Dodaj do ulubionych

Giełda tematów maturalnych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:48
Nie, no kurde. To chyba jakaś celowa zmyłka kuratorium. Zbyt dużo osób
posiada te tematy. Ciekaw jestem co nam dadzą jutro. A może całe to
zamieszanie jest zainspirowane przez ministerstwo? Nie, nie wydaje mi się,
żeby byli aż tacy sprytni. Zresztą jutro się wszystko okaże.
Obserwuj wątek
    • Gość: check this out Re: Giełda tematów maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 21:38
      No dokładnie - tu nie ma co gdybać, bo pojawić może się praktycznie wszystko...
      Jedyne czego można się spodziewać to ta denna groteska, która jest praktycznie
      co roku ostatnio :((
      Wątpię też, żeby 'to całe zamieszanie' było spowodowane akurat ministerstwem...
      A poza tym sami spójrzcie... 'Człowiek sam musi określić, co w życiu
      najważniejsze', 'Między obowiązkiem walki ze złem a pokusą życia', 'Siła i
      słabość', 'Człowiek w czasie wojny'... te tematy są tak podobne, że możnaby
      napisać praktycznie jedną pracę, ale delikatnie ją przekształcając tak, aby we
      wstępie i na końcu nawiązywała do danego tematu (DOSŁOWNIE, bo nauczyciele to
      lubią ;/ )i tyle. Powodzenie - na pewno damy radę :)))
      • Gość: GOSC Re: Giełda tematów maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 21:48
        Dacie Rade Powodzenia
    • Gość: VoDo Re: Giełda tematów maturalnych IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 23:05
      Jezeli bdziecie mieli jakis przeciek dajcie mi znac na gg: 2933790 qrde stawiam
      skrzynke browara ! :D plzka help me jeszcze sie nie uczylem a chyba juz nie
      zdaze :((
    • Gość: froncus Re: Giełda tematów maturalnych IP: *.echostar.pl 11.05.04, 13:24
      CHE CHe w zeszlym roku poszedl mega przeciek o jednym z tematow pisali nawet w
      gazecie dzien przed matura prawie w takim samym brzmieniu jaki pojawil sie
      nastepnego dnia.Pamietam ze jak usiedlismy i przeczytali nam tematy to ponad
      polowa sali nie mogla powstrzymac sie od smiechu.Akcja byla taka ze przez kilka
      pierwszych dni modlilismy sie zeby nam nie uniwaznili tej matury.Farsa;)Pozdro
      dla wszystkich tegorocznych maturzystow.
    • Gość: egoist Re: Giełda tematów maturalnych IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 11.05.04, 18:42
      Przypuszczam ze przeciek jednak byl ale tym razem byl na skale masowa wiec
      kuratorium chac zachowac twarz i nie chcac wywolac skandalu po cichu zmienilo
      pytania. Zal sie robi jak slyszalem ze na wyzynach ktos pytania za 600zl kupil.
      Farciarz jakis.
      • Gość: raki Re: Giełda tematów maturalnych IP: 212.122.214.* 11.05.04, 19:56
        no... w sumie z pewniaków żeden z tematów się nie sprawdził... Nic z Fary sie
        nie sprawdziło, ale nie było źle... tamaty nawet looz... w sumie sie nauczyłem,
        nie wierzyć przeciekom :D Pozdro dla maturzystóf i nie tylko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka