Dodaj do ulubionych

W bydgoskim liceum zaginęły prace maturalne z m...

• Gość: poznaniak skandal! redaktorzy z Gazety Wyborczej powinni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 18:27
      stanąć przed sądem za naruszenie dóbr osobistych człowieka, który niczym w tej
      sytuacji nie zawinił. W ciągu kilkunastu miesięcy rozpasanie redaktorów pod tym
      względem osiągnęło granice. Wam się wydaje, ze kim wy jesteście"? Ze wolno wam
      bezkarnie wydawać wyroki na ludzi? Ze wolno wam publicznie szkalować ich dobre
      imiona?
      Wzywam wszystkich ktorym bliska jest wolność obywatelska, a także zwykłe
      ludzkie prawo do popełniania pomyłek, o BOJKOT szmatławca jakim stała w
      ostatnim czasie Gazeta Wyborza
      • Gość: DeHa Re: skandal! redaktorzy z Gazety Wyborczej powinn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 18:32
        w pelni popieram!

Jak nie potrafia pisac o otaczajacym ans swiecie to niech nie pisza wcale...
        • Gość: nn Re: skandal! redaktorzy z Gazety Wyborczej powinn IP: *.it / 62.233.189.* 17.05.04, 18:43
          Gdyby prace maturalne zgubił nauczyciel nie lubiany przez Was, domagalibyście
          się hałasu w mediach, ukarania, wyciągania konsekwencji... . Doceniam , że
          stajecie w obronie wartościowego człowieka, ale taka sytuacja rzeczywiście
          każdemu może się zdażyć.Szkoda, że gazeta nie pisze częściej z zachowaniem
          anonimowości "bohaterów". Oszczędziłoby to wielu spekulacji. A co do
          sprawdzania prac maturalnych w domach : kochani, dokładne i rzetelne
          sprawdzenie rozwiązań zadań to nie sprawdzenie kartkóweczki. Do tego potrzebna
          jest cisza, spokój, możliwość koncentracji. Policzcie, ilu nauczycieli w Waszej
          szkole sprawdza prace jednocześnie. A ile pomieszczeń do spokojnej pracy może
          im zaproponować dyrektor? Jakże łatwo jest oskarżać i szukać winnych.... Życzę
          Wam powodzenia w dalszych egzaminach.
          • Gość: Mintaj Bagienny Re: skandal! redaktorzy z Gazety Wyborczej powinn IP: *.hipernet.ras.pl 18.05.04, 15:09
            W głowach wam się poprzewracało.
            Jesteście najpoczytniejszym polskim dziennikiem a zniżacie się do wiejskiego
            poziomu(przepraszam bardzo wieśnaków).
            I szosneczkiem coś ostania gazeta zajechała...ostro
    • Gość: aaac Re: W bydgoskim liceum zaginęły prace maturalne z IP: *.tvgawex.pl 17.05.04, 18:37
      P. Wója-Wachu-Wachowicz był moim wychowawcą przez 4 lata. Takiego drugiego
      nauczyciela nie ma. Łapówki na pewno nie wziął. Poznałem go na tyle, że mogę
      ręczyć za niego. M. in. to on tworzy wspaniałą atmosferę w 8LO. Te 4 lata w tej
      budzie były moimi najlepszymi, a z wycieczek z Wóją cała moja klasa ma super
      wspomnienia. Zawdzięczam mu wiele, a zwłaszcza to, że potrafił zgrać całą klasę
      przez co spotykamy się do dzisiaj już od dwóch lat od matury (m.in. w
      juwenalia:)) POZDRO.
      PS. A niegrzecznie mówiąc, ale dosadnie to odpierd*** się od Wacha.
    • Gość: Wojtek Re: W bydgoskim liceum zaginęły prace maturalne z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 18:44
      Wója to wspaniały nauczyciel i człowiek, i taki był i jest od początku.
      Wiem o tym bo byłem jego uczniem ponad 25 lat temu jeszcze w pierwszym
      "wcieleniu" VIII LO gdy mieściło się ono na ul. Kcyńskiej. A obecnie
      moi synowie, mimo iż uczą się w innym LO, właśnie z Wóją jeżdżą na obozy.
      Tym bardziej przykro mi czytać na tym forum absolutnie bezpodstawne
      zarzuty pod jego adresem, pisane przez tych którzy go po prostu nie znają.
      A GW uważałem dotąd za solidny dziennik, niestety po stylu dzisiejszego
      artykułu w którym z miejsca Adama wymienia się z nazwiska w negatywnym
      kontekście widzę, że jej poziom równa w dół do brukowców których nazw nie
      wymienię. Matury się odnalazły
      • Gość: KONIU Re: W bydgoskim liceum zaginęły prace maturalne z IP: *.tvgawex.pl 17.05.04, 19:37
        PODPISUJĘ SIĘ POD TYM CO WYRAZIŁ WOJTEK
        ABSOLWENTKA 1985
    • Gość: Uczenica Re: W bydgoskim liceum zaginęły prace maturalne z IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 19:03
      jA PIERDEŃCZE!!!! JAK MOŻNA OSKARŻAĆ O KORUPCJE KOGOŚ KOGO WOGÓLE NIE ZNACIE?!
      LUDZIE!POMYŚLCIE!!!CI KTÓŻY ZNAJĄ P. WACHOWICZA WIEDZĄ ZE NIE ZROBIŁBY TEGO
      CELOWO!! NIE MA W "ÓSEMCE" DRUGIEGO TAKIEGO NAUCZYCIELA!!!BEDZIEMY O NIEGO
      WALCZYLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: SOMEBODY FROM 1A WUJA WRÓĆ!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 19:14
      Wszyscy wiemy, ze nasz kochany Wuja nie zrobił nic złego, może Pani Danuta
      Pasterska powinna sie zastanowic czy chce być dalej dyra tej szkółki??? NIE
      CHCEMY INNEGO MATEMATYKA!!!!!!!!!!!!!! WUJA WRÓĆ!!!
      • Gość: klonek 2De Re: WUJA WRÓĆ!!! IP: 212.122.213.* 19.05.04, 00:53
        ja raczej nie wypowiadalbym sie zle na temat tej pani, a mianowicie dyrektor
        naszej szkoly... Pani Pasterska tez nie zawinila w tej sytuacji i mysle ze
        nalezaloby takze ja bronic...
    • Gość: DODO AFERA ZA AFERA IP: 212.122.214.* 17.05.04, 19:29
      ZWOLNIC I DYREKTORKE I NAUCZYCIELA... KONIEC KROPKA NIECH SIE INNI NAUCZĄ!!!
      • Gość: KONIU Re: AFERA ZA AFERA IP: *.tvgawex.pl 17.05.04, 19:43
        TYLKO CIEKAWE CZY KTOŚ CIĘ NAUCZY MATMY TAK JAK ON -ŻYCZĘ POWODZENIA
    • Gość: kliknij w pajacyka Re: W bydgoskim liceum zaginęły prace maturalne z IP: *.hipernet.ras.pl 18.05.04, 17:28
      Temat uważam za zakończony ponieważ prace się znalazły
    • Gość: SPajnek VIII LO Re: W bydgoskim liceum zaginęły prace maturalne z IP: *.tvgawex.pl 19.05.04, 17:59
      Mam małe pytanie ........
      Czyż nie wydaje sie podejrzane że ktoś znajduje plecak i NIE ZAJRZYWSZY DO
      NIEGO wozi go przez weekend w samochodzie i dopiero w poniedziałek sprawdza
      jego zawartość pomijając to że facet widzi plecak i go zabiera do samochodu bez
      jakiegokolwiek sprawdzenia zawartości ?? Ludzka ciekawość nie pozwala na takie
      rzeczy. Pierwsza rzecz jaką człowiek robi to sprawdza co jest w środku. To tak
      jakby znaleźć banknot stu lub dwustu (banknoty nie są podpisane do kogo
      należa!) - złotowy i napisać ogłoszenie do gazety - "znaleziono banknot o
      wartości takiej i takiej, kto go zgubił niech zadzwoni pod nr xyz" !! Nie znam
      człowieka który by tak postąpił, tym bardziej człowieka który by nie
      odpowiedział na ogłoszenie. Tak samo z plecakiem. Dlaczego widząc go , i
      zabierając ze sobą nie sprawdził co jest w środku ?? Czemu nie sprawdził do
      kogo potencjalnie może należeć plecak??
      Nie chcę oskarżać , nie moja w tym rola. NIe mam dowodów a nawet poszlak. Ale
      to jest trochę dziwne , nie uważacie ??
    • Gość: maturzystka z 8lo Re: W bydgoskim liceum zaginęły prace maturalne z IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 22.05.04, 14:55
      siedmiu kolezankom z mojej klasy zaginely prace maturalne
      wszystkie sie swietnie ucza
      od jednej (z ktora siedzialam w lawce) zawsze sciagalam na sprawdzianach
      pan W. jest naprawde swietnym nauczycielem, duzo robi dla szkoly i mlodziezy
      jak i rowniez dziala aktywnie poza szkola
      uwazam ze osoby ktore nie znaja osoby pana prof. W. i osob ktorym prace zaginely
      nie maja prawa wypowiadac sie na ten temat gdyz swoimi opiniami moga kogos
      naprawde urazic
      choc mnie sprawa nie dotyczyla osobiscie poczulam sie urazona zarzutami jakie
      spadly na pana W.
      na szczescie to nie Wam decydowac o jego losie
      i dzieki Bogu zostal juz przywrocony swoich obowiazkow!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka