trond Re: starych nie ma 05.06.04, 13:34 starych nie ma chata wolna oj bedzie bal na muzyke tance dzikie i pienc lal... stachu...no stachu... stachu...jak to się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: starych nie ma 05.06.04, 13:47 trzej murzyni na pustyni urzadzili sobie bal wszyscy pili i tanczyi a tym drugim bylo zal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: starych nie ma 05.06.04, 17:06 czy tutaj mieeeszka panna tereska...taka milutka taka buźkę ma jak pączek? od tylu dni szukam do tylu drzwi pukam ale terseski ja odnaleźć nie mam jak tereska już dawno tutaj nie mieszka tereska już dawno tutaj nie mieszka oj fikała fikała bo dobre serce miała ale nie wiedziała ale nie wiedziała że się wylogowała najwięcej witaminy mają forum adminy i to jest prawda to jest fakt piosenka znana już od lat dlatego na admina miłosna witamina ja za admina oddałbym komputer,laptop krym oj fikała fikała choć spory atut miała od tego miała czym od tego miała czym czym się nie przejmowała najwięcej witaminy mają forum adminy admina każdy kocha miś admin się z postów cieszy dziś i gdzie na całym świecie więcej postów znajdziecie za taką ilość oddałbym Chcago,Paryż,Krym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: starych nie ma 05.06.04, 17:39 cztery słonie zielone słonie każdy kokardkę miał na ogonie ten puchaty ten był w kwiaty kochały się jak wariaty!!!!!!!!!!!!!!!!! stary nieźwiedź mocni śpi stary niedźwiedź mocno śpi my go nie zbudzimy na palcach chodzimy jak sie zbudzi to nas zje! 1sza godzina niedźwieź śpi 2ga godzina niedźwiedź człapie 3cia godzina niedźwiedź chrapie! Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: starych nie ma 05.06.04, 18:08 trond napisał: > czy tutaj mieeeszka > panna tereska...taka milutka (...) niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sialala Re: starych nie ma IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 18:31 Codziennie tak gadasz sama ze sobą, czy tym razem siostra odpisuje :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: starych nie ma 05.06.04, 18:33 Gość portalu: sialala napisał(a): > Codziennie tak gadasz sama ze sobą, czy tym razem siostra odpisuje > :-))))))))))))))))) nie dzis jest nasz trójka Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: starych nie ma 05.06.04, 18:43 madziara_pl napisała: > Gość portalu: sialala napisał(a): > > > Codziennie tak gadasz sama ze sobą, czy tym razem siostra odpisuje > > :-))))))))))))))))) > > nie dzis jest nasz trójka i jeszcze ja jeszcze ja ja ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: starych nie ma 05.06.04, 19:55 Gość portalu: sialala napisał(a): > Codziennie tak gadasz sama ze sobą, czy tym razem siostra odpisuje > :-))))))))))))))))) ciągle gada sama ze sobą TYLE osiagnęła, jest taka mądra, że główną jej rozrywka jest siedzenie na forum i wypisywanie durnych kawalków Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: starych nie ma 05.06.04, 20:15 tańczą panowie tańczą panie na moście w avinion Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: starych nie ma 07.06.04, 08:39 ojciec wirgadiusz uczył dzieci swoje a miał ich circa 2000+dwoje hajże dziatki hajże ha hajże ha hajże ha piszta wszytko co i ja co i ja... cza,cza,cza,hej.!. Odpowiedz Link Zgłoś