ivica 20.04.04, 15:50 czyz to nie kulturalna liczba "a jego imie 40 i 4 x2" :)))) ciekawe kto taka ciekawa kulturalna liczbe zepsuje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madziara 666 IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 15:54 six six six the number of the beast - no muzykalni - kto to spiewa ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: 666 IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 16:00 a ja w 86 miałam 6 lat skończone w 6 miesiącu ... - krążą te szóstki krążą Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk 44 20.04.04, 16:08 Zespół Świetliki na swej debiutanckiej wybitnej płycie zawarł utwór " Opluty (44)" Polecam ten utwór. A tak poza tym to Swietlicki Marcin jest super poetą. Szkoda ze sie troche wstydzi na scenie-ale jak go nikt nie widzi i nie słyszy potrafi pieknie pisac o miłości. Troche jak Hłasko. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_s Re: Hmm.. 20.04.04, 18:38 nortia napisała: > a Kasia nam zepsula zabawe o! > To trochę Ci się pomyliło, bo kamieniem miał rzucać ten kto jest bez winy. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Hmm.. 20.04.04, 18:51 To, co mi sie myli, to ja wiem. Milo, ze zauwazylas, ale nie o to chodzi, bo w innym kontekscie, co dosyc dobrze widac. Pozdrawiam Przesladowcow - tez Was lubie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Hmm.. 20.04.04, 19:11 bogini_s napisała: > nortia napisała: > > > a Kasia nam zepsula zabawe o! > > > > To trochę Ci się pomyliło, bo kamieniem miał rzucać ten kto jest bez winy. Co to za glupoty??? to watek o kulturze. Dlaczego czepiasz sie słówek? Co to za bzdety??? Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_s Re: Hmm.. 20.04.04, 19:14 zinekk napisał: > bogini_s napisała: > > > nortia napisała: > > > > > a Kasia nam zepsula zabawe o! > > > > > > > To trochę Ci się pomyliło, bo kamieniem miał rzucać ten kto jest bez winy. > > > > Co to za glupoty??? to watek o kulturze. Dlaczego czepiasz sie słówek? Co to za > > bzdety??? A dlaczego sie mnie tak czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Do bogini_s 20.04.04, 19:17 Czepiam sie bo sie dzisiaj nie napiłem. A poza tym musze dbac o swój debilny wizerunek altruisty-samarytanina-negocjatora-ostatniego sprawiedliwego. A tak powaznie, to pisz na temat i tyle. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_s Re: Do bogini_s 20.04.04, 19:23 Mysle, ze jednak sie dzisiaj troche napiles. NIe sadze rowniez, ze jestes typem negocjatora. Mam nadzieje jednak, ze cie spotkam , poniewaz jestes ciekawy. Rowniez pozdro i narka. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Do bogini_s 20.04.04, 19:31 Co do picia , to piłem kawe,ale lubie łyche i ok. Jak kazdy facet. Nie wiem czy sie spotkamy, nie spotykam sie z ludzmi z netu. Jesli jestes kobieta i chcesz mnie spotkac, to zapraszam 8 marca 2005 na rynku w pubie amsterdam.Jesli mnie znasz to sie nie czepiaj :D ;jesli sie nie znamy to tym bardziej. Tez Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_s Re: Do bogini_s 20.04.04, 19:33 Co do picia łychy, to nie mam pewności, termin, który proponujesz jest uwłaczający. Nic oprócz: odwal się! Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Do bogini_s 20.04.04, 19:35 bogini_s napisała: > Co do picia łychy, to nie mam pewności, termin, który proponujesz jest > uwłaczający. Nic oprócz: odwal się! :) Sama zaczełas.. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Hmm.. 20.04.04, 18:51 nortia napisała: > a Kasia nam zepsula zabawe o! Tak a ja jestem szczęśliwym posiadaczem 4444, jako stary statsiarz i polowacz na równe tysiączki na forum, całkiem przypadkowo trafiłem takiego Mickiewiczowskiego numbera :} Odpowiedz Link Zgłoś