qczi 11.04.04, 18:58 znowu kolo mojegobloku pzelecial helikopter. znaczy to, ze komus cos sie stalo tak szkoda, w swieta... ale, ale skoro to sa swieta nadziei, moze wszystki bedzie okej z ta osoba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polynomial Re: helikopter 11.04.04, 19:29 Bądzimy dobrej myśli! Ktoś po prostu się przeżarł. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: helikopter IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.04.04, 20:11 a ja nie wiem czy bierze mnie grypa czy przesadziłam z jedzeniem :)) pozdrowienia dla obżartuchów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 22:10 jak bedziesz walic tyle literowek (z obzarstwa?), to tez bedziesz miala swoj helikopter - przyleci prof. miodek i wpakuje w ciebie caly magazynek Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: śmigłowiec 11.04.04, 22:27 Prof. Miodek zabiłby za zabijanie polskiego słowa jakim jest śmigłowiec. Inwazja anglosaskich zapożyczeń wypiera nasz śmigłowiec...Ja konsekwentnie używam polskiego słowa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: śmigłowiec IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.04.04, 07:55 pewien dr z mojej uczelni nazywa takich 'zabójców języka polskiego' pasożytami językowymi! w sumie to wg niego każdy oprócz niego jest takim pasożytem :(( Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: śmigłowiec 12.04.04, 09:52 a nas specjalnie nikt nie gnebi, nawet za trujkat ;)) bo i takie kwiatki sie zdarzaja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: śmigłowiec IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.04.04, 10:44 źle się wyraziłam - on jest z AB a moja uczelnia go 'wypożycza' - straszny kolo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinki Re: śmigłowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:06 O rety to Wy macie ciężko.Widzicie leci helikopter a musicie powiedzieć ;o leci śmigłowiec.Jeszcze pytanko ? leci czy może frunie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: śmigłowiec 13.04.04, 17:45 Gość portalu: pinki napisał(a): > O rety to Wy macie ciężko.Widzicie leci helikopter a musicie powiedzieć ;o leci > > śmigłowiec.Jeszcze pytanko ? leci czy może frunie? Pozdrawiam Dla zawodowca to będzie śmigłowiec! Żaden chyba pilot w Polsce nie powie, że ma uprawnienia do lotów na helikopterze... "Pilot śmigłowca" to brzmi dumnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: śmigłowiec IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.04.04, 19:16 a może chopper z amerykańska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: śmigłowiec 13.04.04, 20:59 Gość portalu: Madziara napisał(a): > a może chopper z amerykańska :))) No, no! Tylko bez "wyrazów" mi tutaj...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: śmigłowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 17:59 fruwa motylek albo inna ptica, a smiglowiec lata, kiedy akurat nie spada Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: śmigłowiec 14.04.04, 00:02 nie spada, a spadl, i nie smiglowiec ani helikopter ;)... ale blisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś