki to przypomnij
      sobie co było jak Zawisza był w tarapatach i co na ten temat pisałeś.
      • Gość: Troll Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 00:28
        Zastanawiam sie wlasnie czy kibice Zawiszy dla dobra pilki noznej w Bydgoszczy
        przezyli by polaczenie np Zawiszy, Poloni i Chemika w jeden klub ktory moglby
        grac pod nazwa Zawisza i wykorzystywac jeden z najlepszych stadionow
        pilkarskich w Polsce. Moim zdaniem tylko polaczenie sil wszystkich klubow
        pozwolilo by na godne reprezentowanie Bydgoszczy m.in. dlatego ze jesli
        funkcjonuja w miescie 2 czy 3 kluby to automatycznie odbieraja sobie sponsorow
        a wiadomo ze w obecnych czasach bez pieniedzy nie ma mowy o grze na wysokim
        poziomie. Moim zdaniem Bydgoszcz zasluguje na dobra druzyne pilkarska ale
        tylko jedna a Zawisza ma odpowiednia tradycje i infrastrukture
        • Gość: Dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 07.08.02, 07:25
          Troll masz rację że powinna być jedna i porządna drużyna w mieście i oczywiście
          pod nazwą "Zawisza". Tylko że w tym zasranym mieście nie ma sponsorów jest
          mnóstwo nieudaczników którzy nazywają się działaczami. Ich zamiarem jest
          wyprzedaż zawodników, a nawet nazwałbym ten proceder oddawaniem za darmo.
          Wczoraj w Expressie były wywiady z byłymi piłkarzami z Bydgoszczy (oczywiście
          mający za sobą gre w Zawiszy). Każdy z nich marzy o powrocie do Bydgoszczy, ale
          do dobrej II lub I ligowej Zawiszy, a tak kręcą się po Koninach, Kościanach,
          Gdyni itp. W naszym mieście potrzebna jest nie tyle jedność klubów, a kasa i
          umiejętni działacze którzy będą chcieli coś dlapiłki zrobić, a nie zbić kase.
          Niech jest sobie Chemik, Gwiazda, Budowlani w III i IV lidze, aby byli
          zapleczem dla I ligowego Zawiszy. Niech będzie szkółka młodych graczy w
          Bydgoszczy, a nie jak jest teraz że zabierają nam 13 latków do Amiki i innych
          klubów za darmo. Nie chcę się po raz kolejny rozpisywać na ten temat, ale tak
          jest rzeczywistość piłki w naszym mieście. Zawisza nigdy nie zginie!!!
          • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 13:07
            Właśnie Rynkowo jesteś z tych, którzy są tam gdzie sukces. Jakby Budowlani
            grali w I lidze to byś chodził na ich mecze w ich barwach, później Gwiazda by
            wiodła prym ty byś był w szaliku Gwiazdy. Pewnie politycznie poglądy też idą u
            ciebie z koniunkturą. Raz lewa raz prawa. My wierni kibice Zawiszy zawsze
            będziem z naszą ukochaną drużyną. Nawet w A klasie. A ty lepiej jedź do swojego
            Eurolandu... Jeden klub w Bydgoszczy może być, ale tylko Zawisza a pozostałe
            kluby jak mówi DCDAM powinny być dostarczycielami talentów.
            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pl / 10.0.1.* 08.08.02, 18:19
              rynkowo od komunistów to ublizaj swojej starej.
              W niedziele o 17 jest mecz w Brzyskorzystewku?:)czy jakoś tam:)Oczywiście się
              wybieramy. Czekamy na decyzje wojskowych w sprawie stowarzyszenia. Jeśli wojsko
              da wolną rękę (tzn nie będzie się wpieprzać) jest szansa na przyciagnięcie
              ludzi z pieniędzmi (info z wczoraj wieczór od najbardziej optymistycznego
              kibica Zawiszy na świecie:):) Jak pisałem wcześniej mieliśmy pomysły aby
              wspomóc piłkarzy i pierwszy krok został zrobiony. Kilku piłkarzom polepszyły
              się humory. Może po niedzieli następni bedą też w lepszych nastrojach.
              Pawson i Dcdam jedziecie???
              Pozdrawiam Wiernych W Wierze:)
              • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 18:32
                Maciej- mam drobne kłopoty, by przekonać DcDama by pojechał. Ale da się zrobić
                wjadę mu na ambicję i powspominam kilka wyjazdów i da się przekonać. Tylko,
                żeby kibice Zawiszy siedzieli (stali) razem w kupie, a nie po całym stadionie
                (czytaj-polu)rozproszeni. Humor mi się porawia jak piszesz, że są szanse i
                pomysły by coś ruszyło w WKSie. Ale już tyle razy słyszałem różne zapowiedzi,
                że czekam i się nie podniecam. Do zobaczenia na Pucharze Polski.
                ZAWISZA - NAJWIERNIEJSZYCH KIBICÓW W POLSCE MA !!!!
                • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 19:10
                  Jeszcze pare lat temu jak mielismy jeszcze 2ligę mój wujas nabijał się kiedy
                  Zawisza będzie grała w lidze z Gromem Więcbork to przyjdzie na mecz.Nie
                  spodziewałem się ze doczekamy takich czasow.Pozdro dla normalnych.
                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 09.08.02, 02:38
                    chlopaki,badzcie realistami.mnie nie znacie,i nie wiecie jak mi sie serce kraje
                    jak widze co sie stalo z moja druzyna.a ona ma o wiele wieksze osiagniecia niz
                    Zawisza.w tym roku awansowala do 5 ligi,ale co bedzie dalej to wielki znak ?.
                    zycze wam i Zawiszy wszystkiego co najlepsze[chociaz z Bydgoszczy nie jestem,
                    to miasto wasze jest bardzo bliskie sercu memu i wiele razy na waszym stadionie
                    bylem],jednak patrze trzezwo na sytuacje w kraju pod kazdym wzgledem,rowniez na
                    wiele ogolnych zmian w sporcie.popatczcie na slaskie pilkarstwo[niegdys potega
                    na europejska skale].wielu ludzi jest przy forsie,ale nie mozna chciec,by
                    wykladali na te czy inna druzyne pilkarska,jezeli oni wcale sie pilka nie
                    interesuja.z drugiej strony ten co wylozy,chce miec z tego zysk.takie prawa
                    rzadza rynkiem kapitalistycznym.moj ojciec zawsze mi mawial o pewnym przyslowiu
                    "jezeli sam sobie nie pomozesz,to i Bog ci nie pomoze".dlatego trzeba liczyc na
                    siebie i wziasc sie do roboty i to w kazdej dziedzinie zycia.zycze wam
                    powodzenia w waszych pragnieniach.
                    dodam wam jeszcze wyjasnienie,ze nie zmieniam sie w zaleznosci od sytuacji,nie
                    popieram ani partii na lewo ani na prawo,nie biore udzialu w wyborach i guzik
                    mnie to obchodzi kto jest u wladzy,sam walcze o swoj chleb codzieny.
                    przy okazji jezeli znacie Wilczynskich,Leszczynskich,Fifielskich,Majkow to ic
                    odemnie pozdrowcie,z gory wam serdecznie dziekuje.
                    • Gość: PRZYJACIEL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.08.02, 17:10
                      POZDROWIENIA DLA ZAWISZY Z LUBINA !!!
                      • Gość: Przyjaciel2 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.*.*.* 05.04.03, 12:05
                        Gość portalu: PRZYJACIEL napisał(a):

> POZDROWIENIA DLA ZAWISZY Z LUBINA !!!

:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka