Gość: ktos IP: *.iprev.kci.net 20.04.04, 04:22 wlasnie,czy ktos moze mi powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ash3 Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 09:29 Hej, znam elodię z innego forum. Myślę, że ona sama przedstawia się najlepiej - w swoich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 11:30 Elodia to kobieta niezykle oczytana.Ktos kto pochłania ksiazki.Ma bogaty jezyk mówiony i pisany. Jako człowiek kieruje sie chwilą.Emocjami.Uwaza ze szkoda w zyciu czasu na "polityke" w przyjazni i miłosci.Zycie jest za krótkie i bywa bolesne (zreszta uwaza tak jak ja).Zyje po swojemu,ma swój swiat. Zazdroszcze jej tego,ze potrafi zrobic bardzo duzo dla kochanych i przyjaciół. Ja nie-bywam leniwy,zbyt kalkulujacy i rozpraszaja mnie niepotrzebne drobiazgi. Jej swiat jest w jakiejs czesci moim swiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 12:17 a jak ktos poprzestaje na instrukcjach obslugi? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 12:18 Elodia to dobra, madra kobieta nie bede sie rzpisywac, zeby nie dac pozywki tyciarkowi i ljane do drwin Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 12:30 Czesc Wiosno. Eee, nie ruszaja mnie drwiny w zadnym stopniu,jedynie współczuje.Wszelka agresja ma podłoze w kompleksach. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 12:30 tak lubie jesc i nie mam z tego powodu zadnych kompleksow;) hhhhhhhh o dzizaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
drobny.kurczak Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 13:03 Elodia - kobieta wrazliwa. Tez ja znam z innych forow i wiem, ze potrafi dostrzec to, co innym zwyczajnie umyka... Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 13:17 nie drobny kurczak tylko wielka dupa;) hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 15:57 vvi0sna napisała: > nie drobny kurczak tylko wielka dupa;) > > hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh co tyciarku, myslisz, ze drobny.kurczak to ja? hahaha cos ci ie mocno pomylilo - strzelasz slepakami Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 16:01 vviosna napisała: > vvi0sna napisała: > > > nie drobny kurczak tylko wielka dupa;) > > > > hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh > > > co tyciarku, myslisz, ze drobny.kurczak to ja? > hahaha > cos ci ie mocno pomylilo - strzelasz slepakami hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nie musisz brac od razu tak wszystkiego do siebie;) te kompleksy hhhhhhhhhhhhhhhhhh zaraz zaraz a gdzie ten tyciarek? o dzizaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 13:40 oooo witamy nasze kochane 30stki ;))))))) juz wam nawet wybaczylam, ze wycinacie moje wpisy ;)))) musimy teraz trzymac sie razem bardziej, niz kiedys strasznie mnie tu nie lubia buuuuuuu do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 19:22 Chcialam cos napisac, ale "zera" skutecznie psuja mi jakiekolwiek dobre intencje, juz o zdrowych myslach nie mowiac. Ja to cos kiedys z nudy zaniknie, to pomysle, choc nie sadze, zeby tego typu watki czemus sluzyly, poza nowymi informacjami dla Wyjatkowo Upierdliwych Wypominaczy, co to nie beda sie wahac, zeby sobie pouzywac za jakis czas. Az cofa czlowieka.. Na razie jakis czas odczekam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 20:08 pozdrawiam wszystkich z reala i netto. szczegolnie przystojnych sprzedawcow. o dzizaaaa hhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 20:26 nortia napisała: > Chcialam cos napisac, ale "zera" skutecznie psuja mi jakiekolwiek dobre > intencje, juz o zdrowych myslach nie mowiac. > > Ja to cos kiedys z nudy zaniknie, to pomysle, choc nie sadze, zeby tego typu > watki czemus sluzyly, poza nowymi informacjami dla Wyjatkowo Upierdliwych > Wypominaczy, co to nie beda sie wahac, zeby sobie pouzywac za jakis czas. > Az cofa czlowieka.. > > Na razie jakis czas odczekam > > Pozdrawiam Chcialam cos napisac, ale "zera"... ...i sie mocno rozpisalam. w ostanim momencie wyhamowalam i tylko dzieki temu nie macie tu eseju. bardzo podobnie postepuje madziara. twierdzi,ze nie dyskutuje... ale widac to echo niesie;) o dzizaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 21:18 Oj oj, nawet nie wiesz jak mi przykro z tego powodu, ze nie zrozumiales tego, co napisalam. Chcialam "cos"* napisac.. *cos - cos o Elodii, cos pozytywnego na Jej temat, moze negatywnego, ale twoja nijaka obecnosc sprawia, ze w okolicach oczu wyskakuja mi czerwone swedzace krostki (moze to kwestia rzadkiego mycia? ;]) i nie mam checi sie uzewnetrzniac. Na przyszlosc zanim cos napiszesz, skosultuj sie z reszta ekipy.. Esej innym razem, specjalnie na zyczenie. Swoja droga z lewej strony masz taka opcje, wcisnij sobie, wpisz nazwe - nortia (ulatwienie, w razie jakby pisanie tez ci trudnosc sprawialo) wcisnij ok i bedzie bajka. I czytac nie bedziesz musial i nocy zarywac, jak by tu sie do niej przyczepic, zeby zycie pouprzykrzac - niezle, niezle, nie powiem. I nie twierdze, ze nie dyskutuje, moze inaczej - odpowiadam czemus, co mysli, ze jest zabawne, tego tez dyskujsa nazwac nie mozna - fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 21:31 nortia napisała: > Oj oj, nawet nie wiesz jak mi przykro z tego powodu, ze nie zrozumiales tego, > co napisalam. -gdybys patrzyla dalej niz czubek swojego nosa zobaczylabys naprawde co napisalam. > Chcialam "cos"* napisac.. >*cos - cos o Elodii, cos pozytywnego na Jej temat, moze negatywnego, ale twoja > nijaka obecnosc sprawia, ze w okolicach oczu wyskakuja mi czerwone swedzace > krostki (moze to kwestia rzadkiego mycia? ;]) i nie mam checi sie uzewnetrzniac... i dlatego twoj powyzszy poemat o niczym byl tak krotki;) hhhhhhhhhhhh o dzizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa > Esej innym razem, specjalnie na zyczenie. Swoja droga z lewej strony masz taka > opcje, wcisnij sobie, wpisz nazwe - nortia (ulatwienie, w razie jakby pisanie > tez ci trudnosc sprawialo) wcisnij ok i bedzie bajka. I czytac nie bedziesz > musial i nocy zarywac, jak by tu sie do niej przyczepic, zeby zycie > pouprzykrzac - niezle, niezle, nie powiem. spodziewam sie ze masz to samo po lewej stronie? cokolwiek by to bylo. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh > I nie twierdze, ze nie dyskutuje, moze inaczej - odpowiadam czemus, co mysli, > ze jest zabawne, tego tez dyskujsa nazwac nie mozna - fakt. ja twierdze ze sie rozlala woda. bardzo smieszna ta woda rozlana.taka be sensu. duzo sie jej wylalo zeby zakomunikowac ze si enie ma nic do zakomunikowania i mina nad nia. o dzizaaaaaaaaaaaaaa;)))))))))))))))))))))))))))))))) hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 21:37 Gest kretyna, hm? Ja nie wyzywam..to stwierdzone medycznie. Poczytaj. Ps. Rozcienczajac juz rozlana wode, nie blyszczysz.. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 22:45 Nortiu - Ty na pewno masz 17 lat??? cholipka, wspolczesna mlodziez widac na grach komputerwych i czipsach taka bystra teraz... a moze my tez tacy bylismy, a teraz wiek coraz bardziej przeszkadza nam zauwazac madrosc mlodszych? no coz, ja w kazdym razie doceniam zalety naszej N-forumowiczki, chociaz naprawde trudno mi uwierzyc, ze ma 'tylko' 17 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 23:07 vviosna napisała: > Nortiu - Ty na pewno masz 17 lat??? cholipka, wspolczesna mlodziez widac na > grach komputerwych i czipsach taka bystra teraz... a moze my tez tacy bylismy, > a teraz wiek coraz bardziej przeszkadza nam zauwazac madrosc mlodszych? no coz, > > ja w kazdym razie doceniam zalety naszej N-forumowiczki, chociaz naprawde > trudno mi uwierzyc, ze ma 'tylko' 17 lat ;) jak ty potrafisz byc mila jak ci zalezy. tak swietnie wchodzisz w tylek. jak w maslo ;) podsunac jaki wierszyk na okazje? hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh o dzizaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Elodia? 20.04.04, 22:54 nortia napisała: > Gest kretyna, hm? > Ja nie wyzywam..to stwierdzone medycznie. > Poczytaj. > > Ps. Rozcienczajac juz rozlana wode, nie blyszczysz.. > no dobrze. prolog i zawiazanie akcji mamy juz za soba. spokojnie juz mozesz rozlac morze łez. niech nastapi punkt kulminacyjny. tak dlugo oczekiwany i tak dlugo zapowiadany. Odpowiedz Link Zgłoś