jejek11 11.06.11, 21:29 Wątek pojawiający się cyklicznie w weekendy trudno się dziwić, taka piękna noc czerwcowa, kto by siedział w necie... A ja siedzę i trochę mi nijak, cicho jakoś i smętnie... zagrałby ktoś coś.... Pomarudziłam i wracam do czytania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Zastój... 11.06.11, 22:00 www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I&feature=related Odpowiedz Link
beja_81 Re: Zastój... 11.06.11, 22:36 A ja właśnie wróciłam... Rynek tętni życiem, a mi się chce spać... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Zastój... 12.06.11, 13:43 A wiesz...wernisaże mnie nie kręcą, zupełnie nie rozumiem tego zjawiska Za to po wernisażu było ciekawie Odpowiedz Link
user0001 Re: Zastój... 12.06.11, 13:58 Już Ty wiesz, koleżanko. No chyba, że nie uważasz tematu za interesujący dla całego forum... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Zastój... 12.06.11, 14:03 Aaa, pytasz co było po wernisażu... po wernisażu był Zorro...i były strzały, i były tortille, i blue lagune, oj działo się Odpowiedz Link
user0001 Re: Zastój... 12.06.11, 14:11 Blue lagoon? nigdy nie piłem drinków z blue curaçao. Ale skoro tak ciepło to wspominasz, to pewnie dziać się musiało Odpowiedz Link
beja_81 Re: Zastój... 12.06.11, 14:17 w sumie, to trochę koloryzuję z tym extra wieczorem, ale jedno jest pewne: nie nudziłam się PS. A Ty już mnie poprawiasz...dla mnie to była blue lagune , ale niewątpliwą wadą było to, że drink się nie świecił jak w Polanicy Odpowiedz Link
user0001 Re: Zastój... 12.06.11, 14:25 Cieszę się, że też nie nudziłaś się Nie poprawiam Ciebie, nie wstawiłem Twojego cytatu, w którym zmieniłbym Twoją pisownię, użyłem nazwy drinku w swojej wypowiedzi. PS. nie musisz ogrywać się wzbudzaniem żalu z powodu opuszczenia Polanicy Odpowiedz Link
user0001 Re: Zastój... 11.06.11, 23:15 Ja właśnie wracam. Od dayki i bursztynki odłączyłem się przed koncertem Farny. Ja poszedłem pod scenę, a one zostały na górze. Panie były zdecydowane na zdjęcia parowozów, a ja na koncert IRA. Więc zdecydowaliśmy na tym zakończyć wspólną część spotkania. Odpowiedz Link
green.amber Re: Zastój... 12.06.11, 00:29 Jejuś proszę bardzo www.muzykalnie.pl/film/6924/ewa-farna---bez-lez---teledysk/ i jak wypadła IRA?? Odpowiedz Link
user0001 Re: Zastój... 12.06.11, 00:44 IRA zaczęła z godzinnym opóźnieniem, musiałem wyjść po 40 minutach ich koncertu. Bawiłem się rewelacyjnie, drugi rząd pod sceną. Artyści dawali czadu, a publiczność skakała, śpiewała i generalnie dobrze bawiła się. A wracając do Farny to myślałem, że będzie żenada, ale pod sceną złapałem klimat i od części akustycznej bawiłem się znakomicie. Odpowiedz Link
user0001 Re: Zastój... 12.06.11, 13:34 Kto się nie bawi, nie żyje wiec żyjemy Poza tym musiałem się wybawić za ten weekend i następny, gdyż następny będzie o wiele spokojniejszy (jeśli pogoda pozwoli). Odpowiedz Link
jejek11 Re: Zastój... 12.06.11, 14:10 no tak, równowaga musi być.. To ja wracam do kieratu żeby się napracować odpowiednio, bo za tydzień laba!!! juppi!! A co Ci się szykuje w następny weekend? Odpowiedz Link
user0001 Re: Zastój... 12.06.11, 14:14 Rytuał spożycia mięsa, przypalonego nad węglem drzewnym i popijanego zupką chmielową w towarzystwie kolegów. Odpowiedz Link
jejek11 Re: Zastój... 12.06.11, 14:16 jak prawdziwi prehistoryczni myśliwi. I nieważne, że mięso samo się wcześniej upolowało, podzieliło na części i zapakowało w folię wracam do nauki, adios! Odpowiedz Link
s-t-x Re: Zastój... 11.06.11, 22:48 siedzą ale chyba nie wiedzą co napisać bo "czerwiec to też oszust" Odpowiedz Link
jejek11 Re: Zastój... 12.06.11, 13:27 nie chcę Cię martwić, ale tak będzie aż do października. A jak tam Twoje "Słońce Karpat"? Sukcesy jakieś są? Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: Zastój... 11.06.11, 22:58 Niektórzy wrócili i rozmyślają nad głupotą... tym razem dla odmiany własną... Jest tylu ciekawych mężczyzn wokół.. i filozofów i nie... a mnie wciąż tylko ten jeden siedzi w głowie... Toż to głupota w najczystszej postaci... Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: Zastój... 12.06.11, 00:35 taaaa, ja też wróciłam dopiero co. i myślę sobie, czy jeszcze długo uda mi się pobyć z człowiekiem, który jest mi tak bliski. aha, ze szpitala wróciłam. widzicie ... jakie mogą być tej czerwcowej nocy powroty Odpowiedz Link
jejek11 Re: Zastój... 12.06.11, 14:14 ech... trudno napisać coś mądrego.. smutne powroty, nieczerwcowe.. Też przytulam, chociaż wiem, że nie na wiele to się zda. Odpowiedz Link
jejek11 Re: Zastój... 12.06.11, 13:23 a...dobrze mi jest (to brzmi nieco dwuznacznie) a Tobie jak jest? mało się udzielasz na forum ostatnio.. Wszystko w porządku? Odpowiedz Link
robert.83 Re: Zastój... 12.06.11, 15:16 > a Tobie jak jest? mało się udzielasz na forum ostatnio.. Wszystko w porządku? Czy wszystko? No nie do końca. Może kiedyś wyprodukuję wielki wątek o tym . Green Amber gdzieś kiedyś wspomniała, że dawniej znałem odpowiedzi a teraz znam pytania, haha... no to szukam... tych odpowiedzi. Though the pages are numbered I cant see where they lead Odpowiedz Link
jejek11 Re: Zastój... 12.06.11, 17:00 > Green Amber gdzieś kiedyś wspomniała, że dawniej znałem odpowiedzi a teraz znam > pytania, haha... no to szukam... tych odpowiedzi. Owocnego szukania zatem, ale nie skupiaj sie za bardzo na tym, nie wszystko w życiu trzeba wiedzieć. I tak jeszcze cytatem pojadę: jeżeli nie wiesz dokąd iść, sama Cię droga zaprowadzi. glowa do góry! Odpowiedz Link