Dodaj do ulubionych

Solidarność chce zarabiać minimum 1700 zł

23.06.11, 23:32
Na ulicach Bydgoszczy i w zakładach pracy, gdzie istnieje komórka Solidarności, można składać podpisy pod projektem ustawy podwyższającym płacę minimalną do 1700 zł brutto. Nie każdemu się to podoba.
bydgoszcz24.pl/artykul/solidarnosc-chce-zarabiac-minimum-1700-zl
Obserwuj wątek
    • heniekstar Re: Solidarność chce zarabiać minimum 1700 zł 24.06.11, 11:23
      Nie wiem o co chodzi. Wiem za to jedno. S stała się ślepą przybudówką pisiorków. Jest to jak jawnie widoczne, że aż rzygać się chce. Jak można było sprzedać idee wolnościowe partii nacjonalistycznej?
      • t.king Re: Solidarność chce zarabiać minimum 1700 zł 24.06.11, 11:27
        heniekstar napisał:

> partii nacjonalistycznej?

nieźle jesteś zmanipulowany przez media....PIS ,to nic innego jak skrajna lewica....
        • poganiacz_bydla Re: Solidarność chce zarabiać minimum 1700 zł 24.06.11, 23:23
          więcej, to katobolszewia.
          • heniekstar Re: Solidarność chce zarabiać minimum 1700 zł 25.06.11, 08:18
            dodaj do tego hasła nacjonalistyczne połaczone z popieraniem kiboli (bojówek) jako jedynych prawdziwych Polaków i patriotów i masz obraz całosci. Wiele się nie pomyliłem. A Solidarność już dla mnie przestała istnieć i jako epos i jako związek.
            • bruce_kee Re: Solidarność chce zarabiać minimum 1700 zł 25.06.11, 19:23
              Związki zawodowe myślą w inny sposób niż ja. Gdybym zarabiał 800 zł to nie miałbym pretensji do 'złodziejskiego rządu', do pracodawcy itp, tylko do samego siebie. Każdy zarabia tyle ile chce, albo tyle na ile sobie zasłużył, proste.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka