Dodaj do ulubionych

koncertowo

24.09.11, 22:15
Jakoś koncertowo (jak zwykle) na jesień robi się w Bydgoszczy: 10 października koncert w rocznice śmierci Andrzeja Zauchy (Sikorowski, Prońko, Szcześniak), 15 października Grażyna Łobaszewska w Eljazzie, przełom października i listopada festiwal jazzowy w Eljazie, 15 listopada Anna Maria Jopek, 17 listopada Jean Michael Jarre i jeszcze chyba też 15 listopada Electric Light Orchestra. Jesli ktoś wie o czymś jeszcze ciekawym uprasza się o nieinformowanie bo mi kasy na bilety zabraknie ;)
Obserwuj wątek
    • andzina Re: koncertowo 26.09.11, 19:31
      20 listopada dżem akustycznie
      28 listopada stare dobre małżeństwo (bydgoszcz i toruń)

:)
    • andzina Re: koncertowo 18.10.11, 19:42
      12 listopada Kasia Nosowska w filharmonii

www.nosowska.pl/koncerty.php
      bilety w empikach i sklepie muzycznym na śniadeckich 50

ja idę :))))
    • andzina Re: koncertowo 19.10.11, 14:28
      Czesław

30-go października, godz. 19-ta, kuźnia

normalnie jakiś worek się wysypał...
      • jusiadyk Re: koncertowo 19.10.11, 21:48
        Od kilku lat tak jest na jesień. A jeszcze w tą niedzielę jest spotkanie z AMJopek w Bohemie (150zł). I jeszcze jakoś w październiku w ramach "Pejzaż bez Ciebie" wspominany jest Brekout. Muzycznie, artystycznie po prostu żyć nie umierać (cobyś Kasia nie sądziła, że marudzę). Ja jednak byłam na Łobaszewskiej i z bólem serca z różnych względów ograniczam się już tylko do Jarra i AMJopek. Żal mi bardzo ale nawet Nosowską odpuszczę.
        • andzina Re: koncertowo 20.10.11, 20:09
          ja odpuściłam dżem na rzecz nosowskiej, ale najbardziej mi żal AMJ... ale ceny biletów mnie zabiły :( na ostatni jej koncert się spóźniłam (popieprzyłam godziny - Jusia pamięta :) ), nawet nie dużo, ale mam taki niedosyt cały czas. no ale z kasą u mnie kruchutko tej jesieni, więc zdecydowałam się na jeden i wybrałam kasię. i nie żałuję - póki co. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka